çok güzel olmuşş,ellerine sağlık..
rica ederim canım daha güzeli gelene kadar bununla idare ederiz artık
bugün sabah
lıstede benı unutmussun cnm sat 10 aralık
Kızlar benim sol kasığımda sanki damar atması gibi bir şey oluyor.
Genelde yorulduktan sonra uzanınca hissediyorum.
Sizde oluyor mu böyle bir şey:44:
şimdi içimizde bir inşaat var...temelleri atılıyor, kendimizi çok yorgun hissedeceğimiz günler olacak. uyumak bile yetmeyecek.
bu arada sanırım hemen vitamine başlayacağız hepimiz...önceden folik asit içen var mı?
şimdi içimizde bir inşaat var...temelleri atılıyor, kendimizi çok yorgun hissedeceğimiz günler olacak. uyumak bile yetmeyecek.
bu arada sanırım hemen vitamine başlayacağız hepimiz...önceden folik asit içen var mı?
canım selamm ekim annelerinden ziyaretine geldim :) çook sevindim sağlıkla tamamına erdirsin Allahım inşallah çok tebrik ederim
bu arada kızlar hepinize bu güzel haber hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah, sevgiler hepinize
Kızlar benim sol kasığımda sanki damar atması gibi bir şey oluyor.
Genelde yorulduktan sonra uzanınca hissediyorum.
Sizde oluyor mu böyle bir şey:44:
ayyy tatlım yaaa...çok duygulandım vallahi... hepinizi takip ediyorum ben hala. maşallah bebeklerinizede...büyüdüler bile işte... sağol iyi dileklerin için...
ben 3 aydır kullanıyorum folik asit zaten gebelikten 3 ay önce başlamak daha faydalı oluyormuş. Doktor folik aside devam et dedi başka vitamin vermedi
benim hem sağda hem solda oluyor böyle pıtpıt atıyo damar atması gibi evet..
canım selamm ekim annelerinden ziyaretine geldim :) çook sevindim sağlıkla tamamına erdirsin Allahım inşallah çok tebrik ederim
bu arada kızlar hepinize bu güzel haber hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah, sevgiler hepinize
Hımm yalnız değilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?