2011 eylül anneleri

asktutkunu canim ozel mesaj gonderemiyorum sana hata veriyo senin mesaj kutun doluymus sanirim, sen bana sat tarihini yaz baska biseye gerek yok ben yaparim adresi veririm sana sende kaydedersin oke canim ? fakat simdi cikmam lazim yarin yapsam olur demi kusura bakma canim .

opuyorum hepinizi kizlar yarin tum gun evdeyim bol bol konusuruz.

ha buarada tablo guzel olmus dahada kalabalik oluruz insallah

NICK............................ SAT
schatzi87.......................25 Kasim
sevgiso..........................25 Kasim
sebatt...........................26 Kasim
dmlonr..........................27 Kasim
kalbimiz....................... 27 Kasim
esrant.......................... 28 Kasim
lithium84...................... 28 Kasim
nehirinannesi..................28 Kasim
scuba ............................????
ebrumoda.......................28 Kasim
pembedana.....................05 Aralık
lightlife..........................05 Aralık
asktutkunu.....................10 Aralık

Kızlar benim sol kasığımda sanki damar atması gibi bir şey oluyor.
Genelde yorulduktan sonra uzanınca hissediyorum.
Sizde oluyor mu böyle bir şey:44:

şimdi içimizde bir inşaat var...temelleri atılıyor, kendimizi çok yorgun hissedeceğimiz günler olacak. uyumak bile yetmeyecek.
bu arada sanırım hemen vitamine başlayacağız hepimiz...önceden folik asit içen var mı?

Evet gerçekten de mucizevi bir durum bu:97:
Ben ne yazık ki kullanmıyordum önceden folik asit
Doktor vitamin yazdı,şimdi onu kullanıyorum..

ben 3 aydır kullanıyorum folik asit zaten gebelikten 3 ay önce başlamak daha faydalı oluyormuş. Doktor folik aside devam et dedi başka vitamin vermedi

canım selamm ekim annelerinden ziyaretine geldim :) çook sevindim sağlıkla tamamına erdirsin Allahım inşallah çok tebrik ederim

bu arada kızlar hepinize bu güzel haber hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah, sevgiler hepinize

ayyy tatlım yaaa...çok duygulandım vallahi... hepinizi takip ediyorum ben hala. maşallah bebeklerinizede...büyüdüler bile işte... sağol iyi dileklerin için...

benim hem sağda hem solda oluyor böyle pıtpıt atıyo damar atması gibi evet..

ayyy tatlım yaaa...çok duygulandım vallahi... hepinizi takip ediyorum ben hala. maşallah bebeklerinizede...büyüdüler bile işte... sağol iyi dileklerin için...

rica ederim canım aşkolsun, çokk teşekkür ederim. darısı başınıza artık sizlerinkiler de büyüyecek inşallah böyle ne olduğunu anlamadan :) çok çok öperim canım sevgiler

hoşgeldin fragola.. güzel dileklerine amiinn diyorum.. sizde sağlıkla büyütün bebişlerinizi darısı başımıza artık :18: Allah herkezin bebişini anasına babasına bağışlasın Rabbim..

kızlar süt içiyorsunuz değilmi ben ilk bebeğimde sabah akşam birer bardak süt içmiştim bundanmıdır nedir 4.300 grm doğmuştu kızım kalsiyum özellikle çok önemli çünkü bebişler gelişimlerini tamamlamak için sizden alıyorlar sizde gideni yerine koymak zorundasınız artıııııı bol bol su içmeye başlayın ilerde çatlamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…