2011 eylül anneleri

teşekkür ederim. henüz herşey çok yeni. Allah sizin de evladınızı size bağışlasın bu hiç bitmeyen bi yolculuk sadece doğurmayla filan bitmiyo ömür boyu süren bir macera...........

paylaşımınız ve güzel duygularınız için teşekkür ederim.

tebrik ederim cnm ayy çok sevindim eee anlat bakalım kaçıncı çocuk kaç yaşındasın kaç kilosun ve bu kadar erken nasıl öğrendin hamile olduğunu çok oldum galiba:82:

baştan da dedim ya bütün kötülükleri unutup herşeye sıfırdan ve güzelliklerle başlamak istiyorum o yüzden eskiyi hatırlamak istemiyorum herşeyi geçmişimden bulabilirsin zaten.

o kadar çok bekledim ki bu bebeğin yolunu hamile kaldığım günü bile biliyordum o yüzden çok şaşırtıcı olmadı benim için, Allah hayırlısıyla kucağıma alıp büyütmemi de nasip eder inşallah. hayırlı evlatlar verir dilerim isteyen herkese.

bu arada henüz topiğimizde pek fazla kimse yok gibi yani 2. bir anne adayı göremedim henüz belki de başka bi topik mi oluşturdular acaba?

kızlar bende eylül annesi olabilirim 5 aylık evliyim bakalım 1 2 gün sonra belli olacak benim için dua edin olurmu?

AY BOZO Ağlattın beni evet ya neler yaşadık burda acılarımızı sevinçlerimi hep beraber paylaştık eşlerimize anlatamıdığızı annemize anlatamadıklarmızı birbirimize anlatıp dertleştik
şimdi meleklerimiz elimde çok şükür allah ömür versin bütün bbeklerimize

yarın sabah test yapıcam kızlar sonucu yazarım daha erken askında negatif bile çıksa umudum var

2 gün geçti bakalım inş psikolojik değildir yarın dr gitcem ama forum çok sessiz inş ilerleyen günlerde hareketlenir

selam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim.. aslında sat 21 kasım ama ateş ölçme ve ovulasyon testine göre geç yumurtladım ve geç döllenme oldu.. bhcg sonucumda bunu doğrular şekilde dün yaptırdım ve sonucum 37,52. yarın testi tekrarlıcam umarım 2ye katlar.. sat 5 aralık gibi görünüyor şimdilik Allah kısmet ederde gebelik devam ederse doktor kesin tarih verir nasılsa

Son düzenleme:

ben ben bennn
tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah..

kızlar bi sorum olucak kan tahlilini ne zaman yaptırayım 3 gün geçti ama zaten adetim çok düzensiz şimdi yaptırsam belli olurmu ki cvp bekliyorum sizlerden

kızlar bi sorum olucak kan tahlilini ne zaman yaptırayım 3 gün geçti ama zaten adetim çok düzensiz şimdi yaptırsam belli olurmu ki cvp bekliyorum sizlerden

kan tahlili şüpheli ilişkiden 8-9 gün sonra sonuç verir foca.. HAdi bakalım inşallah güzel haberi alırsın hep beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz bu topicte..

hadi inşllh değerlerin kat va kat artar

Bende doktora gittim ve kesem cok kalin hamile olabilirsin dedi 6 gun gecikti adetim ara ara mide bulantim var yarin test yapacagim adet sancilari cekiyorum ama gelen giden yok gelmesinde insallah cok heyecanliyim insallah hamisimdir.

Bende doktora gittim ve kesem cok kalin hamile olabilirsin dedi 6 gun gecikti adetim ara ara mide bulantim var yarin test yapacagim adet sancilari cekiyorum ama gelen giden yok gelmesinde insallah cok heyecanliyim insallah hamisimdir.

hadi bakalım bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende aranıza katılabilrim.Hep eylül ayında bi bebeğim olsun istemişimdir.2011 Haziran annesi olacaktım süpriz bi şekilde.Ama meleklerim tutunamadı kalpleri atmadı aldılar.DR. 3 ay ara verseniz iyi olur desede kaybımız olunca bebek olayını 2 yıl daha hiç istememize rağmen biz 1,5 ay ara verdik , sonra denemeler.hamile kalma ihtimali çok değil çok çok yüksek ihtimal demişti dr.Bakalım o yükseklik tutacak mı? 1 Ocak beklenmeyen günüm.Yarın yada cumartesi test yapcam, eşim şehir dışında çalışıyor çünkü bu haberide onla yaşamak istiyorum varsa minik melek.İnş hayırlısı olur ve inş gelirse meleğim bırakmaz bu kez beni.ve de tüm anne adaylarını.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Merhabalar..
İdrar testlerim pozitifti,birazdan da kan testimin sonucunu öğreneceğim.
Hayırlısı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…