tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...çok güzel bir dönem sizi bekliyor...hamileliğinizin tadını çıkarın...bulantılarınız kusmalarınız olucak ama 4.ayda geçicek....ayyy duygulandım şimdi...seneye bu zamanlarda sizin yavrularınız 3 aylık olucak inşalllhhhh
Hayırlı olsun bebişiniz.Uzun biryolculuğa başladınız.Rabbim hayırlısıyla sıkıntısız bir şekilde yolculuğu tamamlamayı nasip etsin
Yavaş yavaş gelir artık yol arkadaşlarınız.Bize de burayı ara sıra ziyaret edip anı tazelemek düşer.Merak ettiğiniz her konuda yardımcı olmaya hazırız.
tebrik ederim cnm ayy çok sevindim eee anlat bakalım kaçıncı çocuk kaç yaşındasın kaç kilosun ve bu kadar erken nasıl öğrendin hamile olduğunu çok oldum galiba:82:
teşekkür ederim. henüz herşey çok yeni. Allah sizin de evladınızı size bağışlasın bu hiç bitmeyen bi yolculuk sadece doğurmayla filan bitmiyo ömür boyu süren bir macera...........
baştan da dedim ya bütün kötülükleri unutup herşeye sıfırdan ve güzelliklerle başlamak istiyorum o yüzden eskiyi hatırlamak istemiyorum herşeyi geçmişimden bulabilirsin zaten.
o kadar çok bekledim ki bu bebeğin yolunu hamile kaldığım günü bile biliyordum o yüzden çok şaşırtıcı olmadı benim için, Allah hayırlısıyla kucağıma alıp büyütmemi de nasip eder inşallah. hayırlı evlatlar verir dilerim isteyen herkese.
bu arada henüz topiğimizde pek fazla kimse yok gibi yani 2. bir anne adayı göremedim henüz belki de başka bi topik mi oluşturdular acaba?
kızlar bi sorum olucak kan tahlilini ne zaman yaptırayım 3 gün geçti ama zaten adetim çok düzensiz şimdi yaptırsam belli olurmu ki cvp bekliyorum sizlerden
selam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim.. aslında sat 21 kasım ama ateş ölçme ve ovulasyon testine göre geç yumurtladım ve geç döllenme oldu.. bhcg sonucumda bunu doğrular şekilde dün yaptırdım ve sonucum 37,52. yarın testi tekrarlıcam umarım 2ye katlar.. sat 5 aralık gibi görünüyor şimdilik Allah kısmet ederde gebelik devam ederse doktor kesin tarih verir nasılsa
Bende doktora gittim ve kesem cok kalin hamile olabilirsin dedi 6 gun gecikti adetim ara ara mide bulantim var yarin test yapacagim adet sancilari cekiyorum ama gelen giden yok gelmesinde insallahcok heyecanliyim insallah hamisimdir.
Merhabalar..
İdrar testlerim pozitifti,birazdan da kan testimin sonucunu öğreneceğim.
Hayırlısı diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?