herkesi burda toplıyalım birbirimize destek oluruz şuandaki birbirimizin duygularını sadece biz anlarızben sadece folik asit kullaniyorum tam kan sayımı yaptırdım şuanda başka eksik yokmuş dediler ama sağlık ocağnda bu hafta doktora gideyim kesinleşir herşey...
herkese meraba 2011 mart annesi olucaktım ama malesef bebeğimin kalp atışı alınamadığı için sonlandırmak zorunda kaldık. geçen ay korunmayı bıraktık dün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük o yüzden gözükmedi sadece kalınlaşma varmış. hcg 131 çıktı 1500 den sonra kese görülüyor. salı günü yeniliycem testi çıkan sonuca göre ne zaman görebiliceğimiz belli olucak. geçen hamileliğimde 5. haftada kese gözükmüştü. hepimize sağlıklı bir dokuz ay diliyorum.
Evet canım,desteklerimizle ilerleyeceğiz adım adım
Hımm sen sağlık ocağına mı gideceksin?
Ne zamandı canım kontrolün:44:
canım ben tiroid ameliyatı geçirdim o yüzden devamlı kan testi veriyorum en yakın sağlık ocağı var oraya yaptırıp kendi doktoruma götürüyorum daha rahat oluyor benim doktorum bursa acıbademde bu hafta gidicem bakalım
herkese meraba 2011 mart annesi olucaktım ama malesef bebeğimin kalp atışı alınamadığı için sonlandırmak zorunda kaldık. geçen ay korunmayı bıraktık dün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük o yüzden gözükmedi sadece kalınlaşma varmış. hcg 131 çıktı 1500 den sonra kese görülüyor. salı günü yeniliycem testi çıkan sonuca göre ne zaman görebiliceğimiz belli olucak. geçen hamileliğimde 5. haftada kese gözükmüştü. hepimize sağlıklı bir dokuz ay diliyorum.
Hımm anladım canım geçmiş olsun..
Devamlı doktorunuz var sanırm kızlar.
Ben bu yönden şanssızım.
İlk muayeneme gidiyorum,umarım doktorum iyi çıkar da
değiştirmek zorunda kalmam..
Doktor konusu çok önemli çünkü..
Merhaba hoşgeldiniz aramıza
Umarım bu gebeliğiniz sorunsuz bir şekilde geçer..
Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
esracim benim de devamli bi doktorum yok biraz arastirma yapip buldum gittigim doktoru bende bu konuda biraz titizleniyorum iyi bir doktora benziyor ama henuz karar vermek icin cok erken dogru duzgun konusamadik bile persembe gittigimde daha iyi karar vericem hayirlisi bakalim. benim antalyada arkadaslarim var 2 tanesinin bebegi var 1 tanesi yeni hamile sen antalyanin neresindesin? belki doktor tavsiyesi alabiliriz..
teşekkürler kalp atışlarını duyunca biraz rahatlıycam
Hımm anladım canım..
Umarım iyidir senin de doktorun
A-aa süper tesadüf canım.
Ben merkezdeyi canım,ilçelerde değilim..
Harika olur böyle bir şey olursa
sağol canım kan pıhtılaşması sorunum var benim 9 ay iğne kullanıcam.inşallah geç kalmamışımdır ilaca başlamak için.hosgeldin canim umarim bu defa sorunsuz guzel bi hamilelik gecirirsin hepimizin ortak dilegi bu.. bu arada bisi merak ettim hcg 1500 den sonra kese gorunuyor yazmissin ama vajinal muayenede goruluyor sanirim degil mi? benim hcg persembe gunu 4700 civarindaydi ultrasonda goremedik vajinal bakmak istemedi doktor 1 hafta sonra gel goruruz dedi sen ne dusunuyosun bu konuda ?
tamam ben arkadaslarimla konusup sana haber veririm canim
sağol canım kan pıhtılaşması sorunum var benim 9 ay iğne kullanıcam.inşallah geç kalmamışımdır ilaca başlamak için.
sanırım dediğin gibi vajinaldir. benim kan değerine bakılmadan karından baktı dr göremedi. sonra alttan baktı o zaman 1500 ün altındadır dedi. sonrada değer düşük çıktı. büyük ihtimal cumaya görürüz dedi. benim sat 1 aralık o zaman 5 haftalık olmuş olucak.
Mrb kızlar, davetinizi şimdi gördüm.
Ben de 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.Şu an ki kg 47-48.Öğretmenim ve Balıkesirdeyim.Biz ilçede oturduğumuz için ilçedeki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.bir tanıdık vasıtasıyla rica üstüne yaptırabilmiştim kan tahlilni beta hcg için.beklenen adetten 1 gün sonra 760 çıkmıştı.bir daha da baktıramadım.umarım bir sorun yoktur.ben de bu haftaiçi merkeze gidicem doktoruma.zaten devamlı gittiğim doktorum vardı.ona da sürpriz olacak bebek haberi çünkü bu ay aşılama için bekliyordu beni:)keseyi umarım görebilirim.inşallah dış gebelik vs gibi bir sorun yoktur.çok heyecanlı ve endişeliyim.adetten 1 gün sonrası için 760 değeri nasıl sizce kızlar var m fikriniz?bu arada son sat 28 kasım.
Mrb kızlar, davetinizi şimdi gördüm.
Ben de 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.Şu an ki kg 47-48.Öğretmenim ve Balıkesirdeyim.Biz ilçede oturduğumuz için ilçedeki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.bir tanıdık vasıtasıyla rica üstüne yaptırabilmiştim kan tahlilni beta hcg için.beklenen adetten 1 gün sonra 760 çıkmıştı.bir daha da baktıramadım.umarım bir sorun yoktur.ben de bu haftaiçi merkeze gidicem doktoruma.zaten devamlı gittiğim doktorum vardı.ona da sürpriz olacak bebek haberi çünkü bu ay aşılama için bekliyordu beni:)keseyi umarım görebilirim.inşallah dış gebelik vs gibi bir sorun yoktur.çok heyecanlı ve endişeliyim.adetten 1 gün sonrası için 760 değeri nasıl sizce kızlar var m fikriniz?bu arada son sat 28 kasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?