2011 Eylül Anneleri

onlar oluyor zaten arada demekki bunlar yalancı ağrılarmış. Peki doğum ağrısı falan çeken var mı nasıl bişi normal ağrıyla karıştırılmaz dimi, yani ayırt etmek için neyi bilmek gerek.

canım çok şiddetli adet sancısı çektinmi bilmiyorum ama aynen onun gibi...Nasıl vücut çürümüş yumurtayı dışarı atmak için kasılmalar yaratıyor ve dışarı atıyor bundada öyle bunun farkı doğum yaklaştığında düzenli aralıklarla gelmesi..Karıştırmazsın merak etme..Ben şimdi erken doğum teşhisiyle tedavi aldındayım söylemiştim..Aynen adet sancısı gibi sancılarım vardı gittiğimde kasılmalarımın erken başladığını söyledi doktor..Kasılma olduğunu anlamamıştım ama bu sancı zaten kasılmalardan oluyomuş..

Kızlar ben yarın hastaneye gidicem doktorum benden bir test istedi bebek ile annenin kan akışını kontrol eden bir ultrason muayenesiymiş daha önceki doğumumda yoktu böyle bişey sizdende istendimi bu?

Kızlar ben yarın hastaneye gidicem doktorum benden bir test istedi bebek ile annenin kan akışını kontrol eden bir ultrason muayenesiymiş daha önceki doğumumda yoktu böyle bişey sizdende istendimi bu?

yok cnm benden istenmedi..benimde önceki hamilleliğimde böyle bi şey yapılmadı..allahım hergün yeni bişeyler çkıyo.takip edemiyorum artık.

ne bunlar böyle anlamadım gitti. eskiler nasıl doğurmuşlar bilmem o kadar çocuğu.. bilimin ilerlemesi güzel ve gerekli ama kafa karıştırıyor.

Kızlar bebişine ciciler ören varmı? Ben battaniye başladım..Sonrada minnacık yelekler örcem kış çocuğu olacak malum yelekleri büyük gelmesin (annanne babanneler büyük yapıyolar) tam üzerine olsun diye küçük örcem.. Battaniyemde çok şık oluyo bu arada

cnm resimlerini eklesene, ben de örmek istiyorum.şimdi sıcak ama evde kalınca belki canım sıkılır örerim..

cnm resimlerini eklesene, ben de örmek istiyorum.şimdi sıcak ama evde kalınca belki canım sıkılır örerim..

Canım kendi ördüğümün fotografı yok ama modeli internetten aldım buradan BEBEK Battaniyesi Modelleri (anlatımlı) | Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri ulaşabilirsin ben bunun renklerini değiştirip haki yeşili açık haki yeşili ve beyaz yaptım..Çok basit ve şık bir model sende örebilirsin..

gizemcim sancıyı merak etmişsinm yaa amaaan sakın etmem gülüm adet sancısının ilerlemiş halii dayanamak gerçekten zor ben hem sancımı çektim son anda sezeryana aldılar ellerimin üstünü ısırmışım farkında olmadansadece 5 saatlik bi sancıydı bunu 16 saat çekende var canım ama hepsi geliyo geçiyo unutuluyo

kıslaaaaaaaaaaaar öpüyorum hepinizi çok ösledim şimdi dışardan geldim hemen yemeğe girişcem görürşürüz ne var ne yok bakıyım dedim :))))) güzeller byy

baston şeklinde katlanmıyor ama katlanınca az yer kaplıyor. yani şöyle söyleyeyim arabamızın bagajı doluydu ben puseti oto koltuğunu ve portbebeyi arka koltuğa koydum. eşimin iş arabası da renault clio yani küçük bir araba. portbebe bihayli büyük ben işime yarayacağını düşünüyorum çünkü portetif beşik gibi gittiğin yerlere götürüp onda yatabilir bebek. oto koltuğu da çok ağır değil(portbebe ağır içinde yatağı falan var). ben bordo rengini de çok beğendim. e-bebekte krem rengine bakmıştık çok içimi baydı yani bebek arabası sonuçta. bu arada yutube da çok güzel videoları var tavsiye ederim. umarım işine yaramıştır yazdıklarım. sana bir de akşam katlayıp fotoğrafını çekeyim:)

merhaba herkese nasılsınız? çilekçiç şeker sınırdaydı ne yaptın

FATMACIM şekerimi merak etmiştin. bugün doktorumla görüştüm sonuçlarıma baktı açlık ve tokluk şekerimin normal olduğunu söyledi bir problem yok dedi çok şükür rahatladım :) benim böbreğimdede taş çktı 2 tane habire kum şeklinde döküyordum idrarımda temiz çıkmış çok mutluyum kızlar

Canım benim merak etme o büyük ihtimalle hepimize yapılan 4 boyutlu ultrason , onun bir adı vardı ama şimdi unuttum, anneden bebeğe düzgün kan gidiyormu bebek kordondan kanı yeterince alıyor mu vs gibi birşey. Normalde 20. haftaların başlarında yapılır ama seninki biraz geç yapılıcak sanırım , korkulacak birşey yok bu rutin bir muayene tatlımmmm

sevindim canım adına her şeyin başı sağlık inş. sağ salim bebişlerimizide kucağmıza alrıız

yaaa ben de örmek istiyoruuumm bi kaç yünüm vaar sadece ters ve düz örgü biliyorum yelek örmeyi hiç bilmiyorum battaniye için kaça kaç başladın cnm nasıl bişi ay biraz bahsetsene çok meraklıyım bende ama becerikszimde bir okadar :))) 2 ay evde oturucam bari örgü öreyim meleğime bana da öğreeetiiiiinnn :26:

Canıım çok teşekkür ederim yaramaz mı söylediklerin işime çok güzel işime yaradı hemde bende 2 li mi yoksa 4 lü setinimi alayım acaba diye düşündüm arada 100 tl fark var sence 4 lü mü alayım gerçekten o port bebe dedikleri şey işime yarar mı sığar mı ne kadar gider falan aklımda bu sorular var youtube den bol bol izledim ben merak etme ama canlı biri olunca sormaya ve dinlemeye doyamıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…