Canım aynen adet sancısı gibi oluyo kasıklarda ağrı kasılmalar falan..
onlar oluyor zaten arada demekki bunlar yalancı ağrılarmış. Peki doğum ağrısı falan çeken var mı nasıl bişi normal ağrıyla karıştırılmaz dimi, yani ayırt etmek için neyi bilmek gerek.
Kızlar ben yarın hastaneye gidicem doktorum benden bir test istedi bebek ile annenin kan akışını kontrol eden bir ultrason muayenesiymiş daha önceki doğumumda yoktu böyle bişey sizdende istendimi bu?
yok cnm benden istenmedi..benimde önceki hamilleliğimde böyle bi şey yapılmadı..allahım hergün yeni bişeyler çkıyo.takip edemiyorum artık.
geçen yaptırdığım tahlillerde kan sayımım sınırda çıkmış benimde yaa... kan ilacıda kullanıyorum ama yeterli gelmiyor mu acaba. ayy çok sıkıldım valla ilaç içmekten yaaa.
ay sorma canım ya benimde öyle sınırın biraz altında hatta kansızlık var demir ilacı alıyorum ama o çok düşük olurs aciddiye alır doktorlar , sınırın çok az altında olduğu için bnm hala günde bitane içiyorum , ayrıca aç karnına pekmezde yiyorum sabahlar ı birer kaşık. bide şimdi magnezyum verdi suda eritip içiyorum akşamları, ay günde 3 ilaç içiyorum aynen bende sıkıldım ama napıcaz bebelerimiz için mecburuz. Kansızlık sınırın biraz altında benim ama kızım maaşallah kilosunu alıyor sağlıklıda , korkacak bişi yok bu kadar pimpirikli olmaayııın lüttfeeeen , şeker bende kansızlık bende ama kızım maaşallah günüyle bir gidiyor 4 gün gerideydi 3 hafta öncesine kadar, demek ki pek ilgilenmemek lazım böyle şeylerle oluruna bırakın , şimdi sardalyamızıda yedik bebemle ooh yarasın kızıma kulçuklar :)))))))))
yarasın kuzum bebişine..benimde babacım tutmuş getirdi bissürü güzel balik bende sabah çıkardım dipfrizden akşam bende kızıma ve tabiki de paşama ziyafet çekicem. bu arada 27. haftadan sonra omega-3 tüketimini arttırmamız gerekiyormuş.. bu da en fazla balıkta var bilginiz olsun..
geçen yaptırdığım tahlillerde kan sayımım sınırda çıkmış benimde yaa... kan ilacıda kullanıyorum ama yeterli gelmiyor mu acaba. ayy çok sıkıldım valla ilaç içmekten yaaa.
ay sorma canım ya benimde öyle sınırın biraz altında hatta kansızlık var demir ilacı alıyorum ama o çok düşük olurs aciddiye alır doktorlar , sınırın çok az altında olduğu için bnm hala günde bitane içiyorum , ayrıca aç karnına pekmezde yiyorum sabahlar ı birer kaşık. bide şimdi magnezyum verdi suda eritip içiyorum akşamları, ay günde 3 ilaç içiyorum aynen bende sıkıldım ama napıcaz bebelerimiz için mecburuz. Kansızlık sınırın biraz altında benim ama kızım maaşallah kilosunu alıyor sağlıklıda , korkacak bişi yok bu kadar pimpirikli olmaayııın lüttfeeeen , şeker bende kansızlık bende ama kızım maaşallah günüyle bir gidiyor 4 gün gerideydi 3 hafta öncesine kadar, demek ki pek ilgilenmemek lazım böyle şeylerle oluruna bırakın , şimdi sardalyamızıda yedik bebemle ooh yarasın kızıma kulçuklar :)))))))))
yok yaa takmıyorum artık valla çocuğun kilosu yerinde bende doğumdan sonra toparlarım zaten kaybettiklerimi bi şekilde napayım. bu arada geçenki kontrolde balık yiyemediğimi söyledim dr. belki vitamin verir diye. ama ısrarlı bir şekilde söyledim yani adam relax bi şekilde evvelden herkese dayadık balık yağlarını da beyin patlaması mı yaşandı takılmayın lütfen dedi. peki dedik bizde.
yok yaa takmıyorum artık valla çocuğun kilosu yerinde bende doğumdan sonra toparlarım zaten kaybettiklerimi bi şekilde napayım. bu arada geçenki kontrolde balık yiyemediğimi söyledim dr. belki vitamin verir diye. ama ısrarlı bir şekilde söyledim yani adam relax bi şekilde evvelden herkese dayadık balık yağlarını da beyin patlaması mı yaşandı takılmayın lütfen dedi. peki dedik bizde.
Ayy bu süpermiş yaa :)) doktorun cevaba bak :))) bende balık yemiyorum canım onun için doktor bana hapı hapı kullandırıyo ..
Kızlar bebişine ciciler ören varmı? Ben battaniye başladım..Sonrada minnacık yelekler örcem kış çocuğu olacak malum yelekleri büyük gelmesin (annanne babanneler büyük yapıyolar) tam üzerine olsun diye küçük örcem.. Battaniyemde çok şık oluyo bu arada
cnm resimlerini eklesene, ben de örmek istiyorum.şimdi sıcak ama evde kalınca belki canım sıkılır örerim..
yok canım odaklanmıyorum da sadece merak ettim nasıl bir ağrı diye yani hani dayanılmaz bişi mi falan anlamında. O toparlanma hissi zaten hergün oluyor onun ne olduğunu biliyorum artık. Ama ağrı nasıl ne tarz bişi onu merak ettim, alttan alttan arada bir ağrı oluyor ama öyle çok değil yani hep adet ağrılarım gibi sanırım onlar, bu kadar az sa bu ağrılar korkulacak bişi yokmuş heralde bu doğum sancılarından yaa :)))
ayyy canım bnmm o kadar mutlu oldum ki bu tavsiyene hele almış biri olarak inanamazsın daha mtlu olamazdım heralde :))) ben çok kafam karışık geziyorum ortalarda chiccoda çok kaba açıkçası bende çok özeniyorum senin gibi oto koltuğunu üzerine takınncaaa ay canm bordo rengini bende çok beğendim o halde hiç tereddüt etmeden bende ondan aldırayım babama hem fiyatıda çok uygun peki katlanınca ne kadar yer kaplıyor bizim arabanın bagajı ok ufak çünkü sığar mı sence bide rengi falan nasıl bordo tavsiye eder misin. Sonuçta alman markası. Tavsiyelerini bekliyorum canım tekrar tekrar
merhaba herkese nasılsınız? çilekçiç şeker sınırdaydı ne yaptın
Kızlar ben yarın hastaneye gidicem doktorum benden bir test istedi bebek ile annenin kan akışını kontrol eden bir ultrason muayenesiymiş daha önceki doğumumda yoktu böyle bişey sizdende istendimi bu?
FATMACIM şekerimi merak etmiştin. bugün doktorumla görüştüm sonuçlarıma baktı açlık ve tokluk şekerimin normal olduğunu söyledi bir problem yok dedi çok şükür rahatladım :) benim böbreğimdede taş çktı 2 tane habire kum şeklinde döküyordum idrarımda temiz çıkmış çok mutluyum kızlar
Kızlar bebişine ciciler ören varmı? Ben battaniye başladım..Sonrada minnacık yelekler örcem kış çocuğu olacak malum yelekleri büyük gelmesin (annanne babanneler büyük yapıyolar) tam üzerine olsun diye küçük örcem.. Battaniyemde çok şık oluyo bu arada
baston şeklinde katlanmıyor ama katlanınca az yer kaplıyor. yani şöyle söyleyeyim arabamızın bagajı doluydu ben puseti oto koltuğunu ve portbebeyi arka koltuğa koydum. eşimin iş arabası da renault clio yani küçük bir araba. portbebe bihayli büyük ben işime yarayacağını düşünüyorum çünkü portetif beşik gibi gittiğin yerlere götürüp onda yatabilir bebek. oto koltuğu da çok ağır değil(portbebe ağır içinde yatağı falan var). ben bordo rengini de çok beğendim. e-bebekte krem rengine bakmıştık çok içimi baydı yani bebek arabası sonuçta. bu arada yutube da çok güzel videoları var tavsiye ederim. umarım işine yaramıştır yazdıklarım. sana bir de akşam katlayıp fotoğrafını çekeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?