Canım kendi ördüğümün fotografı yok ama modeli internetten aldım buradan BEBEK Battaniyesi Modelleri (anlatımlı) | Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri ulaşabilirsin ben bunun renklerini değiştirip haki yeşili açık haki yeşili ve beyaz yaptım..Çok basit ve şık bir model sende örebilirsin..
Kizlar merhabalar,
Bende kismetse eylul annesi olucam.
Dogumum 11 eylul gozukuyor ama kismet tabi ne zaman olur bilinmez.
Oglusum olucak.
Oyle yani iste bir selam vereyim dedimmmm.....
Hoşgeldin canım senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah. Oğluşunu kocaman öpüyoruz inşallah sağsağlim hepimiz kucaklarımıza alırız. Benim 4 eylül gözüküyor tabi doktorum 15 ağustostan sonra beklemeye başlarız dedi
Ilk cocugun mu?
Yas kac?
Normal mi sezeyan mi dusunuyosun?
Nerde oturuyosun?
Arka arkaya daha cok soru siralayabilirim ama simdilik bukadar yetr heralde:)
Seninde bebisin hayirli olsun canim. Amin insallah su gunler hemencik gecerde bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.....
günaydın kızlar
günaaydnn bugün pek kimsee yook heralde
yaaa ben de örmek istiyoruuumm bi kaç yünüm vaar sadece ters ve düz örgü biliyorum yelek örmeyi hiç bilmiyorum battaniye için kaça kaç başladın cnm nasıl bişi ay biraz bahsetsene çok meraklıyım bende ama becerikszimde bir okadar :))) 2 ay evde oturucam bari örgü öreyim meleğime bana da öğreeetiiiiinnn :26:
Kizlar merhabalar,
Bende kismetse eylul annesi olucam.
Dogumum 11 eylul gozukuyor ama kismet tabi ne zaman olur bilinmez.
Oglusum olucak.
Oyle yani iste bir selam vereyim dedimmmm.....
Geceleri gerçekten kabus oluyo uyku problemi bide nefes darlığı başladı sanki yeterli nefes alamıyorum en can sıkıcısıda bu galiba.benimde 28.haftam yeni yeni başladı şikayetler.[/QUOTE
canım nefes darlığı oluyo bu haftalarda yastığını yüksek tut bide bacaklarınızın arasına yastık koyup uyuyun ben böyle rahat uyuyorum
Günaydın kızlar kandiliniz mübrek olsun Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Bol bol dualar bebişlerimiz için bu gün. Kızlar bende bebişime 5yelek 8patik ördüm şimdiye kadar. Sıkıldım ama artık örmüyorum bide sıcaktan örülmüyo artık ellerim terliyo. Sabahları uyandığımda ellerim tutulmuş gibi acıyo sizde de oluyomu kızlar? Yaa bide hiç bi terliğim ayaklarıma olmuyo artıkBu gün kocişle evliliğimizin 4.yıldönümü :)
herkese günaydın hanımlar nasılsınız bugün hepinizie hayrılı kandiller miraç gecesine layık ibadetler yapabliriz inş.. bu gece istek gecesi dilek gecesi dua gecesi ...inş hepimizin bebekleri hayrılı,sağlılıklı,eli ayağı düzgün,her azası noksansız,Rabbimize hayrılı kul , Efendimizi hz.Muhammed'e (sav) hayrılı ümmet , bizlere hayrılı evlat olurlar ....aminnn
Gizemcim tığ ile sık iğne biliyosan çok basit battaniyenin modelinin linkini vermiştim ona bak 200 zincir çek üzerini 5 sıra sık iğne ör 3 renk iplikle yapılıyor ben koyu yeşil açık yeşil beyaz yapıyorum ördüğün rengi 5. sırada bitir diğer renge geçince başlangıçta ilk ilmeği en alttaki 5. ilmekten al ve sıkıştırmadan en yukarıya çek sonrakini 4. sıraya tak oradan aynı hizaya getir sonrakini 3 -2 ve bir olarak tamamla..Sonrasında 5 ilmek daha normal sık iğne ör en başa gelince aynı işlemi arada yaptığın 5 ilmekin üzerine yap canım çok basit ... örneği görünce ne demek istediğimi anlarsın..Ör tabi sende hem hatıra kalır hem örmek başka..insan bebeğine zevkle örüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?