2011 Eylül Anneleri

Günaydın tatlı hamişler size sabah sabah bi fıkra yazayım da biraz bebelerinizle gülün

Adam yeni evlenmis askere gitmis, babasina mektup yazmis, esim hamile mi degil mi diye. Altinada bi mani yazmis: "Ey mektup varda gel, tez haber alda gel, birdik iki olduk, 3 oldukmu sorda gel." Baba geline sormus varmi bi durum? Gelin yok demis baba bi maniyle cevap vermis: "Bir dalda iki kiraz, biri al biri beyaz, bu yil tarlan ürün vermedi, izin al gel gene kaz"

Kizlar merhabalar,
Bende kismetse eylul annesi olucam.
Dogumum 11 eylul gozukuyor ama kismet tabi ne zaman olur bilinmez.
Oglusum olucak.
Oyle yani iste bir selam vereyim dedimmmm.....

Kizlar merhabalar,
Oglusum olucak.

Hoşgeldin canım senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah. Oğluşunu kocaman öpüyoruz inşallah sağsağlim hepimiz kucaklarımıza alırız. Benim 4 eylül gözüküyor tabi doktorum 15 ağustostan sonra beklemeye başlarız dedi

Ilk cocugun mu?
Yas kac?
Normal mi sezeyan mi dusunuyosun?
Nerde oturuyosun?
Arka arkaya daha cok soru siralayabilirim ama simdilik bukadar yetr heralde:)
Seninde bebisin hayirli olsun canim. Amin insallah su gunler hemencik gecerde bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.....

Evet canım ilk çocuğum 25 yaşındayım ama bebişim doğduğunda 26 olacağım çünkü doğum günüm 22 Ağustos :)
Epidural normal düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa..
İzmir de oturuyorum .
Daha sorabilirsin canım sorun yok benim için heheh Kızım olacak bu arada
Sabırsızlanmaya başladık artık son 2 ay geçmek bilmez

günaydınlar, güzel anne adayları....
hepinize hayırlı kandiller..

ben bu gün güne iyi başladım..gayet zindeyim..bebişimde içerde jimnastik yapıyor..çilekcim üzerine senin fıkra iyi geldi yani..

Gizemcim tığ ile sık iğne biliyosan çok basit battaniyenin modelinin linkini vermiştim ona bak 200 zincir çek üzerini 5 sıra sık iğne ör 3 renk iplikle yapılıyor ben koyu yeşil açık yeşil beyaz yapıyorum ördüğün rengi 5. sırada bitir diğer renge geçince başlangıçta ilk ilmeği en alttaki 5. ilmekten al ve sıkıştırmadan en yukarıya çek sonrakini 4. sıraya tak oradan aynı hizaya getir sonrakini 3 -2 ve bir olarak tamamla..Sonrasında 5 ilmek daha normal sık iğne ör en başa gelince aynı işlemi arada yaptığın 5 ilmekin üzerine yap canım çok basit ... örneği görünce ne demek istediğimi anlarsın..Ör tabi sende hem hatıra kalır hem örmek başka..insan bebeğine zevkle örüyor..

herkese günaydın hanımlar nasılsınız bugün hepinizie hayrılı kandiller miraç gecesine layık ibadetler yapabliriz inş.. bu gece istek gecesi dilek gecesi dua gecesi ...inş hepimizin bebekleri hayrılı,sağlılıklı,eli ayağı düzgün,her azası noksansız,Rabbimize hayrılı kul , Efendimizi hz.Muhammed'e (sav) hayrılı ümmet , bizlere hayrılı evlat olurlar ....aminnn

Günaydın kızlar kandiliniz mübrek olsun Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Bol bol dualar bebişlerimiz için bu gün. Kızlar bende bebişime 5yelek 8patik ördüm şimdiye kadar. Sıkıldım ama artık örmüyorum bide sıcaktan örülmüyo artık ellerim terliyo. Sabahları uyandığımda ellerim tutulmuş gibi acıyo sizde de oluyomu kızlar? Yaa bide hiç bi terliğim ayaklarıma olmuyo artık Bu gün kocişle evliliğimizin 4.yıldönümü :)

Geceleri gerçekten kabus oluyo uyku problemi bide nefes darlığı başladı sanki yeterli nefes alamıyorum en can sıkıcısıda bu galiba.benimde 28.haftam yeni yeni başladı şikayetler.

Kizlar merhabalar,
Oglusum olucak.

hoşgeldin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim oğluşunu her zaman gel bekleriz

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllara eşin ve bebişinle

aminn canım inşallah

offf öyle beceriksizimki bu örgü işlerindeee allahtan annelerimiz örüyoda rahatız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…