2011 Eylül Anneleri

sen çok şanslısın valla elifcim dün akşam yazdıklarını okuyordum senin ardanın hadi kaan kuzum at bi tekme göriyim kısmına koptum resmen. inşallah hep böyle devam eder. küçük çocuğu olan arkadaşlarda çabuk atlatırlar inşallah...

cnm hiç sorma onun ruh haline ayak uyduramıyorum. annemin sözü "bebek doğunca oğlunun dünyası kararcak"diyo.nolcak herdediği yapılan bi çocuk..allah sabır selamet versin..nasıl kıymış o saçlarına..oğlumda önünden bi tutam kesmiş teke gibi bırakmış babası gitti düzelttirmişti..

allahın izniyle canım yaa sevgi kelebeği ardam benim hergün belki 100 defa seni seviyorum annecim babacım diyen bi çocuk :) kerdeş istedi benim canım sıkılıyo ben kardeş istiyorum dedi hemeeen icraata geçtik kardeşi oldu ismini kendisi koydu kıyafetlerini oyuncaklarını kardeşine ayırıyo şimdii yani bende çok korkuyodum ama şuanda çok güzel ilerliyoruz ama doğduktan sonrada böyle olursa hakikaten şanslıyım demektir:))) sen daha neler yapıyo o varya babasıyla kavga ediyoo trafikte az bi hızlı gitsin napıyosun baba sen kardeşimi düşüreceksin diyorr ölüyorum bende gülmekten hoşuma gidiyo ama sonrasınıda düşnmüyo değilimm
bazı arkadaşlarım korkutuyo benii içine atarsa çok kötü olur diye ama benim oğlum duygularını net bi şekilde ifade edebilen bi çocuk inşallahhhh en kısa zamanda arkadaşlarımızda atlatırr çok zor bi durum anlıyabiliyorum endişeleniyo insan
nazz ve gultaccım sizde en kısa zamanda atlatırsınız inşallah ama siz tepki vermeyin çok fazla

hayatım benimde çevremde olan arkadaşlarım ve annem bile şöyle olcak böyle olcak diyolar korkutuyolar ama kardeş kıskançlığı iç güdüsel bişedir bende kardeşlerimi çok kıskaırdım sadece körüklememek gerek kendiliğinden kaybolur bastırma duygularını sakın daha kötü olur ne istiyosa yapsın bebek dğduktan sonra daha çabuk adapte olur

bizimde problemler oldu ama öğretmenimiz çok ilgili. oğlumun dikkat bozukluğu ve komut alma problemi var. söyleneli yapmıo kendini parala yapmaz onu biraz sıkıştırayım çatlayıncaya kadar ağlar. kardeş kısmı şaibeli,dr gidicezmi hemen anne ben büyüdüm,akıllandım oyuncaklarımı topluyom diyo. (öğretmenine söylemiştim öğretmiş) ama dr dan geliyoz bakıyo getirmedik bebeği aynen devam yaramazlıpğa..sabahları gel öpeyim diyorum ayrılırke n öpüşürüz,hoşçaskal bebek der bazen vurur bazen öper karnımı..ruh haline bağlı yani.. napayım cnm üzülmeyim diyorum ama olmuyo...

inşallah cnm sen çok şanslısın..hep böyle devam eder inşallah..
benim aba kızlar çok etrafımda. yeni duydum. ilk kardeşinin ayağının altını göstercekmişin. yüzünü değil yani. kıskanmazmış. birde eve anne veya baba değil başka birinin kucağında gircekmiş. eşime tembihliyorum dikkat et bak herkes gider biz uğraşırız diye oda tmm diyo.. ben o baygınlıkla balki farketmem unutulur..

Ya çözemiyorum bir türlü kızımı gelip karnımı öpüyo kardeşim benim diyo bi doğsun altını değişiricem diyo babası bebek için küvet kova maşrafa falan almış bana niye almadınız benim küvetimde eskidi diyo (bebeklik küveti kullanmıyoruz bile) Bir öyle bir böyle off valla..

saol canım inşallah
ama batıl inanç bunlar varmı gerçekten yapan oluyosa bizde yapalım :)

varmış cnm yapanlar banada öyle diyolar.yidirip içirmicem ya neticede ilk kardeşinin ayağının altını göstericem. napayım artık ..

görümcemde hamile kızı anasınıfına gidiyo 6 yaşında annesine "beni akıllı bişey zannetmeyin ona bitane bana bi tane almazsanız hepsini keserim "demiş.. bunlardan herşey beklenir gültaçcım..

Ayy çok iyiymiş bu yaa çocuk sinsi değil işte açık açık söylüyo :)))) ilahi yaa çok güldüm naz

ahahahh açık ve net bi şekilde söylemiş ne yapacağını ona göre davransınlar bence yaparmı yapar :))))))))

evet gultac çok mantıklı hediyee olayı .....kardeşin sana hediye getirmişş demek ayy ne güzel yaa

evt görümcemin kızı çok akıllıdır. yapar mı yapar..oda bekliyo normal doğum ama bakalım bu gün yarın olur onunda..

kızlar benim oğlumu oyuncak falan kesmez.zaten her dışarı çıkışında çirkeflikle dediğini yaptırıp bi şeyler alıp geliyo.. ama yinede bizim kızın eline vercez bi şey getircek artık abisine..

ay canım geçmiş olsun ya dr unun seni çağırması gerek böyle durumlarda acil macil araya sıkıştırmalıydı bnm dr um hmn çağırıyor bişi olunca hmn gel diyor bana allah korusun böbrek önemli bence ihmal etme.Gerçi bütün hamilelerde doğal olarak böbrek büyümesi oluyormuş fakat seninki önemliyse kendi doktoruna bunu konuşman gerek. Doktor değiştirme işine gelince bişi diyemiyorum canım ..ama gerçekten ilgilenmesi az ise yoğunluktan ötürü değiştirmen daha mantıklı gibi geldi bana..

ayyy canım bnmm o kadar mutlu oldum ki bu tavsiyene hele almış biri olarak inanamazsın daha mtlu olamazdım heralde :))) ben çok kafam karışık geziyorum ortalarda chiccoda çok kaba açıkçası bende çok özeniyorum senin gibi oto koltuğunu üzerine takınncaaa ay canm bordo rengini bende çok beğendim o halde hiç tereddüt etmeden bende ondan aldırayım babama hem fiyatıda çok uygun peki katlanınca ne kadar yer kaplıyor bizim arabanın bagajı ok ufak çünkü sığar mı sence bide rengi falan nasıl bordo tavsiye eder misin. Sonuçta alman markası. Tavsiyelerini bekliyorum canım tekrar tekrar

Kızlaar bugün kontrolden geldiik güzel prensesim 1 kilo 600 gram olmuş teyzeleri eliye yüzünü okşuyordu kızım 4 gün geriden geliyordu bgn artık tam günündeymiş çok şükür günüyle bir gidiyor, şekerime açlık tokluk olarak baktı sonuçlarımızı pazt alıcaz çünkü yetişemedik geç oldu.
Günde en az artık 3-4 lt su içmen lazım dedi ağustosun 15 inden sonra bekliycez bebişi dedi. Şimdilik herşey noralmiş bu arada 3 haftadır hiç kilo almamışım oleyy dr um yoksa sen bişi yemiyor musun diye hafif kızdı :)) yok dedim sadece artık pilav vs ekmek abartıodum onları kestim siz bu gidişle 20 kiloyla bitirirsin diyince ama çocukcuğum zaten maaşallah gayet güzel kilo almış demek ki aşırı yemekle hiç alakası yokmuş, birtek artı olarak magnezyum verdi onuda akşamları eritip içicekmişim. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin, eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun yarabbim . Hepinizi öptüm kızlar iyi haftasonları diliyorum bebişlerinizle sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…