- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
Kızlaar bugün kontrolden geldiik güzel prensesim 1 kilo 600 gram olmuş teyzeleri eliye yüzünü okşuyordu kızım 4 gün geriden geliyordu bgn artık tam günündeymiş çok şükür günüyle bir gidiyor, şekerime açlık tokluk olarak baktı sonuçlarımızı pazt alıcaz çünkü yetişemedik geç oldu.
Günde en az artık 3-4 lt su içmen lazım dedi ağustosun 15 inden sonra bekliycez bebişi dedi. Şimdilik herşey noralmiş bu arada 3 haftadır hiç kilo almamışım oleyy dr um yoksa sen bişi yemiyor musun diye hafif kızdı :)) yok dedim sadece artık pilav vs ekmek abartıodum onları kestim siz bu gidişle 20 kiloyla bitirirsin diyince ama çocukcuğum zaten maaşallah gayet güzel kilo almış demek ki aşırı yemekle hiç alakası yokmuş, birtek artı olarak magnezyum verdi onuda akşamları eritip içicekmişim. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin, eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun yarabbim . Hepinizi öptüm kızlar iyi haftasonları diliyorum bebişlerinizle sizlere
Kızlaar bugün kontrolden geldiik güzel prensesim 1 kilo 600 gram olmuş teyzeleri eliye yüzünü okşuyordu kızım 4 gün geriden geliyordu bgn artık tam günündeymiş çok şükür günüyle bir gidiyor, şekerime açlık tokluk olarak baktı sonuçlarımızı pazt alıcaz çünkü yetişemedik geç oldu.
Günde en az artık 3-4 lt su içmen lazım dedi ağustosun 15 inden sonra bekliycez bebişi dedi. Şimdilik herşey noralmiş bu arada 3 haftadır hiç kilo almamışım oleyy dr um yoksa sen bişi yemiyor musun diye hafif kızdı :)) yok dedim sadece artık pilav vs ekmek abartıodum onları kestim siz bu gidişle 20 kiloyla bitirirsin diyince ama çocukcuğum zaten maaşallah gayet güzel kilo almış demek ki aşırı yemekle hiç alakası yokmuş, birtek artı olarak magnezyum verdi onuda akşamları eritip içicekmişim. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin, eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun yarabbim . Hepinizi öptüm kızlar iyi haftasonları diliyorum bebişlerinizle sizlere
ohh benim prensesime maşallah ne güzel kilo almış
oralar çok sıcak terle birlikte çok su kaybın olur mutlaka çok su içmelisin tatlım
çok yemenin ne bebeğe nede sana hiç bir faydası yokki zaten kuzum
ben senin prensesini yerim yaaa eliyle saçlarını geriye atıyordur annesi sana güzel gözükmek için benim paşamda en son gittiğimizde ayak ayak üstüne atmıştı çok şekerdi yaa göresim geldi şimdi benimde paşamı yaaa... sabret nurcan az kaldı kontrole diyorum kendime.
inşallah sonuçların iyi çıkacak çileğim. benim de doktorum 15i 20 si gibi bekleriz bebeği diyince doktora az daha ama ben eylül topiğindeyim şimdi ağustosa geçemem diycektim hahaha....
ben 54-55 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama bebeğin kilosunun çok normal olduğunu söylemişti doktor fazla yemenin bize zararı çok, bebek ihtiyacı kadar olanı zaten alıyor. bizim dengeli ve sağlıklı beslenip vitamini kalsiyumu ihmal etmememiz gerek kendi adımıza hepsi bu.
BUGÜN KİMSE UYANAMADI SANIRIM :))KOCAMAN SEVGİLER.
slm kızlarr nasılsınız?? biz bu aralar çok panik durumdayız böyle bi halsizlik bi isteksizlik bi bıkmışlık var üzerimizde sürekli oramız buramız agrıo bide dün bebeşim çok hareket etmeyince iyice panik oldum biliyorum bi sorun yok ama ya olursa diye kendimi yiyip bitiriyorumm şu 2 ay çabuk geçsedee bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alsak artık
kızlar mrb,nerelerdesiz kimse yokmu..hafta sonu tatilinden sonra malum ilk iş günü,ayakta uyuyorum...bebişimde arada bi tepikliyo beni uyandırıyor.
Selam kızlar sürekli takip ediyodum sizi ve katılmaya karar verdim.Bende 30 haftalık hamileyim Antalyadayım.Doğumu normal düşünüyorum inşallah ama nasip.Doktorum 3eylül gibi demişti.Haftaya kontrolümüz var kızımı özledim:) bundan sonraki kontrollerim de 15günde bir olacakmış. Hepinize sağlıkla bebişlerinizi büyütmek dileklerimle..
ferhatt nerde yaaa ne zamandır yokkk nerelerdesiiin canııııım
merhaba herkese nasılsınız? çilekçiç şeker sınırdaydı ne yaptın
Cnm işte kan aldırdım tekrar bgn sonuçlarını alıcam , doktorum sınırda olduğu için önemli değil o kadar demişti şimdi tekrar sonuçlarına bakıcak o zaman tekrar yazarım cnm..
nazzcım ben burdayım ama bir türlü açamadım , acayip şiştim ben bgn ya ellerim davul gibi off deli olucam, bide bu haftalarda artık günde 2-3 kez yalancı doğum ağrıları olurmuş, bende arada bi oluyor sanki ama daha farkına varamadım açıkçası, tecrübeli anneler bana ve ilk kez hamile olan annelere anlatabilir misiniz. Nasıl bir ağrı ve nasıl oluyor , ne kadar sürüyor ? Takip edilmeliymiş , düzenli olursa şayet önemli oluyormuş falan bilgi istiyoruz şekerler tevrübeli analardan
nazzcım ben burdayım ama bir türlü açamadım , acayip şiştim ben bgn ya ellerim davul gibi off deli olucam, bide bu haftalarda artık günde 2-3 kez yalancı doğum ağrıları olurmuş, bende arada bi oluyor sanki ama daha farkına varamadım açıkçası, tecrübeli anneler bana ve ilk kez hamile olan annelere anlatabilir misiniz. Nasıl bir ağrı ve nasıl oluyor , ne kadar sürüyor ? Takip edilmeliymiş , düzenli olursa şayet önemli oluyormuş falan bilgi istiyoruz şekerler tevrübeli analardan
geçen yaptırdığım tahlillerde kan sayımım sınırda çıkmış benimde yaa... kan ilacıda kullanıyorum ama yeterli gelmiyor mu acaba. ayy çok sıkıldım valla ilaç içmekten yaaa.
ay sorma canım ya benimde öyle sınırın biraz altında hatta kansızlık var demir ilacı alıyorum ama o çok düşük olurs aciddiye alır doktorlar , sınırın çok az altında olduğu için bnm hala günde bitane içiyorum , ayrıca aç karnına pekmezde yiyorum sabahlar ı birer kaşık. bide şimdi magnezyum verdi suda eritip içiyorum akşamları, ay günde 3 ilaç içiyorum aynen bende sıkıldım ama napıcaz bebelerimiz için mecburuz. Kansızlık sınırın biraz altında benim ama kızım maaşallah kilosunu alıyor sağlıklıda , korkacak bişi yok bu kadar pimpirikli olmaayııın lüttfeeeen , şeker bende kansızlık bende ama kızım maaşallah günüyle bir gidiyor 4 gün gerideydi 3 hafta öncesine kadar, demek ki pek ilgilenmemek lazım böyle şeylerle oluruna bırakın , şimdi sardalyamızıda yedik bebemle ooh yarasın kızıma kulçuklar :)))))))))
cnm benim ilk hamileliğimde sürekli kasık ağrım vardı ve ara ara leke geliyordu. .benimkasık ağrılarım oluyodu,ip çekilmesi gibi oluyodu,bir de toparlanma hissi veren sanki hava geliyomuş gibi oluyordu.onun için pek ayırt edemiyordum. 2 kere düşük tehlikesi atlatmıştım ve sürekli yatıyordum. bel fıtığından ameliyetlı olduğum için normal doğum istememiştim,bine bu kanamalardan dolayı bide ilçede oturuyorum gece anestezi uzmananı dr yoktu ve izmir'e sevk ediliyordu.o yüzden dr riske atmak istemedi ve gününden önce alındı. şimdiden buna odaklanma bence stres yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?