2011 Eylül Anneleri

ohh benim prensesime maşallah ne güzel kilo almış
oralar çok sıcak terle birlikte çok su kaybın olur mutlaka çok su içmelisin tatlım
çok yemenin ne bebeğe nede sana hiç bir faydası yokki zaten kuzum

ben senin prensesini yerim yaaa eliyle saçlarını geriye atıyordur annesi sana güzel gözükmek için benim paşamda en son gittiğimizde ayak ayak üstüne atmıştı çok şekerdi yaa göresim geldi şimdi benimde paşamı yaaa... sabret nurcan az kaldı kontrole diyorum kendime.
inşallah sonuçların iyi çıkacak çileğim. benim de doktorum 15i 20 si gibi bekleriz bebeği diyince doktora az daha ama ben eylül topiğindeyim şimdi ağustosa geçemem diycektim hahaha....
ben 54-55 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama bebeğin kilosunun çok normal olduğunu söylemişti doktor fazla yemenin bize zararı çok, bebek ihtiyacı kadar olanı zaten alıyor. bizim dengeli ve sağlıklı beslenip vitamini kalsiyumu ihmal etmememiz gerek kendi adımıza hepsi bu.
BUGÜN KİMSE UYANAMADI SANIRIM :)) KOCAMAN SEVGİLER.

slm kızlarr nasılsınız?? biz bu aralar çok panik durumdayız böyle bi halsizlik bi isteksizlik bi bıkmışlık var üzerimizde sürekli oramız buramız agrıo bide dün bebeşim çok hareket etmeyince iyice panik oldum biliyorum bi sorun yok ama ya olursa diye kendimi yiyip bitiriyorumm şu 2 ay çabuk geçsedee bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alsak artık

ohh benim prensesime maşallah ne güzel kilo almış
oralar çok sıcak terle birlikte çok su kaybın olur mutlaka çok su içmelisin tatlım
çok yemenin ne bebeğe nede sana hiç bir faydası yokki zaten kuzum

evet cnm bnm gerçekten öyle işte napıyım ilk aylar gerçekten acemiliğime denk geldi insan duyunca değil de yaşayınca öğreniyor bunları . Zaten sürekli terlemeye başladım oturduğum yerde. Bol bol su içmek zorundayım. Şimdi akşamüstü gezmeye gidicez biraz gezsin bugn kızım

ooy canım benimde bi önceki kontrolmde bacak bacak üstüne atmıştı çook komik yaa hehehe, artık 2 haftada bir gidicekmişim doğum zamanım yaklaştığı için 15 gün sonra gel dedi bana. Banada ağustos 15 den sonra bekliycez dedi bakalım görücez bnm kız olduğu için biraz daha erken gelebilme ihtimali oluyor genel olarak ayy zaman çabuk geçsin artık sabırsızlanmaya başladım sağıkla kucağımıza alalım 2 ay geçsin hadiiiii
İnşallah iyi çıkar canım zaten sınırda olunca sorun olmaz dediği iiçin de içim rahat artık takmıyorum sadece birazcık azalttım daha dikkat ediyorum zaten yapmam gereken de bu hepimizinde öyle sağlıklı beslenmek önemli abur cubur sadece bize kilo yapıyor başka bir işe yaramıyor.Bende şimdiye kadar 7 kilo almışım şu an 64 kiloyum ama 65 e doğru gidiyorum haliyle hehe:82:

canım panik yapmanın sadece sana ve bebeğine zararı var canım panik yapma lütfen allah ne yazdıysa o olur biliyorsun canım. böyle olumsuz düşünerek olumsuzlukları çekersin üzerine geçecek 2 ay az kaldı sabretttttttttttttttttttt :92:

kızlar mrb,nerelerdesiz kimse yokmu..hafta sonu tatilinden sonra malum ilk iş günü,ayakta uyuyorum...bebişimde arada bi tepikliyo beni uyandırıyor.

Selam kızlar sürekli takip ediyodum sizi ve katılmaya karar verdim.Bende 30 haftalık hamileyim Antalyadayım.Doğumu normal düşünüyorum inşallah ama nasip.Doktorum 3eylül gibi demişti.Haftaya kontrolümüz var kızımı özledim:) bundan sonraki kontrollerim de 15günde bir olacakmış. Hepinize sağlıkla bebişlerinizi büyütmek dileklerimle..

kızlar mrb,nerelerdesiz kimse yokmu..hafta sonu tatilinden sonra malum ilk iş günü,ayakta uyuyorum...bebişimde arada bi tepikliyo beni uyandırıyor.

nazzcım ben burdayım ama bir türlü açamadım , acayip şiştim ben bgn ya ellerim davul gibi off deli olucam, bide bu haftalarda artık günde 2-3 kez yalancı doğum ağrıları olurmuş, bende arada bi oluyor sanki ama daha farkına varamadım açıkçası, tecrübeli anneler bana ve ilk kez hamile olan annelere anlatabilir misiniz. Nasıl bir ağrı ve nasıl oluyor , ne kadar sürüyor ? Takip edilmeliymiş , düzenli olursa şayet önemli oluyormuş falan bilgi istiyoruz şekerler tevrübeli analardan

hoşgeldin canım aramızaa, inşallah istediğin gibi olur doğumun bende şimdilik epidural normal düşünüyorum eğer bi aksilik olmazsa tabi. benimde 4 eylül günü seninle aramız da tam 1 gün var cnm. Benimde kızım olacak allah nasip ederse sağlıklı olsunlar inşallah. 30. haftadan sonra banada 15 günde bir geliceksin dedi, sanırım son ayda haftada bi kez olabilir

Cnm işte kan aldırdım tekrar bgn sonuçlarını alıcam , doktorum sınırda olduğu için önemli değil o kadar demişti şimdi tekrar sonuçlarına bakıcak o zaman tekrar yazarım cnm..

geçen yaptırdığım tahlillerde kan sayımım sınırda çıkmış benimde yaa... kan ilacıda kullanıyorum ama yeterli gelmiyor mu acaba. ayy çok sıkıldım valla ilaç içmekten yaaa..

cnm benim ilk hamileliğimde sürekli kasık ağrım vardı ve ara ara leke geliyordu. .benimkasık ağrılarım oluyodu,ip çekilmesi gibi oluyodu,bir de toparlanma hissi veren sanki hava geliyomuş gibi oluyordu.onun için pek ayırt edemiyordum. 2 kere düşük tehlikesi atlatmıştım ve sürekli yatıyordum. bel fıtığından ameliyetlı olduğum için normal doğum istememiştim,bine bu kanamalardan dolayı bide ilçede oturuyorum gece anestezi uzmananı dr yoktu ve izmir'e sevk ediliyordu.o yüzden dr riske atmak istemedi ve gününden önce alındı. şimdiden buna odaklanma bence stres yaratabilir.

Canım aynen adet sancısı gibi oluyo kasıklarda ağrı kasılmalar falan..

yok canım odaklanmıyorum da sadece merak ettim nasıl bir ağrı diye yani hani dayanılmaz bişi mi falan anlamında. O toparlanma hissi zaten hergün oluyor onun ne olduğunu biliyorum artık. Ama ağrı nasıl ne tarz bişi onu merak ettim, alttan alttan arada bir ağrı oluyor ama öyle çok değil yani hep adet ağrılarım gibi sanırım onlar, bu kadar az sa bu ağrılar korkulacak bişi yokmuş heralde bu doğum sancılarından yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…