2011 Eylül Anneleri

gizemmmmmmmmmmmmmmm sen beni hiç öslemedinmiiii yaaw ama ben ösledimm şimdi ben koaföre gidiyim gelince görüşürüz

yaaa bitaneciiğim ben seni özlemem mi hiç kuşum benimm aşkooolsuun yaaaa
,sen git kuaförüne sonra gel bak düeeriim seniii bebenle beraberrr yanlız bırakıp gidiosun habire gezmelere sonra özlemedinmi diosun hııhhh

özlüyon demiii vallaa küserim özlemezsen :) offff gittim saçlarımı boyatayım diye boyamadı koaförüm bebek doğunca boyarım dedi bende bi fönlendim geldim :))))) geeeeel seni götüreyim gezmelere kuşum ben çok gezentiyim zaten gezeriz beraber

selam herkese
hayırlısıyla eylulun 10 u gıbı bebısımı kucagıma alıcam:) aranıza katılım bı selam verım dedım

ne iyi ettin şekerim hoşgeldin her zaman gel aramıza :) hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin alahım hepimizede tabii ......,

ben doktoruma sordum 25 eylülde olur doğumun dedi sezeryanla tabi bi sıkıntı olmazsa bi tek benmi varım doğumu eylülün 25 inde olcak olan

merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.rabbimin izniyle 9 eylül gibi tahmini doğum günümüz.

canım banada 25 eylül diyor sezeryan olursa tabi daha erken olabilir.yalnız değilsin

kızlar daha öncede yazıdm ama kimse cevap vermedi bana.göğüs ağrısı çeken varmı?özellikle sol göğsüm acaip ağrıyor.2side davul gibi oldu artık 85ten 95 e çıktım.hatta bazen koluma bile vuruyor.göğsümde zararsız kistler vardı acaba onlardanmı? birde uçlarındaki kahverengi halkalar büyüdü normalmi ya sizdede oluyomu.lütfen yazarmısnız:26:

Canım bende ağrı yok seninki belkide zararsız kistlerdendir.Benim halkalarda büyüdü

arada kaynamıştır canım belki yoks cvp vermezmiyiz biz sana kuzum :) benim göğsümde ağrı yok belki kistlerden ağrıyo olabilir seninkii halkalar büyüyor ve koyulaşıyor bendede var göğüslerde büyüyo bnlar normal ama ağrı için bi dr görün canım geçmiş olsun

canım banada 25 eylül diyor sezeryan olursa tabi daha erken olabilir.yalnız değilsin

ohh sevindim o zaman ama normal doğum tarih olarak 1 ekim görünüyo ama benimki sezeryan olacağı için daha erken olacak tabii normalde sezeryanda 38 haftalıkken alıyolar ama benim dr 39 haftalıkken alacak demekki

canım benim gögüslerde arada oluyoda asıl tam sol gögüs altımda sızlama batma gibi bi agrı var mahvedio benii eger böle bişeyse normal diyo herkese sordum bazende gögüslerim sızlıo özellikle sol gögüsüm sızlayıncada çok az ıslaklık oluo o da normal dediler ben perşembe dokotra gidicem sorucam bunları bakalım umarım normaldir dedikleri gibi halkalarda koyulaşma ve büyüme bendede var o sonra geçiomuş zaten :))

Kızlar bebişinize hayırlısıyla doğduktan sonra ilk banyosunu kaçıncı gün yaptırmayı düşünüyosunuz?

canım bebeğin göbeği düşünce yaptırabilirsin ilk banyosunu kimininki 5 gün sonra düşüyo kimininki 10 gün sonra göbek düşmeden yıkmayın enfeksiyon kapabilir doktorunuzda söyler zaten ve göbeğini hergün batikonla temizleyin

Canım bende öyle düşünüyodum ama kayınvalidem tutturdu hastaneden çıktığımız gün yıkayacaz bebişi diye.

ohh sevindim o zaman ama normal doğum tarih olarak 1 ekim görünüyo ama benimki sezeryan olacağı için daha erken olacak tabii normalde sezeryanda 38 haftalıkken alıyolar ama benim dr 39 haftalıkken alacak demekki

cnm beraber doğurcaz seninle.. ebeler 2 ekim,dr 1 ekim diyo. ama sezeryan olduğu için bakalım ne zaman alcaklar. oğlumu 6 gün önce almışlardı. kızlar biraz daha erken alınıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…