kızlar daha öncede yazıdm ama kimse cevap vermedi bana.göğüs ağrısı çeken varmı?özellikle sol göğsüm acaip ağrıyor.2side davul gibi oldu artık 85ten 95 e çıktım.hatta bazen koluma bile vuruyor.göğsümde zararsız kistler vardı acaba onlardanmı? birde uçlarındaki kahverengi halkalar büyüdü normalmi ya sizdede oluyomu.lütfen yazarmısnız:26:
Canım bende öyle düşünüyodum ama kayınvalidem tutturdu hastaneden çıktığımız gün yıkayacaz bebişi diye.
cnm o ne karışıyomuş. doğmamış çocuğa don dikmek gibi..önce bi doğsun bakalım sağlıcakla,illa kaynanalık yapçaklar..
cnm beraber doğurcaz seninle.. ebeler 2 ekim,dr 1 ekim diyo. ama sezeryan olduğu için bakalım ne zaman alcaklar. oğlumu 6 gün önce almışlardı. kızlar biraz daha erken alınıyomuş..
Kızlar dün şu testi yaptırdım ve hayret verecek bişey oldu..Biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyaydım.Bebeğin kafası doğum kanalına girmiş rahim ağzı yumuşaması olmuştu..Benim küçük kızım napmış biliyomusunuz kafasını oradan çıkarıp ters dönmüşbaşı sağ midemin altında ayaklarıda tam idrar torbamın üstünde anlicanız tuvaletten çıkamıyom gibi bişey :)) benim son adet tarihim belli değil ultrasonda 28+5 günlük hamile çıktım kuzucum 1267 gr olmuş bütün değerlerde normal çıkmış.Çok mutluyum
cnm senin kız baya haraketliymiş. içerde yer müsait herhalde.
Kızlar dün şu testi yaptırdım ve hayret verecek bişey oldu..Biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyaydım.Bebeğin kafası doğum kanalına girmiş rahim ağzı yumuşaması olmuştu..Benim küçük kızım napmış biliyomusunuz kafasını oradan çıkarıp ters dönmüşbaşı sağ midemin altında ayaklarıda tam idrar torbamın üstünde anlicanız tuvaletten çıkamıyom gibi bişey :)) benim son adet tarihim belli değil ultrasonda 28+5 günlük hamile çıktım kuzucum 1267 gr olmuş bütün değerlerde normal çıkmış.Çok mutluyum
ahahha seninki aceleci şekerim zamanından önce gelmesinde gelişimini tamamlasın inşallah öyle çıksın :) yaa biliyomusun benimkide öyleee ayakları rahimde kafası midemde sık sık tuvalte çıkıyorum sanki çıkacak gibiii geliyo bazen
maşallah kuzumaa büyümüşte kocaman olmuş annesi
Bende de son zamanlarda nefes zorluğu artmıştı hatırlarsan kaburgam çürüdü artık demiştim tevekkeli değil kafa atıyomuş demek :)) seninkide tersmi duruyo?? e normal doğum düşünüyosan ve dönmezse?? ben sezeryan olucaam için çok önemsemedim..Bu arada sezeryan olacaksan nasıl anestezi olcaksın genelmi epiduralmi?
cnm bu anestezi meselesi beni de düşündürüyor. ben bel fıtığından ameliyet olduğum için ilk doğumda belden iyneyi istemedim. ama genel anestezi de çok kötü bi şey ya. şimdilerde biraz hevesliyim belden iyneye bakalım doğumuma kadar caymam inşallah. en fenasıda uyanması,ay aklıma geldikçe korkuyorum.
özlüyon demiii vallaa küserim özlemezsen :) offff gittim saçlarımı boyatayım diye boyamadı koaförüm bebek doğunca boyarım dedi bende bi fönlendim geldim :))))) geeeeel seni götüreyim gezmelere kuşum ben çok gezentiyim zaten gezeriz beraber
kızlar daha öncede yazıdm ama kimse cevap vermedi bana.göğüs ağrısı çeken varmı?özellikle sol göğsüm acaip ağrıyor.2side davul gibi oldu artık 85ten 95 e çıktım.hatta bazen koluma bile vuruyor.göğsümde zararsız kistler vardı acaba onlardanmı? birde uçlarındaki kahverengi halkalar büyüdü normalmi ya sizdede oluyomu.lütfen yazarmısnız:26:
özlüom vallahbillah yaa al benide hadi gezeliim sıkıldım zaten :))) ya dünden beri alttan alttan ağrım oluyor acaba baskı yapar dediği doktorun bu mu kızlarrrr, tecrübeli analar bana bişi diyiiin bacılar
sorma cnm,gözümü açıyorum karşımda birileri afallamış suratla(bizim eş dost akraba) bana bakıyolar. ağlaya ağlaya uyan. oğlum desen yıkmış hastaneyi,eldivenleri sucuk gibi yapmış açlıktan ve emmekten. beni bekliyo annesi uyancakta gelcek. geldim de noldu külçe gibiyim parmağımı dahi oynatamıyorum. annem iki büklüm çocuk tutuyo önümde emsin diye.hadi be doğurmaktan vazgeçcem şimdi..o yetmedi oğlum da gaz problemi vardı. bir daha 2-3 ay ne uyudum ne dinlendim..
benimkide ters duruyo canım yaaa dr dönünce rahatlarsın dedi benim ilk doğumumda sezeryan canım o üzden ikinciside sezeryan olacak epudural için rahat diyo arkadaşlarım benim ilk doğumda ben spinal olmuştum ve damar yolundan doğruda uyutmuşlardı ama yarım saatlik bi uykuydu oda rahattı sezerayn sonuçta ameliyat spinal epudural farketmiyo gibi geliyo bana sen nasıl düşünüyosun
cnm o ne karışıyomuş. doğmamış çocuğa don dikmek gibi..önce bi doğsun bakalım sağlıcakla,illa kaynanalık yapçaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?