2011 Eylül Anneleri

Dogum yaptım.Bebebğim 29 haftalık,preeplemsi nedeniyle alındı.Şuan küvezde,yoğun bakımda.Lütfen dua edin ona.Çok minik çok savunmasız.Lütfen.

Dogum yaptım.Bebebğim 29 haftalık,preeplemsi nedeniyle alındı.Şuan küvezde,yoğun bakımda.Lütfen dua edin ona.Çok minik çok savunmasız.Lütfen.

ay canım şu an inan ki tüylerim diken diken oldu, Allahım inşallah evladını sana bağışlasın canım benim Allaha dua et bizimde dualarımız hep seninle buna inan ve güven.Allah ona ömür ve yaşayacak günler nasip etsin, anneciğine babacığına bağışlasın inşallallah yarabbim.
Allaha güven canım sakın kendini üzme bebeğin seninleolacak.
Müsayet olursan nasıl ve neden oldu bize de anlatır mısın bitanem. Allah yar ve yardımcınız olsun. Güzel mesajlarını ve güzel haberlerini bekliyoruz bitanem. Allah o meleğin yardımcısı olsun. Amin.

cnm geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün.allah bebişine sağlık sıhhat versin. bir an evvel kucağına alırsın inşallah. hiç üzülme tatlım,onlar okadr güçlü oluyolarki,rabbim onlara öyle bi güç veriyorki inanamazsın. ablamında kızı erken ve ufak doğdu.1 kilo 250 gr...küvezde kaldı,annem pamuklara sardı da verdi ablamaın kucağına ama şimdi 10 yaşında...sadece bakımı biraz daha özen istiyo..
cnm dualarımız seninle,kendine ii bak.. müsait olusan bize bebişinle ilgili haber ver...

cnm lütfen dr'un tavsiyelerine uygula. onlar kar zarar ilişkisini göz önünde bulundurarak veriyolar.kaldıki söylediği ilaç ağrı kesici değil antibiyotik değil. calsiyum hapı. bende ferro,elevit ve mağnezyum kullanıyorum. ilk hamileliğimde rahimde yara vardı hem hazneden hem ağızdan antibiyotik aldım. tereddüte düştüm,dr almam gerektiğini söyledi..içmezsem yara keseyi delebilir düşükle sonuçlanır demişti.içtimde ne oldu, oğlumda allaha şükür hiç bi problem yok..

Kızlar hepiniz eritme magnezyum kullanıyorsunuz sanırım ben osteocare diye bir vitamin kullanıyoum magnezyum calsiyum ve vitamin d3 içeriyor ve pulse kullanıyorum omega3 için demir hapım gynoferon ayrıca da decavit kullanıyorum magnezyumu ve calsiyumu içmekte zorlanıyorsanız benim gibi(eritme olduğu için) osteocare kullanabilirsiniz..Ben içemiyorum diye doktorum bunu verdi..Amma çok hap kullanıyorum yahu:))

Canım korkma Allahın izni ile iyileşip kilo alacak bebişin merak etme dün akşam haberlerde 24 haftalık doğan bir bebekten bahsediyorlardı maşallah tosun gibi olmuştu seninki ondan daha büyük inşallah bişey olmayacak sen yüreğini ferah tut ki sütün kesilmesin ve bebişine kilo alması için yardımcı olabilesin..Dualarımız sen ve minik bebişinle sağlıcakla kalın..

kızlar meraba. bu ara beşiklere bakıyoruz da park yatak mı yoksa beşik mi karar veremedim. öneriniz varmı..

kızlar meraba. bu ara beşiklere bakıyoruz da park yatak mı yoksa beşik mi karar veremedim. öneriniz varmı..

mmerhaba canım, ben ilk başlarda çok kararsızdım beşik mi yoksa park yatak mı alsam diye baya bir soruşturdum alanlarla konuştum vs. baktım ki park yatak alsam ileride içine oturtup oynayacağı meçhul, biz çok ev dışında kalan insanlar değiliz. Park yatak alan bir iki arkadaşım çok fazla kullanamadıklarını söylediler tek avantajı kapatınca az yer kaplıyormuş tabi yatağı da var onuda ayrıca biryere koymak gerek. Ben tahta beşiklerden alacağım bir arkadaşım ondan almış ve şu an bebeği temmuz da 1 yaşında olacak hala onda yatırıyorum önümüzdeki ay odasına geçireceğim dedi. 1 sene beşiği kullanabilirim sonrada allah nasip ederse 2. bebeğime kullanırım. Benim düşüncem böyle ben allah nasip ederse odamız için beşik alacağım. Sende kendi hayatının kullanım kolaylığına göre seç bence.

canım çoook geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle canım

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah inşallah sana bağışlar bebeğini,sağlıkla kucağına alırsın.Zor dönemdesin sende çok yıpratma kendini.Çünki Yüce Rabbim onlara öyle güç kuvvet veriyo ki inan inşallah yanında kalacak bebeğin.

ya benım cerenım de karnımda dımdık duruo..tuvaletten hıc cıkmıorum bası gobegımde ayaklar asagıda anam ne zormus

benim de öyleydi çok sinir bi durum valla ama benimki 28ci haftada döndüde rahatladım.seninki ne kadarlık 31ci haftaya kadar dönüomuş

Benimkide ters duruyo galiba sürekli kasığımdaki kemiğime vuruyo. Bazen çıldırdı benim kız diyorum sanki ayağa kalkıp çıkıp gelecekmiş gibi.

canım çok şaşırdım.lütfen dua etmeyi kesme.Allah yavrunu sana bağışlar inşallah .doktorum 26.haftadan sonra yaşama oranı çok fazla diyo.inancını kaybetme dualarım senle.

Benimkide ters duruyo galiba sürekli kasığımdaki kemiğime vuruyo. Bazen çıldırdı benim kız diyorum sanki ayağa kalkıp çıkıp gelecekmiş gibi.

ya onu gectım ayakları asagıda ya..cok afedersınız her dakkamı wc de gecırıorum bazen tuvaletım geldı sanıorum onun tekmelemelerınden ama gelmemıs oluomus falan fılan napcam bu kızla bılemıorumm sımdıden ayaklandı dogunca neler yapcak kımbılır:44:

Benim bazen tam göbeğimin ortasında titreme gibi bişi oluyo hıçkırık değil onu anlıyorum.ağlıyomu acaba?

:)))))))))) ay alemsin ya çok güldüm DDDDDDDDDDDDDDDDDD ağlar mı hiç o bendede oluyor, böyle titretio gibi demi onu ben ultrasonda izledim böyle kafasını saniyede bi kaç kez yukarı vuruyor ondan öyle gözüküyor :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…