slm kızlar bende 2011 eylul annesi olacagım ALLAHIM NASIP EDERSE İNSALLAH.kızımız olacak :)melegımız gelıyor dogum 11 eylulde işl.
cooooooook guzel bir duyguu.agrılarımız da olmasa daha guzel olacak amayavrularımız ıcın katlanacaz
YUCE RABBİM kolaylık versin miniklerimizi kucagımıza alalim işl
Slm canım bizimde kızımız olacak inşallah.Bizim de 3eylül demişlerdi.İnşallah sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
slm kızlar bende 2011 eylul annesi olacagım ALLAHIM NASIP EDERSE İNSALLAH.kızımız olacak :)melegımız gelıyor dogum 11 eylulde işl.
cooooooook guzel bir duyguu.agrılarımız da olmasa daha guzel olacak amayavrularımız ıcın katlanacaz
YUCE RABBİM kolaylık versin miniklerimizi kucagımıza alalim işl
Kızlar kızıma isimde sonunda karar verdik ismi PINAR olacak sizce nasıl? babası koydu ismini..
çok güzel bi isim bence canım zaten ismin yanına hanım yada bey koyduğunda yakışacak bi isim olması önemlii ileride kızına pınar hanım desinler inşallah :)) ismiyle sağlıklı sıhatli yaşasın inş
Ben anneyim...
Sevgilerin en güçlüsü ile ödüllendirildim. Yüreğimde en yoğun duyguları taşıyorum. En güzel uykusuzluğu ben yaşadım. En sevimli tekmeyi ben hissettim karnımda. Öpücüklerle yaraları iyileştirdim bazen, bazen masallarla dünyalar yarattım. Endişenin de en büyüğünü yaşadım, mutluluğun da........ bi tanecik oğluşum ARDAM VE KAANIM İÇİN
rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın olmayanlarada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu yaşamak herkesin hakkı .........
elifciim harika yazmışsın canım ellerine sağlık, çok etkilendim. Bizde sabah kalktııkkahvaltımızı yaptık şimdi meyve yedik oturuyoruz hava bugün biraz daha sıcak sanki kızım da pek bibayık tembel bugün :))
şaka maka valla artık az kaldı kızlar zaman daralıyor bugün temmuz 2 oldu bile aklıma geliyor nasıl doğum yapıcam acaba nasıl olacak diye Allah ım inşallah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz zamanında bir an evvel hızlıca kucaklarımıza alırız o gün geldiğinde fazla beklemeden oooff oooff doğumum epidural olacak herşey normal giderse ama yinede 4 santimlik açılmayı bekleyene kadar nasıl olucak aklıma geliyor ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..
merhaba kızlar ben de eylül annesi olucam inşallah.ilk bebeğimiz kızımız olcak Allahın izniyle.nasıl gidiyo sizin hamilelikler.benim kız karnımda oturuyomuş hala.ne zaman dönerler bi bilginiz varmı???
merhaba kızlar ben de eylül annesi olucam inşallah.ilk bebeğimiz kızımız olcak Allahın izniyle.nasıl gidiyo sizin hamilelikler.benim kız karnımda oturuyomuş hala.ne zaman dönerler bi bilginiz varmı???
merhab canım benim bebişte bugünlerde biraz tembel korkuyorum zaman zman ya babasıda kızıyo bize evham yapma diye ama elde değil inş. kazasız belaszı sağ salim alrız kucağmıza bebişlerimz canım bende epidyral normal düşünüyodum ama drm sıcak bakmadı senin drun ne diyo
mrb hoşgeldin..Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benimki 27 artı 6 da dönmüştü ama 31 inci hatta 35 haftada bile dönen varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?