2011 Eylül Anneleri

Benim bazen tam göbeğimin ortasında titreme gibi bişi oluyo hıçkırık değil onu anlıyorum.ağlıyomu acaba?

:)))))))))) ay alemsin ya çok güldüm DDDDDDDDDDDDDDDDDD ağlar mı hiç o bendede oluyor, böyle titretio gibi demi onu ben ultrasonda izledim böyle kafasını saniyede bi kaç kez yukarı vuruyor ondan öyle gözüküyor :))))))

Dogum yaptım.Bebebğim 29 haftalık,preeplemsi nedeniyle alındı.Şuan küvezde,yoğun bakımda.Lütfen dua edin ona.Çok minik çok savunmasız.Lütfen.

canım benim yaa çok geçmiş olsunn Allahım bebeğini sana bağışlasın moralini yüksek tut çünki onun sana ihtiyacı var dularımız seninleee

Ya çok hareketli benimki hele bi ses duysun hemen harekete geçiyo.Gece yatarken bile eşim yatalta dönerken yatagı hafif sarstı diye hemen başlıyo tepinmeye.Bakalım doğunca nasıl olacak Bu arada gerçekten ağlayabiliyolarmış anne karnında

canım ben artık kullanmıyorum doktorum kan tahlili yaptı kalsiyum kansızlık falan hepsiiyi çıktı sadece vitamin kullanıcaz dedii şuanda sadece vitamin kullanıyorum başkada hiçbir ilaç kullanmıyorum

evet ağlıyabiliyolarmış gerçekten bende duymuştum

Dogum yaptım.Bebebğim 29 haftalık,preeplemsi nedeniyle alındı.Şuan küvezde,yoğun bakımda.Lütfen dua edin ona.Çok minik çok savunmasız.Lütfen.

canım çok geçmiş olsun dilerim rabbimden tez zamanda bebişin toparlasın kendini ve kucağına alabilesin. dualarımız seninle. allahım o küçük meleği esirgesin tüm kötülüklerden. sevgi ve sağlıkla kalın.

31.haftamıza uykusuzlukla giriyoruz çıldıracam uyuyamıyorum. Hava sıcak yatınca nefesim daralıyo,kalbim sıkışıyo,dönüp duruyorum habire.Kızımı da rahatsız ediyorum galiba. Benim pozisyonuma göre pozisyon almaktan bıktı bebişim. Uykunun tadını çıkarayım az kaldı uykusuzluklara derken uyuyamaz oldum.Bi de uyusam bile 4saatte gözlerim açılıyo.:84:

günaydın kızlar,
bugün nasılsınız.. arkadaşın doğum haberini aldık ama şimdi nasılllar acaba. çok merak ediyorum..umarım bi problm yoktur.
dün bizde görümceme gittik. doğum yaptı sezeryanla.. bu arada ilk doğumu normal,25 haziran da günü bitti,hiç bir doğum belirtisi olmadığı için
dr 29 haziranda sezeryanla almak zorunda kaldı. sen ilk doğumu normal yap ve çok kolay olmuştu onun,iynesiz bi avazda çıkarmıştı. ama
sonra git sezeryan ol bide o bekleyiş,her gün aradık bi şey varmı yok diyodu.bu inatçı çıktı gelmedi..
görümcem park yatak almış ve zaten almıycaktım ama kesinlikle almmamaya karar verdim. onun kızı benim oğlum çocuğa bi rahat vermediler. allahtan çocuk daha
duymuyor. titreşimi de melodileride biz ordayken iptal...nolcak çok kurcaladılar. bide içine girme hikayesi.. inceleme fırsatıda buldum..benim oğlumun
ufak ,sallanan, ayaklı ,cibindirikli,iki yastık büyüklüğünde yatağı olan ve en önemlisi pamuklu bezden..
park yatak büyük,sallanan ,ayaklı,cibindirikli,yatağı sünger ve haşıl haşıl naylondan çevresi. evt delikli ama hoşuma gitmedi. yaz bebekleri sünger yatak
ve o çevresindeki naylon gece uykusu için hiç uygun değil. birde ben sezeryanli halimle odalarda gezdirdim yaz bebeğiydi bi odada hapis değilsiniiz.
ama park yatak taşınmaz taşınsa bile zahmetli olur. hop deyip alıp başka bi odaya götüremezsiniz. bana okadar pratik ve kullanışlı gelmedi.sadece alacak arkadaşlara fikir
olsun diye yazdım , oyun parkı olarak alsınlar ama üç beş ay yatırmak için sağlıklı bi çözüm değil bence. benim oğlum ufak beşiğe çok alışmıştı biz
1 yaşına kadar kullanmıştık..

selam eylül anaları hepinize hayırlı doğumlar
ben 2010 kasım anasıyım
süt sağma makinası almak isteyen varsa elimde sıfırdan farksız var 1 ay bile kullanamadım diye bilirim garantisi kutusu faturası herşeyi duruyo (medela mini elektrikli pompa)
90 liraya veriyorum isteyen olursa ulaşsın bana

canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yeğenini .... ilk normal sonrası sezeryan olması kötü olmuş günü bitince niye sezeryana yönelmiş doktoru benimde 42 hafta normal diye bekledim son gün verdi doktorum sancın gelmezse suni sancıyla doğum yaptırcam demişti bir gün önce kanamam ve sancım geldi ama oğlumun kafası rahime oturmadı için mecburen sezeryan oldum bana sanki görümcenin doktoru uğraşmak istemiyomuş gibi geldi
park yatak işine gelince valla ben oğluma tahta beşiklerden aldım memnun kalmadım sonra gittim park yatak aldım çokta güzel 3 yaşına kadar lkullandık şimdi ikincisinede aynısını kullanıcam biz bide tayinciyiz ordan oraya göçebe gibi yaşıyoruz habire taşınıyoruz bizim için ideal ama sabit duranlar kendi evleri olanlar için oda yapmalarında fayda var

Bende sana katılıyorum canım kızıma tahta beşik aldım sonra koyacak yer bulamadım neyseki 2. olduda yer aramaya gerek kalmadı :)) ablama sırf bunun için park yatak aldırdım oda çok memnun kapılardan kolaylıkla geçiyor toplanıyor benim beşik olmasa kesin alırdım.Annemde eskilerde olan nostaljik beşik yaptırmış hani şu tepesinde çıngırağı olan kımızı siyah boyalı çıkıtık çıkıtık sallanan beşiklerden :)) heves etmiş kadın bişey diyemedim üzerine de bir güzel boncuklu tül almış cibinlik niyetine onuda kullancam galiba :))

amin cnm saol. dr uğraşmasından ziyade düne kadar yan duruyordu çocuk. boyda kısa bide kilo da var. zaten hamileliği zor geçti. yapamazdı zaten normal doğum..
cnm benim dediğimde taşınabilen cinsinden,dediğiniz gibi sadece park olmuyor süngeri çıkınca. çocuk oyun oynasın diye. tahta beşiği bizde kullanmadık zaten. taşınabilir olanı kullandım. oğluşum daha sonrada anasıyla danasının arasına girdiği için..
ben hangine para sayardım bilmiyorum. büyük de küçük de hediye geldi bana zaten. ben bu park yataklarn süngerini ve çevresindeki naylonunu beğenmedim. uzun vadeli kullanımda sağlıklı gelmedi bana..

hımm anladım canım tabi bebek sıkıntıya girmesin diye sezeryanla almışlar o zaman hayırlsııı olsun
benim oyun parkımda 2 kademeli yatağını çıkarınca oyun oynayabiliyoo temizlenmesi kolay taşıması kolay ne biliyim bana daha rahat geliyo zaten hiçbir çocuk yatağı uzun soluklu değilkii oğlum 3 yaşına kadar park yatakta yattı sonra arabalı yatak aldım çilekten şuanda onda yatıyor mecburen belli bi yaşa gelince değişiyo yataklar ....şekerim amaaan öylede böylede büyüyolar işteee
napıyosun bakalım sıcaklarla aran nasıll

valla canım ben çantasının içine koydum dolaba yerleştirdim şimdiide çıkarıcam :) olsun canım kadın yaptırmış o kadar kullanırsın onudaa

kızlaarr prensesime battaniye örüyoruum beyaz pamuklu ipten bitncede kenarlarına pembe fiyonk iplerden takacağım. Sizleri öpüyoruum bebelerinizlee herkes iyidi umarızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…