evet canım benimkide biraz tembel bir kaç gündür bende evhamlanıyorum -eşime hiç söylemedim çünkü söylersem oda saçmalama diyecek bana biliyorum kızacak :)) geçen sabaj hiç hareket etmedi diye sabahın 8 inde cin gibi uyandım geçtim salona uzandım oynaması için dürttüm neyseki oynadı şükür de rahatladım insanın elinde değil korkuyor ama onlar allaha emanetler bizim elimizden hiç birşey gelmez sadece evham yapıyoruz
benim doktorum zaten epidural yapıyor canım hastanemde o şekilde normal ağrılı doğum yapılmıyor hastanede , bence neden epidural e sıcak bakmıyormuş anlayamadım çok kolay ve güzeş bir yöntem benim annemde beni ve oğlan kardeşimide epidural normal doğurmuş.
Epidural doğum doğumuda kolaylaştırıyor hem, bence uzman tv den dr. kaan kocatepe yi dinle sana yardımcı olacaktır. Doktorum 4 cm açıklık olunca epidruali yapıyoruz hemen dedi asıl şiddetli ağrılar zaten 4 cm den sonra başlıyor ama onuda kesmiş oluyoruz dedi. Hatta doğum yaptırdığı bir anne nin annesi demiş ki kızım eskiden doğumlar böyle olsa biz 10-15 tane doğururduk bu nasıl kolay hissedilmeyen basit bir doğum demiş
hoşgeldin tatlım bizim de öyle ilk ve kız bebişimiz daha erken canım bunları konuşmak için aklını bunlarla karıştırıp strese sokma 37. haftaya kadar belli olmaz o işler benim ki de bi aşağıda bi yukarıda daha bunu söylemek için çok erken canım allah sağlıklı hayırlı doğum versin hepimize
evet canım benimkide biraz tembel bir kaç gündür bende evhamlanıyorum -eşime hiç söylemedim çünkü söylersem oda saçmalama diyecek bana biliyorum kızacak :)) geçen sabaj hiç hareket etmedi diye sabahın 8 inde cin gibi uyandım geçtim salona uzandım oynaması için dürttüm neyseki oynadı şükür de rahatladım insanın elinde değil korkuyor ama onlar allaha emanetler bizim elimizden hiç birşey gelmez sadece evham yapıyoruz
benim doktorum zaten epidural yapıyor canım hastanemde o şekilde normal ağrılı doğum yapılmıyor hastanede , bence neden epidural e sıcak bakmıyormuş anlayamadım çok kolay ve güzeş bir yöntem benim annemde beni ve oğlan kardeşimide epidural normal doğurmuş.
Epidural doğum doğumuda kolaylaştırıyor hem, bence uzman tv den dr. kaan kocatepe yi dinle sana yardımcı olacaktır. Doktorum 4 cm açıklık olunca epidruali yapıyoruz hemen dedi asıl şiddetli ağrılar zaten 4 cm den sonra başlıyor ama onuda kesmiş oluyoruz dedi. Hatta doğum yaptırdığı bir anne nin annesi demiş ki kızım eskiden doğumlar böyle olsa biz 10-15 tane doğururduk bu nasıl kolay hissedilmeyen basit bir doğum demiş
canım bazı doktorlar epidural normali ilk doğumda yaptırmıyolar ilkinde ıkınmayı bilmiyosun diye öyle duymuştum ben bide o iğne zaralı diyen var ama bilmiyorum tabi benim iğne fobim oldugu için heralde ben epidural olamam sezeryan olursa napcam bende onu düşünüyorum genel anestezi bebek için sakıncalıymış çünkü((
canım ıkınma hissi gelmiyo dedi acı olmadığı için bebekte vajinada kalmak zorunda kalıyo dedi bebek için riskli dedi ne bliyim bnede krktum
kızlarrrrr ben çatladım bu hafta ince incehiç beklemiyodum krem falan kullanıyodum ama son 1-2 haftadır sıcaklardan dolayı sürmüyodum. boşa gitti emeklerim sizde var mı çatlak
Kaçıncı haftandasın?
29+3 haftadayım. acaba gerçekten hiç çatlamayan var mıdır
bende hergün banyoda bebe yağı, çıkıncada çatlak kremi sürüyordum. sıcaklardan yapış yapış oluyorum diye bırakmıştım. nerden bilebilirdim. ne kaşıntı ne acı hiçbişey hissetmedim bi baktım karnım kırmızı kırmızı çizilmiş. şok oldumCanım ben 31haftamdayım.Hergün duş alıp sürüyorum Malum Antalya sıcağı Birde cilt durumuna göre değişiyo,kuru ciltlerde çabuk çatlıyo.Ben hergün bebe yağı sürüyorum çatlamadı.
bende hergün banyoda bebe yağı, çıkıncada çatlak kremi sürüyordum. sıcaklardan yapış yapış oluyorum diye bırakmıştım. nerden bilebilirdim. ne kaşıntı ne acı hiçbişey hissetmedim bi baktım karnım kırmızı kırmızı çizilmiş. şok oldumdikkat edin kremlere devam
canım bende çatlak önleyici krem kullanıyorum ama az da olsa var çatlak olcak olduktan sonra ne kullanırsan kullan oluyoo az da olsa
Canım ıkınma hissi kabolmaz ama bazı doğumlarda azalabiliyo oda verilen ilacın dozundan kaynaklanır.Anestezi doktoru önemli burada yaş,kilo sigara,vb... durumlara bakarak ayarlanır dozu. Önceden epiduralde tecrübesizdi doktorlarımız şimdi birçok ilde birçok tecrübeli anestezi dr.var. Birde doğum doktorunuz anestezi doktoruna güvenmeli Güvenmiyosa sizi ona emanet etmez. Birde bir çok anne ıkınmayı gerçekten bilmiyo ıkın denince direkt bağırmaya gücünü ses tellerine aktarmaya çalışıyo. Normal doğumu çok görmüş biri olarak söylüyorum;tek yapmamız gereken bizden istenenleri doğru anlayıp o an uygulamak.
ama o kadar araştırdım, bebe yağları, bitkisel yağlar, çatlak kremleri 3. ayımdan başladım kullanmaya olmasaydı keşkeneyse yapacak bişey yok çatladım artık ne olsa acaba kullanmaya devam etsem mi yoksa toptan bırakayım gitsin ne dersiniz:)
kızlarrrrr ben çatladım bu hafta ince incehiç beklemiyodum krem falan kullanıyodum ama son 1-2 haftadır sıcaklardan dolayı sürmüyodum. boşa gitti emeklerim sizde var mı çatlak
gülaycımm hoşgeldin tatlım nerelerdesinm sen yaww nasılsın bakıyım çalışıyomusun halaa :)) yerim ben kızımııı anası gibi güzel olcak inşallahh sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?