hosbulduk canım benim.iyiyim cok sukur tatlım sen nasilsin?Arda nasıl?son gune kadar calıstık kızımlaokullar tatil oldu evdeyiz artık.
amın canımmm benımmmm.cumlemız insallah .
hosbulduk canım benim.iyiyim cok sukur tatlım sen nasilsin?Arda nasıl?son gune kadar calıstık kızımlaokullar tatil oldu evdeyiz artık.
Slm kızlar.Bebişlerinize yatak olarak neler aldınız?Benim evim küçük oyun parkı mı yoksa küçük beşiklerden mi alsam kararsızım.Hastne çıkışında hemen neler gerekli?Offff 31. haftamdayım heyecan bastı.Bir taraftan dr. telaşı.ankara dadoğum yapıcam.Ama Iğdır da yaşıyorumKendi dr.um çok iyiydi ama maalesef doğumumda burda olmayacak.İnş.herşey yolunda gider.Kafamdaki soru işaretleri biter.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Kolaylaştırsın zorlaştırmasın inş.
hoşbulduk canım haklısın sonuna kadar belli olmaz daha.geçen hafta kontrolde doktorum ters durduğunu söyleyince biraz tedirgin oldum.hergün anlamaya çalışıyorum acaba döndümü diye.ama haklısın çok kafaya takmamak gerekiyo.İnsallah Rabbim kolay doğumlar versin hepimize
Gülaycık85 cnmbende 31 . haftamdayım okul felan demişsin.Sanırım öğretmensin.Canım doğumun nezam?İznini nasıl kullanacaksın?İyi tatiller cnm
sürmediğin için büyük ihtimalle gerilmiştir çatlamıştır. Ben hep sürdüm badem yağı falan böyle karışık yağlar yaptırdım aktara onu sürüyorum hep duştan çıkınca . Memelerimin orta iç kısmında biraz çatlak oldu. Eğer çatlayacağı varsa sürsende oluyor canım ama doğumdan sonra dermatoloğa gidip sana ilaç verip en aza indirebiliyormuşsun o görüntüyü. Çatlaklar alınan kiloyla çok alakalı. Benim memelerim bir anda büyüdü ve çok büyüdü o yüzden çatladılar zaten, ama kiloylada çok alakalı tabiki ve kesinlikle genetik ve yapısal annende varsa sendede oluyor benim annemin ilk doğumunda yani bende hiç çatlak olmamış ama bende memelerde çok az oldu öyle abartı bişi değil ama tabi insan rahatsız oluyor bence doğal yağlar sürün derim, ama ne kadar da sürsen eğer çatlayacaksa çatlar önüne geçemeyiz. Dediğim gibi doğumdan sonra dermatologla görüşeceğiz artık çatlak için
merhaba canım.RABBIM yardımcımız olsun işl.
evt ingilizce ogretmeniyim.dogum 11 eylulde yaza denk geldi dogum iznim.
bebisin 1 yasına kadar esim calısmamı istemiyor.henuz kararsızım.bakıcı istemiyoruz.benim ailem de esimin ailesi de cok uzak.
sen ne dusunuyorsun?
br öğretmenle karşılaştığım çok iyi oldu:) bende öğretmenim. en azından ilk dönem sonuna kadar ücretsiz izin almak istemiyorum. doğum öncesi iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum okulumuzun mutemedine sordum onun bilgisi yok sen ne düşünüyorsun? 32. ve 34. haftada çalışabilir raporu alırsak belli bir kısmını doğum sonrasına ekletebiliyormuşuz galiba. senin bir fikrin var mı?
slm cnm.ben biraz arastırdım.dogum oncesi iznini dogum sonrası kullanma hakkın var.fakat doktordan rapor alman gerekiyor.senin dogum ne zaman?
ben 1 sene ucretsiz izne ayrılmayı dusunuyorumm.
sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
Ayy çok duygulandım yaa...Allah kimseyi evlada hasret bırakmaksın Allah kimseye onun sevgisini aratmasın yarabbim...
elifciim harika yazmışsın canım ellerine sağlık, çok etkilendim. Bizde sabah kalktııkkahvaltımızı yaptık şimdi meyve yedik oturuyoruz hava bugün biraz daha sıcak sanki kızım da pek bibayık tembel bugün :))
şaka maka valla artık az kaldı kızlar zaman daralıyor bugün temmuz 2 oldu bile aklıma geliyor nasıl doğum yapıcam acaba nasıl olacak diye Allah ım inşallah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz zamanında bir an evvel hızlıca kucaklarımıza alırız o gün geldiğinde fazla beklemeden oooff oooff doğumum epidural olacak herşey normal giderse ama yinede 4 santimlik açılmayı bekleyene kadar nasıl olucak aklıma geliyor ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..
bende iyiyim kuzum çok şükür Arda da iyi bi yaramazlık yok ohhh kapandımıı okullar iyi denk gelmiş vallaa dinlenirsin birazcık alışabildinmii eşinin çalışma saatlerine yaşadığın şehire tatlım
öpüyorum seni kocaman özletme kendiniii
Kızlar ya şu alttaki çizelgelerinizi nasıl yaptınız kaç gündür uğraşıyorum olmuyo.Çizelgeyi yapıyorum ama link kabul edilmiyo. Bana yardım edeck biri varmı?
Kızlar ya şu alttaki çizelgelerinizi nasıl yaptınız kaç gündür uğraşıyorum olmuyo.Çizelgeyi yapıyorum ama link kabul edilmiyo. Bana yardım edeck biri varmı?
kesinlikle bir cevap bekliyorum çünkü bende uğraştım yapamadım. ticketfactory.com a girdim seçtim bir tane linkini verdi. profilimde çizelge kısmına ekledim ama senin de dediğin gibi hata variyor. hatta sitede facebook a eklemek içinde seçenek vardı onu da denedim ama nafile olmadıbilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?