2011 Eylül Anneleri

hosbulduk canım benim.iyiyim cok sukur tatlım sen nasilsin?Arda nasıl?son gune kadar calıstık kızımlaokullar tatil oldu evdeyiz artık.
amın canımmm benımmmm.cumlemız insallah .

Gülaycık85 cnmbende 31 . haftamdayım okul felan demişsin.Sanırım öğretmensin.Canım doğumun nezam?İznini nasıl kullanacaksın?İyi tatiller cnm

hosbulduk canım benim.iyiyim cok sukur tatlım sen nasilsin?Arda nasıl?son gune kadar calıstık kızımlaokullar tatil oldu evdeyiz artık.

off ya bende nihayet kapattım okulu ama benim bütün iznim tatile denk geliyor sonrasına aktarmada olmuyormuş

sanada selam canım. Ben yatak olarak şimdi odasını aldık onun gelmesini bekliyoruz fakat yatak odam için tahta beşiklerden almaya karar verdim. Hastane çıkışı için tecrübeli arkadaşlar 2 hastane çıkışı yeter diyorlar. Benim de eğer normal doğum olursa ve sancım gece gelirse kim nöbetçiyse o doktor girecek ilk başlarda sırf bu yüzden sezeryanı istedim. Fakat daha sonra alıştım bu fikre doktorumda beni rahatlattı çok iyiler ve çok ilgililer hiç aklında birşey kalmasın dedi, tabi doktorum denk gelmezse eğer bunlar olabilecek şeyler. Kalbimden geçen tabiki kendi doktorum ama kendi doktorum olmayabilir diye de kendimi alıştırdım. İnşallah hepimiz için herşey yolunda girer stres yapma, stres yaparsan gerilirsin kasılırsın sana da bebeğine de zor olur. Bir kaç saat o anı yaşayacağız ve bitecek sonu güzel olacak ve unutucaz bile. Kendimizi rahatlatmaktan başka çaremiz yok, daha vaktimiz var , sıkıntı yapmak için biraz erken. Pozitif düşünün pozitif olsun :81:

ben hiç anlamyorum ne tarafta oldugunu :)) heryerden vuruyorçünkü :))
bebeklerin sadece yüzde 3 ü ters duruyormuş o oranda sana denk gelmez merak etmee :) gelse bile korkulacak birsey yok sezeryanla doğum yaparsın. nasıl oldugu değil sonuç önemlii

Gülaycık85 cnmbende 31 . haftamdayım okul felan demişsin.Sanırım öğretmensin.Canım doğumun nezam?İznini nasıl kullanacaksın?İyi tatiller cnm

merhaba canım.RABBIM yardımcımız olsun işl.
evt ingilizce ogretmeniyim.dogum 11 eylulde yaza denk geldi dogum iznim.
bebisin 1 yasına kadar esim calısmamı istemiyor.henuz kararsızım.bakıcı istemiyoruz.benim ailem de esimin ailesi de cok uzak.
sen ne dusunuyorsun?

aslında çok da kilo almadım sadece 7 kilo aldım ki gören herkes sadece karnın var diyor zaten kilo alsam yüzümden belli ediyorum. Devam edeyim yağlanmaya bari daha fazla olmasın dermatoloğu söylediğin çok iyi oldu ben çaresi yok sanıyodum doğumdan sonra hemen giderim kalmasınlar böyle

br öğretmenle karşılaştığım çok iyi oldu:) bende öğretmenim. en azından ilk dönem sonuna kadar ücretsiz izin almak istemiyorum. doğum öncesi iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum okulumuzun mutemedine sordum onun bilgisi yok sen ne düşünüyorsun? 32. ve 34. haftada çalışabilir raporu alırsak belli bir kısmını doğum sonrasına ekletebiliyormuşuz galiba. senin bir fikrin var mı?

Bebeğime İlk Şiir

Seni bekliyoruz bebeğim
Annenle ben umutla sevgiyle
Kolay oldu sanma beklemek
İlk öğrendiğimiz gün başladı
Her kıpırdanışın tekmelemen
Annende tatlı bir sızı
Bende anlatılmaz bir heyecanla
Bekledik bebeğim işte böyle
Artık sen vardın hayatımızda
Dünyaya gelmeden bağladın bizi
Kendine hayata senin hayatına
Geleceksin az kaldı
İşte o zaman yeni bir hayat
Sesini duymayı bile beklemek
Annenede banada bir bilsen
Ne demek bebeğim seni beklemek
Bekliyoruz bebeğim seni sesini
O ilk ağlamanı bekliyoruz
Ama en çok kim biliyormusun
Seni kim hakketti bebeğim
Seni karnında taşıyan besleyen
Hayatını her şeyini seninle paylaşan
Annen tabiiki bebeğim annen
(Alıntıdır)

slm cnm.ben biraz arastırdım.dogum oncesi iznini dogum sonrası kullanma hakkın var.fakat doktordan rapor alman gerekiyor.senin dogum ne zaman?
ben 1 sene ucretsiz izne ayrılmayı dusunuyorumm.

slm cnm.ben biraz arastırdım.dogum oncesi iznini dogum sonrası kullanma hakkın var.fakat doktordan rapor alman gerekiyor.senin dogum ne zaman?
ben 1 sene ucretsiz izne ayrılmayı dusunuyorumm.

13eylülde inşallah bekliyoruz. bende ilk dönemi izin+raporlarla tamamlayıp, 2. dönem ücretsiz izin almak istiyorum ki yavrum 1 yaşına gelene kadar birlikte olalım. ayrıca yazın ücretimin kesilmemesi için haziranda tekrar işe dönüş yapıcam. böylece sadece 3-4 ay ücretsiz kalacağım. hem maddi anlamda beni sarsmayacak hemde çocuğumu kendim büyüteceğim. iyi bir araştırıp burda paylaşalım ki bizim gibi olan arkadaşlarada faydamız olsun. ilk öğrendiğime göre 32 ve 34. haftalarda çalışabilir rağoru alırsak doğumdan önceki 8 haftayı kullanabiliyormuşuz. ancak sonradan bunun mümkün olmadığını öğrendim sen ne yapacaksın

Misafir olarak ben cevaplayım ben eğer gerçekten seviyorlarsa birbirlerini iyi kalpliysede kesinlikle müsaade ederim mutluluğuna engel olmam

bende iyiyim kuzum çok şükür Arda da iyi bi yaramazlık yok ohhh kapandımıı okullar iyi denk gelmiş vallaa dinlenirsin birazcık alışabildinmii eşinin çalışma saatlerine yaşadığın şehire tatlım
öpüyorum seni kocaman özletme kendiniii

yafrimm teşk ederim bende çok etkilendimm insanın hayatta sahip olabileceği en güzel şeyyy EVLATTTTT allahıma şükürler olsun bu mutluluğu bize yaşattığı için...... takma kafana şu doğum işinii doğum her türlüsü zor ama bebişlerimiz için katlanıcaz

buarada profil resminde bayıldım şekerrrr

cok sukur canım benım.Ardayı op benim icin.
esimin calısma saatleri degısıp duruyor.15 gunden beri 12-12 calısıyor.yuzunu goremiyoruz.aksam 7 de gidiyor sabah 8 de geliyor aksama kadar uyuyor
yasadıgımız yer kucucuk bi ilce koyden bi farkı yok alısmaya calısıyorum tatlım.1 sene olacak bu ay.
seneye tayinimiz cıkacak işl.

Kızlar ya şu alttaki çizelgelerinizi nasıl yaptınız kaç gündür uğraşıyorum olmuyo.Çizelgeyi yapıyorum ama link kabul edilmiyo. Bana yardım edeck biri varmı?

Kızlar ya şu alttaki çizelgelerinizi nasıl yaptınız kaç gündür uğraşıyorum olmuyo.Çizelgeyi yapıyorum ama link kabul edilmiyo. Bana yardım edeck biri varmı?

kesinlikle bir cevap bekliyorum çünkü bende uğraştım yapamadım. ticketfactory.com a girdim seçtim bir tane linkini verdi. profilimde çizelge kısmına ekledim ama senin de dediğin gibi hata variyor. hatta sitede facebook a eklemek içinde seçenek vardı onu da denedim ama nafile olmadı bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen

Canım ben yaptım istersen sana da yapayım.adresi yanlış kopyaladığımız için oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…