bu arada istanbul da doğum yapacağınız hastaneyi kararlaştırdınız mı ?
merhaba güzel hamiller ben artık evimdeyim insanın evi gibi yokmuş kızımada bir sürü ciciler aldım pembe pembe ay n ettalı oluyorlar umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir
merhaba güzel hamiller ben artık evimdeyim insanın evi gibi yokmuş kızımada bir sürü ciciler aldım pembe pembe ay n ettalı oluyorlar umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir
Canım ben yaptım istersen sana da yapayım.adresi yanlış kopyaladığımız için oluyo
hoşgeldinnnnnnnn bende merak ettmiştim seni.bende yavaş yavaş başladım ciciler almaya ama benimkiler mavi:)
mrb canım kartal özel umut hastanesinde yapmayı düşünüyorum
mrwmstf yazıya bende bayıldım çok güzelmiş hepside çok ama çok doğru..
Kızlar burada fuar vardı dün fuara gittim bende bir sürü ciciler aldım bebeğime:) çoook zevkli gerçekten şimdi birde gelinlik alcam ona lohusa mevlüdünde giydirmek için
nerede bu fuar eğer istanbul daysa bizde gidelim:) bu arada bebeklerimiz için mağazalarda kampanyalar olduğunda haber versek birbirimize ne kadar güzel olur var mı öyle bildiğiniz kampanyalar ben geçen gün markafoni de chicco nun indirimine rastlamıştım çok iyi oldu bi çok ürünü aldım:)
benim doktorum fatih medical park ta ama doğum için alternatif yerler de araştırıyorum. şimdiye kadar ciddi ciddi düşünmemiştim doğumumu ama son zamanlarda aklımdan çıkmıyo herşeyin alternatifini düşünmeye başladım. o hastane olmazsa hangisi, doktoruma ulaşamazsam kim olacak, eşime ulaşamazsam beni kim götürecek hastaneye gibi. allah yardımcımız olsun umarım sorunsuz rahat doğumlar geçiririz:)
Eki Görüntüle 218824 Eki Görüntüle 218825 Eki Görüntüle 218826 Eki Görüntüle 218827 Bunlar da bizim cicilerimizden örnekler. Yelekleri ben ördüm biraz acemi işi oldu ama ilk örgülerim kızım için.
Eki Görüntüle 218824 Eki Görüntüle 218825 Eki Görüntüle 218826 Eki Görüntüle 218827 Bunlar da bizim cicilerimizden örnekler. Yelekleri ben ördüm biraz acemi işi oldu ama ilk örgülerim kızım için.
ay canım ellerine sağlık ne kadargüzel örmüşssün bende battaniye örüyorum kızıma , yelek falan nasıl örüyorsun canım hiç bilmiyorum banada biraz tiyolar verir misin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?