2011 Eylül Anneleri

merhaba güzel hamiller ben artık evimdeyim insanın evi gibi yokmuş kızımada bir sürü ciciler aldım pembe pembe ay n ettalı oluyorlar umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir

merhaba güzel hamiller ben artık evimdeyim insanın evi gibi yokmuş kızımada bir sürü ciciler aldım pembe pembe ay n ettalı oluyorlar umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir

mrb canım evt canım ev çokk rahat gerçekten bende bebişimde iyi canım aile hekimliğinden geldim yeni bebişimin kalp atışlarını dinledim aşımı oldum ve 1 ayda tam 4 kilo almışımmmmm

sen nerelerdeydin yaa valla bayadır göremeyince merakta ettim. kızlara sormuştum hatta. iyi olmana sevindim. bende dün alınanları yıkadım ütüledim. eve bebek kokusu yayıldı sanki

hoşgeldinnnnnnnn bende merak ettmiştim seni.bende yavaş yavaş başladım ciciler almaya ama benimkiler mavi:)

hoş geldin canım merak ettik hepimiz seni..evet gerçekten öle bende annemdeyim ama insanın evi gibi olmuo evimii özledimm kocamı özledim bende ((bende oğluşuma ciciler aldım tabi kendime de aldım çok zevkli oluyooo alışveriş yapmasıııı

Acaba anne olunca hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız ”çok şey...” olacaktır. İşte, bu ”çokları” maddelendirildi veee o uzun liste

1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz anda yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ”ne büyük iş başarıyorum, Allahım” diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..
çok hoşuma gitti kızlar bu yazı sizlede paylaşmak istedim...

mrb canım kartal özel umut hastanesinde yapmayı düşünüyorum

benim doktorum fatih medical park ta ama doğum için alternatif yerler de araştırıyorum. şimdiye kadar ciddi ciddi düşünmemiştim doğumumu ama son zamanlarda aklımdan çıkmıyo herşeyin alternatifini düşünmeye başladım. o hastane olmazsa hangisi, doktoruma ulaşamazsam kim olacak, eşime ulaşamazsam beni kim götürecek hastaneye gibi. allah yardımcımız olsun umarım sorunsuz rahat doğumlar geçiririz:)

mrwmstf yazıya bende bayıldım çok güzelmiş hepside çok ama çok doğru..

Kızlar burada fuar vardı dün fuara gittim bende bir sürü ciciler aldım bebeğime:) çoook zevkli gerçekten şimdi birde gelinlik alcam ona lohusa mevlüdünde giydirmek için

nerede bu fuar eğer istanbul daysa bizde gidelim:) bu arada bebeklerimiz için mağazalarda kampanyalar olduğunda haber versek birbirimize ne kadar güzel olur var mı öyle bildiğiniz kampanyalar ben geçen gün markafoni de chicco nun indirimine rastlamıştım çok iyi oldu bi çok ürünü aldım:)

bende geçenlerde kanza gittim ordada çok indirim vardı üçlü esofman takımı aldım oğluma 3 aylık öyle şeker ki ve çok uyguna aldım ama bütün kanzlarda var mı bilmiyorum bide c&a diye bi mağaza var onun çocuk bölümünde de uygun şeyler buldum 3 aylık kot buldum mesela çok güzeldi ve 12 tl ye aldım oğluşuma bayramda giydircem kısmetsee kurbanda

canım sen nerelerdesin yahuu kaç gündür yoksun merak ettik valla seni hoşgeldin evine canım artk biryerlere gitme sıcaklar başladı bende evime geçiş yaptım artık ooh ne güzel ama evde yanlız olmak çok sıkıcıymış of be ne yapıcam evde ya örgü örüyorum ör ör bitmedi

canım o korkular bende de var evde yanlız olduğumda eğer sancım gelirse ne olur ne yaparım diye bunları doktorumla bu gidişimde konuşacağım cuma günü kontrolümüz var 10.30 da . Allah yardımcımız olsun elbet Allah bize yardım edecektir o esnada..
Zaman daraldıkça sanki bi acayip oluyorum yaa 9 hafta kaldı benim şaka gibi inanamıyorum hala :84:

ay canım ellerine sağlık ne kadargüzel örmüşssün bende battaniye örüyorum kızıma , yelek falan nasıl örüyorsun canım hiç bilmiyorum banada biraz tiyolar verir misin :))

Ben hiç atkıdan bereden başka örgü örmemiş biriyim şeker.

Annem öğretti bu örneği bana dikkat edersen bütün yeleklerin örneği aynı sadece renk değişik. En basit örnek buymuş. Boyundan başlıyosun üstten ikinci düğmeye kadar biraz dikkat gerektiriyo sonrası çokk basit. Bana annem bir defa gösterdi anlattı hemen kaptım. Bilen birinden yardım iste. Birebir görerek öğrenmek daha iyi. 6-7çift patik ördüm o da çok basit birazdan resimleri atacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…