2011 Eylül Anneleri

bne normal doğum diyorum ama doktor yanaşmıyor galiba mecburi sezeryan olacak aman doğsunda ha normal ha sezeryan yeterki çıksın

bne normal doğum diyorum ama doktor yanaşmıyor galiba mecburi sezeryan olacak aman doğsunda ha normal ha sezeryan yeterki çıksın

benimde plasenta previa problemim var,egr düzelmezse bizede sezaryan gözüküyo,oglumu normal dogumla dogurmustum,sezaryanida merak ediyorum ben,hayirlisi olsun

sezeryan o kadarda kötü değil ayy o doğum sancı varya yine geldi aklıma çok kötü

hilla bneim içime doğmuştu senin oğlun olacak çünkü erkkek çocukları daha çok hareketlidir ve daha çabuk hiiseetin

benimde plasenta previa problemim var,egr düzelmezse bizede sezaryan gözüküyo,oglumu normal dogumla dogurmustum,sezaryanida merak ediyorum ben,hayirlisi olsun

canım benim olsun yaa sağlıklı doğsunlarda sezeryanda bir doğum şekli sonuçtaa sağlıklı bir gebelik geçiririsin inşallah hayırlısı olsun hakkında

Selam 21 haftalık gebeyim benim bir aydır var ağrılarım sanki adet sancısı gibi idrar yolu enfeksiyonu da vardı ama doktorum ilaç vermedi bol su iç diyor sadece ne yapacağım bilmiyorum bu caresizlik ne zor sancıya dayanmak sorun değil de bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum erken doğumdan da çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı? Lütfen yadırmcı olun :26:

sezeryan o kadarda kötü değil ayy o doğum sancı varya yine geldi aklıma çok kötü

vallahii heee ney o öyle ya ben ellerimi üstünü ısırmıştım bide 5 saat çektim 10 saat 16 saat çekenler napıyolar vallahi merak ediyom he allah kolaylık versin 2 doğum şeklide zor tabikii kolay doğum diye bişey yok o acıyı çekmesek anne olabilirmiydikk dimi

bir tarafımı eşim bir elimn tarafınıda görümcem tutuyordu oh bir güzel ikisininde elini ısırdım ohh olsun morarmıştı

elif kız senin göbüş çıktımı
yok vallahi herkes soruyo bebeği nerede saklıyon diye nerdeyse inanmıcaklar hamile olduğuma bir ay sonra çıkar artık yavaş yavaş ben hissediyorum bi belirginlik var ama dışardan bellli olmuyoo sanki çok yemişimde azıcık şişkinlik olmuş gbi duruyoo :))

canım hayırlı olsun bebişin korkma idrrar yolu enferksiyonundan dolayı ağrı çekiyorsun normal bol bol su iç ve elinden geldiği kadar dinlen düzelirsin inşal bebişnide sağlıkla kucağına alırsın

bir tarafımı eşim bir elimn tarafınıda görümcem tutuyordu oh bir güzel ikisininde elini ısırdım ohh olsun morarmıştı
heheheehhh iyi yapmışsınnn benimkinde sancı odasına kimseyi almadılar tek başına olunca kendimi ısırdımm heheh

geçmiş olsun canım suyla atarsın bol bol su iç bebeğe bişeycik olmaz korkma hamile kadınalrın genelinde oluyor zaten allah koruyo minişleri

ayşecim evet çok erken hissettim ben ve çok hareketli maşallah
doktora dedimki öyle bir vuruyorki sanki düşürecekmişim gibi hissediyorum öyle kolay değil dedi korkma sorun yok dedi çok şükür
sese okadar duyarlıki artık nasıl bir çocuk olacak merak ediyorum hiperaktifmidir nedir artık oğlum diye sevebilmek istiyorum bişeyler almak istiyorum eşim ahmet koysak adını falan dedi
inş.gösterir akşam bize çıkıntılarını

elif benimde göbüş erken çıktı milet soruyor kaç aylık bende 6 diyorum aa 7 gibi diyorlar bide attımı bilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…