kızlarrrr 47.7 ile hamile kalmıştım sabah tartıya çıktım 53.1
5.5 kilo almışımm. hızlımıı gidiyorum sizce? sizde kilo durumları nasıl???
bne normal doğum diyorum ama doktor yanaşmıyor galiba mecburi sezeryan olacak aman doğsunda ha normal ha sezeryan yeterki çıksın
benimde plasenta previa problemim var,egr düzelmezse bizede sezaryan gözüküyo,oglumu normal dogumla dogurmustum,sezaryanida merak ediyorum ben,hayirlisi olsun
sezeryan o kadarda kötü değil ayy o doğum sancı varya yine geldi aklıma çok kötü
yok vallahi herkes soruyo bebeği nerede saklıyon diye nerdeyse inanmıcaklar hamile olduğuma bir ay sonra çıkar artık yavaş yavaş ben hissediyorum bi belirginlik var ama dışardan bellli olmuyoo sanki çok yemişimde azıcık şişkinlik olmuş gbi duruyoo :))elif kız senin göbüş çıktımı
Selam 21 haftalık gebeyim benim bir aydır var ağrılarım sanki adet sancısı gibi idrar yolu enfeksiyonu da vardı ama doktorum ilaç vermedi bol su iç diyor sadece ne yapacağım bilmiyorum bu caresizlik ne zor sancıya dayanmak sorun değil de bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum erken doğumdan da çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı? Lütfen yadırmcı olun :26:
heheheehhh iyi yapmışsınnn benimkinde sancı odasına kimseyi almadılar tek başına olunca kendimi ısırdımm hehehbir tarafımı eşim bir elimn tarafınıda görümcem tutuyordu oh bir güzel ikisininde elini ısırdım ohh olsun morarmıştı
canım benim olsun yaa sağlıklı doğsunlarda sezeryanda bir doğum şekli sonuçtaa sağlıklı bir gebelik geçiririsin inşallah hayırlısı olsun hakkında
geçmiş olsun canım suyla atarsın bol bol su iç bebeğe bişeycik olmaz korkma hamile kadınalrın genelinde oluyor zaten allah koruyo minişleriSelam 21 haftalık gebeyim benim bir aydır var ağrılarım sanki adet sancısı gibi idrar yolu enfeksiyonu da vardı ama doktorum ilaç vermedi bol su iç diyor sadece ne yapacağım bilmiyorum bu caresizlik ne zor sancıya dayanmak sorun değil de bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum erken doğumdan da çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı? Lütfen yadırmcı olun :26:
insallah canim ya,hepimiz sag salim dogururuz insallah
Arkadaşlar diğer topik niye kapandı biliyor musunuz ? Ben kaçırmışım noldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?