2011 Eylül Anneleri

zaten az önce başka bi topikte dikkatimi çekti sanırım 2011 eylül annelerinin göbek şovları sayfasında gördüm.2 gün önce yeni bi topik açmışlar aynı isimle.eylül 2011 anneleri buyrun diye..şimdi ikiyemi ayrılkacak anne adayları.ne kadar enteresan.kim neyi paylaşamıyo anlayamıyorum..

bende anlamadım ya bir çok eylül annesi var amacımız burda birbirimiz anlamak yarışa girmek değil hamilleiğimiz boyunca paylaşmak

ama o topik gebelik topiğinde açılmış.seninki aylara göre gelişim topiğinde açılı onunki ise gebelik topiğinde

hilla bugün bebişini görmeye gidecekti onunla aynıyız bir gün avar aramızda bide tam olarak cinsiyetinine bakacaktı hayırlı haberlerle gelsin

doktor onada banada kıza benziyor demişti ama kesin bişey dememişti bize bakalım hilalınkisi ne çıkacak bugün oğlumun okulunda anneler günü için parti var pasta yapıyorum ay bide oğlum anneler günü için şiir ezberlemiş bana okuyacak çok heyecanlııym çok iyiki annne olmuşum

kızlarrrr 47.7 ile hamile kalmıştım sabah tartıya çıktım 53.1
5.5 kilo almışımm. hızlımıı gidiyorum sizce? sizde kilo durumları nasıl???

günaydınn kızlar nabersiniz bakalımm ayşe sezeryandan sonra normal doğum bi risk canım biliyosun dimii doğum anına dikişlrinin yırtılma ihtimali var buna dr karar veriri herhalde ama hayırlısı olsun benim ilk doğumda doktorum çatın dar sezeryan dedi ama ben yinede normal doğum diye tuttrudum sancım geldi 5 saat sancı çektim son anda sezeryan dediler çatım dar olduğu için normal olmaz kafası rahime girmemiş dediler tam 42 haftalıkken doğdu oğlum doktorlar daha iyi bilir gidişatına bırak bence su akar yolunu bulurmuş yaa doğumda öyle bişey allahım hepmzie hayırlı doğular nasip etsinnn ayyyyyy sabh sabah amma konuştummm hee

günaydın canım mide bulnatıların olmadıysa normal bence ama yinede dikat et ben 49 buçuk olmuşum mide bulantılarım yeni geçtii almaya başladım

bence yine eyisin ben 10 kilo aldım şimdiye kadar o karda bulantı çektim şimdide çekiyorum ama kiloda alıyorum

kızlar ayrıntılı ultrasona gircem 18 mayıstaa organlarına bakılacak acaba cinsiyete bakarlamıkii bana dr erkek dedi ama bu sefer gittiğimde göstermedii bücürük bir dahaki aya kaldı ama bişeyler alamak istiyorum emin olmadığımız içinde alamıyorum hiçbişey bilenler yada daha önce ultrasona girenler yazsın

elifcim oğlumdayken 10 sat sancı çektim önce kendi sancım geldi sonrana suni sancı verdiler bebek aşağı inecekken yukarı çıkıyordu galiba açok bağırdığım kastığım için hiç açılma olmadı zaten 9 ay 9 gün olmuştu mecburi sezeryana aldıalr o karad sancı çekti bi çıkmadı kerata

hilla bugün bebişini görmeye gidecekti onunla aynıyız bir gün avar aramızda bide tam olarak cinsiyetinine bakacaktı hayırlı haberlerle gelsin

canım geldik bebiş iyi durumda boy kilo bişey sölemedi çıktıda da birşey yazmıyor 3 lü taramaya gerek görmedi devlet hastanesine gittim. yüksek ihtimal erkek dedi :))
şaşırdık kaldık gene kesin demeyince
akşam özele gidicez eşim artık çatlayacak meraktan akşam daha detaylı görürürz kilo boy cinsiyeti inş.
ayrıntılı için gün verdi biliyosunuz oğlum olsun istiyordum ve böyle hissediyordum herkes kız desede
hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

hehhehehhh kerataa:) benim 8 cm açıklık vardı canım ona rağmen olmadı normal hala rahime kafası girmemiştii benimkide mecburen olduu sezeryan

hadi hayırlısı olsun zaten bize erken söylemişti şimdi benimkindede 15 haftada demişti ama kesin dememişti benede öğrenmek istiyorum artık ALLAH gönlüne göre versin hillal oğlun olur inşallah eşinde estiyor genelde ilk çocuk erkkek olunca iyi oluyor

ayy canım allah gönlüne göre versin inşallah ama bu belirsizlik sinir ediyo insanı demii ayrıntılıya ne zaman girceksin aslında kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda ama bişeyler allmak istiyoruz bebişlere belli olmaınca elin kolun bağlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…