2011 Eylül Anneleri

ee güzel anne adayları sizidoğumunuzu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz :26::26:

ee güzel anne adayları sizidoğumunuzu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz :26::26:

merhaba..dün doktoruma gittim ben öezele gidiyorum her ay hem renkli hem renksiz grüyorum ama yüzünü sakladı benmki dün:)kalp atışı sesinden rahatsız oldu 19+1 haftalığım ben 46 kiloyla hamile kaldım 55 olmuşum bebeğiminde boyu 19cm kilosu 313 grammış nasıl sizce?erkek dedi yine ama gstermedi bu sefer:)ben bir sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum..bkalım..siz?

maşallah bebişine canım ne güzel renkli görüyorsun ben ilk doğumumu sezeryan yaptım ama bu sefer ısrarla normal doğum istiyorum doktor pek yanaşmıyor ama yine çok istiyorum normal doğum daha temiz inşlalh olur

benim bebişim çok aşağıda oynuyor ve rahatsız ediyor bu haftalarda artık yukarı çıkar herhalde ya bide çok meraklıyım tam olarak ne kızmı erkkemi ayy gidesim geliyor doktora gitmeye zaten en son 15 haftalıken gitmiştim

benimde bebişim çok aşşağıda doktor öle dedi ilk hamileliğim olmasına rağmen oynuyo 1 haftadır zaten durduğu yerde durmuyo:))gönlünde ne geçiyosa o olsun canım bu kadr meraktansa git daha iyi bence ben 1 ay çabuk geçsin die sabırsızlıkla bekliorum..inşlh normal yaparsın sezeryan daha zor diyolar bnde bilmiyorum ama..

bide kızlar bebişe güzel kan gitsin diye elinizden geldiği kadar sola yatın zor oluyor ama bebiş için elimiz mahkum

canım teşekkür ederim.ingilizce öğretmeniyim.bursa çok güzel ama ben bilecikte yaşıyorum muayene için bursaya gidip geliyorum.

kızlar benim bebişde çok aşağıda ve çok dolaşıyo 2 gün sağ tarafımdaydı vurdu durdu şimdi solumda
çok farklı artık pıt pıt değil pat pat oldu vuruşları:)
ayaktayken bir oynuyor korkuyorum sanki vururken düşecek gibi baskı yapıyor alt tarafıma
düşürürmüyümdiye korkuyorum oturuyorum hemen yarın sorucam doktora korkutuyor beni
çok güçlü bi bebek sanırım karnımı bir geriyor şuan yırtıyor resmen

hillal benimde öyle baskı yapıncada çok sık idrrara çıkıyorum ben anneme sordum çok normal dedi artık bu haftlarda yeni yukarı çıkar dedi yani normal benimkide resmen tekme atıyor ben burdayım ama benimkisi daha çok akşamları oynuyor uzanırken

bide hilla senin ilk olduğu için karnında açılmadan dolayı biraz ağrın ola bilir normal

seninde mi ikinci ne güzel oğlun abi oluyor benimde öyle ve oğlum biran önce gelsin diyor çok istiyor senin bebişini cinsiyeti bellimi:26:

evet canim benim oglum var 8 bucuk yasinda,oglumdan sonra 3 defa düsük yasadim,gecen sene iki kere tüp denedik,bir kere asilama tutmadi malesef,ama rabbim nasip etti normal yollarla oldu,cok sükür bu aya kadar geldik,oglumda cok istiyodu hep kardesinin olmasini,hep sorardi benim ne zaman kardesim olacak diye,hep avuturdum,rabbim yavrumun dualarini kabul etti,rabbim hepimize kucagimiza almayida nasip etsin,cinsiyetini daha ögrenemedik,17 sinde organ gelisimine bakacaklar genis kapsamli ultrosonda,insallah ögreniriz o zaman,oglum hep erkek kardes istiyor,hayirlisi olsun,benim icin hic farketmez,saglikli sihhatli dogsun insallah,

genelde erkkek çocukları kardeşleride erkek olsun yeterki oyun oynasınar benimkide erkkek olsun istiyor bakalım hayırlısı

beldenmi uyuşuluyor en iyiisi uyumak uyandığında yanında bir meleği görmek rüya gibi

Gunaydin anneler.
Yaa eylul anneleri birkac gune gelir diye dusundum ama gelmediler.
Bayagini hos sohbet kizlardi, gelseler de konussak.

Ayse en guzeli cocugu kendin tutup cekmendir...
Ahhhh ah hersey rayinda gider de Rabbim nasip ederse... Insaellah.

Gnydın kızlar.ayşecim ben hep dediğin gibi sezeryan oldum.uyudum uyandığımda meleklerimi hemen göremedim.hep en son gören oldum bence normal veya sezeryan olacaksa epidural olmalı.o anın zevkini ve heycanını yaşamak gerek diye düşünüyorum.ayrıca senin ilk oğlanı doğuralı baya oldu.ikinciyi normal yapabilirsin başka bi aksilik olmassa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…