ee güzel anne adayları sizidoğumunuzu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz :26::26:
benim bebişim çok aşağıda oynuyor ve rahatsız ediyor bu haftalarda artık yukarı çıkar herhalde ya bide çok meraklıyım tam olarak ne kızmı erkkemi ayy gidesim geliyor doktora gitmeye zaten en son 15 haftalıken gitmiştim
cnm gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.topiğe katılmak için ayrıca bişey yapmana gerek yok.katıldın bile..bak ben hamile deilim ama bende takılıyorum buraya..istediğin zaman istediğin soruyu sormak için katılabilirsin.ben 3 hamilelik 2 sağlıklı doğum gerçekleştirdim ama hiç birindede hareketleri erken hissetmedim.hep çok geç hissederdim.böle 30.haftalarda bile az hissederdim olabilir bence korkma yani...topiği takip etmek istiyosan daha önce girip yazdığın gibi aynı yolu seçiyosun o kadar.ayrıca merak ettim ne öğretmenisin.benim kızkardeşimde öğretmen.biyoloji öğretmeni.ama dersane öğretmenliği yapıyo.abimde bursada uludağ üniversitesinde okumuştu ozaman gelmiştim oraya bikaç sefer.gerçekten çok güzel biyer.istanbulda oturuyorum ama eşim bursaya taşınalımmı dese hiç düşünmem bile çok beğeniyorum orayıda çünkü..
seninde mi ikinci ne güzel oğlun abi oluyor benimde öyle ve oğlum biran önce gelsin diyor çok istiyor senin bebişini cinsiyeti bellimi:26:
ee güzel anne adayları sizidoğumunuzu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz :26::26:
Ayse en guzeli cocugu kendin tutup cekmendir...
Ahhhh ah hersey rayinda gider de Rabbim nasip ederse... Insaellah.
Gunaydin anneler.
Yaa eylul anneleri birkac gune gelir diye dusundum ama gelmediler.
Bayagini hos sohbet kizlardi, gelseler de konussak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?