2011 Eylül Anneleri

Bis carsambra gunu girdik once organlari baktilar sonda cinsiyetini soyledi ensonda yuzunu gosterdi gerci bizim kiz hep ellerini koydu yuzune ama buyuk bi ihtimalle soylerler cinsiyetini

hım anladım canım teşk ederim cavabın için inşallah bu seferde gizlemezzde bizde öğreniriz

gözün aydın olsun kelebek evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallahh

biizm eski yopikten suzan doğurmuş senin arkadaşın vardı janatami peki nasıl olsu oğlu doğdumu

biizm eski yopikten suzan doğurmuş senin arkadaşın vardı janatami peki nasıl olsu oğlu doğdumu

evet canım suzan doğurdu janatamide doğurdu hatta bebek mevlüdü yaptı onada gittim çok tatlı şeker bi oğlu oldu :) bende bugün tam hafta olarak 19+0 oldum sen benden bir hafta öndesin demekki

haa bide tırtıl kurabiye vardı oda hamilee bide elif kaya vardı oda hamile herkes hamile kaldı o topiktekii

evet aramızda bir hafta var inşlalh sağlıkla kucağımıza alırız senin bebişini herketleri nasıl çok oynuyormu

geçen haftlarda çok yavaş vuruyordu yani az hiissediyordum ama şimdi tam tekme atıyor artık abisine benzemesinde oğlum çok hareketliydi şimdide öyle zap edemiyorum

ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz

Ben "balik" denilince bile cikariyordum Ayse.
Hatta esim 'denizde yuzen var ya' demek zorunda kaliyordu, ilginc zamanlar.
Yaklasik bir aydir bol bol balik corbasi tukettim.
Dun esim levrek kavurma yapti, yavas yavas menuye dahil etmeye basladik.
Hamilelik oncesi cokkk tuketirdim, bi eksiklik oldugunu sanmiyorum.

mrb kızlar,,,
bebeklerinizn hareketleri nasıl, hızlımı? benimki busabah baya hareketliydi. birde bu sabah 2-3 kere kasılmam oldu. sizdede oldumu?

geçen haftlarda çok yavaş vuruyordu yani az hiissediyordum ama şimdi tam tekme atıyor artık abisine benzemesinde oğlum çok hareketliydi şimdide öyle zap edemiyorum

yok yok annesi artık dar gelmeye başladı alanları ondan sert vuruyolar ben 3 aylıkkken hissetmeye başladım evet baya sert vuruyo benimkie arda ya hamileyken 3 aylıktım dr cd ye çekti görüntüsünü nasıl tekmeleiyoduu görüntüleri bile var buda aynı şekilde tekmelliyoo

ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz

ıyy balık yiyemem zaten normalde şimdi hele hiç içim almıyooo ben oğlumdada yememiştim maşallah çokta sağlıklı akıllıı bi çocuk balık yemeyincede bişey olmuyomuş demekkii bundada yiyemiyorum

maşallah sana afiyet bal şeker olsun bebeğine yarasın

Sagol blackcandy, yiyebiomek cok guzel.
Hala yiyemedigim cok sey var ama en azindan kilo vermeye devam etmiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…