Bis carsambra gunu girdik once organlari baktilar sonda cinsiyetini soyledi ensonda yuzunu gosterdi gerci bizim kiz hep ellerini koydu yuzune ama buyuk bi ihtimalle soylerler cinsiyetini
Merhaba Hanımlar
Bundan önceki eylül annelerinin neler yazdıklarını takip ediyordum ama onlar cok hızlılardı
3 gün önce bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim hepinizi öpüyorum..
hoş bulduk canım aynımıyız derken hafta olarak mı soruyousn :)elif hoş geldin biz şimdi seninle aynımıyız
biizm eski yopikten suzan doğurmuş senin arkadaşın vardı janatami peki nasıl olsu oğlu doğdumu
haa bide tırtıl kurabiye vardı oda hamilee bide elif kaya vardı oda hamile herkes hamile kaldı o topiktekii
dün çok fazla hareket etmedi ama bugün oynuyo bıcırığım amin inşalah canımevet aramızda bir hafta var inşlalh sağlıkla kucağımıza alırız senin bebişini herketleri nasıl çok oynuyormu
geçen haftlarda çok yavaş vuruyordu yani az hiissediyordum ama şimdi tam tekme atıyor artık abisine benzemesinde oğlum çok hareketliydi şimdide öyle zap edemiyorum
ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz
Ben "balik" denilince bile cikariyordum Ayse.
Hatta esim 'denizde yuzen var ya' demek zorunda kaliyordu, ilginc zamanlar.
Yaklasik bir aydir bol bol balik corbasi tukettim.
Dun esim levrek kavurma yapti, yavas yavas menuye dahil etmeye basladik.
Hamilelik oncesi cokkk tuketirdim, bi eksiklik oldugunu sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?