2011 Eylül Anneleri

inşallah görürsün bu sefer

ee elifcim ne yapalım söz sanada gösterecem bide tam erkek göbeği diyorlar niye kız diyon ben demiyorum doktor amcası diyor yinede anlamıyorlar

ay bide oğlum bana şişko anne diyor buda çıkınca deer kesin en iyisi çıkmasın

günaydın canım mide bulnatıların olmadıysa normal bence ama yinede dikat et ben 49 buçuk olmuşum mide bulantılarım yeni geçtii almaya başladım

hımmm mide bulantım hiç olmadı. ozaman normalim diyebilirim:) teşekkür ederim canımm içimi rahatlattın...

ayşecim çıkıntıları görmeden inanmıcam bi kız bi erkek dediler şimdi görmem lazım artık
inş.hayırlısıyla
valla göbek bendede çok erken çıktı daha 1,5 aylıkken top gibi göbeğim vardı sonra genişlemeye başladım yanlardan basen ve kalçadan şuan kocaman bir göbeğim var artık genişleme yavaşladı karnım öne doğru gidiyor zaten kilo almaya çok müsaitimdir ama aşırı yemiyorum tatlı falan canım çekmiyor hamurişi istiyor canım ama onuda beceremediğim için biri yaparsa anca yiyorum

Merhaba Hanımlar
Bundan önceki eylül annelerinin neler yazdıklarını takip ediyordum ama onlar cok hızlılardı
3 gün önce bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim hepinizi öpüyorum..

Kelebek mutlulugun daim olsun.
Gozunaydin. Kac haftaliksin?!

Ayniyiz yani.
Yine ayni siteden son adet tarihini tekrar girerek duzeltebilirsin.
Ilk cocuk mu?

Bis carsambra gunu girdik once organlari baktilar sonda cinsiyetini soyledi ensonda yuzunu gosterdi gerci bizim kiz hep ellerini koydu yuzune ama buyuk bi ihtimalle soylerler cinsiyetini

Peki ayrintilida da bebegin kendini gizlemesi mumkun mu:)))
Gizleyebilirse eger bizimki yine gostermez:))

merhaba güzel anne adayları 20 haftada ayrıntılı ultrason var ama ben nasıl yapacam doktor çok uzak bana 5 saatlik yoluı nasıl gidecem ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…