2011 Eylül Anneleri

c&a dan adha önce yeğenlerime almıştım artık kendi yavruma alıcam kısmetse düşünmesi bile güzel:)

Teşekkür ederim canım. Çok basit aslında 3günde 1yelek örülür. Artık öremiyorum ama son bi tane bitmek üzere bitireyim bidaha öremem sıcaktan ellerim terliyo

Maşallah elinde hızlı. Sıcaklar konusunda şanslıyız bu yıl yinede biraz sıcak biraz yağmurlu temmuza geldik Allah hepimizin yardımcısı olsun Bende bi şapka ve atkı ördüm fotolarını yüklemeye çalışayım çok aktif bi kullanıcı değilim de:)...

Ben de korse takmayı düşünüyorum Ama adreste korse resmi göremedim. Elija Giyim | Elija Doum Sonras Toparlayc Korse Slip 1027 Bende burda bulmuştum

cnm ben korse kullanmadım ama ilginç bi taytım vardı. göğüs altından dizlere kadar ama sanki 3 beden küçük bide losalığın şişliğide var. ben bi gece hasstandede yattım ertesi gün eve çıkınca o taytı giydim..yapısalda olabilir.oğlum dört yaşında ne göbek ne çatlak yok. dr tavsiye etmiyo sezeryana ama bendeki de ne cesaretse hiç çıkarmadım.yıkadım yıkadım giydim. şimdi doğumdan sonra yine giyicem. bu arada ilk haamileliğimde 20 kilo aldım...

cnm çok güsel olmuşlar.allah bebişine güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.. bende evde oturup örgü örmek istiyorum artık...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzesi
Ah inşallah Allah o cicileri sağlıkla giydirmeyi nasip eder.
İçinde kızım varken de foto çeker yayınlarız inşallah.

benimde 8 hafta sayılır
bebişe kilo aldırmak için uğraşıp duruyorum
bende balon gibi şişiyorum bu arada

cnm benim doğumda 7 eylül.Bende 1 sene evdeyim.Yalnız doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilriz dedi milli eğitim.3 gün sonra 32 haftalık olcam ozaman çalışabilir raporu alıp okuluma ve milli eğitime dilekçeyle başvurmam gerekiyormuş.hayırlısı bakalım.

Kızlar tecrübelerime dayanarak size aklıma geldikçe önerilerimi sunarım bana blackcandy de katılır bizim 2.ler nasıl olsa :) bebeğin havlu banyo takımlarını alırken bir tuhafiyeden falan 1-1,20 mt falanda beyaz pamuklu patiska bez alın ve kurulama yaparken havlunun içine önce bunu koyun çünkü havlu ne kadar yumuşak olsada sertleşiyor .Bebeklerin ciltleri çok hassas o yüzden yumuşak yumuşak önce bununla kurulayın sonrasında bu bez ıslanınca alıp havlu üzerinde üzerini değiştirebilirsiniz...ıslak yerde de yatmamış olur..Bir öneri :)

benimde 8 hafta sayılır
bebişe kilo aldırmak için uğraşıp duruyorum
bende balon gibi şişiyorum bu arada

canım ben bebeğe nasıl kilo aldırılıyor bilmiyorum sağlıklı ve düzenli besleniyorum bebeğimin de kilosu gayet iyi çok şükür , ona kilo aldırıcam diye kendinde alma sakın, sen ne kadar da çabalasan bebek alacağı kadar alıyor o bizim elimizde olan birşey değil. Ben ilk başlarda o hataya düştüm sonra şekerim çıktı sınırda sorun değildi ama kilo aldığımla kaldım boşu boşuna. Şimdi akıllandım daha dikkatli ve az az yiyorum yeteri kadar ve sağlıklı. Cips vs bunları yemiyorum zaten. Her sabah kalkar kalkmaz aç karnına pekmez içiyorum biraz kansızlığım vardı çünkü. Bakalım cuma günü doktora gidicem. Geçen 2 hafta öncesinde kızım 4 gün gerideydi artık tam gününde gidiyor maaşallah. Yemeği azalttım çocuğum gününde gitmeye başladı çok garip dimi fazla yemekle olmuyormuş anladım
Hergün ceviz , badem yemeyi ihmal etmeyin. Birde haftada en az 1 kez balık!

Dün doktora gittim bebeğim 37 cm 1300 kg olmuş..Çok güzel pozlar verdi..Doktorum cd de yaptı..çok tatlıydı yaa..

ilk defa duyuyorum canım eminmisin çünkü buranın milli eğitimi bana çalışabilir raporu alsanda olmaz aktarılmaz çünkü fiilen çalıştığın bir döneme denk gelmiyor dedi.lütfen beni gelişmelerden haberdar edermisin aynı durumdayım

Canım şu patik işini ben bir türlü kıvıramıyorum yaa çok güzel olmuş ellerine sağlık ..bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah..

Teşekkür ederiz teyzesi.Aslında çok basit.Bu kış İnşallah Allah nasip eder de kızıma giydirir fotolarını atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…