c&a dan adha önce yeğenlerime almıştım artık kendi yavruma alıcam kısmetse düşünmesi bile güzel:)bende geçenlerde kanza gittim ordada çok indirim vardı üçlü esofman takımı aldım oğluma 3 aylık öyle şeker ki ve çok uyguna aldım ama bütün kanzlarda var mı bilmiyorum bide c&a diye bi mağaza var onun çocuk bölümünde de uygun şeyler buldum 3 aylık kot buldum mesela çok güzeldi ve 12 tl ye aldım oğluşuma bayramda giydircem kısmetsee kurbanda
Çok güzel olmuş hiç acemi işi gibi durmuyor sağlıklı günlerinde güzel güzel giysin cicilerini...
Teşekkür ederim canım. Çok basit aslında 3günde 1yelek örülür. Artık öremiyorum ama son bi tane bitmek üzere bitireyim bidaha öremem sıcaktan ellerim terliyo
Doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum liposakşın yaptıranlara bile korse taktırdıklarına göre, yada eskiler çarşaf sardıkları için banada mantıklı geliyor Medikal ürünler satan bi mağazada loğusa korsesi diye sordum dıştan bel bölgesini saran 25 cm yüksekliğinde biraz kısa gibi geldi ne dersiniz????
korse kullanmak zayıflamaya ve bölgesel incelmeye yardımcı olur mu | Zayıflama Yöntemleri
Eki Görüntüle 218824 Eki Görüntüle 218825 Eki Görüntüle 218826 Eki Görüntüle 218827 Bunlar da bizim cicilerimizden örnekler. Yelekleri ben ördüm biraz acemi işi oldu ama ilk örgülerim kızım için.
Doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum liposakşın yaptıranlara bile korse taktırdıklarına göre, yada eskiler çarşaf sardıkları için banada mantıklı geliyor Medikal ürünler satan bi mağazada loğusa korsesi diye sordum dıştan bel bölgesini saran 25 cm yüksekliğinde biraz kısa gibi geldi ne dersiniz????
korse kullanmak zayıflamaya ve bölgesel incelmeye yardımcı olur mu | Zayıflama Yöntemleri
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzesicnm çok güsel olmuşlar.allah bebişine güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.. bende evde oturup örgü örmek istiyorum artık...
canım o korkular bende de var evde yanlız olduğumda eğer sancım gelirse ne olur ne yaparım diye bunları doktorumla bu gidişimde konuşacağım cuma günü kontrolümüz var 10.30 da . Allah yardımcımız olsun elbet allah bize yardım edecektir o esnada..
Zaman daraldıkça sanki bi acayip oluyorum yaa9 hafta kaldı benim şaka gibi inanamıyorum hala :84:
merhaba canım.RABBIM yardımcımız olsun işl.
evt ingilizce ogretmeniyim.dogum 11 eylulde yaza denk geldi dogum iznim.
bebisin 1 yasına kadar esim calısmamı istemiyor.henuz kararsızım.bakıcı istemiyoruz.benim ailem de esimin ailesi de cok uzak.
sen ne dusunuyorsun?
Eki Görüntüle 218988
bunlar benim 3 ay önce falan aldıklarım şimdi bunların iki katı vr bebek odamız gelince diğerlerini de çekip paylaşacağım bende
Eki Görüntüle 218881 Eki Görüntüle 218882 Eki Görüntüle 218883 Eki Görüntüle 218884 Bunlarda Annesinin Meleğine ördüğü patikler.
benimde 8 hafta sayılır
bebişe kilo aldırmak için uğraşıp duruyorum
bende balon gibi şişiyorum bu arada
cnm benim doğumda 7 eylül.Bende 1 sene evdeyim.Yalnız doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilriz dedi milli eğitim.3 gün sonra 32 haftalık olcam ozaman çalışabilir raporu alıp okuluma ve milli eğitime dilekçeyle başvurmam gerekiyormuş.hayırlısı bakalım.
Canım şu patik işini ben bir türlü kıvıramıyorum yaa çok güzel olmuş ellerine sağlık ..bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?