2011 Eylül Anneleri

Dün doktora gittim bebeğim 37 cm 1300 kg olmuş..Çok güzel pozlar verdi..Doktorum cd de yaptı..çok tatlıydı yaa..

Canım o cd yi oturup bebeğinle,sağlıkla izlemeyi nasip eder Allah İnşallah.
Ayyy kızlar çok heyecanlıyım bizde yarın gidecez doktora en son 1200 dü kilosu bakalım şimdi kaç.Çok özledim bebişimi.İnşallah hepimize hayırlı haberler...
Dün akşam uyutmadı bebiş beni mesanemi dürtükleyim duruyodu pozisyonu değiştirdi galiba

Kızlar merhabalar ben Egenin annesi 2010 Mayısta canım oğlum aramıza geldi :)... Eylül annelerinden bir iki arkadaşımız Gülden hanımdan fiyat istemiş yanlız kendisi şuanda cevap yazamıyor sanrım 100 mesajdan sonra özelden yazılabiliyormuş benimde fotograflarımı çekmişti ve çok memnun kaldım .

Fiyatları ise; dogum öncesi dogum anı ve dogum sonrası 350/400adet fotograf...40 adet fotograf baskısı..1 adet büyük boy özel bebek albumu 1 adet büyük boy çerçeverli fotograf...400tl idi sanırım sizler içinde aynı fiyatı verecektir.

Hepinize hayırlı doğumlar :) Sormak stediğiniz bir konu olursa herzaman yardım edebiliirm :)

kızlar bende bilgisayar öğretmeniyim bu izin durumunu sürekli okula sorduğum halde bir sonuç alamadım sizin iller neresi ben istanbul fatih teyim

Amiinn canım inşallah...ters dönmüş olabilir yaramaz benimde 5 gün önce tersti dün gittiğimde doğru yolu bulmuştu :) bu aylarda olabilir ama ters olunca çok rahatsızlık veriyo özellikle çiş konusunda :)))

ben bilecikteym canım milli eğitimin avukatı arkadaşım bi sorucam ona bakalım.
bugün bizim mutemedi aradım o da ilçe mem e sormuş tatile denk geldiği için tüm iznini aktarabiliriz dedi bişey yapmana da gerek yok dedi. ancak bu bana biraz saçma geldi çünkü kanunda 32. haftada mutlaka çalışabilir raporu alın diyor. 37. hafta mecburen izne ayrılıyorsun yani doğumdan önceki 8 haftayı değil 5 haftayı aktarabiliyosun. bizimkiler neye dayanarak hepsini aktarırız dedi anlamadım.gerçi 5hafta doğum öncesi+8 hafta doğum sonrası ile aralığın ortasını bulmuş oluyoruz. 10+10 da rapor alma hakkımız var onu da ekleyince ocağın 2. haftasına kadar izinli olabiliyorum. sadece tatile 1 hafta kala bitiyor iznim. onu da hallederim bi şekilde. benim muhtemel doğum tarihim 13 eylül. şubat tatilinden sonrada mayısa kadar ücretsiz izin alırım ki yazın ücretimi alayım. haziranda 2 hafta giderim sadece böylece seneyi bitirmiş olurum. kızım bir yaşına baştığında bakıcı bulmak da kolay olur. benim planlarım böyle farklı bir haber alırsam yazarım. sizlerden de bir haber çıkarsa paylaşalım:)

Melek bende dün doktora gittim benim sat belli değildi doktor muhtemel doğum tarihimin 13 eylül olduğunu söyledi..Beni 18 temmuzda analık iznine ayıracak..:)) Bizim bebişler aynı gün doğarmış birde :)

canım hangi ildesin?

Kızlar bu gün nedense beni garip bi heyecan sardı. Daha 31+3 deyiz günler geçmiyo gibi geliyo. Bide bayram izninde doğuracakmışım gibi geliyo doktorum Şehir dışında falan olursa vs vs düşünüp duruyorum.
Neyseki yarın doktordayız biraz soru sorayım rahatlatsın bizi

Tebrikler canım ama emeğin boşa gitmemiş bende 29+3 teyim şuanda çatlağım yok inşallahta olmaz 4 aydan itibaren zeytinyağı kullanıyorum vücuduma. Giymek zor olabilir diye düşünmüştüm o yüzden baktığım dıştan göbek bölgesini saran cırtlı bi korseydi 48 tl dediler bütün giyebilsek o daha güzell olur dimi :).... Arkadaşım sezaryanla yaptı doktoru önermiş ona 2 günden itibaren taktı oda çok faydasını gördüm hemen etkisini gösterdi diyor... Şuanda 10 kg aldım inş. 13-14 te tamamlarım bakalım görücezzz

Bende düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kızım annesi gibi minyon olacak herhalde ultrosan haftası 12gün geri çıkıyor 28+6 da 952 gr. normal sınırlarda gelişme geriliği yok dedi doktor ama ben yinede endişeleniyorum .. Sizin bu haftalarda kaç kgydi hatırlıyormusunuz acaba

canım endişelenme bence benimkide 9 gün gerideydi sonra 4 güne düştü zamanala şimdi maşallah 1 hafta önden gidiyo oğluşum seninkide toparlar toparlamazsa bile doktorlar 14 güne kadar sorun yok diyolar.benimki 27+6 da 1189 gr dı.

Cnm pazartesi gidip alacam inş.raporu sonra da okula.dua et inş. ded,kleri gibi olsun.Burdakilerin ne dediği belli olmuyo.Ama olursa süper olur.Sana haber veririm inş.

Melek bende dün doktora gittim benim sat belli değildi doktor muhtemel doğum tarihimin 13 eylül olduğunu söyledi..Beni 18 temmuzda analık iznine ayıracak..:)) Bizim bebişler aynı gün doğarmış birde :)

ne güzel olur:) bebeklerimize arkadaş lazım zaten:) doğuma giderken haberleşelim:)

ben yeni geldim doktordan şuan 30 dayız ama bebeğim 27+5 görünüyor yeni tam iki hafta geriden geliyomuş halbuki bir ay önce herşey çok çok iyiydi. bende şeker çıkmıştı doktorum ona bağlı olabilir dedi perşembe dopler testi yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsun inş. bir sorun olmaz çok üzüldüm bu arada kızım 1300 gr olmuş doplar testi yaptıran var mı içinizde

kizlar ben korse aldim dikissiz kumastan esnek ama siki ayni zamanda mayo gibi giyilio gogus altinda bitio annem beylikduzu pazarindan 5tl ye almis cok guzel yuksek fiyatlar odemenize gerek yok

slm kızlar bende eylül annesiyim, insallah kısmetse oğlum olacak. ilk hamileliğim şuan 27 hafta 6 günlük bebeğim. ara ara takip ediyodum sizi, benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…