Dün doktora gittim bebeğim 37 cm 1300 kg olmuş..Çok güzel pozlar verdi..Doktorum cd de yaptı..çok tatlıydı yaa..
cnm benim doğumda 7 eylül.Bende 1 sene evdeyim.Yalnız doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilriz dedi milli eğitim.3 gün sonra 32 haftalık olcam ozaman çalışabilir raporu alıp okuluma ve milli eğitime dilekçeyle başvurmam gerekiyormuş.hayırlısı bakalım.
Canım o cd yi oturup bebeğinle,sağlıkla izlemeyi nasip eder Allah İnşallah.
Ayyy kızlar çok heyecanlıyım bizde yarın gidecez doktora en son 1200 dü kilosu bakalım şimdi kaç.Çok özledim bebişimi.İnşallah hepimize hayırlı haberler...
Dün akşam uyutmadı bebiş beni mesanemi dürtükleyim duruyodu pozisyonu değiştirdi galiba
kızlar bende bilgisayar öğretmeniyim bu izin durumunu sürekli okula sorduğum halde bir sonuç alamadım sizin iller neresi ben istanbul fatih teyim
bugün bizim mutemedi aradım o da ilçe mem e sormuş tatile denk geldiği için tüm iznini aktarabiliriz dedi bişey yapmana da gerek yok dedi. ancak bu bana biraz saçma geldi çünkü kanunda 32. haftada mutlaka çalışabilir raporu alın diyor. 37. hafta mecburen izne ayrılıyorsun yani doğumdan önceki 8 haftayı değil 5 haftayı aktarabiliyosun. bizimkiler neye dayanarak hepsini aktarırız dedi anlamadım.gerçi 5hafta doğum öncesi+8 hafta doğum sonrası ile aralığın ortasını bulmuş oluyoruz. 10+10 da rapor alma hakkımız var onu da ekleyince ocağın 2. haftasına kadar izinli olabiliyorum. sadece tatile 1 hafta kala bitiyor iznim. onu da hallederim bi şekilde. benim muhtemel doğum tarihim 13 eylül. şubat tatilinden sonrada mayısa kadar ücretsiz izin alırım ki yazın ücretimi alayım. haziranda 2 hafta giderim sadece böylece seneyi bitirmiş olurum. kızım bir yaşına baştığında bakıcı bulmak da kolay olur. benim planlarım böyle farklı bir haber alırsam yazarım. sizlerden de bir haber çıkarsa paylaşalım:)ben bilecikteym canım milli eğitimin avukatı arkadaşım bi sorucam ona bakalım.
bugün bizim mutemedi aradım o da ilçe mem e sormuş tatile denk geldiği için tüm iznini aktarabiliriz dedi bişey yapmana da gerek yok dedi. ancak bu bana biraz saçma geldi çünkü kanunda 32. haftada mutlaka çalışabilir raporu alın diyor. 37. hafta mecburen izne ayrılıyorsun yani doğumdan önceki 8 haftayı değil 5 haftayı aktarabiliyosun. bizimkiler neye dayanarak hepsini aktarırız dedi anlamadım.gerçi 5hafta doğum öncesi+8 hafta doğum sonrası ile aralığın ortasını bulmuş oluyoruz. 10+10 da rapor alma hakkımız var onu da ekleyince ocağın 2. haftasına kadar izinli olabiliyorum. sadece tatile 1 hafta kala bitiyor iznim. onu da hallederim bi şekilde. benim muhtemel doğum tarihim 13 eylül. şubat tatilinden sonrada mayısa kadar ücretsiz izin alırım ki yazın ücretimi alayım. haziranda 2 hafta giderim sadece böylece seneyi bitirmiş olurum. kızım bir yaşına baştığında bakıcı bulmak da kolay olur. benim planlarım böyle farklı bir haber alırsam yazarım. sizlerden de bir haber çıkarsa paylaşalım:)
bugün bizim mutemedi aradım o da ilçe mem e sormuş tatile denk geldiği için tüm iznini aktarabiliriz dedi bişey yapmana da gerek yok dedi. ancak bu bana biraz saçma geldi çünkü kanunda 32. haftada mutlaka çalışabilir raporu alın diyor. 37. hafta mecburen izne ayrılıyorsun yani doğumdan önceki 8 haftayı değil 5 haftayı aktarabiliyosun. bizimkiler neye dayanarak hepsini aktarırız dedi anlamadım.gerçi 5hafta doğum öncesi+8 hafta doğum sonrası ile aralığın ortasını bulmuş oluyoruz. 10+10 da rapor alma hakkımız var onu da ekleyince ocağın 2. haftasına kadar izinli olabiliyorum. sadece tatile 1 hafta kala bitiyor iznim. onu da hallederim bi şekilde. benim muhtemel doğum tarihim 13 eylül. şubat tatilinden sonrada mayısa kadar ücretsiz izin alırım ki yazın ücretimi alayım. haziranda 2 hafta giderim sadece böylece seneyi bitirmiş olurum. kızım bir yaşına baştığında bakıcı bulmak da kolay olur. benim planlarım böyle farklı bir haber alırsam yazarım. sizlerden de bir haber çıkarsa paylaşalım:)
cnm ben korse kullanmadım ama ilginç bi taytım vardı. göğüs altından dizlere kadar ama sanki 3 beden küçük bide losalığın şişliğide var. ben bi gece hasstandede yattım ertesi gün eve çıkınca o taytı giydim..yapısalda olabilir.oğlum dört yaşında ne göbek ne çatlak yok. dr tavsiye etmiyo sezeryana ama bendeki de ne cesaretse hiç çıkarmadım.yıkadım yıkadım giydim. şimdi doğumdan sonra yine giyicem. bu arada ilk haamileliğimde 20 kilo aldım...
canım ben bebeğe nasıl kilo aldırılıyor bilmiyorum sağlıklı ve düzenli besleniyorum bebeğimin de kilosu gayet iyi çok şükür , ona kilo aldırıcam diye kendinde alma sakın, sen ne kadar da çabalasan bebek alacağı kadar alıyor o bizim elimizde olan birşey değil. Ben ilk başlarda o hataya düştüm sonra şekerim çıktı sınırda sorun değildi ama kilo aldığımla kaldım boşu boşuna. Şimdi akıllandım daha dikkatli ve az az yiyorum yeteri kadar ve sağlıklı. Cips vs bunları yemiyorum zaten. Her sabah kalkar kalkmaz aç karnına pekmez içiyorum biraz kansızlığım vardı çünkü. Bakalım cuma günü doktora gidicem. Geçen 2 hafta öncesinde kızım 4 gün gerideydi artık tam gününde gidiyor maaşallah. Yemeği azalttım çocuğum gününde gitmeye başladı çok garip dimi fazla yemekle olmuyormuş anladım
Hergün ceviz , badem yemeyi ihmal etmeyin. Birde haftada en az 1 kez balık!
Bende düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kızım annesi gibi minyon olacak herhalde ultrosan haftası 12gün geri çıkıyor 28+6 da 952 gr. normal sınırlarda gelişme geriliği yok dedi doktor ama ben yinede endişeleniyorum .. Sizin bu haftalarda kaç kgydi hatırlıyormusunuz acaba
ilk defa duyuyorum canım eminmisin çünkü buranın milli eğitimi bana çalışabilir raporu alsanda olmaz aktarılmaz çünkü fiilen çalıştığın bir döneme denk gelmiyor dedi.lütfen beni gelişmelerden haberdar edermisin aynı durumdayım
Melek bende dün doktora gittim benim sat belli değildi doktor muhtemel doğum tarihimin 13 eylül olduğunu söyledi..Beni 18 temmuzda analık iznine ayıracak..:)) Bizim bebişler aynı gün doğarmış birde :)
Bende düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kızım annesi gibi minyon olacak herhalde ultrosan haftası 12gün geri çıkıyor 28+6 da 952 gr. normal sınırlarda gelişme geriliği yok dedi doktor ama ben yinede endişeleniyorum .. Sizin bu haftalarda kaç kgydi hatırlıyormusunuz acaba
canım hangi ildesin?
slm kızlar bende eylül annesiyim, insallah kısmetse oğlum olacak. ilk hamileliğim şuan 27 hafta 6 günlük bebeğim. ara ara takip ediyodum sizi, benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
kizlar ben korse aldim dikissiz kumastan esnek ama siki ayni zamanda mayo gibi giyilio gogus altinda bitio annem beylikduzu pazarindan 5tl ye almis cok guzel yuksek fiyatlar odemenize gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?