slm kızlar bende eylül annesiyim, insallah kısmetse oğlum olacak. ilk hamileliğim şuan 27 hafta 6 günlük bebeğim. ara ara takip ediyodum sizi, benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Tebrikler canım ama emeğin boşa gitmemiş bende 29+3 teyim şuanda çatlağım yok inşallahta olmaz 4 aydan itibaren zeytinyağı kullanıyorum vücuduma. Giymek zor olabilir diye düşünmüştüm o yüzden baktığım dıştan göbek bölgesini saran cırtlı bi korseydi 48 tl dediler bütün giyebilsek o daha güzell olur dimi :).... Arkadaşım sezaryanla yaptı doktoru önermiş ona 2 günden itibaren taktı oda çok faydasını gördüm hemen etkisini gösterdi diyor... Şuanda 10 kg aldım inş. 13-14 te tamamlarım bakalım görücezzz
ben yeni geldim doktordan şuan 30 dayız ama bebeğim 27+5 görünüyor yeni tam iki hafta geriden geliyomuşhalbuki bir ay önce herşey çok çok iyiydi. bende şeker çıkmıştı doktorum ona bağlı olabilir dedi perşembe dopler testi yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsun inş. bir sorun olmaz çok üzüldüm bu arada kızım 1300 gr olmuş doplar testi yaptıran var mı içinizde
slm kızlar bende eylül annesiyim, insallah kısmetse oğlum olacak. ilk hamileliğim şuan 27 hafta 6 günlük bebeğim. ara ara takip ediyodum sizi, benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Bende düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kızım annesi gibi minyon olacak herhalde ultrosan haftası 12gün geri çıkıyor 28+6 da 952 gr. normal sınırlarda gelişme geriliği yok dedi doktor ama ben yinede endişeleniyorum .. Sizin bu haftalarda kaç kgydi hatırlıyormusunuz acaba
ben yeni geldim doktordan şuan 30 dayız ama bebeğim 27+5 görünüyor yeni tam iki hafta geriden geliyomuşhalbuki bir ay önce herşey çok çok iyiydi. bende şeker çıkmıştı doktorum ona bağlı olabilir dedi perşembe dopler testi yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsun inş. bir sorun olmaz çok üzüldüm bu arada kızım 1300 gr olmuş doplar testi yaptıran var mı içinizde
Günaydın eylül anneleri.Ben bugün 31+0 ım Birazdan tetonoz aşımın 2. dozunu olmaya gidicem.Bu dopler neymiş.Hİç bir bilgim yok.Yardımcı olurmusunuz?Umarım herşey istediğimiz gibi olur.Sağ sağlim bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
canım o hiç belli olmaz benim ki de 4 gün geriden geliyordu fakat şimdi normale döndü kızım. Sende meraklanma sağlıklı olması çok önemli sağlıkla kilonun hiç alakası yok emin ol. Doktorun normal dediyse endişelenmene gerek yok zaten. Son aylarda kilo alır meraklanma. Benim kızım da o haftalarda seninki kadardı hemen hemen sağlıklı olsun ama 2.900 olsun yani ne var bunda 4 kilo doğan bir bebek emin ol sağlıklı olmuyor.
Doğduktan sonra kilo aldırabiliriz sağlıklı olduktan sonra[/QUOTE
Yok zaten çok kilolu olup annelerini yıpratmasınlar :)... Ben sadece gelişmesiyle ilgili sıkıntı olmasın ona duacığım canım.
benm dopler ultrasonum 20. haftamda yapılmıştı sonra birdaha da yapılmadı zaten dopler ultrasın 20. haftaya girildiğinde yapılıyor canım seni çok geçe bırakmış çünkü bebek büyüyor ve net gözükmüyor bu haftalarda demişti doktorum bana
cnm ben tamamen bünyeye bağlı olduğunu düşünüyorum. bence bütün bi korse tercih et. çünkü ilk losalıkta emzircen yatcan kalkcan dizden göğüs altına kadar daha rahat olur. bacaklar bile balon gibi oluyor çünkü vücüdundaki suyun atılması daha kolay olur.
inşallah cnm ama kiloya fazla takma,düzenli ve besleyici ye,bir de emzirdinmi kilo falan kalmaz.
merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım benim kızım artık kıpır kıpır çoşuyor içerde oda annesine kavuşmak için sabırsızlanıyor bana tepki bile veriyor artık prensesim sağlıkla gelsin inşalhhhh
ilk zamanlar bir problem yoktu dün gittiğimizde 2 hafta geriden geliyor bir kontrol edelim diye istedi. bende gestasyonel gebelik var ilk hafta çok ağır bir diyet yaptım ona bağlı olabilir. bu hafta proteine yüklen et ye sürekli dedi yarın gidicez bakalım dopler testi yaptırmaya. 2 hafta sonrada kontrole gidicez. ben çok panik oluyorum böyle durumlarda. hemen çöküveriyorum o kadar üzüldüm ki bebeğimi bile göremedim ne hevesle gitmiştim halbuki
iyiyiz canım bende ev işlerini yapıyorum balkonuyıkadım ooh serin serin şimdi oturdum kızım çoştu benimde havalar ısınmaya başladı inşallah bu haftaonu denize gidicez artıık kızlar bol su içmeyi sakın unutmaayyyııın
dün bende doktora gittim,iki hafta sonra ankaraya taşınıcaz..doktor uçak izni verdi..rapor yazacakmış onun için
gelelim bilgilere:) şu anda 31+4 üm bebek 40 cm ve 1539 gr maaşallh ve ters duruyor gerçi sezeyan olacağım için çok önemli değil..gerçi bulsam bir normal doğum yaptıran yapıcam ama
..ankarada hiç doktor bilmiyorum şimdilik sincan lokman hekim hastanesi diyoırlar ama arzu hanım varmış orda bende bayan istiyorum çünkü..
bu arada bende öğretmenim..doğum 3 eylül görünüyor ama bayramdan önce alırlar sezeryana bu durumda doğum öncesi iznim tamamen yanıyormu bilgisi olan varmı ne yapmak laızm
caanım sakın üzülme ve panik de yapma panik yapmak hiç bir işe yaramaz çünkü kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşayacağız sadece iyi olması için dua etmeliyiz. Bebeklerimizin yiyecek ekmekleri varsa bu hayatta biz panik de yapsak yapmasakta onlar sağlıklı şekilde dünyaya gelecekler. Stres yapmak hem bebeği gerer huysuz olur hemde anneyi doğumda ve sütünde etkiler. Bizim görevimiz onları rahat bir şekilde dnyaya getirip sütümüzü stressiz onlara vermemiz ki onlarda büyüdüklerinde rahat insanlar olsunlar değil mi. Uzatın ayaklarınızı ve keyfinize bakın sağlıklı doğmaları ve sağlıklı büyümeleri için dualarımızı edeceğiz. Mutlu anneler - babalar mutlu çocuklaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?