2011 Eylül Anneleri

melek 999 peki çalışabilir raporu alıp yinede evdeyiz ama dimi hani yaz okuluna falanmı gidcez? bide herhangi bi doktor oluomuo yoksa illa kadın doğumcudanmı almak lazım bide tam 32+ o kenmi almak lazım raporu:))sabrına teşekkürler

36cı haftaya kadar uçak izni yazıyolar onunla uçuyosun canım sakın unutma yanına almayı sona sorun çıkarıyo uçak şirketleri.maşallah bebeğine Allah sağ salim kucağına almyı nasip etsin.bende son kontrolumu sincan lokman hekimde oldu herkes arzu hanım diyo ben günnür hanıma gittim ve harika bi dokotr tavsiye ederim beniğ kendi doktorumdan bile fazla tatmin etti her sordugum soruya ayrıntılı cevap verdi Ankarada doğum yapcak olsam kesin onda yapardım

ben hep hamileleri görüyorum valla şıpır şıpır giriyorlar denize yüzmek çok önemliymiş doğum için de bebek içinde vücut içinde mikrop denizden kapılmasıçok zor çünkü tuzlu su asıl havuzu yasaklaması lazım pis olan o.
Zaten benmde cuma kontrolüm var bende soracağım doktoruma bakalım ne dicek girme desede giricem çünkü hamileyken denize girmek tek hayalimdi inşallah bu hayalimi gerekleştiricem artık haftasonu :)

Rica ederim canım. Evham yapma kendini relaxa bağla canım. insanın üzülmekte sevinmekte kendi elinde gelecek güzel günleri düşün. Umutlarımız hayallerimiz bizi mutlu etmek için en önemli sebepler. Hayalsiz yaşama ve anın tadını çıkart.
Bende odasının gelmesini bekliyorum canım Allah nasip ederse ayın 20 sinde gelecek biraz havalandıktan sonrada yıkayıp ütüleyip bizde kaldırıcaz sanırım ağustosun ilk haftalarında tamamlanmış olur artık. Çok heyecanlıyım bende şaka gibi vakit ne hızlı geçiyor. Çok az kaldı inşallah yaz sonunda kucaklarımızda bebelerimizle yazıyor olacağız buralarda
Bende doğum çantaı hazırlayacağım, gerçi hastabede giyeceim geceliğimi ütüledim kaldırdım astım çantada kırışır diye , birde hastabe çıkışını yıkayıp ütüleyip onuda kaldırmam gerek. Doğum çantamızın içine tek kullanımlık kilotlardan da koymamız lazım onubir türlü alamadım mother care de varmış öyle dedi arkadaşım. Başka neler alacağız hava o sırada nasıl olur günlük ne giyeceğiz çok heyecanlı

mothercare da her ayın 15 inde yarı yarıya indirim var haberin var mı ben bu ayı dört gözle bekliyorum:)

yok canım evdeyiz o sadece eğer okulolsaydı çalışabilirdi manasına geliyo. devlet hastanesi, özel hastaneler, klinik ve muayenehaneler hepsi oluyo hiç farketmez. 32. haftanın içinde ne zaman olursa farketmez ben 32+0 da alıcam ne olur ne olmaz. aslında bizim okulun mutemedi hepsini yani doğum öncesi 8 haftayı aktarırız dedi bişey yapmanada gerek yok dedi ama benim pek aklıma yatmadı ben yine de kendimi 5 hafta aktarmaya göre ayarlıyorum:)

Kesinlikle katılıyorum hamilelere en iyi spor yürüyüş ve yüzme diyorlar sürekli tuzlu suda mikrop kapılmaz... Bizde kızımızla bu akşam tatile çıkıyoruz 1 yılın yorgunluğu gelecek yılın enerji için çok iyi gelecek bize bu tatill Bu arada kendinize iyi bakın ...

slm eylül hamişleri bebişime ana kucağı ve oto koltuğu almak istyrm.Ama şu iki şekildede kullanılanlardan.Sizler ne aldınız?Hangi marka daha iyi.Bilgi verirmisiniz şekerler

benide aranıza kabul ettiğiniz içim hepinize çok teşekür ederim, arkadaslar insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz yavrularımıza sağsalim, ben bugun tetenoz aşımın ikinci dozunu yaptırdım, bide bişey sorucam size, ben düzenli konrollerime gidiyorum, ama daha bebek sezeryanmı normalmi olacağı konusunda bi bilgi alamadım doktorumdan. kaçıncı haftada belli oluyor acaba nasıl doğum yapacağımız.

Kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı kilomuz 1814 Maşallah herşey yolunda pozisyonumuz da iyi ama idrarda enfeksiyon geçmedi gitti. İçim dışım su oldu günde 4lt su içiyorum. Bide doktor moralimi bozdu yaa benim doğum bayram izinine gelicek galiba doktora sordum izinde nasıl çalışıyo diye;icap tutuyolarmış. Şansıma o gün kim icapçı olursa o yapacakmış. Ben bu doktora epidural normalde çok iyi diye gidiyodum. Yavaş yavaş sezeryana dönecem bu gidişle. 38.haftada doğarsa problem değil ama bana sanki tam bayram izninde doğuracakmışım gibi geliyo. Bide belirsizlik çatlatıyo insanı ama elmecbur bekleyecez 4-5 hafta daha kesin doğum şekli için...

mrhb melek999 bende antepliyim, ama su an urfadayız eşimin görevi nedeniyle burdayız 1 senedir.
bizde istanbul dayız kısmetse bu ay sonu gidicez eşimin ailesi antep te ben çok seviyorum antep i:) oraya gidince o kadar çok yiyorum ki ben bile inanamıyorum yediklerime yemekleriniz süpperrr:) bu arada eşim memleketinin hayranıdır galiba tüm antepliler öyle:) siz yakınmışsınız ne güzel 2 saatte gidersiniz bize çok uzak ancak yıllık izinde 1 hafta gidebiliyoruz

evet valla bizde çok severiz memleketimizi, yakınız ama inan çok özlüyorum, eşimin görevi gereği herzaman gidemiyoruz. yemeklerimiz, meşurdur zaten, :) gidince benim içinde gez memleketimi.:) ben allah nasip ederse doğum için gidicem antebe.

Aynısını bende yapıyorum canım, ilk beş ay fazla kilo almadım sonra ki aylar 3-4 kiloya çıkınca üzülüyorum. ilk hamileliğimde 49 ile hamile kalmıştım, 23 kilo aldım kızım 3,280 doğru . şimdi 52 kilo ile başladım şua ana kadar 11 kilo aldım. bende de kansızlık ve şeker düşüklüğü çıktı ve doktor sakın aç kalma iki saatte bir yemek ye bayılırsın yoksa dedi. Her sabah pekmez yiyorum. Düzenli kahvaltı yumurta peynir v.s. zengin bir kahvaltı, aralarda süt içiyorum. ceviz-badem, Meyva bol bol yemeye çalışıyorum. Haftada birde balık yiyorum canım. Bukadar uğraşmaya bebişin çok kilolu olması lazım ama doktor normal dedi. Birde bol kaşar yiyorum ama lyte kilo aldırıyormuş bebişe arkadaşlar. Bol meyve ve kaşar yemek lazım benim bildiğim bunlar. Ama olmayınca olmuyor herhalde. Sağlıklı olsunda artık yapacak bişey yok. 3 kiloyu geçsin yeter. İsteğim enaz 3,5 kilo olması ama bakalım 7 hafta haldı bu arada nekadar alırsa artık

hayırlısı olsun. kendini sıkıntıya sokma
benimde 1,500 kilo c.tesi gitmiştim doktora. doktor normal dedi ama bana zayıf geliyor. Senin maşallah iyi beslenmiş. Neler yiyorsun. Anlatırmısın.

hayırlısı olsun. kendini sıkıntıya sokma
benimde 1,500 kilo c.tesi gitmiştim doktora. doktor normal dedi ama bana zayıf geliyor. Senin maşallah iyi beslenmiş. Neler yiyorsun. Anlatırmısın.

Arkadaslar merhaba,

Arada girip ne var ne yok okuyorum ama pek katilamiyordum.benim de bebis de bugun 32+0 oldu.bebegin kilosuyla ilgili dr.umdan ogrendigim birseyi aktarmak istedim.bebegin anne karnindaki boyu,kilosu anne tarafindan gecermis.yani sizin anneniz,ananeniz kac kilo dogurmus cocuklarini bu onemli.ben 3.150 gr dogmusum ama kardeslerim 4 kg dogmus.bizim bebis de bir hafta onceki kontrolde 2.100 gr.di.yalniz bebek haftasini doldurursa dr. sezeryan tavsiye etti,bebek iri olacagi icin.ki burasi oyle kolay kolay sezeryan yapan bir memleket degil-isvicre-bu arada ben de sizin gibi besleniyorum yani ekstra birsey yok..

hepimizin bebisleri saglikla,sihhatle dogsun insallah..bir de kolaylikla..)

slm eylül hamişleri bebişime ana kucağı ve oto koltuğu almak istyrm.Ama şu iki şekildede kullanılanlardan.Sizler ne aldınız?Hangi marka daha iyi.Bilgi verirmisiniz şekerler

canım ben internetten sipariş vereceğim temmuzun sonuna doğru, bende takıp çıkartmalılardan alacağım diğer içine oturtmalılar çok ağır ve kaba geldi bize. Hauck travel alacağım inşallah fiyatıda diğerlerine göre çok uygun. Burda anne adaylarımızdan biri almış çok ta tavsiye etti. İçim daha da rahat olacak alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…