36cı haftaya kadar uçak izni yazıyolar onunla uçuyosun canım sakın unutma yanına almayı sona sorun çıkarıyo uçak şirketleri.maşallah bebeğine Allah sağ salim kucağına almyı nasip etsin.bende son kontrolumu sincan lokman hekimde oldu herkes arzu hanım diyo ben günnür hanıma gittim ve harika bi dokotr tavsiye ederim beniğ kendi doktorumdan bile fazla tatmin etti her sordugum soruya ayrıntılı cevap verdi Ankarada doğum yapcak olsam kesin onda yapardımdün bende doktora gittim,iki hafta sonra ankaraya taşınıcaz..doktor uçak izni verdi..rapor yazacakmış onun için
gelelim bilgilere:) şu anda 31+4 üm bebek 40 cm ve 1539 gr maaşallh ve ters duruyor gerçi sezeyan olacağım için çok önemli değil..gerçi bulsam bir normal doğum yaptıran yapıcam ama
..ankarada hiç doktor bilmiyorum şimdilik sincan lokman hekim hastanesi diyoırlar ama arzu hanım varmış orda bende bayan istiyorum çünkü..
bu arada bende öğretmenim..doğum 3 eylül görünüyor ama bayramdan önce alırlar sezeryana bu durumda doğum öncesi iznim tamamen yanıyormu bilgisi olan varmı ne yapmak laızm
cnm bende eve olmak istiyorum artıkresmen gün sayıyorum.. ne güzel cnm ya iyi dr bi şey demedi mi, benim dr um güneş yasak dedi denizi önermiyomuş havuzada çok dikkatli olun dedi. eşimde duydu ya yok mikrop kapar yok güneş çarpar götürmüyo.. zaten götürse de gitmem bu sıcakta o yolu çek bide tedirgin ol gör 1-2 kişi hiç girmeden gel gerisin geri... oğlumda istiyo ama havalardan erteledik ama bakalım tatilde dayanamazsam giderim valla ..
ne güzel şeyler yazmışsın çok sağol:) ben bu aralar biraz fazla evham yapıyorum kendime mani olamıyorumcanımı sıkmak istemiyorum ama oluyor işte şimdi iyiyim ama dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa sağlıkla doğar ama bazen kötü düşünceler de aklımdan geçiyor işte bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ilk defa ütüleyip çantamızı hazırlıcam içim bi garip oldu artık bizim evde de o minik çamaşırlar yıkanacak ne hoş:)
Rica ederim canım. Evham yapma kendini relaxa bağla canım. insanın üzülmekte sevinmekte kendi elinde gelecek güzel günleri düşün. Umutlarımız hayallerimiz bizi mutlu etmek için en önemli sebepler. Hayalsiz yaşama ve anın tadını çıkart.
Bende odasının gelmesini bekliyorum canım Allah nasip ederse ayın 20 sinde gelecek biraz havalandıktan sonrada yıkayıp ütüleyip bizde kaldırıcaz sanırım ağustosun ilk haftalarında tamamlanmış olur artık. Çok heyecanlıyım bende şaka gibi vakit ne hızlı geçiyor. Çok az kaldı inşallah yaz sonunda kucaklarımızda bebelerimizle yazıyor olacağız buralarda
Bende doğum çantaı hazırlayacağım, gerçi hastabede giyeceim geceliğimi ütüledim kaldırdım astım çantada kırışır diye , birde hastabe çıkışını yıkayıp ütüleyip onuda kaldırmam gerek. Doğum çantamızın içine tek kullanımlık kilotlardan da koymamız lazım onubir türlü alamadım mother care de varmış öyle dedi arkadaşım. Başka neler alacağız hava o sırada nasıl olur günlük ne giyeceğiz çok heyecanlı
melek 999 peki çalışabilir raporu alıp yinede evdeyiz ama dimi hani yaz okuluna falanmı gidcez? bide herhangi bi doktor oluomuo yoksa illa kadın doğumcudanmı almak lazım bide tam 32+ o kenmi almak lazım raporu:))sabrına teşekkürler
slm kızlar bende eylül annesiyim, insallah kısmetse oğlum olacak. ilk hamileliğim şuan 27 hafta 6 günlük bebeğim. ara ara takip ediyodum sizi, benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
ben hep hamileleri görüyorum valla şıpır şıpır giriyorlar denize yüzmek çok önemliymiş doğum için de bebek içinde vücut içinde mikrop denizden kapılmasıçok zor çünkü tuzlu su asıl havuzu yasaklaması lazım pis olan o.
Zaten benmde cuma kontrolüm var bende soracağım doktoruma bakalım ne dicek girme desede giricem çünkü hamileyken denize girmek tek hayalimdi inşallah bu hayalimi gerekleştiricem artık haftasonu :)
mrb hasret benim eşimde antep li sen de antep te yaşıyosun galiba
bizde istanbul dayız kısmetse bu ay sonu gidicez eşimin ailesi antep te ben çok seviyorum antep i:) oraya gidince o kadar çok yiyorum ki ben bile inanamıyorum yediklerime yemekleriniz süpperrr:) bu arada eşim memleketinin hayranıdır galiba tüm antepliler öyle:) siz yakınmışsınız ne güzel 2 saatte gidersiniz bize çok uzak ancak yıllık izinde 1 hafta gidebiliyoruzmrhb melek999 bende antepliyim, ama su an urfadayız eşimin görevi nedeniyle burdayız 1 senedir.
bizde istanbul dayız kısmetse bu ay sonu gidicez eşimin ailesi antep te ben çok seviyorum antep i:) oraya gidince o kadar çok yiyorum ki ben bile inanamıyorum yediklerime yemekleriniz süpperrr:) bu arada eşim memleketinin hayranıdır galiba tüm antepliler öyle:) siz yakınmışsınız ne güzel 2 saatte gidersiniz bize çok uzak ancak yıllık izinde 1 hafta gidebiliyoruz
canım ben bebeğe nasıl kilo aldırılıyor bilmiyorum sağlıklı ve düzenli besleniyorum bebeğimin de kilosu gayet iyi çok şükür , ona kilo aldırıcam diye kendinde alma sakın, sen ne kadar da çabalasan bebek alacağı kadar alıyor o bizim elimizde olan birşey değil. Ben ilk başlarda o hataya düştüm sonra şekerim çıktı sınırda sorun değildi ama kilo aldığımla kaldım boşu boşuna. Şimdi akıllandım daha dikkatli ve az az yiyorum yeteri kadar ve sağlıklı. Cips vs bunları yemiyorum zaten. Her sabah kalkar kalkmaz aç karnına pekmez içiyorum biraz kansızlığım vardı çünkü. Bakalım cuma günü doktora gidicem. Geçen 2 hafta öncesinde kızım 4 gün gerideydi artık tam gününde gidiyor maaşallah. Yemeği azalttım çocuğum gününde gitmeye başladı çok garip dimi fazla yemekle olmuyormuş anladım
Hergün ceviz , badem yemeyi ihmal etmeyin. Birde haftada en az 1 kez balık!
Kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı kilomuz 1814 Maşallah herşey yolunda pozisyonumuz da iyi ama idrarda enfeksiyon geçmedi gitti. İçim dışım su oldu günde 4lt su içiyorum. Bide doktor moralimi bozdu yaabenim doğum bayram izinine gelicek galiba doktora sordum izinde nasıl çalışıyo diye;icap tutuyolarmış. Şansıma o gün kim icapçı olursa o yapacakmış. Ben bu doktora epidural normalde çok iyi diye gidiyodum. Yavaş yavaş sezeryana dönecem bu gidişle. 38.haftada doğarsa problem değil ama bana sanki tam bayram izninde doğuracakmışım gibi geliyo. Bide belirsizlik çatlatıyo insanı ama elmecbur bekleyecez 4-5 hafta daha kesin doğum şekli için...
hayırlısı olsun. kendini sıkıntıya sokma
benimde 1,500 kilo c.tesi gitmiştim doktora. doktor normal dedi ama bana zayıf geliyor. Senin maşallah iyi beslenmiş. Neler yiyorsun. Anlatırmısın.
mothercare da her ayın 15 inde yarı yarıya indirim var haberin var mı ben bu ayı dört gözle bekliyorum:)
slm eylül hamişleri bebişime ana kucağı ve oto koltuğu almak istyrm.Ama şu iki şekildede kullanılanlardan.Sizler ne aldınız?Hangi marka daha iyi.Bilgi verirmisiniz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?