hayırlısı olsun. kendini sıkıntıya sokma
benimde 1,500 kilo c.tesi gitmiştim doktora. doktor normal dedi ama bana zayıf geliyor. Senin maşallah iyi beslenmiş. Neler yiyorsun. Anlatırmısın.
canım ben internetten sipariş vereceğim temmuzun sonuna doğru, bende takıp çıkartmalılardan alacağım diğer içine oturtmalılar çok ağır ve kaba geldi bize. Hauck travel alacağım inşallah fiyatıda diğerlerine göre çok uygun. Burda anne adaylarımızdan biri almış çok ta tavsiye etti. İçim daha da rahat olacak alırken
canım dün güttim doktora ben de çok kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum.ben büyük bir bardak sütümü,sabahları yumurta,peynir,her gün yoğurt,pekmez,ceviz yiyorum. Meyveyi de çok severim bu arada meyve ne bulursam yerim. Ben bide acayip tatlı yedim aş erdiğim zamanlar.
yarın 32 haftalık olcaz çalışabilir raporu alcam kızlar fakat yarın gidemiyorum acaba pazartesi yada salı gitsem çok geç kalmış olur muyum ne dersiniz?
Günaydın Eylül anneleri bugün nasılsınız bakalım :)
ben sıcaktan ölüceeeemmmm :84:
yarın bursada kontrolüm var ya çokmu sıcak hava
Günaydın Eylül anneleri bugün nasılsınız bakalım :)
ben sıcaktan ölüceeeemmmm :84:
çok sıccaaakkkkk!!! ama ben deli gibi uyuyorum günde 12 saati buluyo gözümü açamıyorum
Günaydın Kızlar Bizde yeni kalktık kahvaltı yaptık. Burası kadar sıcak olamaz hiç bir yerrUyku kalmadı gözlerim çöktü resmen. Uyumam lazım 2ay sonra rüyamda bile göremeyecem uykuyu diyorum ama demekki yavaş yavaş vücut uykusuzluğa alışacak.
Bide şu 3gündür bir duygusalım ki sormayın. Durup durup ağlıyorumBide kızım etkilenecek diye üzülüyorum bidaha ağlıyorum
Lohusayken napacam kim bilir.
hayırlı cumalar kızlarrr,ben dün gece uyuyamadım,sağa dön sağım ağrıyo ,sola dön solum ağrıyor.kasıklarımda bir ağrı vardı.korktum galiba hamilelik ilerledikçe uyk zorlaşıyor.sizde ağırlaştınızmı.ben daha 28. haftama yeni girdim siz daha ilerdsiniz.oluyomu sizded ağrı geceleri.bu arad herkes denise giidyo ben kaldım ya.eşimin hiç izni yok.off evde kalmakta cok sıkıcı alışmışım çalışmaya,iyiki bura var kızlar
canım sağol cevabın için.içim rahatladı. sen benden baya ilerdesin .maşallah.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarız yavrularımızı dediğin gibi önemli olan bu acıya razıyız onlar rahat olsundaOlmazmı canım...Bundan sonra böyle. Benimde kasıklarımda ağrı oluyo,belim ağrıyo,göbeği nereye koysam rahat etmiyo. Bide benim kız cimdikliyo gibi acıtıyo bazen. Ama olacak o kadar acıya alışmamız lazım ki doğumda dayanıklı olalım.Allah bebeklerimizi,bizleri korusun. Bizlere onların acısını yaşatmasın.Biz razıyız bu kadarlık sıkıntıya.
herkese merhaba...2 haftadır giremedim,mersine eşimin ailesinin yanına gittim,yaylaya çıktık buz gibiydi.2 gün önce izmire döndük,sudan çıkmış balığa döndüm valla.Alışmışım yayla havasına,izmir çok bunalttı.Allah sabır versin,bu yaz fena geçecek sanırım...
Canım Mersinin neresinden eşin. Benimki de Mersinli
Ben o görevi 5.buçuk aylıkken yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?