2011 Eylül Anneleri

hayırlısı olsun. kendini sıkıntıya sokma
benimde 1,500 kilo c.tesi gitmiştim doktora. doktor normal dedi ama bana zayıf geliyor. Senin maşallah iyi beslenmiş. Neler yiyorsun. Anlatırmısın.

Canım dün güttim doktora Ben de çok kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum.Ben büyük bir bardak sütümü,sabahları yumurta,peynir,her gün yoğurt,pekmez,ceviz yiyorum. Meyveyi de çok severim bu arada meyve ne bulursam yerim. Ben bide acayip tatlı yedim aş erdiğim zamanlar.

canım aldığın zaman fikirlerini paylaş bizimle ben de düşünüyorum ama henüz bir öneri alacağım kimse yok burda kararsız kaldım açıkçası pek bi fikrim de yok çeşitleri neler. şimdi sizden öğrendim takılıp çıkarılabilenleri olduğunu:)

tatlı hariç dediklerinin hepsini yiyorum. Tatlıyı çok yemiyorum diyebilirim. Tatlıda kilo aldırıyormuş zaten. Sağlıklı olsunda artık ne yapayım. çok da takmamaya çalışıyorum.

yarın 32 haftalık olcaz çalışabilir raporu alcam kızlar fakat yarın gidemiyorum acaba pazartesi yada salı gitsem çok geç kalmış olur muyum ne dersiniz?

yarın 32 haftalık olcaz çalışabilir raporu alcam kızlar fakat yarın gidemiyorum acaba pazartesi yada salı gitsem çok geç kalmış olur muyum ne dersiniz?

cnm bende dün 32 oldum pzt alcam çalışabilr raporunu fark etrmez bu hafta içinde alsan olur bence. sen kafana takma cnm hyrlsyl bebişlerimizi alalım inş. kucağımıza

günaydın canımm bende sıcaktan boğulacam bide bu aralar çok kötüyüm off nefestealamıyorum uyku yok ağrımda var çoğu giiti azı kaldı

Günaydın Eylül anneleri bugün nasılsınız bakalım :)

ben sıcaktan ölüceeeemmmm :84:

çok sıccaaakkkkk!!! ama ben deli gibi uyuyorum günde 12 saati buluyo gözümü açamıyorum

Günaydın Kızlar Bizde yeni kalktık kahvaltı yaptık. Burası kadar sıcak olamaz hiç bir yerr Uyku kalmadı gözlerim çöktü resmen. Uyumam lazım 2ay sonra rüyamda bile göremeyecem uykuyu diyorum ama demekki yavaş yavaş vücut uykusuzluğa alışacak.
Bide şu 3gündür bir duygusalım ki sormayın. Durup durup ağlıyorum Bide kızım etkilenecek diye üzülüyorum bidaha ağlıyorum
Lohusayken napacam kim bilir.

cnm sorma bende aynı şekildeyim. dokunsalar ağlama modundayım. aklıma kötü kötü şeyler geliyo.. bir miskinlik uyuşukluk kolumu kaldırcak halim yok.. bide hep işleri toparlamak geliyo aklıma acaba erken doğum mu yapcam diyorum. kızım da çok hareketli sığmıcak oraya şimdi çıkıvercek sanki..uyku desen akşamdan gözlerim kapanıyo oturamıyorum sonra gece bi kalkıyom su iç ,tvlete git derken uykum gidiyo. sonra sanki kapının önünde bütün köpekler, kaç geceden beri bıktım 5-6 tane köpek hav hav delirtiyolar beni. sonra ezan okunuyo kalk diyorum yatma miskin sonrada bidaha uyuyamıyorum. işe gelincede böyle uyuşuyorum...

Kızlarr herkese Tünaydın
Bugün sabah kontrolümüze gittik benim kız kafayı dönmüş arkaya kafasını omzuna yaslamış öylece yatıyordu hiç poz vermedi yüzünü bile göstermedi bize alem benim bu kızım ya
kilosu 1850 civarı bişi olmuş boyuda 42 santim hesaplarına göre , suyu iyi çok şükür . Herşey güzel gidiyormuş doğum pozisyonunu almış ama tabi son haftalara kadar belli olmaz değişebilir dedi.
Haftasonu denize gideceğimizi söyledim, sabah erken saatlerde ve akşamüzeri güneşin tepede olmadığı zamanlarda gir dedi sakın güneşlenme dedi, 50 faktörlü krem sür dedi ama ben kakao yağı sürüp gölgede durucam , güneşte kalma çünkü tansiyonu tetikliyor dedi onun dışında saatlerce olmamak kaydıyla yüzebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi
Kuzenimden bikinide aldım onunkiler büyüktü tam benlik :)) boşuna masraf etmiyim dedim ztn kaç kere giyicem .
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. Elifim sen neerelerdesin yoksun ortalıkta senide ayrıca öptüm ona göre

hayırlı cumalar kızlarrr,ben dün gece uyuyamadım,sağa dön sağım ağrıyo ,sola dön solum ağrıyor.kasıklarımda bir ağrı vardı.korktum galiba hamilelik ilerledikçe uyk zorlaşıyor.sizde ağırlaştınızmı.ben daha 28. haftama yeni girdim siz daha ilerdsiniz.oluyomu sizded ağrı geceleri.bu arad herkes denise giidyo ben kaldım ya.eşimin hiç izni yok.off evde kalmakta cok sıkıcı alışmışım çalışmaya,iyiki bura var kızlar

Olmazmı canım...Bundan sonra böyle. Benimde kasıklarımda ağrı oluyo,belim ağrıyo,göbeği nereye koysam rahat etmiyo. Bide benim kız cimdikliyo gibi acıtıyo bazen. Ama olacak o kadar acıya alışmamız lazım ki doğumda dayanıklı olalım.Allah bebeklerimizi,bizleri korusun. Bizlere onların acısını yaşatmasın.Biz razıyız bu kadarlık sıkıntıya.

herkese merhaba...2 haftadır giremedim,mersine eşimin ailesinin yanına gittim,yaylaya çıktık buz gibiydi.2 gün önce izmire döndük,sudan çıkmış balığa döndüm valla.Alışmışım yayla havasına,izmir çok bunalttı.Allah sabır versin,bu yaz fena geçecek sanırım...

canım sağol cevabın için.içim rahatladı. sen benden baya ilerdesin .maşallah.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarız yavrularımızı dediğin gibi önemli olan bu acıya razıyız onlar rahat olsunda

Canım Mersinin neresinden eşin. Benimki de Mersinli
Ben o görevi 5.buçuk aylıkken yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…