mersinde mezitlide oturuyorlar canım,ama yayla bekiralanı belki duymuşsundur.benim eşim askerde onun yerine gittim bende...
basur ve fissür canıma okudu ben nasıl doğum yapacağım diye düşünmeden edemiyorum.
ayıptır söylemesi sabah wc ye çıkmaya çabaladım artık kan boşaldı o kadar makatım kötü. ne yapacağım ben yaa?
Canım Geçmiş olsun. Doktorun biliyomu durumunu suya oturmayı falan dene belki rahatlatır. Kabız yapacak şeyler yeme çok su iç.Bu arada 32 haftalıksın doğum sezeryan mı olcak?
Günaydın Kızlar Bizde yeni kalktık kahvaltı yaptık. Burası kadar sıcak olamaz hiç bir yerrUyku kalmadı gözlerim çöktü resmen. Uyumam lazım 2ay sonra rüyamda bile göremeyecem uykuyu diyorum ama demekki yavaş yavaş vücut uykusuzluğa alışacak.
Bide şu 3gündür bir duygusalım ki sormayın. Durup durup ağlıyorumBide kızım etkilenecek diye üzülüyorum bidaha ağlıyorum
Lohusayken napacam kim bilir.
bende hafif depresif- melankolik bi hale büründüm tek değilim demek. bu forumun en çok bu yanını seviyorum bana yalnız olmadığımı hissettiriyor. gel-git bi ruh halim var
basur ve fissür canıma okudu ben nasıl doğum yapacağım diye düşünmeden edemiyorum.
ayıptır söylemesi sabah wc ye çıkmaya çabaladım artık kan boşaldı o kadar makatım kötü. ne yapacağım ben yaa?
hayırlı cumalar kızlarrr,ben dün gece uyuyamadım,sağa dön sağım ağrıyo ,sola dön solum ağrıyor.kasıklarımda bir ağrı vardı.korktum galiba hamilelik ilerledikçe uyk zorlaşıyor.sizde ağırlaştınızmı.ben daha 28. haftama yeni girdim siz daha ilerdsiniz.oluyomu sizded ağrı geceleri.bu arad herkes denise giidyo ben kaldım ya.eşimin hiç izni yok.off evde kalmakta cok sıkıcı alışmışım çalışmaya,iyiki bura var kızlar
ben de eylül annesi olcam inşallah tabi.30.haftamdayım ve denize gitmeyi planlıyorum.acaba dikkat etmem gereken bir şeyler var mı?yardımcı olabilir misiniz bana?kakao yağı sürsem yeterliolur mu acaba güneş kremleri organik değil sonuçta(
ben de eylül annesi olcam inşallah tabi.30.haftamdayım ve denize gitmeyi planlıyorum.acaba dikkat etmem gereken bir şeyler var mı?yardımcı olabilir misiniz bana?kakao yağı sürsem yeterliolur mu acaba güneş kremleri organik değil sonuçta(
mrb güzel annecik,
dr una sormadan gitme derim ben.. benim dr'um denizi önermiyo çok kalabalık olmıycak ve belediyenin temizlemesinden emin olucakmışın. yani ada'ya gidip önce belediyenin fen işlerinden bi yerden temiz raporu felan alcaz herhalde...
havuzu önerdi oda klor mu ne kokusunu duycakmışım ki sağlıklı olsunmuş... eşimde de bende dr dinledikten sonra gitmemetye karar verdik... ama başka dr önerebilir. tamamen göreceli, aslında yüzmek faydalı ama güneşin etkili olmadığı saatlerde tabii..
Sevgili güzel annecikler :)
Doktorum ve doktor olan eşim, havuzdan ziyade denizi öneriyorlar. Çünkü denizde, -eğer temiz ve atıksız bir sahilse- devamlı olarak su sirkülasyonu oluyormuş. Oysa, havuz suyu genital floramızı yani özel yerlerimizdeki faydalı bakterileri öldürerek mantar, idrar yolu enfeksiyonu gibi problemlere yol açabilirmiş. Ama denize girsek dahi, sudan çıkar çıkmaz; çirkindi güzeldi demeyip bikini altımızı/ mayomuzu değiştirmeliymişiz. Ve önlem olarak, hekimimizin önerdiği mantar önleyici pomadı duş sonrasında uygulamakta fayda varmış. Ben yaz başından beri her fırsatta yüzdüm. Deniz suyundaki tuz, ödemi atıyor ayrıca. Çünkü tuzu içerden alınca şişlik yaptığı gibi, dışardan uyguladığımızda şişliği engelliyor. :) Allah'ım her şeyi mükemmel bir dengede yaratmış ne diyeyim
Sevgili Eylül Anneleri,
Doğumdan önce kaç kiloydunuz? Kaç kilo aldınız? Nasıl bir doğum tasarlıyorsunuz?
Kestane kebap, acele cevap
Sevgili Eylül Anneleri,
Doğumdan önce kaç kiloydunuz? Kaç kilo aldınız? Nasıl bir doğum tasarlıyorsunuz?
Kestane kebap, acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?