- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
mrhb arkadaşlar ben bişey sorucam iki gün önce tetenoz,aşımın ikinci dozunu yaptırdım, ama iki gündür çok kötü agrıyor morarmada oldu küçükte olsa, hemşire olabilir demişti ama bukadarı normalmi, sizde böyle bi sorun oldumu, ilk iğnede agrımıştı yine ama bu kadar olmamıştı
canım bende olmadı ağrı dışında morarma falan ama hemşire olabilir dediyse normal demekki... canım sen polis eşimisin bi topikte okumuştum benimde eşim polis... tayinciler toplanıyoz buradaa :)))
mrhb arkadaşlar ben bişey sorucam iki gün önce tetenoz,aşımın ikinci dozunu yaptırdım, ama iki gündür çok kötü agrıyor morarmada oldu küçükte olsa, hemşire olabilir demişti ama bukadarı normalmi, sizde böyle bi sorun oldumu, ilk iğnede agrımıştı yine ama bu kadar olmamıştı
Sevgili güzel annecikler :)
Doktorum ve doktor olan eşim, havuzdan ziyade denizi öneriyorlar. Çünkü denizde, -eğer temiz ve atıksız bir sahilse- devamlı olarak su sirkülasyonu oluyormuş. Oysa, havuz suyu genital floramızı yani özel yerlerimizdeki faydalı bakterileri öldürerek mantar, idrar yolu enfeksiyonu gibi problemlere yol açabilirmiş. Ama denize girsek dahi, sudan çıkar çıkmaz; çirkindi güzeldi demeyip bikini altımızı/ mayomuzu değiştirmeliymişiz. Ve önlem olarak, hekimimizin önerdiği mantar önleyici pomadı duş sonrasında uygulamakta fayda varmış. Ben yaz başından beri her fırsatta yüzdüm. Deniz suyundaki tuz, ödemi atıyor ayrıca. Çünkü tuzu içerden alınca şişlik yaptığı gibi, dışardan uyguladığımızda şişliği engelliyor. :) Allah'ım her şeyi mükemmel bir dengede yaratmış ne diyeyim
cvb için teşekürler canım, evet bende polis eşiyim, urfadayız biz suan daha iki sene burdayız. siz nerdesiniz.
canım aynen bende de öyle oldu 3 gün neredeyse hiç kıpırdatamadım.4günden itibaren geçmeye başladı hemşirem benide uyarmıştı.o yüzden üzerirnde durmadım.acısı cok ena bilirim sabret 2 güne kalmaz geçer.geçmiş olsun
Evet canım çk haklısın zaten normal şartlarda bile havuz sağlıklı birşey değildir. Herkesin içine girdiği aynı su ve tuzsuz klor olup olmadığıda kesin olmuyor ne yazık ki. Tuzlu su herzaman mikropları öldürür. Hatta vücuttaki yaraları bile iyileştirir hızlı bir şekilde.Körfez suyu ve pis deniz suyu olmadıktan sonra denizin hiç bir zararı yok. Zaten doktorumda hiç birşekilde zararlı demedi. 50 faktörlü güneş kremi kullan v güneşe çıkma istediğin kadr yüz tabi saatlerce değil dedi
Güzel yazın için de ayrıca teşekkürler. Bizi bilgilendirdin canım..
Doğumdan beri toplam bugün itibari ile 9 kilo almışım doktorum çok dedi, biraz moralini bozayım senin dedi :))) böyle giderse 15-20 ile tamamlarsın dedi ama biliyorum ki klasik abartıyor beni kendimi frenlemem için :))) ah bu doktorlar yok mu :) İnşallah epidural normal doğum istiyorum tabi son zamana kadar kısmet bu işler. Allah hayırlsını versiiinnn.
ayy canımm kıyamam bendede basur var ben daha önce forumdada söylemiştim ben basurumu acı yiyerek yok ettim çünkü acı yediğim zaman ishal gibi oluyorum ama bu herkeste değişir tabi kabız olanda olabilir. Bunu eşimin babannesinden duymuştum, ameliyatlık haldeyken acı yiyerek basurunu yakmış ve doktor inanamamış, bence biraz acı yemeyi dene hem ishal oluyor insan hemde orayı bi kaç güne yakıp bitiriyor. Yani ben inan ki acı yiyerek kurtuldum biraz bişi olsa hemen acı yerim ve dzeltirim
huuuuu kızlarr nabersinizz valla sıcaklardan nefes alamıyom temizlikk yaptık kocacımlaa kaç gündür ancak bitti bi perdelerim kaldı..... almış başını gitmiş topiğmizz hergün meraktan girdim okudum ama yazamadım kusura bakmayın gizemimmmm ben buralardayım kuzumm derin temizlik yapayım dedim çünki sıcaklar başladıı önümüz ramazan sonrada doğum yapamam belki diye şimdiden yaptım ama yinede doğumdan önce üstünden geçerim hepinizii çooooooooooooooook özledim nurcancım geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
Hiç üzülme hakikaten abartmış. 9 kilo gayet normal bence. Ne kaldı şurada Eylül'e zaten. Biraz dişimizi sıkar, en sağlıklı biçimde tamamlarız inşallah :)
olur canım olur merak etme ben yataklara düştüm dermansızlıktan o dereceydim çok kötü de ağrımıştı kaç gün normal yani endişe ettmeee:90:
çok tesekürederim, canım valla kolum fena sekilde ağırlastı, çok ağrıyor insallah gecer.
Kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden
çok şaşırdım yaaa sinirlerinin bozulması gayet normal ama eşini karşına al ve konuş hayatım belki eşininbi suçu yoktur kadın takılıyodur falan konunun özünü anlamak için eşinle konuşmalısın tatlım
evet bende inanamıyorum hala , kadının birşeyden haberi yok belli çünkü bebeğin eşin ve seninle mutluluklar o zaman demiş, sanırım bi süre konuşmuşlar sonrada vicdan azabı çekip ona hayatındakileri açıklamış yani bizi!
Şu an moralim çok bozukk ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok ama çok karışık!
hımm böyle zamanlarda ne denir inan bilmiyorum benimde moralim bozuludu şimdii canım benim yaaa... allahtan vicdan yapmış yanii hiçbişey yapmana gerek yok olan olmuş zaten ama eşinle konuş birazda gözü korksun amaaa
o kadınıda paralayıvericen ama kadının bişeyden haberi yok diyosun offfffffffff üzme bebişim kendinii
bilmiyorum ama şu an dokunmak bile istemiyorum eşime neyse uyanmasını bekliyorum bana bunu bu halimle yaptığı için onu asla affetmiyeceğim. Boşver canım üzme sende benim için kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?