2011 Eylül Anneleri

canım bende olmadı ağrı dışında morarma falan ama hemşire olabilir dediyse normal demekki... canım sen polis eşimisin bi topikte okumuştum benimde eşim polis... tayinciler toplanıyoz buradaa :)))

canım bende olmadı ağrı dışında morarma falan ama hemşire olabilir dediyse normal demekki... canım sen polis eşimisin bi topikte okumuştum benimde eşim polis... tayinciler toplanıyoz buradaa :)))

cvb için teşekürler canım, evet bende polis eşiyim, urfadayız biz suan daha iki sene burdayız. siz nerdesiniz.

canım aynen bende de öyle oldu 3 gün neredeyse hiç kıpırdatamadım.4günden itibaren geçmeye başladı hemşirem benide uyarmıştı.o yüzden üzerirnde durmadım.acısı cok ena bilirim sabret 2 güne kalmaz geçer.geçmiş olsun

teşekkürler verdiğin önemli bilgiler için:)):81:

cvb için teşekürler canım, evet bende polis eşiyim, urfadayız biz suan daha iki sene burdayız. siz nerdesiniz.

rica ederim cnm biz erzurumdayız 3 yıldır buradayız bizim önümüzdeki yıl bitiyo görevimiz bir an evvel bitsinde gideyim diye bakıyorum ama nasip bir yıl daha kalırmıyız kalmazmıyız allah bilirr

çok tesekürederim canım.

Rica ederim :))

Hiç üzülme hakikaten abartmış. 9 kilo gayet normal bence. Ne kaldı şurada Eylül'e zaten. Biraz dişimizi sıkar, en sağlıklı biçimde tamamlarız inşallah :)

kuşum benim tek basur olsa neyse evvelden beridir makat çatlağı var acıyı sofradan eksik etmem normalde ama son zamanlarda zindan oldu dünyam bugün bide 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım bin pişmanım aldığıma yemin ederim acısından ağladım... acı yemek inan bende çözüm olmadı zaten düzenli çıkıyorum ve ishal gibi çıkıyorum ama daima kanama var.

çok saol tatlışım geçmiş olsun dileklerin için. banada yarın ablamlar gelcek temizlik için yardıma artık yapamıyorum eğilip kalkarken hafiften kramplarım oluyor. ikiside birbirinden titiz içim rahat yani şimdi kadın tutacaktım yoksa şu yoklukta mecburiyetten ve dilediğim gibi olmayacaktı hiç bir şey.

En çok kilo alan benim galiba Ben 16yaşımdan beri 49 kilodum. Hiç 50 olmamıştım. Hamilelikten 2ay önce 50ydim şimdi 63

olur canım olur merak etme ben yataklara düştüm dermansızlıktan o dereceydim çok kötü de ağrımıştı kaç gün normal yani endişe ettmeee:90:

Hiç üzülme hakikaten abartmış. 9 kilo gayet normal bence. Ne kaldı şurada Eylül'e zaten. Biraz dişimizi sıkar, en sağlıklı biçimde tamamlarız inşallah :)

Eveet yanii bencede zaen söyledi seni korkutmak için söylüyorum diye heheh . İnşallah en sağlıklı şekilde tamamlarız bebelerimizi kucaklarımıza alırız

çok tesekürederim, canım valla kolum fena sekilde ağırlastı, çok ağrıyor insallah gecer.

canım yat dinlen uyu seni yormuştur o aşı bendede aynısı oldu merak etme kolum kopacak gibi ağrıdı ama 2- 3 günün sonunda geçti daha fazla uzun sürmez ama sersemliği beni 1 hafta etkiledi yaa

Kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden

çok şaşırdım yaaa sinirlerinin bozulması gayet normal ama eşini karşına al ve konuş hayatım belki eşininbi suçu yoktur kadın takılıyodur falan konunun özünü anlamak için eşinle konuşmalısın tatlım

evet bende inanamıyorum hala , kadının birşeyden haberi yok belli çünkü bebeğin eşin ve seninle mutluluklar o zaman demiş, sanırım bi süre konuşmuşlar sonrada vicdan azabı çekip ona hayatındakileri açıklamış yani bizi!
Şu an moralim çok bozukk ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok ama çok karışık!

hımm böyle zamanlarda ne denir inan bilmiyorum benimde moralim bozuludu şimdii canım benim yaaa... allahtan vicdan yapmış yanii hiçbişey yapmana gerek yok olan olmuş zaten ama eşinle konuş birazda gözü korksun amaaa
o kadınıda paralayıvericen ama kadının bişeyden haberi yok diyosun offfffffffff üzme bebişim kendinii

bilmiyorum ama şu an dokunmak bile istemiyorum eşime neyse uyanmasını bekliyorum bana bunu bu halimle yaptığı için onu asla affetmiyeceğim. Boşver canım üzme sende benim için kendini

bilmiyorum ama şu an dokunmak bile istemiyorum eşime neyse uyanmasını bekliyorum bana bunu bu halimle yaptığı için onu asla affetmiyeceğim. Boşver canım üzme sende benim için kendini

dur bakalım hayatım belki yalnış anlaşılmada olabilir konuşunca çıkar ortaya ....nedemek üzmee olurmu öyle şey burda herşeyimizi paylaşıyoruz sevinçlerimizi üzüntülerimizi sıkıntılarımızı tabikii çok üzülürümm canım arkadaşım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…