Ne garip şey ki artık sadece evladımı düşünüyorum ne garip şey hiç böyle düşünüp böyle hissedeceğimi bilemezdim. Ama çok üzgünüm, insanın sevdiğinden böyle bir darbe gelmesi insanın içine oturuyor. Keşke dün gördüğüm rüya gibi yalan olsaydı rüya olsaydı buda.. Ne tatile gitmek istiyorum ne de başka birşey. Biliyorum neler olacağını, inkar , üzüntü, isyan , pişmanlık yine beni telkin etme . Çok ama çok zor birdurumdayım.Zaten kaç gündür de bi mahsunluk vardı üzerimde.
Ne olursa olsun yine kızımı düşünüyorum tek istediğim onun sağlıklı olarak doğması ve onu kucağıma almak. İyiki kızım var artık ondan başka kimsem yok
Ne garip şey ki artık sadece evladımı düşünüyorum ne garip şey hiç böyle düşünüp böyle hissedeceğimi bilemezdim. Ama çok üzgünüm, insanın sevdiğinden böyle bir darbe gelmesi insanın içine oturuyor. Keşke dün gördüğüm rüya gibi yalan olsaydı rüya olsaydı buda.. Ne tatile gitmek istiyorum ne de başka birşey. Biliyorum neler olacağını, inkar , üzüntü, isyan , pişmanlık yine beni telkin etme . Çok ama çok zor birdurumdayım.Zaten kaç gündür de bi mahsunluk vardı üzerimde.
Ne olursa olsun yine kızımı düşünüyorum tek istediğim onun sağlıklı olarak doğması ve onu kucağıma almak. İyiki kızım var artık ondan başka kimsem yok
Kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden
Kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden
Kızlar acil yardım bebeğime bebek arabası,oto koltuğu/ana kucağı ve oyun parkı alacağım.Ama hangi marka.Çok kaliteli bişey mi yoksa orta halli mi alsam?keaft ve babymax ikiside aynı firmann ama babymax biraz daha uygun.Offf yardımmmmm siz neler aldınız?
Canım kaderimiz çok benziyor maalesef...Bende doğum yapalı 1 ay olmuşken yaşamıştım tatsız üzücü şeyler..Eşim arkadaşları ile buluşmuştu..Akşam saat 11 gibi eve geldi ve alkollüydü..Sarhoş değildi ama alkollüydü.Ben bebeği uyuturken oda uyumuştu.Bebeğin fotolarını çekmek istedim ve telefonunu sehpanın üzerinden aldım çektim birkaç tane sonra elim son arananlar tuşuna basıldı yanlışlıkla bir baktım #31# yapıp eski sevgilisini aramış...Ben telini biliyodum kızın çook eskiden buda kim diye kaydetmiştim telime emin olmadım karşılaşırdım bir baktım o...Bende aradım yine aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi.Yani görüşememiş ama aramış hemde kendini gizleyerek..Ben uyanmasını falan beklemedim canım.. bebeği yatırıp bir tekme ile uyandırdım kıyameti kopardım arkadaşlarının gazına gelip aradığını içkili olduğunu söyleyip özür üstüne özür diledi..Sabah kadar uyumadım..Oda uyumadı..Ertesi günde pazardı kendime kahvaltı hazırladım ona hazırlamadım 1 ay falan ne yersin ne içersin şuraya gidelim demedim mecbur olmadıkça konuşmadım..Sonunda canına tak etti ayaklarınımı öpeyim ne istiyorsun nasıl affettireyim dedi..Hiç sesimi çıkarmadım çok kinliydim...Sonra sonra çok çaba sarf ettiği ve acı çektiği için affettim kimseyede bunu anlatmadım içimde yaşadım..Şimdi bir sıkıntımız yok çok şükür canım erkekler eşleri hamile ya da lohusayken bu tür aptalca hareketler yapabiliyorlar..Seni nasıl üzdüğünü biliyorum üzülme diyemem çünkü olmuyor biliyorum..Hiç yüz verme sende benim gibi yap ona aynı evde yabancı gibi davran..Bunu hak ediyorlar..Yaptığını bir daha tekrarlarsa neler olabileceğini görsün...Allahım sen büyüksün yarabbi bu erkeklerin aklını uçkurundan alıp artık kafalarına yerleştir...
kızlar aslında arkadaşımıızn bu sıkıntısı arasında belki biraz tersiz olacak ama doktordan geliyorum.bebeğim hep önde giderdi.28 haftalığız ve 1080 gr geldi.3 haftada sadece 100 gr almış.gelişimi 1hafta geri çıktı ilk defa.meyve yiyemiaam yyorum doktor biraz ona bağladı.siz neler yapıyorsunuz nasıl bebeğin kilosu acaba doktormu evham yaptı.nasıl kilo alır bebem ya yardım edin
kızlar aslında arkadaşımıızn bu sıkıntısı arasında belki biraz tersiz olacak ama doktordan geliyorum.bebeğim hep önde giderdi.28 haftalığız ve 1080 gr geldi.3 haftada sadece 100 gr almış.gelişimi 1hafta geri çıktı ilk defa.meyve yiyemiaam yyorum doktor biraz ona bağladı.siz neler yapıyorsunuz nasıl bebeğin kilosu acaba doktormu evham yaptı.nasıl kilo alır bebem ya yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?