2011 Eylül Anneleri

Ne garip şey ki artık sadece evladımı düşünüyorum ne garip şey hiç böyle düşünüp böyle hissedeceğimi bilemezdim. Ama çok üzgünüm, insanın sevdiğinden böyle bir darbe gelmesi insanın içine oturuyor. Keşke dün gördüğüm rüya gibi yalan olsaydı rüya olsaydı buda.. Ne tatile gitmek istiyorum ne de başka birşey. Biliyorum neler olacağını, inkar , üzüntü, isyan , pişmanlık yine beni telkin etme . Çok ama çok zor birdurumdayım.Zaten kaç gündür de bi mahsunluk vardı üzerimde.
Ne olursa olsun yine kızımı düşünüyorum tek istediğim onun sağlıklı olarak doğması ve onu kucağıma almak. İyiki kızım var artık ondan başka kimsem yok

yazdıklarınızı okumadan hemen bi reklam yapıyım dedim.çok güzel bebek kıyafetleri gördüm nette dolaşırken.fiyatlarıda çok uygun .............. da bu gün bebek kıyafetleri indirimde isteyen olursa baksın derim

sanırım sitenin adresi çıkmamış şöyle söyliyim o zaman vipdukkan . com bu sefer çıkar heralde

çilekçim üzülme bebişimizide çünkü etkileniyorlar ben bu erkekleri anlamıyorum gül gibi karınız duruyorken başka kadınlara yöneliyorlar ya biz aynısını yapsak kapıda buluruz kendimiizi senin yaşadığın olayı malesef geçen sene yaşadım ve hala acısı içimde bitmedi bitmeyecekte asla her defasında yüzüne vuruyorum unutamadım hak etmedim hiç bir kadında hak etmez özellikle hamillelil döneminde insan daha kötü oluyor stres üüzntü seni çok iyi anlıyorum bnece sanalda olsa sonuçta birşeyler var eşimde ne olmuş bulıuşmuşmuyum dedi bana hem suçlu hem güçlü bide karşı tarafta evli çocuklu neymiş kocasıyla mutlu değilmiş hatta nedense konuşmalarda hep ben ve oğlum vardık anlamdım giiiti canım sakın kendini üzme o düşünsün sen sadece meleğini düşün gerisi boşşşş

günaydın eylül anneleri,bu gün nasılsınız... ben yine simit boğaça yidim çok kötüyüm.. içim resmen kaynıyo...
havada çok sıcak resmen nefes alamıyorum... izmirin nemi beni öldürecek...allahım dün duş alma hayaliyle gittim ve sular kesikti ölcem zannettim. belediye anons yapmış ama biz burda nerden duycaz..gece birde geldi ama ölüyom zannettim. bu hamilelik düşündüğümden de zor geçiyo. bide yıkanamadım diye yemek te yiyemedim. dün gece kızım aç yattı...:18:eşim çok kızdı onu getirdi bunu getirdi yiyemedim. sadece meyve yiyip yattım.. acaba bi şey olur mu... ben normalde bile yazın fazla yiyemem...

cnm hiç üzme kendini.. şu an sadece bebişine odaklan.. ama eminim eşinin bi açıklaması vardır... yalnız dikkatimi çekti "yine" demişsin, acaba daha öncede böyle bişey olduda seni ikna etti gibi yazmışsın... ama içini ferah tut,olumsuz düşünmemeye çalış... erkeklerin genlerinde bu var, biz 5 saat pc başında dursak evdi çocuktu işti konularına bakarız.. onlar 1 saat kalsa falso bakçak bişeyler bulurlar.. eminim öyle bişeydir girmiştir bikere sonra başından savmak için seni anlatmıştır.. bebişi üzdüm diyede üzülme ..

canım ya inan çok üzüldüm bende.en iyi cevabı eşinden alırsın canım onunla konuş açık açık belki seni tatmin etcek bi cevabı vardır.sıkma canını bebeşini de üzme..

Canım benim nasıl üzüldüm anlatamam. Zaten bu dönemde hiç sebepsiz üzülüyoruz,ağlıyoruz hamilelik psikolojisi ile, bi de böyle bi sebepten üzülmek çok kötü...Bence eşin sana böyle bişey yaptığı için burnundan getir bin pişman olsun. Pişmanlık bile çözüm değil ama sana bunu yaptığı için üzülsün halini anlasın.
Sen de üzülme canım kızını da üzme. Ben de bu kararı aldım. Artık kızım için ayaklarım daha sağlam basacak. Kızının sana şimdi çok ihtiyacı var ve herşeyi sana bağlı bunu unutma ve çok savunmasız.
Artık böyle kızlar artık anne oluyoruz ciddi bi sorumluluğa girdik. Sebep kocamız bile olsa artık bebeklerimiz için yaşıyoruz.
Keşke değerimizi bilseler bizi hiç yormasalar,üzmeseler...

Canım kaderimiz çok benziyor maalesef...Bende doğum yapalı 1 ay olmuşken yaşamıştım tatsız üzücü şeyler..Eşim arkadaşları ile buluşmuştu..Akşam saat 11 gibi eve geldi ve alkollüydü..Sarhoş değildi ama alkollüydü.Ben bebeği uyuturken oda uyumuştu.Bebeğin fotolarını çekmek istedim ve telefonunu sehpanın üzerinden aldım çektim birkaç tane sonra elim son arananlar tuşuna basıldı yanlışlıkla bir baktım #31# yapıp eski sevgilisini aramış...Ben telini biliyodum kızın çook eskiden buda kim diye kaydetmiştim telime emin olmadım karşılaşırdım bir baktım o...Bende aradım yine aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi.Yani görüşememiş ama aramış hemde kendini gizleyerek..Ben uyanmasını falan beklemedim canım.. bebeği yatırıp bir tekme ile uyandırdım kıyameti kopardım arkadaşlarının gazına gelip aradığını içkili olduğunu söyleyip özür üstüne özür diledi..Sabah kadar uyumadım..Oda uyumadı..Ertesi günde pazardı kendime kahvaltı hazırladım ona hazırlamadım 1 ay falan ne yersin ne içersin şuraya gidelim demedim mecbur olmadıkça konuşmadım..Sonunda canına tak etti ayaklarınımı öpeyim ne istiyorsun nasıl affettireyim dedi..Hiç sesimi çıkarmadım çok kinliydim...Sonra sonra çok çaba sarf ettiği ve acı çektiği için affettim kimseyede bunu anlatmadım içimde yaşadım..Şimdi bir sıkıntımız yok çok şükür canım erkekler eşleri hamile ya da lohusayken bu tür aptalca hareketler yapabiliyorlar..Seni nasıl üzdüğünü biliyorum üzülme diyemem çünkü olmuyor biliyorum..Hiç yüz verme sende benim gibi yap ona aynı evde yabancı gibi davran..Bunu hak ediyorlar..Yaptığını bir daha tekrarlarsa neler olabileceğini görsün...Allahım sen büyüksün yarabbi bu erkeklerin aklını uçkurundan alıp artık kafalarına yerleştir...

Ah bu erkekler....nedir bizim bunlardan çektiğimiz.gül gibi eşleri varken gözleri hep dışarıda.benim eşim de beni çok üzdü böyle konularla.her defasında bir daha olmayacak diyip ağlayıp,sızlayarak affettirdi kendini.psikolojimi çok bozdu.hatta hamile olduğumu öğrendiğim gün mahkemeye boşanma davası açmaya gidiyordum.bebişim buna razı olmadı.4 yıl sonunda o kadar tedavi sonrası sürpriz yaptı geldi meleğim.son kez şans verdim eşime.umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz.sizleri çok iyi anlıyorum.ama önce bebişlerimizi düşünelim.bizim yaşadıklarımızdan onlarda etkileniyor....

Kızlar acil yardım bebeğime bebek arabası,oto koltuğu/ana kucağı ve oyun parkı alacağım.Ama hangi marka.Çok kaliteli bişey mi yoksa orta halli mi alsam?keaft ve babymax ikiside aynı firmann ama babymax biraz daha uygun.Offf yardımmmmm siz neler aldınız?

Canım ben babymax öneririm.Dediğin gibi o da kraftın.

canım ya bugün doktor kontrolümden geldim az önce harıl harıl formu açtım bişeyler yazmak i.çin şok olum yazdıklarını okuyunca.sanalda olsa yapılan hata hatadır ama kendinden de önce ebeğini düşünmek zorundasın.söylemek kolay biliyoum aam rahat ol lütfen kızını düşün sadece onu.sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler.hele yavrunu al kucağına sağ salim inşallah sonra düşün.kendine çok iyi bak

canım Allah tan anlamış hatasını of ya ne fena bu erkekler .özellikle son cümlene içten ve kocaman bir amin diyorum.

kızlar aslında arkadaşımıızn bu sıkıntısı arasında belki biraz tersiz olacak ama doktordan geliyorum.bebeğim hep önde giderdi.28 haftalığız ve 1080 gr geldi.3 haftada sadece 100 gr almış.gelişimi 1hafta geri çıktı ilk defa.meyve yiyemiaam yyorum doktor biraz ona bağladı.siz neler yapıyorsunuz nasıl bebeğin kilosu acaba doktormu evham yaptı.nasıl kilo alır bebem ya yardım edin

Canım hiç takma kafana. Ne yaparsan yap bebişin kilosunda etki edemiyosun malesef. Ama sağlıklı beslenmeye bak sen.Bidahaki gittiginizde inşallah herşeyin yoluna girdiğini göreceksin. Zaten doktorlar bebişin kesin kilosunu bilemiyolar. 3ayrı doktora git 3 ayrı sonuç çıkar. Kanaman,Ağrın,ciddi olduğunu düşündüğün bi problemin yoksa herşey yolunda demektir.
Şu hamileliğimizin her günü bir olay. Keşke kayda alabilsek,bebişlerimize göstersek,ne zorluklarla dünyaya getirdiğimizi...
Doktorumuzun ağzından çıkacak 2kelimeye bağlı tüm psikolojimiz.

canım benm üzülme ben pekmez içiyorum sabah ve akşam o farkediyor kilo aldırıyor denedim yani onun dışında tahin yiyorum o da çok aldırıyormuş bi dene istersen

günaydınnnn herkes pazar keyfi mi yapıyor kimsecikler yok bingöl yanıyor uyumak bile ayrı bir mesele tayinimiz çıksada gitsek çooook sıcak ölücemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…