2011 Eylül Anneleri

günayydınn kızlarr.. valla bana diyarbakırdan sonra Ankaranın sıcağı çok gelmiyodu düne kadar şimdi burada yanmayaaa başladııı 30 temmuzda dönüyorum diyarbakıra napcam ben oralarda bilmiyorum 40 dereceyi geçmiş iice agırlaşmışta olcam Allah hepimize sabır versinde çabucak geçsin şu son ay

çilekçim inan çok üzüldüm son zamanlarda benim de aklımda nedense hep bu var ne zaman arasam tel meşgul yaaaa ben vesvese yapıyorum diyorum. ama dün gece 2,30 da teli çaldı bakmadı meşgule attı yattı uyudu bir anlam veremedim çünkü gecenin bir vakti kim arar. son zamanlarda aklımda hep bu sorularla dolaşırken şimdi senin bunları yazmış olman kendi açımdan beni de nasıl düşündürdü anlatamam. rabbim sağ sağlim bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin başka bişi diyemiyorum artık. kimseye gözün kapalı güvenmiyceksin bunu anlıyorum yavaş yavaş sanırım. hepinizi seviyorum kızlar. sabırlı olalım diyorum.
lütfen tartışmadan strese girmeden konuşmaya çalış tatlım. ben de bu akşam öyle yapacağım çünkü.

Herkeze iyi pazarlar kac zamandir giremiyodum 1 aydir 1 yasindaki yegenime bakiyorum pestilim cikti :)) umarim herkezin hamileligi iyi gidiyodur gecen hafta doktora gittik normal bi bebek olcak dedi buyuk bi bebek bekleme en fazla 3 kilo dogar dedi . Umarim cokk kucuk dogmaz .ins canlari sikilan arkadaslar iyidir cok uzulmeyin dicem ama ne kadar zor zaten insanin sinirleri tepesinde oluyo en cok ihtiyacimiz olan kisi boyle seler yapinca insan uzuluyoo tabii

kızlar pek bi sessiz ttopiğimiz benimde eşim nöbetçi yalnızım sıkıntıdan patladım sizden de ses yok hepiniz tatildemisiniz yahu

Millet eve girmiyo anlaşılan Biz bu sıcakta tıkıldık kaldık evde. Antalya bu gün 42 dereceydi(gölgede) 2haftaya 55dereceyi bulacakmış. Bu sıcakta doğurmasam bari. Daha 7-8 haftam var.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. benim kızım ters duruyor. doktorum bu haftalarda döner dedi. peki ben nasıl anlıcam dönüp dönmediğini ultrasona gidene kadar bilemicek miyim:18:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. benim kızım ters duruyor. doktorum bu haftalarda döner dedi. peki ben nasıl anlıcam dönüp dönmediğini ultrasona gidene kadar bilemicek miyim:18:

nasıl anlıycaksınki ultasonsuz.bir ara doktorum ayak tekmeleri çok kuvvetli olur onlrdan duruşunu thamin edebilirsin demişti ama ayırt edebilirmisin.mesela avrupada her muayende ultrasona almazmış doktorlar.bebeğin duruşunada karnı elle muayene ederek hareketlerinden anlarımış.ama onlar profosyönel tabiki.sende tekmelerden ayırt edersen anlarsın.birde canım başı aşağıda olduğunda sürekli tuvalet ihtiyacı olurmuş. yani net bir yöntem yok ama sen bunları değerlendir istersen

canım sanırım anlayamayacaksın. çünkü benimki dönmüş, cuma günü ultrason a girince anladım. genel olarak çok hareketliydi zaten. dönme hareketini ne ara yaptı hiç farketmedim:44::44:

canım benimkide ters durdugunda sürekli idrar torbama tepiyodu çok sinir bi duygu oluyoo :) ben döndünü anlamıştım hem tekmleri farklı yerlere oluyodu hemde idrar torbama olan baskı kesilmişti ama anlamasan bile endişelenme doğum haftası dönen bebekler bile var döner inş normal doğum düşünüyosan sezeryan falan olcaksan dönsede dönmesede bişey değişmiyooo

Ben hıçkırıklarından anlıyorum benimkide tersken sağ göğsümün hemen altında hıçkırıyodu şimdi aşağıda hıçkırıyo :))

Ben hıçkırıklarından anlıyorum benimkide tersken sağ göğsümün hemen altında hıçkırıyodu şimdi aşağıda hıçkırıyo :))

bu hıçkırma olayı nasıl oluyor canım benm nasıl bir his ya ben anlamıyorum ya da oğlum hıçkırmıyor hiç nasıl bir şey oluyor

Son düzenleme:
günaydın eylül anneleri;
bugün nasılsınız,benim hiç halim yok... perişan bi haldeyim. nefes alamıyorum sanki sıcaklardan çok nem bitiriyo beni...
benimde kızım ters mi duruyor acaba, bazen ayağı çıkcak şimdi diyorum.. öyle bi ani oluyoki çığlık atıyorum.. yarın dr kontrolüm var söyliycm bakalım ne diycek.. öyle sık idrarada çıkma ihtiyacı duymuyorum..anlamadım gitti çok hareketli bir bebek. ani basınç yapıyo gidiyo..sizinde öyle mi oluyor...

bu hıçkırma olayı nasıl oluyor canım benm nasıl bir his ya ben anlamıyorum ya da oğlum hıçkırmıyor hiç nasıl bir şey oluyor

Olurmu canım mutlaka hıçkırır bebekler anne karnında amniyon sıvısını içip idrarlarını yaparlar içerkende yutma eylemini yeni öğrndikleri için genelde beceremezler ve hıçkırırlar :)) nasıl bir his hımmmm.... biri içeriden göbeğine düzenli aralıklarla tek parmağıyla dürtükler gibi :)))

Çok güzel anlatmışsın. Benimki de tık tık tıkk içeri gelebilirmiyim? der gibi vuruyo hıçkırırken. Çok ritmik kızım maşallah.Bu aralar günde 3 kereyi buluyo.Ben de nerede olduğunu merak ediyorum bazen acaba ters mi döndü derken hıçkırmaya başlıyo.Tık tıkları aşağıda hissediyorum.Demekki baş aşağı hala diye içim rahatlıyo.

boşyere kendinide bebeğinide üzme

güzel bir yöntem ama tam dönme esnasını anlayamıyor muyuz mesela dönerken ağrı falan olmuyo mu benim bi kaç gündür karnım çok ağrıyor dönüyordur diye düşünmüştüm ama yok hala kafası yukarda tekmeler aşağıdan geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…