- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
merhaba kızlar nasılsınız bi türlü girmek nasip olmadı bundan sonra buradayım inşallah
Kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. benim kızım ters duruyor. doktorum bu haftalarda döner dedi. peki ben nasıl anlıcam dönüp dönmediğini ultrasona gidene kadar bilemicek miyim:18:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. benim kızım ters duruyor. doktorum bu haftalarda döner dedi. peki ben nasıl anlıcam dönüp dönmediğini ultrasona gidene kadar bilemicek miyim:18:
hoşgeldin canım her zaman gel tabii
Ben hıçkırıklarından anlıyorum benimkide tersken sağ göğsümün hemen altında hıçkırıyodu şimdi aşağıda hıçkırıyo :))
bu hıçkırma olayı nasıl oluyor canım benm nasıl bir his ya ben anlamıyorum ya da oğlum hıçkırmıyor hiç nasıl bir şey oluyor
Olurmu canım mutlaka hıçkırır bebekler anne karnında amniyon sıvısını içip idrarlarını yaparlar içerkende yutma eylemini yeni öğrndikleri için genelde beceremezler ve hıçkırırlar :)) nasıl bir his hımmmm.... biri içeriden göbeğine düzenli aralıklarla tek parmağıyla dürtükler gibi :)))
kızlar günaydın biz bugün haftasonu için ufak bir tatile çıkıyoruz. Biraz moralim bozuk eşimin internette bi kadınlar konuşmalarını yakaladım anladığıma göre buluşmamışlar tamamen sanal ama şu an çok sinirlerim bozuk sabahın köründe açık kalan pc de gördüm dün de rüyamda eşim beni aldatıyordu o kadar kötüydü ki hatta ona anlattım bunu eşimle aramızda hiç bir sorun yok herşey çok güzel fakat bu konuşma nerden çıktı anlamıyorum, hatta hamile olduğum için bundan sonra devam etmemeleri için bir mail atmış. Ya ben napıyım şimdi kızlar bana akıl verin çok strese girdim kızımıda sıkıyorum farkındayım ama şu an delirmek üzereyim sinirden
Ben hıçkırıklarından anlıyorum benimkide tersken sağ göğsümün hemen altında hıçkırıyodu şimdi aşağıda hıçkırıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?