2011 Eylül Anneleri

Döndüğünü anlayamazsın canım bazen bende de oluyo öyle bi kıpırdıyo ki resmen takla attı kesin döndü diyorum ama.Bi hıçkırıyo anlıyorum aynı yerde olduğunu.

merhaba güzel anne adayları benim hamilileliğim çok zor reçiyor sıcaklarda var çok halsizlikte var ya kızlar bu bebişler sanki akşam daha hareketliler sizinde öylemi yoksa benim cadı kızım tekmi öyle gizem gelmiş nasılsın canım

Kızlar ben geldim bana cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum, meğersem hepinizin derdi varmış bu konuda hayret ettim bu erkekler ne doyumsuz varlıklar biz yapsak neler olur kimbilir! Neyse o gün eşim kalktı ve ben sesimi çıkartmadan pc yi gösterdim ona tabi pancar gibi oldu nefesi ksildi başladı buluşmadım hata olduğunu biliyorum nasıl yaptım bilmemne klasik pişmanlıklar. Sarılmalar üzülmeler. Bende dedim demek ki hata bende sana yetmiyormuşum dedim sanalda olsa bu bir hata değil mi ben yapsam ne yapardın dedim? Oda haklısın falan , eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ve buna adım gibi eminim hatta eşim benim sevdiğimden beni daha çok seviyor bunuda biliyorum ama bunu nasıl yaptığına inanamadım, daha öncede chat de birisiyle konuşmuştu çok büyük olay çıkartmıştım üzerinden 1,5 sene geçmişti, biraz ağladım tabi sonrayemin etti söz verdi tekrar. Bende affettim ama burnundan getirdim. Tatile çıkacaktık zaten tatile çıktık bindik arabaya çok güzel bir haftasonu geçirdim çünkü biliyorum ki üzülsem kafama taksam bebeğim zarar görecek. Bikinilerimi giydim denizde boool bool yüzdüm balık kız gibiydim görenler bana inanamamıştır herhalde bu kız bu göbekle nasıl balık gibi yüzüyor demişlerdir :)))
Bir saat kadar önce eşim aradı ve beni çok sevdiğini için rahat olsun diye kendim bile bakmadan o açtığım msn adresini değiştirdim dedi. Tekrar tekrar beni çok sevdiğini kaybederse biteceini söyledi. Yuva yıkmak çok kolaydr ama sonuçta gözümle yatakta görmedikten sonra bunu affettim. Ama fiziksel birşeye şahit olsam asla affetmem o konuda çok katıyım çünkü. İnşallaj eşim bundan sonra dediği gibi olur. Yuvamın bozulmasını istemem hiç bir kadın istemez bunu ama onlara seni kaybedecekleri korkusunu vermek gerek maalesef. Neyse kızlar sorunumu çözdüm şu an mutluyum ve iyiyim.
Bu arada güneşte hiç durmamama rağmen ıstakoz gibi yandım 50 faktör sürdüm esinti herhalde bu kadar yaktı beni omuzlarım bacaklarım göbeğimin üstü acıyor krem ve buzlarla duruyorum :)) Ama inanılmaz yüzdüm çok mutluyum hepinizi kocaman öpüyorum şimdi kahvaltımızı yapalım kızımla

Canım sorunun çözüldüğüne çok sevindim bu zaten terketme, boşanma sebebi değil..Yuva kolay kurulmuyor..Dersini almıştır artık ipler sende

Off bende yüzmek istiyorum ama bize deniz uzak off yaa havuzdan da tırstım seneye artık kısmetse..

Canım teşekkür ederim bitanem haklısın sebep değil ama işte yıkmaya adım gibi birşey oluyor yinede ama şimdi sorunum çözüldü eşim daha farklı bakıyor artk anladı hatasını.
İpler de bende dediğin gibi
Bence havuzun temizliğinden eminsen haftaiçi kişi az olur klorluysa da yüzebilirsin bence yüzün çok faydalı oluyor bebek ve kendimiz için. İnsan rahatlıyor sanki düzene giriyor herşey gibi geliyor
Tırsmayın çünkü sakınan göze çöp batarmış tıpkı ben yanmıyım diye gölgede saklanıp ıstakoz olmam gibi

Merhaba canım Bende bu gün sersem gibiyim yorulacak hiç bişey de yapmadım. Ama demekki bizim kızlar cadı olacak yoracaklar bizi,benimkide çok hareketli. Allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize İnşallah.

Canım iyi olmana sevindim merak ediyodum seni. Keşke burunları sürtülmeden anlayabilseler kıymetimizi ama illaki bi sürtmek lazım demekki. (Sen arada bir iğnelemeye devam et yinede ).Mutlu olmanıza sevindim. Zaten sadece kendini bebeğini üzmüş olurdun en iyisini yapmışsın. Güneşte fazla kalmasaydın kız leke çıkmasın dikkat et.

çilekcim sorunun çözüldüğüne çok sevindim.. bence de uzatmanın alemi yok, gereksiz hatırlamaktan ve kendini üzmekten başka...neticede konuşmuşsunuz ve oda pişman olmuş..gerekli dersi verdiğine inanıyorsan kapat konuyu bi dahada hiç açma... ama gözün açık olsun ne de olsa erkek milleti..

Allah kolaylık versin hepimize kızlar. Benim minik kızımı da eylülde doğacak inş. benim bastan beri sorunlarım var hep yatıyorum. en son konturolumde bebeğimin yan durduğunu söyledi dr. sezaryanda da en zor bu bebekler cıkar dedi bilgisi olan varsa lütfen bana yazın.....s

Canım benim hepimize bir dokun bin ah işit bu ne yaa!! Biz hamileyken baba adaylarıda hamilelik psikolojisine giriyolarmış ve saçma şeyler yapabiliyolarmış..canım tedbiri elden bırakmamak gerek..Bence konuşmadan önce telefonu bir kontrolden geçir somut bişey olmadan ortalığı bulandırma çünkü durumu senin hormonlarına bağlayabilir..Paronayaksın diyebilir..Ben gözümle görmüşken suçlu hormonlarım olmuştu ordan biliyorum canım..Kendinide boş yere üzme belki düşündüğün gibi değildir..Seninki sadece şüphe sonuçta..

Kuzum teşekkür ederimkeşke dediğin gibi olsa ama işte insanlar kıymet sonradan anlıyoor
Bu arada dediğin gibi kendimi ve bebegimi üzemem başkası üzülsüün
canm be çok yanıyorum napıcam buz koydum onla duruyoruuumm

sağol cannıım bnm evet uzatınca huzurda kaçıcak şimdi eşim geldi yanıma uğradı daha çok igi gösteriyor artık gözm açık zaten . eskisinden daha ilgili anlaşılan çok korkmuş

sağol tatlım , bak işte bendede zaten bikaç aydır vardı böyle aynı senin gibi eşimde demişti hamilesin diye abartıosun ama sonra gördüm ne oldugunu bencede sen somut bişi yakala sonra konuş et ağzına varsa böle bişi, bişi olmayadabilir ama gece telini kim aradı diye sormadın mı? gizlice telini kontrol et zaten allah bi şekilde gösteriyor cnm mazluma

Canım Soğuk suyla ıslat bi bezi yanan yerlerine ört. Bu arada yandığın için vücudunun suya daha çok ihtiyacı var yanı daha çok su içecen.
Geçmezse krem aldır Anestol ve bepanthene iyi gelir. Ama karnına sürme ne olur ne olmaz. İnşallah soyulmaz,kaşınmaz.

Geçmiş olsun canım. Moralini enim bozma vardır elbet bi çaresi. Doktorun bu konuda daha doğru cevabı verecektir.Benim hiç bi bilgim yok bu konuda.

Doktorum bana bepantene falan kullanma demşti o yüzden bende evde olmasına rağmen sürmedim . Daha çok su içicem dediğin için canım sağol. Buz falan koyuyorum ne manyak bi güneşmiş beni gölgede mahvetti anacım pancar gibiyim

gizemcim anlaşmanıza sevindim insan afede bilir ama içinde hep kalıyor ben unutmadım aslada unutmam çünkü hakketmedim yine güldüm sevdim eğlendim ama 2 yıl olmasına rağmen aklımdan çıkmadı ve çıkmıyor zaten boşanma sebebi değil çünkü yuva öyle kolay kurulmuyor aam anlamıyor bu erkke milleti ama ben hep merak ediyorum baynlar yapsa onlar asla asla afetmezler ama biz mecburen aferdiyoruz yavrularımız için herşey değer

eevet canım haklısın insanın yinede içinde şüphe kalıyor acaba dye huzursuzluk olyor ynede , benimde kolay kolay aklımdan çıkmıyor ama şimdi unıtmaya mecburum bebem için. Erkekler ne kadar affedildiklerini sansalarda kadın asla unutmuyor ve bi şekilde davrannışla bile olsa intikamını alıyor. Bunu bilseler asla o hataları yapmazlar işte . Sanıyorlarki affediyoruz ama biz sadece yuvamızın hatrına yoksa onlarla alakası yok

Selamm kizlarr bu sicak gunlerde kolay gelsin herkeze ben daha bebegin hickirdigini hic hissettmedim ( ama ne zaman dondugunu biliyorum cunku genelde kaburgalarima vuruyoo bide arabada kemer takinca cok kipirdiyo sizinkiler surekli bas asagimi kaliyo yoksa hala donuyormu ??

hımm ben onları herzaman ki gibi bir hareket zannediyordum meğerse hıçkırıyormuş oğluşum çok sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…