ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz
Sagol blackcandy, yiyebiomek cok guzel.
Hala yiyemedigim cok sey var ama en azindan kilo vermeye devam etmiyorum:))
ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz
mrb kızlar,,,
bebeklerinizn hareketleri nasıl, hızlımı? benimki busabah baya hareketliydi. birde bu sabah 2-3 kere kasılmam oldu. sizdede oldumu?
Etobur bir insandim normalde ama et tavuk hala yiyemiyorum.
Antrenorum ben etsiz kalamam ama iste...:)))
65ile basladim 58e indim simdi 59-60 arasi gidip geliyorum.
Mutfaga girememek ayri bir mesele ya neyse...
Annem yavas yavas bu psikolojiden kurtulayim diye birseyler yapiyoride benim
(disardan telefon edip, ocakta sutlac unuttum demek gibi:)))
-ahhhha anneler ahhh Allah eksikliklerini gostermesin.
Insaellah mutfaga girebilirse daha mutlu olacagim, esimi iyice yordum artik.
Ayyyyy zaten simdiden dert oldu bana '2.cocugu dusunsek
(ki yasanilanlar unutuluyor:)) nasil olacak?' diye.
Allah yardimcimiz olsun.
ben ilk 18. haftamın sonuna doğru hissetmeye başladım ama suanda epey hareketli.. sabah uyandığımda ilk onun hareketlerını hıssetmek cok guzel birsey =) benımde bir kaç gündür belim ve sırtım ağrıyor arada da regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor sizde de olan var mı?
Benim o kadar cok kasilmam olduki isi birakmak zorunda kaldim doktor ilac verdi durdu simdi yalanci kasilma olyomus yorgubluk yada stress ten rahim acilmadikca bi problem yok dedi
Merhaba herkese,
Diger gruba cok giremesem de faydalandigim zamanlar olmustu.orda bilgilerimiz mevcuttu ama simdi burda tekrar tanitalim kendimizi:)
bugun itibariyle 23+4 olduk.kizimiz geliyor ins.adi da Elif olcak kismetse.18 haftanin sonundan itibaren az da olsa duzenli hareketlerini hissetmeye basladim.son zamanlarda ozellikle sabahlari ve de geceleri annesi uykuya gecmeden once oldukca hareketli.Hareketleri de eskiye oranla oldukca guclubu arada beklenen dogum tarihimiz 1 Eylül.
hepinizin anneler gunu kutlu olsun bu arada:)sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?