2011 Eylül Anneleri

ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz

Canim aynen balik tavuk bende yiyemiyorum. Benim doktorum omega3 kapsülü verdi balik yaği yani ordan takviye yapiyorum. Öyle yapabilirsiniz belki.

Sagol blackcandy, yiyebiomek cok guzel.
Hala yiyemedigim cok sey var ama en azindan kilo vermeye devam etmiyorum:))

olsun canım buda geçecek çok fena bu mide bulantılarıı ben balık normaldede yiyiemem bayar benii çok sevmem yani onu bile yiyebiliyo olman güzel kaç kilosun bu arada bende çok verdim44 kiloya kadar düştüm daha yeni yeni alıyorum şimdi 49 kiloyum

ya kızlar doktor bana bol bol balık ye dedi hamile olduğumdan beri bir kere bile yiyemedim midem almıyor çok iyimiş ama yiyemedim siz yiyiyormusunuz

Bende kesinlikle kokosu bile midemi bulandırıyordu hatta düşüncesi bile et falanda yiyemiyorum 3 aylık oldukdan sonra et yemeye, yenı yenıde balık yemeye basladım..

mrb kızlar,,,
bebeklerinizn hareketleri nasıl, hızlımı? benimki busabah baya hareketliydi. birde bu sabah 2-3 kere kasılmam oldu. sizdede oldumu?

ben ilk 18. haftamın sonuna doğru hissetmeye başladım ama suanda epey hareketli.. sabah uyandığımda ilk onun hareketlerını hıssetmek cok guzel birsey =) benımde bir kaç gündür belim ve sırtım ağrıyor arada da regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor sizde de olan var mı?

Etobur bir insandim normalde ama et tavuk hala yiyemiyorum.
Antrenorum ben etsiz kalamam ama iste...:)))
65ile basladim 58e indim simdi 59-60 arasi gidip geliyorum.
Mutfaga girememek ayri bir mesele ya neyse...
Annem yavas yavas bu psikolojiden kurtulayim diye birseyler yapiyor
(disardan telefon edip, ocakta sutlac unuttum demek gibi:)))
-ahhhha anneler ahhh Allah eksikliklerini gostermesin.
Insaellah mutfaga girebilirse daha mutlu olacagim, esimi iyice yordum artik.

evet yaa mutfağa girememk çok kötüü bende böyleydim bide bizim aileler memlekette çok uzağız ondan zor oluyor gelmeleri annem yinede 1 aylığına geldi sonrasında eşim çok yardımcı oldu şimdi çok şükür atlattım artık yemeklerimi yapabiliyorum bide benim 2.cisi oğlum var 4 buçuk yaşında durmadan bişeyler yemek istiyo yapamamak işte o zaman koydu bana tek olsam yatarım kalkarım ama çocuk olunca aç aç dolanmıyo yavrum en çokta ona üzüldüm ama allahım yardım ettide bitti ç.ok şükürr sende en kısa zamanda tamamen atlatırısn

Ayyyyy zaten simdiden dert oldu bana '2.cocugu dusunsek
(ki yasanilanlar unutuluyor:)) nasil olacak?' diye.
Allah yardimcimiz olsun.

Ayyyyy zaten simdiden dert oldu bana '2.cocugu dusunsek
(ki yasanilanlar unutuluyor:)) nasil olacak?' diye.
Allah yardimcimiz olsun.

kesinlikle unutuluyo yaşananlar yoksa ben 2.ciyi yapamzdım cesaret edip oğlumdada 4 ay çektim mide bulantısını allah yardım ediyo be canım korkma sakın böyle anlatıyorum ama

Benim o kadar cok kasilmam olduki isi birakmak zorunda kaldim doktor ilac verdi durdu simdi yalanci kasilma olyomus yorgubluk yada stress ten rahim acilmadikca bi problem yok dedi

Benimde arada kasılma oluyor valla bu aralar ne olsa normaldır bazen bende rahime çok ağrı vuruyor sonradan geçiyor karnım ağrıyor geçiyor normal sancılar devam etmedikçe sorun yoktur içiniz rahat olsun

Benim o kadar cok kasilmam olduki isi birakmak zorunda kaldim doktor ilac verdi durdu simdi yalanci kasilma olyomus yorgubluk yada stress ten rahim acilmadikca bi problem yok dedi

canım benım ya gecmiş olsun.. benımde ıs yerımde cok streslı gecen bır gunun sonunda sınırden cok kasılmam olmustu bende o zaman ayrıldım ısımden. şimdi evdeyim bir sıkıntım yok çok şükür evde olanlar için yemek düzenide çok ıyı oluyor öğün kacırmıyorsun hiç

günayydıııın güzell anneler ve anne adaylarıı hepimiziinn anneler günü kutlu olsunnn

Mrwmstf senin de anneler gunun kutlu olsun.
Sizin de hanimlarrr..

Merhaba herkese,

Diger gruba cok giremesem de faydalandigim zamanlar olmustu.orda bilgilerimiz mevcuttu ama simdi burda tekrar tanitalim kendimizi:)

bugun itibariyle 23+4 olduk.kizimiz geliyor ins.adi da Elif olcak kismetse.18 haftanin sonundan itibaren az da olsa duzenli hareketlerini hissetmeye basladim.son zamanlarda ozellikle sabahlari ve de geceleri annesi uykuya gecmeden once oldukca hareketli.Hareketleri de eskiye oranla oldukca guclu bu arada beklenen dogum tarihimiz 1 Eylül.

hepinizin anneler gunu kutlu olsun bu arada:)sevgiler..

Her sabah kusmak adetten oldu.
Ilk 4 ay yasadiklarima gore sahrada deniz!
Ohhhh cok rahatim sukur diyordum son bir aydir.
Bugun ilginc ki her yedigimi cikardim.
Hayirdir insaellah.
Anneler gunun kutlu olsun meselesini bu cocuk yanlis mi anladi ne:)))
Doktor hanim 'aman emine gecti diye yorma kendini' demisti.
'Ara ara yoklar' demisti.
Ya da 'olur bu kadar' deyip hic prim vermemek lazim:))

Buyuklerin bir inanci var (ki ben bu aralar bayagi inaniyorum buna)
hastayken yatmamak lazim "yatak cekermis insani"
ben ilk 4 ay nerdeyse kalkamadim, yatarken de cok rahat degildim ya neyse..

Eylul anneleri yerine hic konusmaz anneler diye degistirsek mi ismi?!
Nerdesinizzz

Elif'in annesi merhaba:))
Ben de Mustafa Hilmi'nin annesiyim.
Gerci cinsyetini sadece bana soyledi:)) henuz doktora ya da babasina gostermedi:))
Elif guzel isim. Insaellah omru de guzel olsun.

yaşasııııııın adaşım olcak demekki adıyla yaşasın inşallah hayırlı bi evlat olsun seninde anneler günün kutlu olsun

emine öyle biiti diyorum ama bir anda başlıyor bulantı bende bugün çok kötüydüm yemeğe çıkardı eşim beni yiyemedim doğuma kadar sürmsesinde bu aya kadarda razıyım offf kızım off bana çok çektirdin bide artık sürekli vuruyor ben burdayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…