2011 Eylül Anneleri

benimki keyfine göre takılıyor vallaha canım benm bir gidiyorum aşağıda bi gidiyorum yukarıda oluyor kafası en son 5 temmuzda gittiğimde dr. ters demişti oysa ondan 2 hafta önce kafası aşağıdaydı şimdi nerde bilmiyorum çünkü neresi kafası neresi poposu anlamıyorum

kızlarrrr alışverışler ne durumda ben daha bırsey almadım odası ve bebek arabası dısında hıcbırsey almadım lıstesı olan varmııı hangı marka hangı urunu tercıh etmelıyım yonlendırırmısınız emzırme sutyenı lohusa pıjaması gogus pedı gıbıı....

merhaba bayanlar
bende 31.haftama girdim bugün
bebeğimin hıçkırıklarını ilk bugünhissettim
böyle sol göğsümün altında tık tık tık edıyordu resmen :))
çok hoştu ama.. dedimki bebeğim hıçkırıyor galıba başlarda bende nasıl hı.kırıyor hıç anlamıyorum dıyordum ama artık sanırım yerı daraldıgından hıssedıyorum
birde neresı poposu neresı ayakları ayırt edemıyorum :) böyle yumruk geçer gibi oluyor bazen içimden
böyle bi kabartı oluyo iteklıyo herhalde ayaklarıyla itiyor o zamanlarda

benim ki hergün mutlaka hıçkırıyor zaten ritimli ve düzenli oluyor oradan anlarsın canım dönmesine gelince hep kafası aşağıda bi değişiklik yok poposunu oynatıyor habire dönmez pek fazla sanmam ama doktor son güne kadar da belli olmaz demişti bana ama çok yüksek oranladönmüolar

canım benim bebemin bütün kıyafetleri hazır zaten aylar öncesinden hazrlamıştım yazın zor olacağını tahmin ettiğimden. Önceki yazılarda paylaşmıştım neler aldığımı, hastane çkışı 1 tane aldım zaten bi ton çıtçıtlı bodys i var
battaniyeleri falan ayakkabı oatik çorap bide kendim için gecelik aldım hastane için göğüs pedi aldım, bide tek kullanımlık kilotlardan alacağım oda mothercare da varmış oraya gidicemç,. Markası benim için önemli değil önemli olan kalitesi en azıdan tenine değecekler kaliteli olmalı dışta olanlar o kadar öneml değil emzik ve biberon aldım işte küvet alıcaz ayın 20 sinde odası gelecek beşik alıcaz ve bebek arabası onlarda bu ayın sonunda falan inşallah

gizemcim iyi olmana çok sevindim tatlım o korku ona yeter merak etmee tatilin tadını çıkarmışsınn süper olmuşş benimde bugün karnımda gaz ağrısı var çok fenaa kıvrandırıyo vallaa

gizemcim iyi olmana çok sevindim tatlım o korku ona yeter merak etmee tatilin tadını çıkarmışsınn süper olmuşş benimde bugün karnımda gaz ağrısı var çok fenaa kıvrandırıyo vallaa

sağol canım evet öyle gerçekten yetti korku ona.. Kıyamam ben sana o gaz ağrısı berbat brşey biliyorum bendede oluyor arada bir ne yapılır bilmiyorum ben wc de oturup bekliyordum dayanamadığım zamanlarda belki faydası olur. Kayısı falan ye belki dışarı çıkartır seni rahatlarsın cnm

Bizim de beşiğimiz alınmadı daha, Pişik kremi göğüs kremi.Bebe bakım çantası biberon. Ufak tefek şeyler kaldı.Bide kendime sabahlık alacam. Geceliklerimi alırken sabahlık almamıştım ama pişman oldum.Bi arkadaşım çok gerekli dedi.Hastanede altımıza kalın bez baglanınca yürürken dışardan görüntü çirrkin oluy görüntüyü kapatmak içinmiş.

takma sende kafanı boşver bebişini düşün bi daha asla yapamaz.......
hemde ne berbat bişey öğlenden beri çekiyorum yok hayatım tuvalette beklesemde çıkmıyo valaa sancı geldimmii kıvrandırıyo acillik olucam sankii

Bizim odamiz geldi ben besik almadim cok az kullaniiyo diye direk parc yatagina koycam bizim odada kendime daha hadtane icin bisey almadim bide dogum fransada olucak en az 4 gun kalicam hastanede sezeryan olursa 7 gun baya bi valiz hazirlatiyolar anneyle bebege bebis icin hersey hazirda bana daha bisey almadim

mrhb eylül anneleri nasılsınız. bugun bizim kontrolumuz vardı. bebeğimin böbreklerinde büyüme vardı, hala devam ediyomuş, doktor erkek bebeklerde, olbileceğini sonra düzeldiğini söyledi ama düzelmiyede bilirmiş doğduktan sonra çocuk cerrahına muhakkak gösterin dedi, çok üzülüyorum , gelişimi, herseyi güzel gidiyor ama böbrekleri çok canımı skıyor insallah düzelir sizde dua edin lütfen.

Aaa canim uzme canini bak gecebiliyomus positif dusun eminim hersey guzel gecicek eger buyukluk gecmesse tedavi yontemi vardir butun dualarim seninle

kalın bez mı nasıl yanııı normal dogumda mı hasta bezımı o kadar mı kanama oluyooo normal pedler ıdare etmaz mıııı ((

bende kıyafetlerı hazırrr sagolsun teyzem doldurmuşşş zaten cabukta buyuyorrr bır hastane cıkısı alıcammm yanlızz bu gogus pedı felan hangısı daha kulanıslı olur bılmıyorum tek kullanımlık kılotlar ıdeal evettt

kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???

kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???

Galiba sutun geliyo kotu bisy deilde genede doktoruna soyle bence bi bebegin ilk almasi gereken sati gibi olan suttun deil normalde merak etme gogus hazirlik yapiyo diye biliyorum simdiden ped kullanmaya basliyabilirsin :))

kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…