Selamm kizlarr bu sicak gunlerde kolay gelsin herkeze ben daha bebegin hickirdigini hic hissettmedim( ama ne zaman dondugunu biliyorum cunku genelde kaburgalarima vuruyoo bide arabada kemer takinca cok kipirdiyo sizinkiler surekli bas asagimi kaliyo yoksa hala donuyormu ??
Selamm kizlarr bu sicak gunlerde kolay gelsin herkeze ben daha bebegin hickirdigini hic hissettmedim( ama ne zaman dondugunu biliyorum cunku genelde kaburgalarima vuruyoo bide arabada kemer takinca cok kipirdiyo sizinkiler surekli bas asagimi kaliyo yoksa hala donuyormu ??
kızlarrrr alışverışler ne durumda ben daha bırsey almadım odası ve bebek arabası dısında hıcbırsey almadım lıstesı olan varmııı hangı marka hangı urunu tercıh etmelıyım yonlendırırmısınız emzırme sutyenı lohusa pıjaması gogus pedı gıbıı....
gizemcim iyi olmana çok sevindim tatlım o korku ona yeter merak etmee tatilin tadını çıkarmışsınn süper olmuşş benimde bugün karnımda gaz ağrısı var çok fenaa kıvrandırıyo vallaa
sağol canım evet öyle gerçekten yetti korku ona.. Kıyamam ben sana o gaz ağrısı berbat brşey biliyorum bendede oluyor arada bir ne yapılır bilmiyorum ben wc de oturup bekliyordum dayanamadığım zamanlarda belki faydası olur. Kayısı falan ye belki dışarı çıkartır seni rahatlarsın cnm
mrhb eylül anneleri nasılsınız. bugun bizim kontrolumuz vardı. bebeğimin böbreklerinde büyüme vardı, hala devam ediyomuş, doktor erkek bebeklerde, olbileceğini sonra düzeldiğini söyledi ama düzelmiyede bilirmiş doğduktan sonra çocuk cerrahına muhakkak gösterin dedi, çok üzülüyorum, gelişimi, herseyi güzel gidiyor ama böbrekleri çok canımı skıyor insallah düzelir sizde dua edin lütfen.
Bizim de beşiğimiz alınmadı daha, Pişik kremi göğüs kremi.Bebe bakım çantası biberon. Ufak tefek şeyler kaldı.Bide kendime sabahlık alacam. Geceliklerimi alırken sabahlık almamıştım ama pişman oldum.Bi arkadaşım çok gerekli dedi.Hastanede altımıza kalın bez baglanınca yürürken dışardan görüntü çirrkin oluygörüntüyü kapatmak içinmiş.
Aaa canim uzme canini bak gecebiliyomus positif dusun eminim hersey guzel gecicek eger buyukluk gecmesse tedavi yontemi vardir butun dualarim seninle
canım benim bebemin bütün kıyafetleri hazır zaten aylar öncesinden hazrlamıştım yazın zor olacağını tahmin ettiğimden. Önceki yazılarda paylaşmıştım neler aldığımı, hastane çkışı 1 tane aldım zaten bi ton çıtçıtlı bodys i var
battaniyeleri falan ayakkabı oatik çorap bide kendim için gecelik aldım hastane için göğüs pedi aldım, bide tek kullanımlık kilotlardan alacağım oda mothercare da varmış oraya gidicemç,. Markası benim için önemli değil önemli olan kalitesi en azıdan tenine değecekler kaliteli olmalı dışta olanlar o kadar öneml değil emzik ve biberon aldım işte küvet alıcaz ayın 20 sinde odası gelecek beşik alıcaz ve bebek arabası onlarda bu ayın sonunda falan inşallah
Aaa canim uzme canini bak gecebiliyomus positif dusun eminim hersey guzel gecicek eger buyukluk gecmesse tedavi yontemi vardir butun dualarim seninle
kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?