2011 Eylül Anneleri

ben her gün 2 taneden 6 tane okuyabilirm 35 tane kalıyor geriye.okumak isteyen sayısını yazsın eğer 41 i tamamlarsak başlayalım ne dersiniz

kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?

Ne mi derim?Allah razı olsun süper fikir derim.5 tane de ben okurum.Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza inş.

kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???

Canım bu çok normal bişey önemli olan göğüslerini sıkıp süt getirmeye çalışmaman işte bu çok zararlı erken doğumu bile başlatabilir..

günaydın kızlar, bugün nasılsınız..benim dişim yine azdı... 20'lik dişlerim 5-6 seneden beri çalışıyolar çıkamadılar şu son günlerde çok ka<bardılar.. biri sicim gibi çıktı diğeri de çok şiş çıktı çıkçak.. tam zamanında yani ,sert bişey çiğneyemiyorum..beynim zonkluyo..bakalım bugün kontrolüm var dr söylicem olmazsa diş hastanesine giderim..

kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?

cnm çok güzel düşünmüşsün.. bende 3 tane okuyabilirim.. başında ve sonunda ne dencek onu da yazarsan,hepimiz arkadaşların isimlerini söylememiz gerekiyomu filan..

Canım sıkma canını mutlak bir çaresi vardır stres yapıp bebeğinide üzme çok geçmiş olsun..

cilekstrawberry;

cnm profil resmine bayıldım.. allah mutluluğunuzu bozmasın.. ada bebeği böyle mutlulukla karşılayın..

hasretcim üzülme bitanem gçmiş olsun benimde oğlumun böbreklerle ilgili sorunumuz vardı böbrekle idrar torbası arasındaki kanal genişti idrarı böbreklerine geri kaçıyodu ve enfeksiyon oluyodu her enfeksiyon geçirmesi demek böbreklerinin zarar görmesi demekti doktorunun dediği takibni yaptır ama nefroloji bölümüne götürüniversite hastanelerinde oluyo bu bölüm bizim doktorumuz sünnet önermişti 4 aylıken sünnet yaptırdım bi daha enfeksiyon olmadı ama her ihtimale karşıda takibi her ay yapıldıı ve geçtii üzülmee geçicekk bunların hepsii amaa sakın ihmal etme

Offff dis agrisi cok kotu bide agri kesiciide alamiyosun gecmis olsun karanfil koku varsa koy biraz oraya diycem genelde disim agriyinca oyke yapiyorum ama cikmamis disede iyi gelirmi bilmiyorum kolay gelsinn

mrb canım aynı sorun bende de vardı üç kere ayrıntılı ultrasona girdim hep aynı genişlikte çıktı

benimki korkulcak bi genişlikte değil dedi doktor allahtan sorun olmaz şimdilik dedi ama ilerde ne olur belli olmazmış daha fazla genişler se o zaman müdehale edebilirler sanırım.nasıl bi tedavisi var onuda bilmiyorum ben.umarım kötü bişey olmaz evet erkek bebeklerin çoğunluğunda bu sorun yaşanıyormuş genellikle idrar boşaltımları tam olmadığından kaynaklanıyomuş.bizim yapmamız gereken kontrolllerimizi aksatmıcaz

kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
toplam 33 etti 8 tane kaldı başka almak isteeyen olursa yazsın.biz başlayalım.ne kadar okursak o kadar bağışlarız.cuma akşam 5 e kadar bitirelim.ben genel olarak dualarım emeği geçen herkesin evlatlarına sağlık sıhhat için ibadetimizin kabul olması için genel bir dua ederim..ama sizlerde en son yasininiz bittiğinizde dileklerinizi dualarınızı edin.ben başlıyoeum .Allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin

merhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım bebişler nasıl ben çok zorlanıyorum bu aralar hep halsizim kezzocum bende 3 tane okurum hayırlıısyla

bende aynı durumdayım 7-8 ayda bir şişer dişim yine başladı şu sıcakta hiç çekilmiyo

bende okurum canım 3 tane

kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
toplam 39 etti 2 tane kaldı başka almak isteeyen olursa yazsın.biz başlayalım.ne kadar okursak o kadar bağışlarız.cuma akşam 5 e kadar bitirelim.ben genel olarak dualarım emeği geçen herkesin evlatlarına sağlık sıhhat için ibadetimizin kabul olması için genel bir dua ederim..ama sizlerde en son yasininiz bittiğinizde dileklerinizi dualarınızı edin.ben başlıyoeum .Allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…