kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?
kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?
kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???
mrhb eylül anneleri nasılsınız. bugun bizim kontrolumuz vardı. bebeğimin böbreklerinde büyüme vardı, hala devam ediyomuş, doktor erkek bebeklerde, olbileceğini sonra düzeldiğini söyledi ama düzelmiyede bilirmiş doğduktan sonra çocuk cerrahına muhakkak gösterin dedi, çok üzülüyorum, gelişimi, herseyi güzel gidiyor ama böbrekleri çok canımı skıyor insallah düzelir sizde dua edin lütfen.
mrhb eylül anneleri nasılsınız. bugun bizim kontrolumuz vardı. bebeğimin böbreklerinde büyüme vardı, hala devam ediyomuş, doktor erkek bebeklerde, olbileceğini sonra düzeldiğini söyledi ama düzelmiyede bilirmiş doğduktan sonra çocuk cerrahına muhakkak gösterin dedi, çok üzülüyorum, gelişimi, herseyi güzel gidiyor ama böbrekleri çok canımı skıyor insallah düzelir sizde dua edin lütfen.
günaydın kızlar, bugün nasılsınız..benim dişim yine azdı...20'lik dişlerim 5-6 seneden beri çalışıyolar çıkamadılar şu son günlerde çok ka<bardılar.. biri sicim gibi çıktı diğeri de çok şiş çıktı çıkçak.. tam zamanında yani ,sert bişey çiğneyemiyorum..beynim zonkluyo..bakalım bugün kontrolüm var dr söylicem olmazsa diş hastanesine giderim..
günaydın kızlar, bugün nasılsınız..benim dişim yine azdı...20'lik dişlerim 5-6 seneden beri çalışıyolar çıkamadılar şu son günlerde çok ka<bardılar.. biri sicim gibi çıktı diğeri de çok şiş çıktı çıkçak.. tam zamanında yani ,sert bişey çiğneyemiyorum..beynim zonkluyo..bakalım bugün kontrolüm var dr söylicem olmazsa diş hastanesine giderim..
kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
toplam 33 etti 8 tane kaldı başka almak isteeyen olursa yazsın.biz başlayalım.ne kadar okursak o kadar bağışlarız.cuma akşam 5 e kadar bitirelim.ben genel olarak dualarım emeği geçen herkesin evlatlarına sağlık sıhhat için ibadetimizin kabul olması için genel bir dua ederim..ama sizlerde en son yasininiz bittiğinizde dileklerinizi dualarınızı edin.ben başlıyoeum .Allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?