Evet bizde açalım burdanda yazışırız ordan da. Dostluğumuzu pekiştiririz.Bu arada eski aylarin anneleri facebook sayfa acmis eylul annelerinin de sayfasi varmi kizlar ??
Canım sıklma canını hepsi geçecek kendini böyle inandır.Benim kızımda da kafasında kist var dediler.İlk Dünyam karardı ama geçti Kendimi de geçeceğine inandırdım.gelişim aşamasında bazı aksaklıklar görülüyo ama geçiyo hepsi.mrhb eylül anneleri nasılsınız. bugun bizim kontrolumuz vardı. bebeğimin böbreklerinde büyüme vardı, hala devam ediyomuş, doktor erkek bebeklerde, olbileceğini sonra düzeldiğini söyledi ama düzelmiyede bilirmiş doğduktan sonra çocuk cerrahına muhakkak gösterin dedi, çok üzülüyorum, gelişimi, herseyi güzel gidiyor ama böbrekleri çok canımı skıyor insallah düzelir sizde dua edin lütfen.
kalın bez mı nasıl yanııı normal dogumda mı hasta bezımı o kadar mı kanama oluyooo normal pedler ıdare etmaz mıııı((
kızlarrrrrrrrr cuma akşamı kandil bugünü saymazsak 3 gün var aramızda paylaşıp bebeklerimiz için 41 yasin okuyalım mı ne dersiniz ?
arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
bende de var şişlik 39 numaraydı ayaklar oldu 41 delircem dışarı çıkarken giycek bi terlik bile bulamıyorum uyandıgımda pek bişi yokta ayaklarımı sallayıp oturunca yandım hemen şişio ayaklar hele yüzüm burnum bazen öle bi oluyo ki aynaya bakmak istemiyorum bazı çok bilmiş teyzelerde sinirimi bozuo yok sende albüm mü var niye şiştin bu kadar şu doğumu yapta düzel bi vs diye kendileri doğurmadan nasıllardı acaba merak ediyorum..sürekli idrar kan tahlılım yapılıo kontrollerde album olsa bişi olsa çıkar diyorumanlamıyolar...arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???
Ben 37 numara terlik giyerdim şimdi 38-39giyiyorum. Sadece terlik giyebiliyorum. babetlerim falan hiç olmuyo. Ellerim de uyandığımda şiş gibi oluyo zor açıp kapatıyorum zamanla açılıyo.Şişlik var tabi bende de3-4 kilo şişliğim vardır diyorum ben.
cilekstrawberry;
cnm profil resmine bayıldım.. allah mutluluğunuzu bozmasın.. ada bebeği böyle mutlulukla karşılayın..
kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
toplam 39 etti 2 tane kaldı başka almak isteeyen olursa yazsın.biz başlayalım.ne kadar okursak o kadar bağışlarız.cuma akşam 5 e kadar bitirelim.ben genel olarak dualarım emeği geçen herkesin evlatlarına sağlık sıhhat için ibadetimizin kabul olması için genel bir dua ederim..ama sizlerde en son yasininiz bittiğinizde dileklerinizi dualarınızı edin.ben başlıyoeum .allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin
bende de var şişlik 39 numaraydı ayaklar oldu 41 delircem dışarı çıkarken giycek bi terlik bile bulamıyorum uyandıgımda pek bişi yokta ayaklarımı sallayıp oturunca yandım hemen şişio ayaklar hele yüzüm burnum bazen öle bi oluyo ki aynaya bakmak istemiyorum bazı çok bilmiş teyzelerde sinirimi bozuo yok sende albüm mü var niye şiştin bu kadar şu doğumu yapta düzel bi vs diye kendileri doğurmadan nasıllardı acaba merak ediyorum..sürekli idrar kan tahlılım yapılıo kontrollerde album olsa bişi olsa çıkar diyorumanlamıyolar...
boşver sen onları önemli değil
ama ayakları uzatmak lazımmış otururken. hep aynı pozisyonda kalmamak gerekiyormuş
doktora sordunmu bunun br ilacı varsa kullanalım
yaa ben yeni gördümm bende okurum 3 taneeee
doktora sordunmu canım.
ben c.tesi gittim aklıma gelmedi o anda. bir ara telefonla sorucam bende doktora
moralim çok bozuluyor canım ya.
kIZLARR ütü yapmam gerekk offfffffffffffffffffffff birikti ütüler onlar bana bakıyor ben onlara
ütü yapmanın kolaybi tarafını bulan var mı anacım
Şu 2 ay geçsin kızımla kucaklaşmak istiyorum artık allahın izniylee
duymuyorum zaten onları yinede insanın canını sıkıyolar :) yok doktora sormadım perşembe gidicem o zaman sorarım bi ilaç krem vs varsa sölerim.evet uzatmak faydalı artık sıcaklarda çok ondan oluyo bence kışın olsak bu kadar olmazdı.
Canım ayaklarına yani diz kapağının bir karış altına parmağınla bastır-çek ciddi bi çökme yoksa problem yok demektir. Takma kafana doğumdan sonra hepimiz fısssssss diye sönecez. Bişey kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?