2011 Eylül Anneleri

Bu arada eski aylarin anneleri facebook sayfa acmis eylul annelerinin de sayfasi varmi kizlar ??
Evet bizde açalım burdanda yazışırız ordan da. Dostluğumuzu pekiştiririz.
Canım sıklma canını hepsi geçecek kendini böyle inandır.Benim kızımda da kafasında kist var dediler.İlk Dünyam karardı ama geçti Kendimi de geçeceğine inandırdım.gelişim aşamasında bazı aksaklıklar görülüyo ama geçiyo hepsi.
kalın bez mı nasıl yanııı normal dogumda mı hasta bezımı o kadar mı kanama oluyooo normal pedler ıdare etmaz mıııı ((

Canım hasta bezi olmasada şu bildiğimiz kalın pedler var ya onlardan kullanılıyo genelde.İlk birkaçgün yoğun geliyo kanama.

arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda

arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda

Ben 37 numara terlik giyerdim şimdi 38-39giyiyorum. Sadece terlik giyebiliyorum. babetlerim falan hiç olmuyo. Ellerim de uyandığımda şiş gibi oluyo zor açıp kapatıyorum zamanla açılıyo.Şişlik var tabi bende de3-4 kilo şişliğim vardır diyorum ben.

kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
toplam 41 etti:) yavrularıımıza şifa,sağlık,sıhhat için vesile kabul eder inşallah Mevllam.Allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin.cuma akşamı 5 te ortak bir dua yaparız burda kızlar.ben yazarım.öptüm hepinizi.çok sevindimmm

Arkadaşlar bu yasin okuma işini çok iyi düşündünüz..Hepinizin ağzına yüreğine sağlık Allah şimdeden kabul etsin ben arapça yazıdan bilmiyorum Türkçeden okuyorum olurmu ki? olursa baada fala gelen varsa versin ..

bende de var şişlik 39 numaraydı ayaklar oldu 41 delircem dışarı çıkarken giycek bi terlik bile bulamıyorum uyandıgımda pek bişi yokta ayaklarımı sallayıp oturunca yandım hemen şişio ayaklar hele yüzüm burnum bazen öle bi oluyo ki aynaya bakmak istemiyorum bazı çok bilmiş teyzelerde sinirimi bozuo yok sende albüm mü var niye şiştin bu kadar şu doğumu yapta düzel bi vs diye kendileri doğurmadan nasıllardı acaba merak ediyorum..sürekli idrar kan tahlılım yapılıo kontrollerde album olsa bişi olsa çıkar diyorumanlamıyolar...

kızlar bırrde benım bazen sol bazende sag gogsumden sıvı gelıyor bugun gecelıgımde baya bı yayılmıs ve gecelıgın kması bıle sertleşiş sıvıdan normalmııı ???

evet canım o sıvı normal bu haftalarda bana mesaj geliyor turkcellden bu haftalarda kolastrum denen sıvı gelebilir göğüsten demişti dün falan o yüzden ped kullan ben almıştım göğüs pedi bebedor aldım baya var içinde zaten 5 tl bişi yani ama benden sıvı gelmedi doğuma kadar da gelmeyebilirmiş ama geledebilirmiş.

doktora sordunmu canım.
ben c.tesi gittim aklıma gelmedi o anda. bir ara telefonla sorucam bende doktora

moralim çok bozuluyor canım ya.

cilekstrawberry;

cnm profil resmine bayıldım.. allah mutluluğunuzu bozmasın.. ada bebeği böyle mutlulukla karşılayın..

Canım benim çok teşekkür ederim. Onu haftasonu çekilmiştik bende koydum işte beğendiğine çok sevindim :)
Dünden beri biraz keyfim yok psikolojik olarak ya herşeyden korkuyorum sanki habire kapıyı açıyorum sanki biri var karşımda bi ses geliyor zıplıyorum ay diye, dünde eşim kaybettiğimiz bi kart vardı digi nin onu bulmuş ne oldu ne oldu falan dedi böyle gelip onu da azarladım korktum bişi oldu sandım. Noluo bana anlamadım, bide aklıma geliyor şu geçen yaşadığımız chat olayı kendimi kötü hissediyorum soğuyorum ne oluyor bana anlamadm. Eşimde ne oldu sana iyimisin konuş benimle falan diyip duruyor bende kendimi iyi hissetmiyorum dedim sonra uyudum. Sizde de böyle garip şeyler oluor mu

yaa ben yeni gördümm bende okurum 3 taneeee

kIZLARR ütü yapmam gerekk offfffffffffffffffffffff birikti ütüler onlar bana bakıyor ben onlara
ütü yapmanın kolaybi tarafını bulan var mı anacım
Şu 2 ay geçsin kızımla kucaklaşmak istiyorum artık allahın izniylee

boşver sen onları önemli değil
ama ayakları uzatmak lazımmış otururken. hep aynı pozisyonda kalmamak gerekiyormuş

doktora sordunmu bunun br ilacı varsa kullanalım

boşver sen onları önemli değil
ama ayakları uzatmak lazımmış otururken. hep aynı pozisyonda kalmamak gerekiyormuş

doktora sordunmu bunun br ilacı varsa kullanalım

duymuyorum zaten onları yinede insanın canını sıkıyolar :) yok doktora sormadım perşembe gidicem o zaman sorarım bi ilaç krem vs varsa sölerim.evet uzatmak faydalı artık sıcaklarda çok ondan oluyo bence kışın olsak bu kadar olmazdı.

doktora sordunmu canım.
ben c.tesi gittim aklıma gelmedi o anda. bir ara telefonla sorucam bende doktora

moralim çok bozuluyor canım ya.

Canım ayaklarına yani diz kapağının bir karış altına parmağınla bastır-çek ciddi bi çökme yoksa problem yok demektir. Takma kafana doğumdan sonra hepimiz fısssssss diye sönecez. Bişey kalmayacak.

Şekerim bende çok beğendim profil resmini ben ütüyü ütü masasını oturma hizama getirip oturarak yapıyorum çok rahat oluyo valla birde televizyonun karşısına geçiyorum yavaş yavaş yapıyorum sende dene bak daha iyi oluyor..

çok haklısın.cevabını bekliyorum canım perşembe yazarsın

Artık son aylardayız şişmemiz çok normal , bana dr um hergün 20 dakka ayaklarını dik dedi ben yapıyorum onu bide tuz yemeyin fazla bol bol su için benim şişliklerim ayaklarımı yere sarkıtınca bide çok yürüyünce yorulunca oluyor ama öyle çok yok su içmezseniz ödem yapar. Bu kadar ciddi takmayın kafaya, ama geçmiyorsa ve gerçekten parmak basınca çöküyorsa doktora gidin gebelik zehirlenmesi falan da olabiliyormuş.
Su içmekten yemek yemeyi unutuyorum artık bende

Canım ayaklarına yani diz kapağının bir karış altına parmağınla bastır-çek ciddi bi çökme yoksa problem yok demektir. Takma kafana doğumdan sonra hepimiz fısssssss diye sönecez. Bişey kalmayacak.

canım ya bu son aylar çok şişmeye başladım. inan kafayı yicem ciddi bir çökme yok. ama içimde birikiyor demekki. bir yandan bebek kilo alsın diye uğraşıyorum. biryandan da ben şişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…