2011 Eylül Anneleri

Offff dis agrisi cok kotu bide agri kesiciide alamiyosun gecmis olsun karanfil koku varsa koy biraz oraya diycem genelde disim agriyinca oyke yapiyorum ama cikmamis disede iyi gelirmi bilmiyorum kolay gelsinn

evt cnm saol. ağrı kesici alsam hafifler enazından.. karanfil koyayım bari hiç aklıma gelmedi...

ütü yaparken bende senin taktiği uyguluyorum. böylece fazla ayakta kalmamış oluyorum. ütüde fazla yorucu olmuyor bu şekilde

cnm ben genelde kandil gecesi okurum. sen 5'e kadar bitirelim demişsin. ben cuma akşam işten geldikten sonra okurum diye düşünmüştüm.. nasıl yapalım..hem o gece dua ile bitirmek daha iyi olmaz mı...

Benim bi ara şişlikten ayak parmaklarım ayrık ayrık olmuştu. Korkudan tuzu tamamen bıraktım cacığı bile tuzsuz yiyorum tadı olmasada. Bütün yemekler de tuzsuz eşim kendine sonradan ekliyo. Bide eşim bana bi tabure getirdi üzerine ince yastık sardık evde sürekli ona uzatıyorum ayaklarımı.Ayaklarım hiç yerde değil yani.Siz de deneyin çok fark ediyo.

cnm ben genelde kandil gecesi okurum. sen 5'e kadar bitirelim demişsin. ben cuma akşam işten geldikten sonra okurum diye düşünmüştüm.. nasıl yapalım..hem o gece dua ile bitirmek daha iyi olmaz mı...

olur tabi canım o zaman herkes son yasininden sonra gönlünce duasını etsin bende gece 11 gibi filan yatsıdan sonra hepimiz adına genel bir dua ederim. o zamana herkes bitirmiş olur.

olur cnm ben 2 okurum sen de 1 tane okursun..
ama dediğim gibi ben kandil gecesi okumak istiyorum.. kezzo bi cvp yazarmısın..
Tamam canım 1tanesi bende.
olur tabi canım o zaman herkes son yasininden sonra gönlünce duasını etsin bende gece 11 gibi filan yatsıdan sonra hepimiz adına genel bir dua ederim. o zamana herkes bitirmiş olur.

Tamam canım Allah kabul eder inşallah. Sonraki haftalardada tekrarlayabiliriz bunu. Ramazanda iyi olur.

cnm bende aynı şekildeyim.psikolojim sıfır..eşimlede atışıp duruyoruz onada kafam takılıyo. ama genel olarak mutsuzum... sanki hayattan zevk almıyorum. dün gece hiç odaya girmedimbile. baba oğul oturdular. mutfakta işim bitti, salonda dinlendim eşim geldi,yanımıza gel dedi ses istemiyorum dedim. sonra rahat edemedimyatak odasına geçtim uyumuşum. bende çok asabi bişey oldum. herşeyi takıyorum. bakalım bu akşam kontrolum var. dr ne dicek. inşallah herşey yolundadır da moralim bi nebze düzelir. :26:
bide evde korkuyosan fazla yalnız kalmamaya bak. yanına annen kardeşin veya birileri gelsin. dikkat et tatlım..

canım ya aynen bende de oluyo.moralim 0. akşamaa kadar evde yalnızım bazen garip korkularım oluyor.her an kapı açılackmış gibi.nedense hiçbirşeyede tahammulüm kallmadı.aklıma olumsuz eskiden yaşanan şeyler geliyor.aynı problemler yaşanacakmı korkusu oluyo.offf hepimiz aynıyız sanki.Allah yardım etsin hepimize

offff offf bende bu aralar pek asabiyim benim kayış koptu eşim ve oğlum hariç herkesin burnundan geitiriyorum :)) kendimi bi tuhaf hissediyorum demekki herkeste varr ...... bende 5 tane okurum dedim ama diğeer arkadaşlara kalmadı herkes sebeplensin 2 tanesini okumak isteyen arkadaşım olursa verebilirim .....facedenmi açtın grubuu ekleyelim hemen

Evet canım facede K.K 2011 EYLÜL ANNELERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…