Offff dis agrisi cok kotu bide agri kesiciide alamiyosun gecmis olsun karanfil koku varsa koy biraz oraya diycem genelde disim agriyinca oyke yapiyorum ama cikmamis disede iyi gelirmi bilmiyorum kolay gelsinn
Şekerim bende çok beğendim profil resmini ben ütüyü ütü masasını oturma hizama getirip oturarak yapıyorum çok rahat oluyo valla birde televizyonun karşısına geçiyorum yavaş yavaş yapıyorum sende dene bak daha iyi oluyor..
kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
5 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
5 tane harmer
3 tane nazz
toplam 33 etti 8 tane kaldı başka almak isteeyen olursa yazsın.biz başlayalım.ne kadar okursak o kadar bağışlarız.cuma akşam 5 e kadar bitirelim.ben genel olarak dualarım emeği geçen herkesin evlatlarına sağlık sıhhat için ibadetimizin kabul olması için genel bir dua ederim..ama sizlerde en son yasininiz bittiğinizde dileklerinizi dualarınızı edin.ben başlıyoeum .Allah şimdiden hepimizinkini kabul etsin
bende aynı durumdayım7-8 ayda bir şişer dişim yine başladı şu sıcakta hiç çekilmiyo
cnm ben genelde kandil gecesi okurum. sen 5'e kadar bitirelim demişsin. ben cuma akşam işten geldikten sonra okurum diye düşünmüştüm.. nasıl yapalım..hem o gece dua ile bitirmek daha iyi olmaz mı...
Canımistersen ben de okıuyabilirim seninkilerden.
cnm ben genelde kandil gecesi okurum. sen 5'e kadar bitirelim demişsin. ben cuma akşam işten geldikten sonra okurum diye düşünmüştüm.. nasıl yapalım..hem o gece dua ile bitirmek daha iyi olmaz mı...
Tamam canım 1tanesi bende.olur cnm ben 2 okurum sen de 1 tane okursun..
ama dediğim gibi ben kandil gecesi okumak istiyorum.. kezzo bi cvp yazarmısın..
olur tabi canım o zaman herkes son yasininden sonra gönlünce duasını etsin bende gece 11 gibi filan yatsıdan sonra hepimiz adına genel bir dua ederim. o zamana herkes bitirmiş olur.
Canım benim çok teşekkür ederim. Onu haftasonu çekilmiştik bende koydum işte beğendiğine çok sevindim :)
Dünden beri biraz keyfim yok psikolojik olarak ya herşeyden korkuyorum sanki habire kapıyı açıyorum sanki biri var karşımda bi ses geliyor zıplıyorum ay diye, dünde eşim kaybettiğimiz bi kart vardı digi nin onu bulmuş ne oldu ne oldu falan dedi böyle gelip onu da azarladım korktum bişi oldu sandım. Noluo bana anlamadım, bide aklıma geliyor şu geçen yaşadığımız chat olayı kendimi kötü hissediyorum soğuyorum ne oluyor bana anlamadm. Eşimde ne oldu sana iyimisin konuş benimle falan diyip duruyor bende kendimi iyi hissetmiyorum dedim sonra uyudum. Sizde de böyle garip şeyler oluor mu
olur tabi canım o zaman herkes son yasininden sonra gönlünce duasını etsin bende gece 11 gibi filan yatsıdan sonra hepimiz adına genel bir dua ederim. o zamana herkes bitirmiş olur.
Canım benim çok teşekkür ederim. Onu haftasonu çekilmiştik bende koydum işte beğendiğine çok sevindim :)
Dünden beri biraz keyfim yok psikolojik olarak ya herşeyden korkuyorum sanki habire kapıyı açıyorum sanki biri var karşımda bi ses geliyor zıplıyorum ay diye, dünde eşim kaybettiğimiz bi kart vardı digi nin onu bulmuş ne oldu ne oldu falan dedi böyle gelip onu da azarladım korktum bişi oldu sandım. Noluo bana anlamadım, bide aklıma geliyor şu geçen yaşadığımız chat olayı kendimi kötü hissediyorum soğuyorum ne oluyor bana anlamadm. Eşimde ne oldu sana iyimisin konuş benimle falan diyip duruyor bende kendimi iyi hissetmiyorum dedim sonra uyudum. Sizde de böyle garip şeyler oluor mu
Face de Eylül anneleri grubu açtım. Kızlar Bekliyorum.
canım 2011 eylül anneleri grubu var onunda baya üyesi var o değil heralde seni bulamadım facede((
Kızlar Bi grup açtım Beni ekleyin Face Adresim Özlem Ulukan Yayık.
offff offf bende bu aralar pek asabiyim benim kayış koptu eşim ve oğlum hariç herkesin burnundan geitiriyorum :)) kendimi bi tuhaf hissediyorum demekki herkeste varr ...... bende 5 tane okurum dedim ama diğeer arkadaşlara kalmadı herkes sebeplensin 2 tanesini okumak isteyen arkadaşım olursa verebilirim .....facedenmi açtın grubuu ekleyelim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?