canım senin isminimi eklicez yoksa eylül annesi diyemii anlayamadım
canım ya bu son aylar çok şişmeye başladım. inan kafayı yicem ciddi bir çökme yok. ama içimde birikiyor demekki. bir yandan bebek kilo alsın diye uğraşıyorum. biryandan da ben şişiyorum.
cnm bende aynı şekildeyim.psikolojim sıfır..eşimlede atışıp duruyoruz onada kafam takılıyo. ama genel olarak mutsuzum...sanki hayattan zevk almıyorum. dün gece hiç odaya girmedimbile. baba oğul oturdular. mutfakta işim bitti, salonda dinlendim eşim geldi,yanımıza gel dedi ses istemiyorum dedim. sonra rahat edemedimyatak odasına geçtim uyumuşum. bende çok asabi bişey oldum. herşeyi takıyorum. bakalım bu akşam kontrolum var. dr ne dicek. inşallah herşey yolundadır da moralim bi nebze düzelir. :26:
bide evde korkuyosan fazla yalnız kalmamaya bak. yanına annen kardeşin veya birileri gelsin. dikkat et tatlım..
offff offf bende bu aralar pek asabiyim benim kayış koptu eşim ve oğlum hariç herkesin burnundan geitiriyorum :)) kendimi bi tuhaf hissediyorum demekki herkeste varr ...... bende 5 tane okurum dedim ama diğeer arkadaşlara kalmadı herkes sebeplensin 2 tanesini okumak isteyen arkadaşım olursa verebilirim .....facedenmi açtın grubuu ekleyelim hemen
evet nazcım bende de bi mutsuzluk var şimdi ütümü bitirdim bide ben gayet iyiydim ama şu haftasonunki yaşadığım olay beni buhrana itti iyice insanın içinden bişiyapmak gelmiyor,napıcam bilmiyorum , zaten hamilelik psikolojisi buhrana girmeye hazırız bi desteğe ihtiyacm var sanırım eşim de çok fazla destek değil ben tripliyim diye oda öyle arıyor habire merak ediyr ama bana yetmiyor, insan neden mutsuz olur ki sebepsiz halbuki herşey yolunda çok şükür kendimizi mutlu etmek içinbirşeyler bulmamız lazım canım ya. İnşallah kontrolün iyi geçer tatlım. Evde yanlızlıktan korkmuyorum da anlık şeylerden korkuyorum eşim varken bile korkuyorum tepkilerden falan
Kızlar en iyisi siz önce beni ekleyin faceden Özlem Ulukan Yayık
Sonra Ben SİZİ gruba eklerim.
Çünkü grup şu an gizli göremiyosunuz
Açık yaparsam da olmuyor yazıştığımız şeyleri herkez görenbiliyo.
onun için önce beni ekleyin.
cnm bende bir ütü var anlatamam. işin ucu kaçtı sabahları ne lazımsa ütülüyorum. çok pasaklı bişey oldum. ama akşamları cnm istemiyor. hafta sonu malum...ne olcak bilmem bu ütülerin hali...
Mutluyum,Mutlusun,Mutlu,Mutluyuz,Mutlusunuz,Mutlular....
evet arkadaşlar tekrarlıyalım,yazmak bile ii geldi...
Bende ekledim simdi face ten armoni sarigol olarak kapali grup mu actiniz
kızlar face de ana sayfada yazışmaları görüyorum. acaba benim arkadaşlarda görür mü..acil yardım edin..ben pek anlamma..
Canım seni göremedim
K.K 2011 eylül anneleri
Evet kapalı grup
bebeğe kilo nasıl aldırılır ben anlamıyorum arkadaşlar ? Bebeğin kilo alması sağlıklı beslenme ile alakalı ve tamamen ırsidir anne kaç kilo ile doğmuşsa bebekde tahmini o şekilde doğar. Kordondan yemek mi gönderiyorsunuz ben anlamadım bebeğe kilo aldırmayı
Lütfen normal beslenmenizi yapın ki ne gereksiz yere kilo alın nede ödem olup şişin. Ben sağlıklı ve az yiyerek besleniyorum bebeğim de gayet haftasına göre kilosu normal gidiyor. Benim için sağlıklı olmamız önemli , ben sağlıklı ve dinç olmalıyım ki bebeğimde öyle olsun değil mi
Bidaha ekledim bakalim oldumu
hayır canım grubun ayarları kapalı kimse bişey görmüyo. sen o grupta olduğun için görüyosun.
İstersen eşinin facesini aç bi bak grupta sana ait yzışmalar görünmüyor. Panik yapma.
cnm duvarım gizlide ama içim rahat etmedi yinede. gizlilik ayarlarından uğraşıyorum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?