2011 Eylül Anneleri

tamam canım bende girdim şimdi ama facede sorun oluştuğu için açılmıyomuş birazdan tekrar denicem

canım ya bu son aylar çok şişmeye başladım. inan kafayı yicem ciddi bir çökme yok. ama içimde birikiyor demekki. bir yandan bebek kilo alsın diye uğraşıyorum. biryandan da ben şişiyorum.

bebeğe kilo nasıl aldırılır ben anlamıyorum arkadaşlar ? Bebeğin kilo alması sağlıklı beslenme ile alakalı ve tamamen ırsidir anne kaç kilo ile doğmuşsa bebekde tahmini o şekilde doğar. Kordondan yemek mi gönderiyorsunuz ben anlamadım bebeğe kilo aldırmayı
Lütfen normal beslenmenizi yapın ki ne gereksiz yere kilo alın nede ödem olup şişin. Ben sağlıklı ve az yiyerek besleniyorum bebeğim de gayet haftasına göre kilosu normal gidiyor. Benim için sağlıklı olmamız önemli , ben sağlıklı ve dinç olmalıyım ki bebeğimde öyle olsun değil mi

evet nazcım bende de bi mutsuzluk var şimdi ütümü bitirdim bide ben gayet iyiydim ama şu haftasonunki yaşadığım olay beni buhrana itti iyice insanın içinden bişiyapmak gelmiyor,napıcam bilmiyorum , zaten hamilelik psikolojisi buhrana girmeye hazırız bi desteğe ihtiyacm var sanırım eşim de çok fazla destek değil ben tripliyim diye oda öyle arıyor habire merak ediyr ama bana yetmiyor, insan neden mutsuz olur ki sebepsiz halbuki herşey yolunda çok şükür kendimizi mutlu etmek içinbirşeyler bulmamız lazım canım ya. İnşallah kontrolün iyi geçer tatlım. Evde yanlızlıktan korkmuyorum da anlık şeylerden korkuyorum eşim varken bile korkuyorum tepkilerden falan

Kızlar grubun ayarlarını düzelttim Grubu K.K 2011 Eylül Anneleri yazınca faceden bulabilirsiniz.
Ama yazışmalarımızı gruptakilerden başka kimse görmeyecek. Bizbizeyiz :)

Son düzenleme:

Canım ben seninkini alırım 2 tanesini de ben okuyayım o zaman paylaşmış olduk. Valla ben kimseye bişi etmiyorum ama çok gergin ve mutsuzum çenemi kapatıyorum kimseyi kırmamak için

cnm bende bir ütü var anlatamam. işin ucu kaçtı sabahları ne lazımsa ütülüyorum. çok pasaklı bişey oldum. ama akşamları cnm istemiyor. hafta sonu malum...ne olcak bilmem bu ütülerin hali...

Mutluyum,Mutlusun,Mutlu,Mutluyuz,Mutlusunuz,Mutlular....
evet arkadaşlar tekrarlıyalım,yazmak bile ii geldi...

cnm istek gönderdim sana nazlı aydın yiğit...

valla ben hayatta sabah kalkıp ütü yapamıyorum çok tembelim o konuda yani, temizlik hastalığı hafiften var bende ama ütüleri nerdeyse 1 aydır ütülemiodum hahaha şimdide mutsuzum ya ondan bişi yapacak halim yook bende tekrarlıyım canım

mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlulaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :95:

kızlar face de ana sayfada yazışmaları görüyorum. acaba benim arkadaşlarda görür mü..acil yardım edin..ben pek anlamma..

kızlar face de ana sayfada yazışmaları görüyorum. acaba benim arkadaşlarda görür mü..acil yardım edin..ben pek anlamma..

hayır canım grubun ayarları kapalı kimse bişey görmüyo. sen o grupta olduğun için görüyosun.
İstersen eşinin facesini aç bi bak grupta sana ait yzışmalar görünmüyor. Panik yapma.

senin durumun iyi olduğu için benim nedemek istediğimi anlıyamadın herhalde.

hayır canım grubun ayarları kapalı kimse bişey görmüyo. sen o grupta olduğun için görüyosun.
İstersen eşinin facesini aç bi bak grupta sana ait yzışmalar görünmüyor. Panik yapma.

cnm duvarım gizlide ama içim rahat etmedi yinede. gizlilik ayarlarından uğraşıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…