2011 Eylül Anneleri

Kızlar bu arada şunu farettim ekleyemeyenler şöyle denesinler
Arama yapıyosunuz K.K 2011 Eylül Anneleri diye (aynen bu şekilde yazın)
Sonra Gruba istek göndermeden grubun üzerine tıklayın
sağ üst köşede katılmak için başvur a tıklayın
...

senin durumun iyi olduğu için benim nedemek istediğimi anlıyamadın herhalde.

anne sol tarafına yattıgında bebek daha ıyı beslenırmış canım sende oyle yappp akşamları soluna yat musaıt oluyorsan yemeklerden bıraz sonra hemen degıll tv ızlerken felan solunda yatarak dınlen bebege faydası olacaktır

senin durumun iyi olduğu için benim nedemek istediğimi anlıyamadın herhalde.

anladığım için yorum yazdım zaten sana, bolbol yediğinden bahsetmişsin bende o kadar yeme kendin için ye bebeğe kilo aldırılmaz kendine edersin demek istedim, ama cevap yazmala hata etmişim yorumuna bakılırsa ttlım..

hayır canım grubun ayarları kapalı kimse bişey görmüyo. sen o grupta olduğun için görüyosun.
İstersen eşinin facesini aç bi bak grupta sana ait yzışmalar görünmüyor. Panik yapma.

Canım ben seni face ime ekledim sende beni gruba alır mısın bir türlü bulamadım açtığın grubuu yaa

Kızlar face e dalıp burayı unutmayalım hahahha

Tabi unutmayız canım buranın da ayrı bi tadı var. Daha fazla kişi var. Bundan sonra buradan da oradan da görüşürüz. Oradan samimiyeti ilerletebiliriz.Temmuz annelerinde dikkatimi çekti hem faceleri var hemde biribirilerinde telefon noları. Birini birkaç gün görmesinler hemen doğurdunmu diye arıyolar. ne güzel bişi ama...

yaaa ne güzelll ne tatlılar, e tabi artık temmuz anneleri doğurmak üzere hatta doğuranlarda vadır ne heyecanlı bakalım bizim nasıl olacak inşallah sağsağlim o günleri görmeyi allah nasip eder hehe

Kızlar yaa yardıma ihtiyacım var.Hani bizim şu cumaya okunacak olan 41 yasin vardı ya ben ondan 5 tane almıştım.Normalde eve temizlikçi kadın gelcekti hafta sonu şimdi konuştuk cuma gelebilirim dedi.Dolayısıyla ben 5 tane yetiştiremem sanırım.bir kaç tanesini alabilecek var mı?

Canım ben blaccandy den 2 tane alıyım demiştim ama senden de alabilirim eğer almayacak olursa 2 tane?
Tam netleştirelim onu

Kızlar ben bugün doktorumda 32 hafta çalışabilir raporu almaya gittim.Bebişimide gördüm.Herşey yolunda çok şükür.Bu arada daha önceden bu raporla ilgili konuşmuştuk.Haber vereyim dedim.Okuluma raporu verdim.Bir sıkıntı çıkarmadı.Yanlız doktorumda müdürümde raporum 37 haftaya kadar geçerli olduğunu sonra aktarım yapacağıma dair tekrar rapor almam gerektiğini söyledi.Doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarabilmek için.Bilginiz olsun İnş.sonradan bir sorun çıkarmazlar.Sizler ne yaptınız?Haberleşelim...

canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına maşallah.ben biraz araştırdım rapor olayını.sanırım yönetmelikte bu konuda netbirşey yokmuş.uygulama ilden ile değişiyormuş.biraz idarenin biraz mem in insiyatifindeymiş.ben bilecikteyim şu ana kadar izni tatile denk gelen kimse aktaramamış.ama ben kapıları zorlayacağım.azmettim.okul varda benmi gitmiyorum.eğer aktarabilirsem bir ilk olacak burada.

kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
3 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
3 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
4 tane blackcandy
toplam 41 etti:) sanırım son durum by blackcandy ve harmerdan 2 şer tane alıp çileğe ekledim.doğrudur inşallah

Evet cnm bende araştırmıştım.Kimi il kabul etmiş.kimi yaz tatili diye saymamışlar.Sende ücretli izinden sonra ne yapmayı düşünüyosun* Bu arada doğumun ne zmandı cnm.haa bide aklıma gelmişken ücretsiz izndeyken sigorta hakkımızdan yararlanmaya devam ediyomuyuz?
Senin de kafanı şişirdim kusura bakma ama son bir soru:eylül de verilen eğitim-öğretim ödeneğini izinde olsak bile alabiliyormuyuz?Off ya amma uğraştırıyolar insanı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…