2011 Eylül Anneleri

Canım ben nazzzzdan 1tane almıştım. Harmerden de 1tane alabilirim.

kizlar yasin okuyaaginizi yeni gordum ben de 1 tane okuyabilirim.beni de dahil eder misiniz birinizden alabilirim nwtlestirip ozelden mesaj atar misiniz ben telden giriyoum arada kaciriorum boyle

kizlar yasin okuyaaginizi yeni gordum ben de 1 tane okuyabilirim.beni de dahil eder misiniz birinizden alabilirim nwtlestirip ozelden mesaj atar misiniz ben telden giriyoum arada kaciriorum boyle

canım benim 4 etti zaten ben sadece blackcandy den almış olayım 2 tane sende diğer kalan 2 tanesini al şimdi canım benim için 2 yasin yaz ben 2 tane okuyacağım diğer arkadaşlara da kalsın . Bu arada cuma günümü okuyacağız bunları ve ne diyerek başlaacağız okumaya onu dasöyleyin :)

tamam o kalan 2 taneyi de ben okurum cuma gunu beni d listeye eklersiniz o zaman tesekkur ederim
bu arada diyarbakirda olan anneler aventin tum urunleri kanz a gelmis ellerinde olmayan bir ssy lazim olursa da 2gune getiriolarmis fiyatlari da normaldi taksitte yapiolar kanz da kiyafetler yuzde 50 indirimliydi chicco citycenterde kapanmis agustos sonunda ninova da acilacakmis su genesis in karsisindaki yeni avm de

ben ütü yapmanın kolayını buldum canım önce klimayı açıyosun varsa vantilatörde olur sonra tv de en sevdiğin diziyi açıyosun başlıyosun ütüye bir yandan tv izleyip bi yandan da ütü yapınca vakit nasıl geçiyo anlamıyosun bu arada kaliteli ütü şart yoksa insanı çileden çıkarıyo ütüden sonra hemen ılık bi duş tamamdır:)

aynen cnm. şişer ve geçerdi. bu sefer sicim gibi çıktı.orası çok ağrıyo zaten. üsteki şişlik okadar canımı acıtmıyo..

canım bugün alışveriş yaptım kızım için ağrı falan kalmadı tavsiye ederim :) bu arada gerçekten heryerde %70 e varan indirimler var kaçırmayın eğer istanbuldaysanız forum istanbul süperdi bugün:)

canım benim ismim 2 kere geçmiş sanırım çilek yazacaktın :))

kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
3 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
3 tane harmer
2 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
2 tane çilekstrawberry
2 tane awez
1 tane esilemeyra
toplam 41 etti:) sanırım son durum istediğiniz zaman okuyun kızlar cuma gece 11 gibide yatsıdan sonra herkes duasını etsin birde genel olarak dualarım ben isterseniz burdan yazarım duayı herkes okur cuma haberleşiriz tekrar

Tamamdır canım sen yaz genede.Çok gelen varsa alabilirim.

canım benim doğum kısmetse normal olursa 1 ekim sezeryan olursa 15 eylül gibi doktor ekime kalmadan eylül sonu gibi diyor.ben eğer doğum öncesini aktaramazsam izinden sonra 10+10 rapor alacağım.eğer yapabilirsem 40 gün heyet raporu alacağım ki bunu çoğu yapmış yapamazsam 10 gün mazeeret iznimi kullanacağım raporların ardından. ücretsiz izindeyken elbette sigorta hakkımız devam ediyor sadece kıdem derece alamıyoruz.eğitim ödeneği genelgesindede fiilen işin başında olan öğretmenler alabilir diyor sanırım bizi kapsamıyor mem in avukatı yakın arkadaşım şu an izinde dönüşte araştıracak iyice bi konuşurum size yazarım.

slm arkadaşlar ben 2010 eylül annesiyim şöyle bir bakayım size dedim ve çok duygulandım geçen seneki koca göbüşüm aklıma geldi tadını çıkartın bir arkadaş ütüden bahsetmiş tv karşısında sonra duş düşündüm ben şimdi kızımla ütü yapsam kırk defa bölünür çok yorucu ama süper duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.aslında şu izin olayı için yorum yazmaya karar vermiştim.ben de öğretmenim ve iznimi ekleyemedim malesef yaza denk geldiği için kabul etmediler dr de rapor vermedi zaten kızım iki aylıkken göreve başladım çok zor oldu bir de benim sıpa huysuzlaştı gece uykuları düzensizleşti size tavsiyem rapor izin falan bi şekilde ayarlayın en az 6 aylık olsun kuzularınız herkese hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Mrb afilli bize doğum hikayeni anlatırmısın?Malum hepimiz doğumla yatıp kalkıyoruz şu an

Mrb afilli bize doğum hikayeni anlatırmısın?Malum hepimiz doğumla yatıp kalkıyoruz şu an

olur anlatayım:)benim sezaryenle olacağı belliydi ama tam tarih belli değildi pazartesi 20 eylül kontrole gittim ooo bebek doğuma hazırlanıyor yarın alalım dedi bir heyecanla eve geldik zaten ben hastane için neler hazırlamıştım her şey tam eşim de eline almış bir kamera öyle röportaj yapar:)tavsiye ederim hoş oldu anneanne babaanne dede teyze amca bizim ev curcuna tabi neyse gece heyecandan uyuyamıyorum sabah kalktık herkes kavaltı yapıyor bana yasak malum ben de girdim güzel bir duş aldım giyindim fotolar videolar ama nasıl neşeliyiz hastaneye gittik yolda benim sıpa bir hareket çıkacak neredeyse o da anladı sanırım sonra hastanede kandırdılar beni daha var almamızı diye kasılmamam için aniden gelip aldılar beni eşimin desteğini unutamam hiç o sıcak uğurlaması öpüp çok güzeldi ameliyatı anlatmayım bebeğimi ilk gördüm Allahım dedim bu benim mi saçlı kara böcük ayakları üçgendi onu hatırlıyorum odama geçtim kızımı getirdiler ama millet meraklı bana göstermiyolar insanlar büyülenmiş gibi sonra ilk emzirme ilk bakış ilkler Allahım sanki yeniden dünyaya gelmiş gbi hafiftim yaşayınca görürsünüz muhteşem bir ferahlık kapladı beni sonra bir baktım kızım babası gibi japon çekik gözlü hamileyken en çok tip merak edilir acaba sizinkiler kime benzeyecek tipler nasıl size şimdi günler geçmez demi böyle işte benim hikayem:)

Teşekkür ederiz. İnşallah bizde alırız bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza.Bebeğini sağlıkla büyüt,Allah analı babalı büyütsün canım.

bende anlatmak istiyorum oğlumun doğumunu ama becere bilecekmiyim doktor daha 4 haftalıken 20 haziran dedi kontorlerim her ay yapıldı bide ilk olunca heyecan başka bazen onu görmek için karnımın ağrıdığını sancımın olduğunu söylerdim eşime yeterki göreyim diye hatta bi keresinde doktor artık yeter gelmeyin bütün maaşınızı banamı vereceksiniz ben çağırdığım zaman geleceksiniz iişte en son ay giitik herşey normal kilosu çok iyi ters değil ama rahmin çok dar dedi biraz zorlanırsın dedi geldik daha doğumumu 20 gün kala kayın valdem geldi oğluşuma bir sürü eşya almışlar zaten annem bir sürü çeyiz yapmıştı neyse 19 haziran günü sabahı sancılandım ama böyle az az hep uykum gelirdi kayın valdem bekleyelim şimdi gitmeyelim hastaneye dedi hatta anne annesi ebeydi geneld ebütün ailenin doğumlarını o yaprdı benikontrolo etti yok hiç açılman yok ama doğum sancıları rahmin çok dar dedi ve ben bu riski göze allamam dedi hastaneye gidin dedi akşamına gitik ben kayınvaldem eşim görümcem ebe uyuyordu uyandırdık doğumu dedi evet dedik muyane etti açılmam yoktu doktoru çağırdı ama benim doktorum malesef gelemedi istedi ama malesef kabul etmedi hastane benim doktorum özeldi ama özeldi yaptırmıyordu doktorda beni muyane etti ve bana seni sabaha kadr doğurtup tatile gidecem şanslısın dedi bana ve lavman yapıldı uzandım suni sancı verdiler ve çok şidetlendi ama açılma yoktu çok kötüydü o sancılar giren doğuryor gelen doğuruyor ben ise aynı ne bir suyum geldi nede kanamam kuru kuru sancı ebede ekidebir elle muayne ediyor yok yok bir elimi eşim bir elimi görümcem tuutuyor ikisininde elini morartım oh olsun ısırdımda 2 yüzüğümüde kırdım vura vura neyseki görümcem elimden aldı benim oğlan aşağı inecekkken ben bağırdıkça :44::44:yukarı çıkıyordu taş gibi oluyordu doktor artık yeret bebek dayanamaz bu sancılara dedi en son ameliyata alındım uyutun beni uyutun beni diye bağırıyorum uyutular ve uynadığımda yanımda bir melek vardı ayy ne deçirkindi ağlaması bütün sancıları ağrıları unutum o an çok uzun oldu darısı sizinde başınıza yüce rabbim sizde anneliği tatırsın çok güzel bir duygu ama bütün acılara değer

ben hem doğum sancısını çektim hemd esezeryan oldum yani bir çıkmadı sadece 24 saat sancı çetim şimdiki doğumum normal istiyorum ama doktor yanaşmıyor sezeryan diyor bakalım hayırlısıyla nasıl olacak bide kızlar kendinizi kasmayın sancınız olduğu zaman rahat bırakınki açılmanız olsun doğum kolay olsun sonuçta herşey meleklerimiz için sancılar ağrılar unutulup gidiliyor

bende aynısını yapıyorum camı. Ama yapı meselesi herhalde bebek alacağını alıyor. Inş. Sağlıklı olsunda artık yapıcak bişey yok. Bende fazla şişmek istemiyorum. Bu arada kaşar ve meyvede bebeğe kilo aldırıyormuş. Bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…