kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
3 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
3 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
4 tane blackcandy
toplam 41 etti:) sanırım son durum by blackcandy ve harmerdan 2 şer tane alıp çileğe ekledim.doğrudur inşallah
Tamam cnm ona göre haberleşiriz.Bu arada iyi olmana çok sevindim.Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın inş.
kizlar yasin okuyaaginizi yeni gordum ben de 1 tane okuyabilirim.beni de dahil eder misiniz birinizden alabilirim nwtlestirip ozelden mesaj atar misiniz ben telden giriyoum arada kaciriorum boyle
canım benim 4 etti zaten ben sadece blackcandy den almış olayım 2 tane sende diğer kalan 2 tanesini al şimdi canım benim için 2 yasin yaz ben 2 tane okuyacağım diğer arkadaşlara da kalsın . Bu arada cuma günümü okuyacağız bunları ve ne diyerek başlaacağız okumaya onu dasöyleyin :)
kIZLARR ütü yapmam gerekk offfffffffffffffffffffff birikti ütüler onlar bana bakıyor ben onlara
ütü yapmanın kolaybi tarafını bulan var mı anacım
Şu 2 ay geçsin kızımla kucaklaşmak istiyorum artık allahın izniylee
aynen cnm. şişer ve geçerdi. bu sefer sicim gibi çıktı.orası çok ağrıyo zaten. üsteki şişlik okadar canımı acıtmıyo..
Canım ben seninkini alırım 2 tanesini de ben okuyayım o zaman paylaşmış olduk. Valla ben kimseye bişi etmiyorum ama çok gergin ve mutsuzum çenemi kapatıyorum kimseyi kırmamak için
kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
3 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
3 tane harmer
3 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
4 tane blackcandy
toplam 41 etti:) sanırım son durum by blackcandy ve harmerdan 2 şer tane alıp çileğe ekledim.doğrudur inşallah
kızlar
6 tane ben
5 tane mrwmstf
3 tane blackcandy
6 tane hasret 27
3 tane nickless
3 tane harmer
2 tane nazz
3 tane ferhatt
3 tane melek99
2 tane tunemi
2 tane çilekstrawberry
2 tane awez
1 tane esilemeyra
toplam 41 etti:) sanırım son durum istediğiniz zaman okuyun kızlar cuma gece 11 gibide yatsıdan sonra herkes duasını etsin birde genel olarak dualarım ben isterseniz burdan yazarım duayı herkes okur cuma haberleşiriz tekrar
Evet cnm bende araştırmıştım.Kimi il kabul etmiş.kimi yaz tatili diye saymamışlar.Sende ücretli izinden sonra ne yapmayı düşünüyosun* Bu arada doğumun ne zmandı cnm.haa bide aklıma gelmişken ücretsiz izndeyken sigorta hakkımızdan yararlanmaya devam ediyomuyuz?
Senin de kafanı şişirdim kusura bakma ama son bir soru:eylül de verilen eğitim-öğretim ödeneğini izinde olsak bile alabiliyormuyuz?Off ya amma uğraştırıyolar insanı:2:
Kızlar ben bugün doktorumda 32 hafta çalışabilir raporu almaya gittim.Bebişimide gördüm.Herşey yolunda çok şükür.Bu arada daha önceden bu raporla ilgili konuşmuştuk.Haber vereyim dedim.Okuluma raporu verdim.Bir sıkıntı çıkarmadı.Yanlız doktorumda müdürümde raporum 37 haftaya kadar geçerli olduğunu sonra aktarım yapacağıma dair tekrar rapor almam gerektiğini söyledi.Doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarabilmek için.Bilginiz olsun İnş.sonradan bir sorun çıkarmazlar.Sizler ne yaptınız?Haberleşelim...
slm arkadaşlar ben 2010 eylül annesiyim şöyle bir bakayım size dedim ve çok duygulandım geçen seneki koca göbüşüm aklıma geldi tadını çıkartın bir arkadaş ütüden bahsetmiş tv karşısında sonra duş düşündüm ben şimdi kızımla ütü yapsam kırk defa bölünür çok yorucu ama süper duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.aslında şu izin olayı için yorum yazmaya karar vermiştim.ben de öğretmenim ve iznimi ekleyemedim malesef yaza denk geldiği için kabul etmediler dr de rapor vermedi zaten kızım iki aylıkken göreve başladım çok zor oldu bir de benim sıpa huysuzlaştı gece uykuları düzensizleşti size tavsiyem rapor izin falan bi şekilde ayarlayın en az 6 aylık olsun kuzularınız herkese hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Mrb afilli bize doğum hikayeni anlatırmısın?Malum hepimiz doğumla yatıp kalkıyoruz şu an
olur anlatayım:)benim sezaryenle olacağı belliydi ama tam tarih belli değildi pazartesi 20 eylül kontrole gittim ooo bebek doğuma hazırlanıyor yarın alalım dedi bir heyecanla eve geldik zaten ben hastane için neler hazırlamıştım her şey tam eşim de eline almış bir kamera öyle röportaj yapar:)tavsiye ederim hoş oldu anneanne babaanne dede teyze amca bizim ev curcuna tabi neyse gece heyecandan uyuyamıyorum sabah kalktık herkes kavaltı yapıyor bana yasak malum ben de girdim güzel bir duş aldım giyindim fotolar videolar ama nasıl neşeliyiz hastaneye gittik yolda benim sıpa bir hareket çıkacak neredeyse o da anladı sanırım sonra hastanede kandırdılar beni daha var almamızı diye kasılmamam için aniden gelip aldılar beni eşimin desteğini unutamam hiç o sıcak uğurlaması öpüp çok güzeldi ameliyatı anlatmayım bebeğimi ilk gördüm Allahım dedim bu benim mi saçlı kara böcük ayakları üçgendi onu hatırlıyorum odama geçtim kızımı getirdiler ama millet meraklı bana göstermiyolar insanlar büyülenmiş gibi sonra ilk emzirme ilk bakış ilkler Allahım sanki yeniden dünyaya gelmiş gbi hafiftim yaşayınca görürsünüz muhteşem bir ferahlık kapladı beni sonra bir baktım kızım babası gibi japon çekik gözlü hamileyken en çok tip merak edilir acaba sizinkiler kime benzeyecek tipler nasıl size şimdi günler geçmez demi böyle işte benim hikayem:)
anne sol tarafına yattıgında bebek daha ıyı beslenırmış canım sende oyle yappp akşamları soluna yat musaıt oluyorsan yemeklerden bıraz sonra hemen degıll tv ızlerken felan solunda yatarak dınlen bebege faydası olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?