anladığım için yorum yazdım zaten sana, bolbol yediğinden bahsetmişsin bende o kadar yeme kendin için ye bebeğe kilo aldırılmaz kendine edersin demek istedim, ama cevap yazmala hata etmişim yorumuna bakılırsa ttlım..
ben hem doğum sancısını çektim hemd esezeryan oldum yani bir çıkmadı sadece 24 saat sancı çetim şimdiki doğumum normal istiyorum ama doktor yanaşmıyor sezeryan diyor bakalım hayırlısıyla nasıl olacak bide kızlar kendinizi kasmayın sancınız olduğu zaman rahat bırakınki açılmanız olsun doğum kolay olsun sonuçta herşey meleklerimiz için sancılar ağrılar unutulup gidiliyor
canım bugün alışveriş yaptım kızım için ağrı falan kalmadı tavsiye ederim :) bu arada gerçekten heryerde %70 e varan indirimler var kaçırmayın eğer istanbuldaysanız forum istanbul süperdi bugün:)
günaydın kızlar....bu gün keyfim yerinde dün dr güzel şeyler söyledi.. kızım 28 haftalık ve 1,215 kg....:)))
bende 2 kg almışım.. merak ettim hep yazdınız ama bebişlerin haftasını ve kilosunu yazalım mı? dr ii dedi ama bana sanki kızım minik olcak gibi geliyor..
yaaa bende gezmek istiyorum artık...:84: herşeyi izne bıraktım inşallah bi aksilik olmaz.. been izmirdeyim...forum bornovayla aynı mı acaba..
Canım seninle karşılaşırız belki haha
Günaydın kuşum hoşgeldinn , ben yerim senin o miniğini oy oy maaşallah , doktor güzel şeyler söylediyse hiç endişe etme , annesine babasına göre doğar oda , ben geçen cuma gittim canım o zaman 31+5 idim, bebişimin kilosu da 1.850 civarıydı yani 800 küsür tam unuttum şimdi ama doktor normal dedigayet gününde gdiormuş çok şükür. Bende 1,5 kilo almışım şu ana kadar da toplam 9 kilo almışım ama doktorum kızıyor bu kadar çok alırsan 15-20 yi tamamlarsın diye meeğersem şaka yapıyormuş eşime göz atmış hahaha
Bu arada benimde 28 haftalıkken 1.300-400 gbii bişiydi canım endişe etme bebiş sağlıklı doğsun, ne kadar çok kilolu doğarsa o kadar sağlıksız olurmuş diye duydum ben, şeker hastalığı olanlar biliyorsun 3,5 kilodan fazla doğuruyorlar o da bebek için çok tehlikeli az olsun bizim olsun, doğunca dobiş yaparız biz onları
sanırım en zayıfı benmki 28+0 da 1080 gr.dı doktor zayıf dedi .gelişimide 1 hafta geri haftasına göre zayıf olduu için dedi.offff süt,yumurta,pekmez,meyve hiç ihmal etmiyorum,yiyorum ama neden böyle ya
canım daha vakit var bi anda kilo alabiliyor bebekler birde yediklerinin ona çok gitmesi için sol yanına yatacakmışsın mutlaka günde iki saat eğer çalışıyorsan işten gelip 2 saat soluna yat o şekilde dinlen uyurkende soluna yat çünkü beslenme ve kan damarları sağdan geçiyormuşsağa yatarsan az gidiyormuş , ben hep ilk zamanlardan beri soluma yatıyorum belkide ondan bebişimin kilosu iyidir. Birde ekmek olarak tam tahıllı ekmeklerden ye normal ekmeklerin hiç bir faydası yok ,sen ne kadar yersen ye bebek alacağı kadar alıyor üüzlme önemli olansağlıklı olmasıdır. Soluna yatmayı ihmal etme canım eminim hemen toparlayacaktır bak kendini bende 30. haftamda 4 gün geriden gelen kızımın normal gününe geldiğini öğrendim her an herşey değişiyor merak etme
sağol canım dediklerinz aklıma yattı epeydir sağ tarafa yatıyorum solum çürüdü resmen aylardır sola yatmaktan demekki eskisi gibi devam etmeliyim umarım dediğin gibi bir anda alır benim bebişimde:)
aaaaaaaaaaaa kıskandım valla bendemi anlatsam doğum hikayemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?