2011 Eylül Anneleri

cnm cam kemik hastası ne demek...

Canım pozitif düşün pozitif olsun..Böyle şeyleri düşünüp zihnini ve bebeğini yorma Allah büyük doktor normal dediyse kurcalama rahatına bak hamileliğinin tadını çıkar..

yaaa bende gezmek istiyorum artık...:84: herşeyi izne bıraktım inşallah bi aksilik olmaz.. been izmirdeyim...forum bornovayla aynı mı acaba..

büyük ihtimal aynıdır hep aynı mağazalar var zaten ben mothercare, smyk, wenice ve chicco dan alışveriş yaptım özellikle puset alacaklar chicco süper fırsat diye bişey yapmış pusetler 99 tl 'ye!!! şaka gibi park yatak falan baktık kampanyadalar. bende reklam yapmış gibi oldum ama vallahi anlaşmalı değilim hiçbiriyle:)

Son düzenleme:

tmm cnm çok saol.. doğru o mağazalar burda forumda da var.. bu hafta sonu gideyim bakayım olmazsa...:44:

benim kızım 29. haftanın sonunda 1400 gr dı.kilosu iyi ama 10 gün gelişme geriliği var demişti doktor ne demek anlayamadım hem nasıl kilosu tam oluyo hemde geriden gelişiyo. bol bol et ye demişti haftaya tekrar gidecez bakalım yediğim etler işe yaramış mı. birde ondan sonra 2 farklı doktora daha gittik hepside farklı şeyler söyledi. kimine göre bebek normal suyum az, kimine göre hepsi normal doktorları anlamak çok zor

sanırım en zayıfı benmki 28+0 da 1080 gr.dı doktor zayıf dedi .gelişimide 1 hafta geri haftasına göre zayıf olduu için dedi.offff süt,yumurta,pekmez,meyve hiç ihmal etmiyorum,yiyorum ama neden böyle ya

düzelir canım merak etme
beslenmene dikkat et.

cnm bnm doktorum 2-3 haftayı bulursa geriik önemli dedi 10 günden bişi olmaz o emim toparlar kendini bu aylarda.. sen dediği gibi et ye yumurta ye protein al bolbol, tam tahıllı ekmek ye , her doktor farklı fikre sahip ama 3 hafta gerilik olmadığı sürece gayet normal, o günlerde yumurtlama günleriyle alakalı bişimiş zaten endişe etme kuzum.

Canım pozitif düşün pozitif olsun..Böyle şeyleri düşünüp zihnini ve bebeğini yorma Allah büyük doktor normal dediyse kurcalama rahatına bak hamileliğinin tadını çıkar..

Orasi oyle tabi ama ayni anda hzmile kalan bi ark var bebegin 700 gram fazlaligu varmis bizimki miniss

16 nisan 2006 hamile olduğumu öğrendiğim gün test yaptım ve çift çizgiyi görünce eşimle ikimiz deliler gibii sevindik hatta dışarı çıkacaktık eşim saçlarına jöle yerine sıvı sabun sürmüş heyecandan kafasıı köpük köpüktüüüü en çok güldüğüm olay budur :))))))) sonrasında bir kaç gün sonra dr gittim sadece keseyi gördü bebek yok dedii ama daha çok küçüktüü görememesi normaldi 7 haftalık olana kadar görmedi en sonunda hazırlan kürtaj için dedi ben şok geçiriyordum ağlaya ağlaya çıktım hastaneden başka bir dr göründüm kalp atışına kadar dnledimm eğer öncegitiiğim doktora güvenmişlsaydım oğlum şuanda olmayacaktıı bu dönemide atlattık sonra midebulantıları başladıı oda geçtikten sonra herşe çok güzel gidiyordu mükemmel bir hamilelik geçirdim en sonunda 38 haftalıken bebeğin böbreklerinde bi problem gördüler dünyam başıma yıkıldıı ama doğar doğmaz takibe alıncak dedi doktorlar ......
gelelim oğlumun doğduğu güne 27 aralık 2006 hayatımın en güzel günlerinden biriydi nst çekildik sonuçlar için beklerken doktorumun kapısının önünde az bi kanamam geldi normal doğum çin hep bekledim 42 .ci haftam bitecekti 28 aralığa gün verdi doktorum ama nasip işte oğlum 1 gün önce gelmek istedi dünyaya yani 27 aralıkta :) sonra hemen yatış verdiler 5 saat sancı çektim 8 cm açıklığım vardı ama oğlumun kafası rahime oturmadığı için acil sezeryana aldılar mecburen sezeryan olduk 4 kilo doğdu yavrum ama minnoşum öyle tatlıydıkiii bakmaya doyamadım hemen emzimek istedim maşalah memeyle 40 yıllık arkadaş gibi cok cok emmeye başladı hemen sonrada nasıl büyüdü anlamadık vallaaa benimkide böylee iştee
çok şükür bu bebişimdede mide bulantıları hariç hiç bi sıkıntı yaşamadım inşalah hayırlısıyla doğum yaparız heyecan sardı beni şimdiden.........

Kemikleri cok cabuk kiriliyoo yere falan dustukleri anda hep bi yerleri kiriliyoo boylar kisa oluyo falan cok az gorulen bi hastalik

hımm tamam tatlım,kusura bakma sordum ama yazımın dan tam anlayamamıştım.. içini ferah tut,kötü düşüncelerlle bebişide üzde.. inşallah allahın izniyle sağlıcakla bebene kavuşursun..

Orasi oyle tabi ama ayni anda hzmile kalan bi ark var bebegin 700 gram fazlaligu varmis bizimki miniss

Canım seninki minişse benimkide öyle 29 haftalıkken gittiğimde 1300 kg ve 37 cm di...fazlalığı olmasının iyi bişey olup olmadığını bilmiyorum ama annede şeker olabilir...Kilolu olması iyi beslendiği anlamına gelmez...Allah korusun benimkinde de kalça çıkığı riski var eşimin sülalesinde var aklıma bile getirmiyorum getirmekte istemiyorum sende öyle yap canım üzme canını...

kızlarrrrrrrrrrrrrr ya bu kezzo ismimi değiştirmek istiyorum olurmu sizce mümkünmü nasıl yapılır bilen varmı

canım sorma deli gibi et yiyorum zaten ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısını diliyorum ve dinleniyorum

kızlar biz cuma günü izne ayrılacağımız için ancak kandil ibadetimi yaparım belki olur ya yetişmez falan diye peşin peşin okudum yasinlerimi allah hepimizin yavrularını sağlıkla doğurmak, sıhhatle büyütmek nasip etsin. mutlu, huzurlu, vatana millete hayırlı güzel çocuklar olsunlar inş. allah yardımcımız olsun:)

canım sorma deli gibi et yiyorum zaten ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısını diliyorum ve dinleniyorum

şu an senin bebişin kilosu ne? ben 31 haftada 1,500 dedi ama karnı 1 hafta küçükmüş.
bende senin gibi yiyip duruyorum. bu arada et-yumurta-kaşar-meyve bol bol yemek lazımmış. kilo aldırıyormuş. Ama ne kadar uğraşsanda bebek alıcağını alıyor canım. bende bebeiş kilo alsın diye uğraşıp duruyorum ama bu ayın sonunda gidince bakalım görücem ne kadar kilo almış. Sağlıklı olsunda artık kilolu olsun diye çabalamak istemiyorum açıkcası. Boşyere strestren başka bişey değil.

29. haftanın sonunda 1400 e yakındı şu an 31 deyiz bilmiyorum ne kadar olduğunu. bende birde yüksek şeker çıktı o yüzden kaşar meyve falan fazla yiyemiyorum diyetim var ancak onda ne kadarsa o kadar yiyorum. sadece eti serbest tuttu doktorum açıkçası benim için kilo alması iyi bişey değil malum şekerden dolayı açıkçası üstüne fazla düşmemek lazım ne kadar incelersen o kadar aksilik çıkıyo akışına bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…