Bizim 28 haftalikken kilomuz 1250 idi boyda 36 cm doktor normal bi bebek dedi de benim asil korktugum benim esimin annesi ver ablasi cam kemik hastasi esimde bisey yok bebisimiz gelmeden genetik test falan yaptirdik ama oyle az gorunen bi hastalikki tam nerde aricaklarini bilemiyolar sadece ultrasonda cok kucuk bi bebekse yada anne karninda bi kirik varsa goruyolar cok buyuk bi bebek dese icim rahatlicakkk doktor simdilik hic bi problem gorulmuyo dedi ama insan dusunmeden yapamiyoo
Bizim 28 haftalikken kilomuz 1250 idi boyda 36 cm doktor normal bi bebek dedi de benim asil korktugum benim esimin annesi ver ablasi cam kemik hastasi esimde bisey yok bebisimiz gelmeden genetik test falan yaptirdik ama oyle az gorunen bi hastalikki tam nerde aricaklarini bilemiyolar sadece ultrasonda cok kucuk bi bebekse yada anne karninda bi kirik varsa goruyolar cok buyuk bi bebek dese icim rahatlicakkk doktor simdilik hic bi problem gorulmuyo dedi ama insan dusunmeden yapamiyoo
aaaaaaaaaaaa kıskandım valla bendemi anlatsam doğum hikayemii
yaaa bende gezmek istiyorum artık...:84: herşeyi izne bıraktım inşallah bi aksilik olmaz.. been izmirdeyim...forum bornovayla aynı mı acaba..
büyük ihtimal aynıdır hep aynı mağazalar var zaten ben mothercare, smyk, wenice ve chicco dan alışveriş yaptım özellikle puset alacaklar chicco süper fırsat diye bişey yapmış pusetler 99 tl 'ye!!! şaha gibi park yatak falan baktık kampanyadalar. bende reklam yapmış gibi oldum ama vallahi anlaşmalı değilim hiçbiriyle:)
sanırım en zayıfı benmki 28+0 da 1080 gr.dı doktor zayıf dedi .gelişimide 1 hafta geri haftasına göre zayıf olduu için dedi.offff süt,yumurta,pekmez,meyve hiç ihmal etmiyorum,yiyorum ama neden böyle ya
benim kızım 29. haftanın sonunda 1400 gr dı.kilosu iyi ama 10 gün gelişme geriliği var demişti doktor ne demek anlayamadım hem nasıl kilosu tam oluyo hemde geriden gelişiyo. bol bol et ye demişti haftaya tekrar gidecez bakalım yediğim etler işe yaramış mı. birde ondan sonra 2 farklı doktora daha gittik hepside farklı şeyler söyledi. kimine göre bebek normal suyum az, kimine göre hepsi normal doktorları anlamak çok zor
cnm cam kemik hastası ne demek...
Canım pozitif düşün pozitif olsun..Böyle şeyleri düşünüp zihnini ve bebeğini yorma Allah büyük doktor normal dediyse kurcalama rahatına bak hamileliğinin tadını çıkar..
Kemikleri cok cabuk kiriliyoo yere falan dustukleri anda hep bi yerleri kiriliyoo boylar kisa oluyo falan cok az gorulen bi hastalik
Orasi oyle tabi ama ayni anda hzmile kalan bi ark var bebegin 700 gram fazlaligu varmis bizimki miniss
cnm bnm doktorum 2-3 haftayı bulursa geriik önemli dedi 10 günden bişi olmaz o emim toparlar kendini bu aylarda.. sen dediği gibi et ye yumurta ye protein al bolbol, tam tahıllı ekmek ye , her doktor farklı fikre sahip ama 3 hafta gerilik olmadığı sürece gayet normal, o günlerde yumurtlama günleriyle alakalı bişimiş zaten endişe etme kuzum.
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya bu kezzo ismimi değiştirmek istiyorum olurmu sizce mümkünmü nasıl yapılır bilen varmı
canım sorma deli gibi et yiyorum zaten ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısını diliyorum ve dinleniyorum
Canım editörlerden talepte bulunuyorsun 1 sefere mahsus değiştiriyorlar..
şu an senin bebişin kilosu ne? ben 31 haftada 1,500 dedi ama karnı 1 hafta küçükmüş.
bende senin gibi yiyip duruyorum. bu arada et-yumurta-kaşar-meyve bol bol yemek lazımmış. kilo aldırıyormuş. Ama ne kadar uğraşsanda bebek alıcağını alıyor canım. bende bebeiş kilo alsın diye uğraşıp duruyorum ama bu ayın sonunda gidince bakalım görücem ne kadar kilo almış. Sağlıklı olsunda artık kilolu olsun diye çabalamak istemiyorum açıkcası. Boşyere strestren başka bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?