29. haftanın sonunda 1400 e yakındı şu an 31 deyiz bilmiyorum ne kadar olduğunu. bende birde yüksek şeker çıktı o yüzden kaşar meyve falan fazla yiyemiyorum diyetim var ancak onda ne kadarsa o kadar yiyorum. sadece eti serbest tuttu doktorum açıkçası benim için kilo alması iyi bişey değil malum şekerden dolayı açıkçası üstüne fazla düşmemek lazım ne kadar incelersen o kadar aksilik çıkıyo akışına bıraktım artık
kızlar gebelik sitesinden okudum... 28. haftanın sonunda en az 900 kg- en çok ta 1,300 kg olurmuş... yani tamamen geniş bi yelpaze, 900 kg da doğcak büyücek,1,300 kg da..onun için bu kilo mevzusunu fazla takmayalım... allahın gücüne gitcek,derdiniz yok dert arıyonuz dicek.. biz ihmal etmeyelim beslenmemizi onlar alcakları kadar alır zaten..allah hepimizin bebelerine sağlık versin...
canım sorma deli gibi et yiyorum zaten ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısını diliyorum ve dinleniyorum
kızlar gebelik sitesinden okudum... 28. haftanın sonunda en az 900 kg- en çok ta 1,300 kg olurmuş... yani tamamen geniş bi yelpaze, 900 kg da doğcak büyücek,1,300 kg da..onun için bu kilo mevzusunu fazla takmayalım... allahın gücüne gitcek,derdiniz yok dert arıyonuz dicek.. biz ihmal etmeyelim beslenmemizi onlar alcakları kadar alır zaten..allah hepimizin bebelerine sağlık versin...
Çok haklısın canım; Ben baştan beri neler yaşadım. Önce ilk 6 haftada kanamam oldu daha önceden de 1 düşüğüm olduğundan yatmam gerekti 4 ay yattım..Tam herşey yoluna girdi derken 21 haftada bebeğimin amniyo sıvısı nerdeyse doğum anı gibi azaldı. Ve bebeğimin gelişimi 2 hafta geriye kaldı. Dr hiç kalkıymıyacaksın sol tarafına yat dedi. Kayınvalidemi acil cağırdık birde günde 4,5 litre su içtim Allahıma binlerce şükür daha ilk haftada suyu artmaya başladı. Şimdi 31 haftadayım suyu normale döndü sadece 1 hafta geride. Dr her ihtimale karsı çiğer geliştirici iğneyi yaptı.erken olursa diye. Ben kg hiç düşünmüyorum yeterki yaşadıklarımdan sonra Rabbim 34 haftaya erişip bebeğimi bize bağişlasın.....
canım 34.hafta kritikmi ne oluyorki 34 ü geçerse?
kızlaaaaaaar ya bugün olalı benim karnımın sağ alt tarafında pıt pıt diye kalp atışı gibi birşey oluyor 5 dk kadar sürüyor.ben bebeğimin kalp atışını mı duyuyorum sizce bu nedir doktorumu arasammı oluyormu sizdede çok tedirgin oldum ben ya
bide kızlar r-mübarek ramazan ayı yaklaşıyor oruç tutmayı düşünüyormusunuz yoksa zormu olur ben deneyecem tuta bildiğim kadar tutmaya çalışacam birde doktorada sorayım ben hiç acıkmıyorum ama havalar sıcak olduğu için çok susuyorum
ben düşünmüyorum canım doktorumda izin vermez zaten daha sonra kaza ederim inşallah. o sıcaklarda tehlikeli olabilir diye düşünüyorum özellikle susuzluk sorun çıkartabilir.
bide kızlar r-mübarek ramazan ayı yaklaşıyor oruç tutmayı düşünüyormusunuz yoksa zormu olur ben deneyecem tuta bildiğim kadar tutmaya çalışacam birde doktorada sorayım ben hiç acıkmıyorum ama havalar sıcak olduğu için çok susuyorum
hiç aklıma gelmedi ya hemen panik oldum hıçkırık bumu o zaman benim paşam hıçkırmayı öğrendi olleyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?