2011 Eylül Anneleri

benimde şekerim düşük çıktı. senin bebişin kilosu iyi merak etme. Sağlıklı olsunda kilo okadar önemli değil cnm

kızlar gebelik sitesinden okudum... 28. haftanın sonunda en az 900 kg- en çok ta 1,300 kg olurmuş... yani tamamen geniş bi yelpaze, 900 kg da doğcak büyücek,1,300 kg da..onun için bu kilo mevzusunu fazla takmayalım... allahın gücüne gitcek,derdiniz yok dert arıyonuz dicek.. biz ihmal etmeyelim beslenmemizi onlar alcakları kadar alır zaten..allah hepimizin bebelerine sağlık versin...

ayneeeeeeeeeeeen katılıyorum çok fazla takmayın şu kilo işini sağlıklı olsunlarda doğan büyüyo zaten

canım sorma deli gibi et yiyorum zaten ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama şimdi hayırlısını diliyorum ve dinleniyorum

sen zaten görevini yerine getiriyorsun annesi :) üzülme bolbol sol yanına yat bebeğe daha çok kan gidiyormuş, hergün 2 saat işten dönünce soluna yatıp dinlen. Sol yana yatmak hem bebeğe faydalı hemde ödemi azaltıyor. Ben ilk haftalardan beri yapıyorum işe yarıyor gerçekten. Şiödide ayaklarımı diktim havaya biraz şişliğim vardı amA geçmek üzere iice indi 20 dk günde ayakları havaya dik dedi dr umm cnm sende soluna yat sonraki kontrolünde eminim bebişin kilo almış olacak

Çok haklısın canım; Ben baştan beri neler yaşadım. Önce ilk 6 haftada kanamam oldu daha önceden de 1 düşüğüm olduğundan yatmam gerekti 4 ay yattım..Tam herşey yoluna girdi derken 21 haftada bebeğimin amniyo sıvısı nerdeyse doğum anı gibi azaldı. Ve bebeğimin gelişimi 2 hafta geriye kaldı. Dr hiç kalkıymıyacaksın sol tarafına yat dedi. Kayınvalidemi acil cağırdık birde günde 4,5 litre su içtim Allahıma binlerce şükür daha ilk haftada suyu artmaya başladı. Şimdi 31 haftadayım suyu normale döndü sadece 1 hafta geride. Dr her ihtimale karsı çiğer geliştirici iğneyi yaptı.erken olursa diye. Ben kg hiç düşünmüyorum yeterki yaşadıklarımdan sonra Rabbim 34 haftaya erişip bebeğimi bize bağişlasın.....

Kizlar bisey sorucam su 29 haftalik dogum yapan bi arkadas vardi haber alaniniz varmi bebis nasil olmus yanlislikla eski sayfalara gittim orda gordum

canım 34.hafta kritikmi ne oluyorki 34 ü geçerse?

kızlaaaaaaar ya bugün olalı benim karnımın sağ alt tarafında pıt pıt diye kalp atışı gibi birşey oluyor 5 dk kadar sürüyor.ben bebeğimin kalp atışını mı duyuyorum sizce bu nedir doktorumu arasammı oluyormu sizdede çok tedirgin oldum ben ya

canım 34.hafta kritikmi ne oluyorki 34 ü geçerse?

Benim doktor 35 gecince tehlike kalmiyo dedi bebegin herseyi bitmis sadece kilosu eksik oluyo dedi yani 35 hafta itibariyle dogum baslarsa durdurmuyolarr ama ben turkiyede yasamiyorum ablamin uc hafta erken geliyodu doktor kasilmalari durdurdu

hıçkırıyodur kuzum yaa :) tedirgin olma

evet kezzo o hıçkırıklarıdır benimde şimdi olduğu gibi böyle kalp atışı gibi bence bayanlar kiloları dert etmeyin belli olmaz doğuma kadar alırlar yemeyle içmeylede olmuyor kilo işi bebek alacağı kadar alıyor zaten benimde karnım bugün sertleşiyor sonrada kasık ağrım oluyor herşeye alıştım artık normal normal

bide kızlar r-mübarek ramazan ayı yaklaşıyor oruç tutmayı düşünüyormusunuz yoksa zormu olur ben deneyecem tuta bildiğim kadar tutmaya çalışacam birde doktorada sorayım ben hiç acıkmıyorum ama havalar sıcak olduğu için çok susuyorum

hiç aklıma gelmedi ya hemen panik oldum hıçkırık bumu o zaman benim paşam hıçkırmayı öğrendi olleyyyyyyyyyyyyy

ben düşünmüyorum canım doktorumda izin vermez zaten daha sonra kaza ederim inşallah. o sıcaklarda tehlikeli olabilir diye düşünüyorum özellikle susuzluk sorun çıkartabilir.

ben düşünmüyorum canım doktorumda izin vermez zaten daha sonra kaza ederim inşallah. o sıcaklarda tehlikeli olabilir diye düşünüyorum özellikle susuzluk sorun çıkartabilir.

Cnm ya hıçkırık o hiç merak etme.Bende ilk olduğun da korkmuştum ama şimdi gülüyorum pıt pıt 4-5 dak sürüyor hehe....

hamilelerin oruç tutması yasak canım hem dayanamazsınki nasıl tutmayı düşünüyosun ben normalde bile açlığa dayanamayan ve bayılan bi insanım herhalde oruç tutarken hiç dayanamamm

Cnm benim dr. ben sormadan söyledi sağolsun.Bebek için bir sakıncası olmaz.O senin bünyenle alakalı dedi.Dene ister tut ister tutma dedi.Bende tutmak istiyorum ama su meselesi beni korkutuyor.Yaklaşık 4 lt su içiyorum Bide ağustos offff...Hayırlısı bakalım.Tutamazsam da sonrası düşündürüyo açıkcası Arkadaşların çoğu halen tutamamış

hiç aklıma gelmedi ya hemen panik oldum hıçkırık bumu o zaman benim paşam hıçkırmayı öğrendi olleyyyyyyyyyyyyy

caımbenim ilk defamı hissettin çok tatlı bi his dimiiiii kalp atışı gibi ama 5 dk filan sürüyooo senin paşada öğrenmişş hıçkırığıı haydii kutlayalım bunuu :))))))) ben bayılıyorum elimin içine doğru hıçkırıyoo yaa

Son düzenleme:
Ben oruç tutsam bebeğimin halini düşünemiyorum. Hemde bu sıcakta.
Yemeyi de geçtim elimden su şişesi eksik olmuyo benim.
Bebeğimi zor durumda bırakmak istemem.

Kizla sacmalamayin bu sicakta yemeksiz susuz oruc tutulurmu hamileyken regime girmiyoruz orucmu tutucazz beslenme cok onemlii ben hamileyken oruc tutmak gunah diye biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…