2011 Eylül Anneleri

bi alemsin heehehehhe arada bi yokluyo doğru :) yaaaa evet ya kimse yok topikte kimse yokk nirdisiniz kılarrrrrrr

hoş geldin canım bebişin sağlıkla gelsin elif ismini çok severim hatta düşünüyordum ama ailede çok var seninde annler günü kutlu olsun

elifcim bugün pazardı malum bide annler günüydü bende yeni geldim beni yemeğe götürdüler bide hediyeyide alsak keyfim ediyecek yok ama daha ortda bişey yok az önce benim komşum aeşi karacadan set göndermişti ben baktım eşimde mutfak malzemesi dedi zaten ev ihtiyacı dedi demekki ev eşyası olmayacak benim hediyem oğluma aedim ne aldınız bana bekle süpriz diyor

şuan topiği okurken bir yandanda güzel güzel kahvaltımı yapıyorum işyerinde
bulantıda ne allah allah mutfağa girememek mi :)
benmi tuhafım acaba
başından beri kilo alıyorum 7 kiloya ulaştım bile dursun artık diyorum ama sürekli bir artış ne yesem yarıyo :)
bebişlerin hareketleri nasıl çok güçlü vuruyormu sizlerinde artık
benim oğlum sabahları annesiyle bir uyanır her yemekten sonra içerde koşturur sonra annesi uyurkende uyur

eminecim ben busefer şekerli birşeyler yedim göstersin hareketlensin diye açık açık gösterdi oturuyordu zaten doktor erkek dedi eminmisiniz dedim :) evet bak görüyormusun dedi aaa evet erkek dedim belgeleyin lütfen dedim çıktı aldık tam oğlumun çıkıntısından dayısıda görmek istiyordu bamya gözüktümü deyip duruyordu

bu arada magnezyuma başladık
kramplarım için ben istedim çünkü çok bacak ağrısı çekmeye başladım
kızlar benim ellerim çok kötü oldu çatladı hep hiç bir krem fayda vermiyor sürekli kuru
birde göbek çizgisi oluşan oldumu bende henüz yok

ben 2 kılo aldım sadece =( bebegımınde tekmelerı guclendı kıpır kıpır ıcımde
benım mıde bulantım falan olmadı hıc sadece baslarda cok ıstahsızdım hıc bır sey yemek ıstemıyordum oda gectı cok sukur..benım de ellerımle ılgılı problemım var cok hassastır normalde hamılelıkten mıdır bılmıyorum asırı kasınıyorlar 1 kaç gundur...

evet benimde sürekli kaşınıyor sürekli nemlendirmem gerekiyor yeni başladı bendede
hamilelikle ilgili bir şeymi anlayamadım

Hilal belge de mi istedin:)))
Dktor hanim ilk cinsyetine bakmaya calistiginda cokkk hareketliydi goremedi,
ikincisinde ise tamamen kilitlemisti.
Ama bu defa gizleyemez, yeri kalmamistir zaten.
Benim gobegimde bir cizgi olsun bir bombe olsun hiiiiic birsey yok.
Ama sertlik var. Uzun zamandir kapsul gibi birsey hissediyorum ama
hala gobegi goremedik.
Yuzerken her zmaanki gibi bikinimi giyiyorum.
Bir cekinme bi 'hamileyim gobegimi kapatayim, arsiz olur' hissi olmadi bende.
Su gobek de bir ciksin gerine gerine gezinecegim:)
Bazen otururken karnimda elimi gezdiriyorum ya da cok sikistiriyorsa yerini degistirsin diye
konusuyorum oglumla, sanirim "deli mi ne karniyla konusuyor" diyorlardir da
"ayhhh ne guzel hamile" demiyorlardir.
Neyse beklemeye devam.

günaydın kzlar bella hayırlı olsun oğluşun oluyor ya demmeki benimde tam belli değil kız olduğu doktor bey zaten demişti ama ben pembeler yaptım bile bide kızlar geçen hafta 74 kiloydum dün tardımdım 77 olmuşum bide valla yemekte yemiyorumki nerden alıyorum anlamadım giit bu gidişte doğuma 100 kiloyla gidicem çok kötü çok

bide hillal doktor sana kaçıncı haftada demişti kıza benziyor diye şimdi benimde içime kurt düştü doktora gitsemi diye

belge istedim tabi kız diyenlere nerden kız oluyomuş erkek işte demek için belli değil diyordum yok yok senin kızın olacak diyorlardı :)
yani sanki oğlum bana anne ben kız değilim deyip durdu bukadarmı güçlü bir his olur millet kız deyince karnıma bakardım erkeksin annecim tamam derdim rabbim yanıltmadı
keşke benimde göbeğim küçük olsaydı her defasında 1-2 beden büyük kıyafet alıyorum fazla hamile kıyafeti almıcam demiştim ama her ay dahada kilo alıyorum işyerinde tabi saklamaya çalışıyorum karnımı mahallede gere gere geziyorum

ayşecim 15 haftalıkken kız olabilir kesin değil demişti bağdaş kurmuştu saklamıştı
cuma günü de devlet hastanesinde yüksek ihtimal deyince arada kaldık ne şimdi bu diye
akşamda özele gittik net bir şekilde gördük ben ayrıntılı ultrasonu bekleyemedim valla 2 hafta daha eşimle kafayı yerdik

hillal benimde 15 haftada zaten ilk ultrasona girdiğim gibi sırtını döndü bize ve el salladı bekledik dönermi diye cinsiyeti için çok az döndü doktor beyde bacak arası boş gibi kız belirtileri var dedi ama net değil 18 haftada gelin söylerim dedi dahada gitmedim güzel kızım diye seviyorum ama hiç belli olmuyormuş bende millete kız diyorum sonradan oğlan çıkarsa sakladığımı falan düşünürler zaten oğlum herkese erkkek diyor ya

Evet Ayse sana sordum, dusundugunuz bir isim var mi?
Hilal Ahmet ismini koyacak misiniz yoksa ilk teklif miydi?

ben isim konusunda cinsiyeti tam kesinleşsin öyle koyacam ama eşimle işte o konuda anlaşamıyoruz malesef o ferhat dedi ben eren dedim doğduğu gün ben daha hastanedeyken kayıtaa ferhatt yaptı bende onun inadına eren dedim hep geneldede herkes eren diyor ferhat erende diyen çok

slm kızlar hayırlı olsun topiç 1 tane daha açıldı eylül analarından ben burayada takılırım benim doğum muhtemel 22 eylül ama 1 hafta geri dedi sorun yok desede bazen gününü yakalayıp bazen geriden gelmesi yeterli beslenemediğinimi gösteriyor acaba geç döllenme denmedi hiç gününde gidiyodu 1 kaç keeredir geri bişi yoktur demi bak canım sıkıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…