- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
Her sabah kusmak adetten oldu.
Ilk 4 ay yasadiklarima gore sahrada deniz!
Ohhhh cok rahatim sukur diyordum son bir aydir.
Bugun ilginc ki her yedigimi cikardim.
Hayirdir insaellah.
Anneler gunun kutlu olsun meselesini bu cocuk yanlis mi anladi ne:)))
Doktor hanim 'aman emine gecti diye yorma kendini' demisti.
'Ara ara yoklar' demisti.
Ya da 'olur bu kadar' deyip hic prim vermemek lazim:))
Buyuklerin bir inanci var (ki ben bu aralar bayagi inaniyorum buna)
hastayken yatmamak lazim "yatak cekermis insani"
ben ilk 4 ay nerdeyse kalkamadim, yatarken de cok rahat degildim ya neyse..
Eylul anneleri yerine hic konusmaz anneler diye degistirsek mi ismi?!
Nerdesinizzz
hoş geldin canım bebişin sağlıkla gelsin elif ismini çok severim hatta düşünüyordum ama ailede çok var seninde annler günü kutlu olsunMerhaba herkese,
Diger gruba cok giremesem de faydalandigim zamanlar olmustu.orda bilgilerimiz mevcuttu ama simdi burda tekrar tanitalim kendimizi:)
bugun itibariyle 23+4 olduk.kizimiz geliyor ins.adi da Elif olcak kismetse.18 haftanin sonundan itibaren az da olsa duzenli hareketlerini hissetmeye basladim.son zamanlarda ozellikle sabahlari ve de geceleri annesi uykuya gecmeden once oldukca hareketli.Hareketleri de eskiye oranla oldukca guclubu arada beklenen dogum tarihimiz 1 Eylül.
hepinizin anneler gunu kutlu olsun bu arada:)sevgiler..
Benim o kadar cok kasilmam olduki isi birakmak zorunda kaldim doktor ilac verdi durdu simdi yalanci kasilma olyomus yorgubluk yada stress ten rahim acilmadikca bi problem yok dedi
şuan topiği okurken bir yandanda güzel güzel kahvaltımı yapıyorum işyerinde
bulantıda ne allah allah mutfağa girememek mi :)
benmi tuhafım acaba
başından beri kilo alıyorum 7 kiloya ulaştım bile dursun artık diyorum ama sürekli bir artış ne yesem yarıyo :)
bebişlerin hareketleri nasıl çok güçlü vuruyormu sizlerinde artık
benim oğlum sabahları annesiyle bir uyanır her yemekten sonra içerde koşturur sonra annesi uyurkende uyur
eminecim ben busefer şekerli birşeyler yedim göstersin hareketlensin diye açık açık gösterdi oturuyordu zaten doktor erkek dedi eminmisiniz dedim :) evet bak görüyormusun dedi aaa evet erkek dedim belgeleyin lütfen dedim çıktı aldık tam oğlumun çıkıntısından dayısıda görmek istiyordu bamya gözüktümü deyip duruyordu
Ayse dusundunuz mu isim meselesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?