hamilelerin oruç tutması yasak canım hem dayanamazsınki nasıl tutmayı düşünüyosun ben normalde bile açlığa dayanamayan ve bayılan bi insanım herhalde oruç tutarken hiç dayanamamm
34 hafta da doğan bebekler genellikle hiç küveze girmeden yaşama uyum sağlıyorlarmış belkide sadece birkaç gün.
Tamamlarsak süper olur..
bugün bir aradaşım 34 haftalık doğum yaptı bebeği küveze almışlar sanırım kilosundan dolayı 1600 grmmış bebek. o yüzden ısrarla sordum kızlar demekki az kalacak bebişi küvezzde inşallah
ayneeeeeeeeeeeen katılıyorum çok fazla takmayın şu kilo işini sağlıklı olsunlarda doğan büyüyo zaten
Çok haklısın canım; Ben baştan beri neler yaşadım. Önce ilk 6 haftada kanamam oldu daha önceden de 1 düşüğüm olduğundan yatmam gerekti 4 ay yattım..Tam herşey yoluna girdi derken 21 haftada bebeğimin amniyo sıvısı nerdeyse doğum anı gibi azaldı. Ve bebeğimin gelişimi 2 hafta geriye kaldı. Dr hiç kalkıymıyacaksın sol tarafına yat dedi. Kayınvalidemi acil cağırdık birde günde 4,5 litre su içtim Allahıma binlerce şükür daha ilk haftada suyu artmaya başladı. Şimdi 31 haftadayım suyu normale döndü sadece 1 hafta geride. Dr her ihtimale karsı çiğer geliştirici iğneyi yaptı.erken olursa diye. Ben kg hiç düşünmüyorum yeterki yaşadıklarımdan sonra Rabbim 34 haftaya erişip bebeğimi bize bağişlasın.....
Günaydın bayanlar uzun zamandır ugrayamıyordum bilgisayarımda sorun vardı tekrar aranızdayım cok gerrilere gidemedim cookk zamanımı alacak cunku umarım tum eylül anneleri ve bebişleri iyidir umarım.
ben yatısa devam yine kasılmalarım oluyor cunku serviksde de kısalma oldugunu soyledi doktorum inşallah zamanında gelir oglusum .
Face deki sayfayı ekledim benide eklerse yönetici arkadaşlar sevinirim.
en son liste olusturalım diye konusuluyordu ama yapılmamıs sanırım birbirimizden nasıl haberimiz olucak benim ikinci dogumum bu daha once mart annelerindeydim orda birbirimize telefonlarımızı vermiştik dogum yaptıgımız gun topiğinde haberi oluyordu.
Bu arada mersinde sıcaklar oyle kotuki gecen hafta fenalaştım oksijen verdiler hastanede dısarı cıkılmıyor sıcaklardan bitermi bu yaaaazzzz
canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun inşallah sağsağlim zamanında bebeğini kucağına alırsın tatlım. Yat bol bol hiç yorma kendini zaten zaman az kaldı allahın izniyle kucağına alırsın zamanında inşallah.
Face de çok eğlenceli vakit geçiriyoruz senide bekliyoruz canım nick inle beraber bize haber verirsin anlarız sen olduğunu :)
Liste oluşturualım dediğin gibi insanın böyle şeylere çok ihtiyacı oluyor. Telefonlarımızı verelim birbirimize merak ettiğimiz bir arkadaşımızda var erken doğum yapmıştı bebeği nasıl kendi nasıl merak ediyoruz çünkü. Bende izmirdeyim burdada sıcaklar baya çoğaldı allah yar ve yardımcımız olsun canım..
evt cnm bundan sonra pozitif düşünüyoruzzzzz....eller havaya modu...
amin cnm çok geçmiş olsun...inan çok üzüldüm,allah sağlıcakla bebeni kucağına almayı nasip etsin...inan düşcek denen çocuklar daha dirayetli oluyo ve sen de yaşam standartlarına dikkat ettiğin için gününü bile dolduruyolar...benim oğlum öyleydi ha düştü ha düşcek derken 38. haftayı bile dodurdu..hiç üzme kendini cnm,canı içinde olsun yeter...
Çok sağol canım yazdıkların bana moral oldu. Çünkü daha sabah tansiyonum yine yükseldi. Çok şükür şimdi 12 ye indi ama. İnş benim minik kızımda senin oğluşun gibi 38 hafta da bize sağlıkla gelir. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
cnm ablamında yüksek tansiyonu ve albümin vardı...o da problemli bi hamileleik yaşamıştı. doktorun istirahat verdiği bi dönemde yatarken battaniye varmış üstünde,battaniye bi şey dökülmüş oda hemen kurusun diye ipe asyım demiş,uzanınca battaniyeyle birlikte anne ile çocuk ayrılmış...kanaması geldi hemen doğuma aldılar..kızı şimdi 10 yaşında ama ablam albümin ve yüksek tansiyondan değil ihmalden erken doğum yaptı..
cnm sende içini ferah tut,çok dikkatli ol gerisi allahın dediği olur..
kızlar çamaşırları asarken çok dikkat edin mümkünse eşinize astırın..annemde kötü bi deneyim yaşadığı için beni çok tembihliyo ama bana da o seleler batıyo..yayıntı gibi geliyo,aman hadi asıvereyim diyorum balkona ama çok tehlikeli...aman dikat edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?