2011 Eylül Anneleri

benimde yaklaşık 4 gündür karnımda sertleşme ve rahime baskı var bide kasık ağrımda oluyor bende normal diye gitmedim doktora ama şimdi korktum en iyiisi yarın gideyim sanada geçmiş olsun
Evet hiç ihmal etme canım ben ne olduğunu bile anlamadım.En azından bir nstye bağlan için rahat eder.

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla,zamanında alırsın bebeğini kucağına inşallah.

gnaydın hanımlar .biz bugün oğlumla erkenciyiz malum sıcakla.off.ya şu tek kullanımlık kilotlar nerde satılıyor.bir türlü bulamadım.sezeryan olucambilgisi olan varsa paylaşırmısınız...

cnm hiç üzme kendini dr'lar kar zarar ilişkisini düşünerek hareket ediyorlar..allah başka dert vermesin,bu günlerde geçicek sabır diyelim..bu sabrın meyvesi dünyalara bedel..benimde ilk aylardan beri şişmem var ama tahliller hep temiz çıkıyor,tansiyon da yok.. sıcaklar etkili herhalde..bazı gebelikler böyle sancılı ve meşakatli oluyor..sen içini ferah tut...allahın izniyle herşey yoluna girer...

amin cnm çok geçmiş olsun.. iyi ki zamanında müdahale edilmiş, dr'un çıkışına ne dedi.. eminim bu stresle 1 hafta hastane zor geçmiştir ama keşke çıkmasaydın..kendine dikkat et cnm...allaha emanet ol..dualarım seninle...

merhaba sevgili anneler,
Özelden bana mesaj atan herkese ,ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.Ben ve bebeğim aranızdan erken ayrıldık ama çok şükür ben hayattayım-bunu söylemek garip gelsede çünkü şuan önemli olan minik kızım -ve DORA`m hayatta...Yaşam savaşı veriyor.
Çoğunuzun yükselen tansiyonumdan haberi var.Bir gece 21 ile acile kaldırıldım.Akciğer ödemi,karaciğer tarıbatı ile 3 gün hastane yattım ve 27 /06 da anne oldum.Bebeğim artık beni beslemeye başlamıs ve kilosu 3 hafta geriye düşmüş.820 gram doğdu miniğim.Şimdi kilo almaya çalışıyor,ve zor günler geçiyoruz.Rahmimden küveze teslim ettim Aşkımı.Allaha sığındım ve bekliyorum.
Hamilelerin duası kabul olurmuş,hepinizden bu mübarek gün dualarınızı bekliyorum.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bizde büyüyüp sizlere yetişmek için çaba göstereceğiz.
sevgiler..

Canım Allah bebeğine sağlık sana da dirayet versin..Çok zor biliyorum ama şükür ki ikinizde hayattasınız..Dualarımız senin ve bebeğinle Allah yardımcınız olsun...

netegirmeyeli çok oluyordu neler olmuş böle.son aylardayız heralde ondan böyle şeyler oluyo.çok geçmiş olsın Rabbim evladını size bağışlasın.inşallah Allahın izniyle bir şey olmaz.artık çok elişti yeni doğan küzvezleri.bende 1 ay önce falan atlattım erken doğum içini ferah tut.Allah her şeye kadir.

cnm çok geçmiş olsun..inşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın...inan bu günlerde geçicek, allaha emanet olun..dualrımız seninle...

çok geçmiş olsun sanada güzel kızınada sana sımsıkı tuttunur dualarımız seninle kandiliniz mübarek olsun

Canim umarim allah en kisa zamanda bebegini kucagina aldirir butun dualarimiz seninle guzel haberlerde geri don bize ins

canım benim hep aklımızdan geçtin inan. merak ediyorduk.Rabbim yavrunu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sana bağışlar inşallah.Allah bu mübarek günde yavruna dair tüm dularını kabul etsin inşallah.bizimde dualarımız senle

hepinizin kandili mübarek olsun güzel hamişler birbirimize bol bol dua edelimmmmm kızlar

Canım geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlar inşallah. İnşallah bir an önce küvözden kurtulursunuz,bebeğini sapasağlam kucağına alırsın. Dualarımız seninle.

Herkezin Berat kandili mübarek olsun arkadaşlar.
Rabbim bu gece beratini sağ taraftan alanlardan eylesin. Yüce mevlam yavrularımızı
sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Minik yavrularımıza Hayırlı sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin.

Son düzenleme:

Aminnnnnn. Allah dualarımızı kabul eyler İnşallah.

kızlar 2011 beğeni olmuş :) böyle şeyleri takip etmek gibi bir takıntım var:)

canım allah şu mübarek günde edilen duaları kabul eder hepimizin dualarında sen ve küçük meleğin var unutma. şu an eminim hepimiz kendimizi senin yerine koyuyoruz ve daha içten dua ediyoruz. allah yardım edecek ve yavrun sağlığına kavuşacak inş. içini ferah tut.

herkesin kandili mubarek olsun Allah dualarinizi kabul etsin independent cok gecmis olsun bebegin en kisa zamanda saglikla kucaginda olur insallah
arkadaslar paylastigimiz yasinleri okudum hepimiz icin dua ettim saglikla hyirla evlatlarimiza kavusuruz insallah

amin canım çoktesekkur ederız bende 3 tanw okuca demıştım yaa okudum rabbım inşş hepsini kabul eder hepınuzun kandılı mubarek olsun boyle gune denk getıren arkadasımız ıcın ona da cok cok tesekkur edıyorumm hayırlı kandıller tekrar

`