2011 Eylül Anneleri

çok geçmiş olsun canım dualarımız seninlee hayırlısıla sağlıkla bebeğini kollarına alıp evine gitmeyi nasip etsin rabbim..

hepinizin kandili mübarek olsun kızlarr..bende yasinlerimi okudum hepinize dua ettim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

canıııım benim çok merak ettik seni ve bebeğini allahım bu mubarek günde yüzünüze gülsün inşallah çok şükürki iyiysiniz minik DORA hayata sıkı sıkı tutunacak annesi hiç merak etme dua ediyoruz bebeğiin için inşallah kabul olur

yaa kızlar kaç gündür nurcan yok çok merak ettim kendiside bebişide iyidir umarım nurcan bi sesver nerdesin kızzzz

bende çok merak ettim nurcanı geçen gün yazdım nerelerdesin diye ama hala gelmemiş demek ki görmedi yazımı. Nurcan bir şeyyaz çok merak ettikk. 0209

dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kızına kavuşursun cnm. Sağ salim.

doktora perşembe gidicem demiştin gittin mi cnm.

dualarımız seninle canım, rabbim güzel kızınada sanada, sağlık versin tez zamanda yavrunu sana bağışlasın. bol bol ya şafi ismini oku bende okuycam sizin için. rabbim şifa versin insallah.

Doktorum nstde bir iki sancı gördü ama 30larda olduğu için çıkışı benim insiyatifime bıraktı ama kasılmaların olduğu zaman hemen gel dedi.İyi dileklerin için çok çok teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun.

independent; canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah, dualarımız seninle bitanem. Allah güzel meleğini bir an evvel kucağına almak nasip etsin. Sağlıklaküvöz den çıksın sana kavuşsun inşallahcanım. Eminim en kısa zamanda kavuşacaksın Dora'na . Allah ona ve sana dayanma gücü versin.

Bir anne adayı olarak özelliklede şu dönemde aynı riskle karşı karşıya kalmış biri olarak duygularını canı gönülden anlayabiliyorum.Çok yakında sen eşin ve minik kızınla çekirdek bir aile olarak evinize döneceğinizede yürekten inanıyorum.Ama birazcık zamanı var o kadar.Sabır acıdır meyvesi tatlıdır.Güzel anne Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle...

Evet hiç ihmal etme canım ben ne olduğunu bile anlamadım.En azından bir nstye bağlan için rahat eder.

Canım sende nasıl birşeyler oldu , ağrı ve sancın nasıldı yani nasıl anladın. Bendede arada oluyor ama öyle ciddi değil. Ne olursa önemsemeliyiz? Yada nasıl bişi?

gnaydın hanımlar .biz bugün oğlumla erkenciyiz malum sıcakla.off.ya şu tek kullanımlık kilotlar nerde satılıyor.bir türlü bulamadım.sezeryan olucambilgisi olan varsa paylaşırmısınız...

Tek kullanımlık kilotlardan bende arıyorum heryerde sanırım mothercare de satılıyormuş bir arkadaşım öyle demişti yarın nasip olursa oraya gideceğim. Eğer bulursam canım ben sana buradan mesaj atarım. Bu arada face grubuna gelmeyenler varsa esila_meyra annemize söylesinler sizleride davet etsin sizde gelin. Face de çok güzel geçiyor vaktimiz

merhaba kızlar ben karnımın kasılmasından dolayı doktor gtitim doktor şimdilik sorun yok dedi ama bol bol istrahat et ve su iç bid e2 hafta sonrada doopler yap ddi anlamdım nasıl yapılıyor v eniçin doktora sormaya fırsatım olmadı bid e30 haftalık kilomuz 1500 nasıl iyimi

Masallah super kilosu dinlenebildigin kadar dinlen zaten bu sicaklarda kipirdamak zorr

Geçmiş olsun arkadaşım. Biildiğim kadarıyla dopler ileri düzey ultrasonda rahime giden damarların bebeği besleyip beslemediğine yada ne kadar beslediğine bakılıyor. Benim beğimin amniyo sıvısı 21 haftada çok azlmıştı sınırdaydı bu yüzde 27 haftada tekrar bakıldı ilk gittiğim prof. tekrarladı. Sana yaptığı ölçümlerle yüzde veriyor. Kan akış hızını ölçüyor direnç yüzdesine bakıyor. Benim ikisindede %10 fazla cıktı. Normal sayılır. Ama sürekli sol tarfıma yatıyorum. Baştan beri erken doğum değerlendirildiği için 3. aydan itiribaren kasılmalarıma karsılık magnezyum kullanıyorum. Kasılmaları cok olanlara günde dört defaya kadar veriyorlar. Benim dr acıbadem hast. kendiside geçen yıl doğum yapmış ben magnezyumu günde 4 kez kullandım hiç bir sakıncası yok diyor. Eminim senin dr durumu zaten değerlendirmiştir.

Çok geçmiş olsun canım. Şükürler olsunki bebeğinde sende iyisiniz. Allah bu müberek gece hürmetine yavrunu biran önce sağlıkla kucagına almayı nasib etsi.

ferht gecmis olsun ben de ayni sikintiyla pztsi gittim nst ye bagladilar 4kere cok sukur iyi cikti sola yatip 4litre su verdi bir de idrar yolunda iltihap goruldu o da sanci yapiormus simdi yatarak dinlenmeye calisiyprum ben de kilosu iyi canim endiselenme ben de 2agustosta kontrole gitcem bir sikayetim olmazsa doplerde bebege giden damarlara bakiliyor endiselenme doktorun durumu degerlendirmistir zaten bir de kalsiyum magnezyum arttir dedi 1bardak fazladan sut icecegim cok gecmis olsun kandil gunu dualarinizda birbirimizi unutmayalim

hepinizi teşekür ederim cevaplarınız için ben hamile kala
dığımdan beri hiç magnezyum almadım benim salak doktor hiç vermemişti ama bu sefer yazmış kulanayım bakalım nasıl olcak erken doğumdan korkuyordum ama aimdilik birşey yok vallla doğurana kadar anamız ağlayacak ne zormuşbe

Canım sende nasıl birşeyler oldu , ağrı ve sancın nasıldı yani nasıl anladın. Bendede arada oluyor ama öyle ciddi değil. Ne olursa önemsemeliyiz? Yada nasıl bişi?
Canım karnımda adeta büzülüyor gibi bir his oluyordu,kaslarım sıkılaşarak bir araya geliyor gibiydi sanki ve karnım bir tarafa toplanıyordu yani normalde top gibi yuvarlak ya benim karnım toplandığında bir tarafta tümsek oluyordu sonra yavaş yavaş çözülüp düzleşiyor.Eğer karnınızda sertleşme toplanma hissi varsa ihmal etmeyin derim.

`