2011 Eylül Anneleri

Çok geçmiş olsun.İnşallah bebeğini biran önce kucağına alırsın.Bizlerede bilgi verdiğin için teşekkürler.Ciğer geliştirici iğne doğum gerçekleşmeden 2 gün önce yapılmış olmalı.Seninde öyle mi oldu?Birde bebeğin nasıl şimdi?

merhaba eylül anneleri ben burayı sık sık takip edemiyorum...daha önce sizlerde konuştunuzmu burda bilemiyorum ama ben bebeğin ters olma durumunu merak ediyorum.
32. haftamdayım bebeğimin başı yukardaymış dönmezse sezeryan denildi. acaba bundan sonra dönermi..aranızda bunu yaşayan bilgisi olan varmı???

canım ben,m bebeğimde hep ters daha hiç başı aşağı inmedi doktor 33. haftadan sonra döner merak etme dedi ama benim pek umudum yok bekliyorum bakalım

merhabalar bende 27 haftalık hamileyim eylülün sonu yada ekim başı gibi sezeryanla doğumum olcak.eylül anneliğini kendime daha yakın hissediyorum :) o yüzden buraya yazıyorum.umarım sağlıkla bebeklerimizi kucamıza almak nasip olur

amin canım hoşgeldin çok iyi yaptın çünkü biz burda çok iyi vakit geçiriyoruz:) katıl bize:)

amin canım hoşgeldin çok iyi yaptın çünkü biz burda çok iyi vakit geçiriyoruz:) katıl bize:)

inş güzle geçer vakit uyuyamıyorum sıkıntıdna ölcem.benim birde kızım var 1 yaşında :) tecrübeli sayılırım az çok. ama çok zor oluyormuş ufak bebekle hamilelik

inş güzle geçer vakit uyuyamıyorum sıkıntıdna ölcem.benim birde kızım var 1 yaşında :) tecrübeli sayılırım az çok. ama çok zor oluyormuş ufak bebekle hamilelik

maşallah allah bağışlasın:) burda da ikinci anneliği olan arkadaşlarımız var ama çoğunluk ilk annelerde:) bizde doğum bebek nasıl olacak sabırsızlık var eminim sizde de vardır ama bizde ayrıca merak da var:)

Canım geçmiş olsun. Dualarımız seninle.Allah inşallah en kısa zamanda mis kokuluna kavuşturur seni.

Eylül annesi iseniz ve Face grubumuza katılmak istiyorsanız: Arama yapıyosunuz: K.K 2011 Eylül Anneleri diye (aynen bu şekilde yazın)
Sonra Gruba istek göndermeden grubun üzerine tıklayın
sağ üst köşede katılmak için başvur a tıklayın
Bizim kızlar pek hamarat bu aralar. Harıl harıl örüyolar.

ben böyle heycanlancmaı snamıyorum.ama inan en az sizler kadar heycanlıyım.normal de zaten meraklı tipim şimdi kime benzicek acaba yüzü nasıl merak içindeyim.geçen doktora gittiğimde doktor yaşımı sordu söyledim çok genç gösteriyorsun dedi sandım hehe bende hemen moda giridm ya sağolun falan dedim:) meğersem ilk bebek snaki amma heycanlısın gibi bişi demiş rezil oldum.bunda daha korkka oldum kızım çok ufak oldugu için sürekli kucakda bide zaptetmesi zor bir çoçuk.diğerine bişi olcak diye acaip korkuyorum ne çok yazdım çenesi düşük hatunumdur ben

Herkese Merhaba :) ben de eylül annesi olcam inş. dogum 2 eylül gorunuyor. bir suredir forumu takip ediyorum ama yazmamıştım merhaba diyim dedim :) Allah hepimize kolay dogumlar ve sağlıklı bebişler nasip eder inş.

of kızlar patlamak üzereyim sıcaktan sanırım herkes aynı.fazla duş biraz sakıncalıymış sanırım açılma yapıyormuş.aman dikkat edin kendinize lütfen

kızlar uzun bi aradan sonra beklenen tatil gerçekleşti ve ben şimdi size ayvalık tan yazıyorum:) istanbuldan sonra o kadar iyi geldi ki:) hadi gelin burda buluşalım:)

Çok geçmiş olsun canım. Allah yavruna biran önce kavuşmayı nasip etsin. Arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazıyorum.
Bende aynı sorunlarla karşı karşıyayım. Benim erken doğum riski olduğu için ben sürekli yatıyorum daha 23doğrusu 23 haftadan itibaren suyunda azalma vardı bebeğimin. Kayınvalidemi bana bakmaya çağırdık (annemi 7,5 sene önce kaybettim) sağolsun yemekleri çok tuzlu yapar tüm söylemelerime karşın beni dinlemedi. Daha ilk hafta konturolümde tansiyonum 13-9 çıktı benim kontürollerim zaten hafata birdi. Doktorum çok duyarlı davrandı hatta panikledi.Hemen bizi gebelik zehirlenmesiyle ilgili bilgilendirdi. İdrarda protoin her hafta bakılmaya baslandı. Bende evde tansiyon aleti aldım ve günde 4 kez ölçüm yapıyorum. Birde arkadaşlar şunu unutmayın ölçümlerinizi mutlaka fısfıslı tansiyon aletiyle yapın diğerleri hiç güvenilir ölçüm yapmıyor. Neyse bir sabah yine sebebsiz 14-9 ölçtüm hemen dr aradım kendisi tatildeydi bana derhal hastaneye geliyorsun ben sana dr ayarladım seni bekliyor dedi.O gün kardiyoloji dr muayene oldum koluma tansiyon holter diye 24 saat ölçüm yapılan bilgisayarlı tansiyon aleti takıldı gün boyu 20 dk bir ölçüm yaparak kaydediyordu. Gün içindeki dalgalanmalar için. Sonraki gün eşim hastaneye cihazı bıraktı ve dr değerlendirdi. Çok şükür ortalaması 11,5 çıktı. tahilillerde temiz çıktı İlk şüpeyle tuzu tamamen kestiğimizi yazmadım hala hiç tuzsuz yiyorum herşeyi.
Birde arkadaşlar eger şişmelerinizden şüpeleniyorsanız dr. mikro albümüin bakılmasını isteyin. İdrarda protein bakıldığında bu zaten bu zehirlenmenin belli bir seviyeye gelmeden idrarda proteinle belli etmiyormuş. diğerinde ise çok minik değerler bile tespit edilebiliyor.
Şimdi yine hergün düzenli ölçümlerimi yapıyorum bir iki haftada birde idra tahlilim yenileniyor.
Rabbim hepimizin minklerini bizlere bağışlasın.

spiritspirit ve çakırsu arkadaşlarım öncelikle çok geçmiş olsun.sölediğiniz gebelik zehirlenmesinin tıbbi adı preklamsi..vee bende preklamsi sebebiyle 30haftalık doğum yapmış bi anne olarak sizi çok iyi anlıyorum.çok zor bi hamilelik yaşadım.doğumdan önce 4 kez ciğer geliştirici iğne yapıldı bebeğime.transiyonum 18-10 larda falandı.idrarda proteinde vardı bebğimin gelişimi 2 hafta gerilemişti.yani 30 haftalık doğurdum ama bebğim 28 haftalıktı.1180 gr.olark doğdu ama doğum şişliğinin gitmesiyle 1 kiloya düştü.2 ay küvezde kaldı erken doğumdan dolayı gö damarları gelişmemişti ve körlük sınırındaydı henüz 2 kilo iken 2 gözünden birden ameliyat oldu allaha şükür çok başarılı geçti ve şu an bebişim 15 aylık.çok zor günler geçirdik ama allaha şükür doktorumun ilgisi ve bilgisi sayesinde erken teşhis le bebeğim kurtuldu.doktorum ameliyata girerken benim için o kadar endişeliydiki çok kalabalık bi ekiple girdiler biyandan tek kolum tansiyon aletine takılı bi yandan sürekli nabız takibim yapılıyo bi yandan doktorum sakinliğini muhafaza etmeye çaqlışıyo çok zor bi süreçti bebeğim doğduğunsa mosmormuş.doktorum iyki hemen almışız bi gün daha kalsa dayanamazdı dedi.demek istediğim evet bebeğinizin karnında kaldığı süre çok önemli ama gelişemiyosa ve beslenemiyosa onunda sizinde hayatınız için erken doğum daha iyi.rabbim meleklerimizi koruyo.spiritspitircim umarım allah kuzucuğunu tez zamanda sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.çakırsucum sende diyetine dikkat et bebeğin gelişimini muhakkak takip ettir gerileme varmı.allah umarım sağlık versin gününde doğurmayı nasip etsin..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…