Görmemişim herhalde :) artık merak ediyoruz herkesi birbirimizi zaman yaklaşıyor çünkü. O canım benim inşallah çanakkale aşığı olur, gerçi Türk olup da Çanakkale ye aşık olmamak mümkünmüdür acaba.
Yarasın size yüzmek, bizde geçen hafta yüzdük. Face de de K.K 2011 Eylül Anneleri diye tam bu şekilde yaz çıkar canım çıkmazsagene buraya haber ver
Bende Çanakkaliyim keşke bende marmaranın serin sularında kızımla yüzebilseydim:) Ben kızımı 3 haftalikken yıl başında götürmüşüm en son memlekete ama bilmiyordum. Şimdi hep yattığim için gidemiyorm...
Bende aldım ana kucağı ve bence çok lazım.Benim bütün arkadaşlarım evde onun içinde oyalamışlar bebişlerini.E arabayla bir yerlere giderkende şart.Eylül annelerinin yaza kadar pusete ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum.Bahara kadar evde oluruz sanırımkızlar bu otokoltuğu anakucağı hakkında fikrinize ihtiyacım var pierre cardinin 90 tl fiyatı hem evde hem de arabada kullanmayı düşünüyorum renk olarak kırmızı gri begendim bu arada oğlum olacak siz ne dersinz alayım mı puset almayacağız bir süre.
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
Kızlar millet tatile gidiyo. Ben Antalyada tatil yapamıyorum:84: :84: :84: :84: :84: :84:
bende bir süre pusetkızlar bu otokoltuğu anakucağı hakkında fikrinize ihtiyacım var pierre cardinin 90 tl fiyatı hem evde hem de arabada kullanmayı düşünüyorum renk olarak kırmızı gri begendim bu arada oğlum olacak siz ne dersinz alayım mı puset almayacağız bir süre.
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
slm kizlar bugun kuzumla doktora gittik 30 hafta 1500 kilo olmus hersey normal dedi allaha sukur ama balik yagi verdi kullananlar varmi ben simdi icmesem balik yesem zaten yiyorum olmaz mi
Ahhh canim ya tabi gunduz oralarr cok sicak dimi denize uzakmi oturuyosun aksam 6 7 gibi falan girsen olmazmi ama denize uzak olmamak lazim tabii :))
ayy öğle vaktinden bu saate kadar bir kasık ağrısı tuttu yat yat aykları kaldır sıkıldım vallaha.aman az kaldı doğuma oğlum diye diye bu saat oldu. biraz ağrım azaldı.
Eylül annesi iseniz ve Face grubumuza katılmak istiyorsanız: Arama yapıyosunuz: K.K 2011 Eylül Anneleri diye (aynen bu şekilde yazın)
Sonra Gruba istek göndermeden grubun üzerine tıklayın
sağ üst köşede katılmak için başvur a tıklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?