2011 Eylül Anneleri

İnş. canım gerçekten çokkk güzell bi şehir tarih güneş deniz herşeyy.. Küçük harf büyük harf fark ediyormuş buldum face ta katılma isteği gönderdim kabul edilince dahil olucam herhalde..

Öylemiii çok sevindim Bebeğini sağlıkla kucağına alınca inşallah ilk tatili çanakkale olur üzülmek yok canım az kaldı o mutlu sona erişmemize birazcık daha sabır..

Eylül annesi iseniz ve Face grubumuza katılmak istiyorsanız: Arama yapıyosunuz: K.K 2011 Eylül Anneleri diye (aynen bu şekilde yazın)
Sonra Gruba istek göndermeden grubun üzerine tıklayın
sağ üst köşede katılmak için başvur a tıklayın

doğum izni ile ilgili bir kaç arkadaş sormuş benimde sat 17 aralık, doktorum 30 Temmuz da gel dedi. bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama doktorum hiç kendini şartlandırma çalışıcam diye çalışamayabilirsin de ve ayrıca artık nts kontrollerine başlıyoruz dedi.

Bende aldım ana kucağı ve bence çok lazım.Benim bütün arkadaşlarım evde onun içinde oyalamışlar bebişlerini.E arabayla bir yerlere giderkende şart.Eylül annelerinin yaza kadar pusete ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum.Bahara kadar evde oluruz sanırım

bende bir süre puset
almayacağım anakucağı alacağım oto koltuğuda olanlardan.bencede yaza kadar ideal o.hem evdede çok kullanışlı arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla.ayrıca fiyatıda iyiymiiş

slm kizlar bugun kuzumla doktora gittik 30 hafta 1500 kilo olmus hersey normal dedi allaha sukur ama balik yagi verdi kullananlar varmi ben simdi icmesem balik yesem zaten yiyorum olmaz mi

maşallah bebişine canım.ben balıkta yemiyorum hapını da içmiyorum.doktor hap ilaç kadar etkili değil balık ymeye çalış diyor her seferinde vermiyor ilaç.haftada 1 ideal diyor.demekki doktordan doktora değişiyor

slm kizlar bugun kuzumla doktora gittik 30 hafta 1500 kilo olmus hersey normal dedi allaha sukur ama balik yagi verdi kullananlar varmi ben simdi icmesem balik yesem zaten yiyorum olmaz mi

Ben balık yemediğim için kullanıyorum canım marincap diye bir balık hapı doktorum balık yemiyorsan kullanacaksın demişti...

bende kullanıyorum balık yağı.hamilelik boyunca balık hiç yiyemedim. tiksindim. ne yapayım en azından hapından bir şeyler alsın oğlum.

ben balık yemiyorum doktorum balık yagı da vermedi kısın ceviz yedim şimdi de semizotu yiyorum

Ahhh canim ya tabi gunduz oralarr cok sicak dimi denize uzakmi oturuyosun aksam 6 7 gibi falan girsen olmazmi ama denize uzak olmamak lazim tabii :))

Gündüzleri hemde nasıl bir sıcak.Denize uzak değilim ama bu sene sezonu açamadan kapayacam anlaşılan.Eşim bu aralar yoğun çalışıyo başka kimseylede göndermez beni.Bide pimpiriktir biraz enfeksiyon kaparım üşütürüm diye ödü kopuyo.Seneye kızımızla gireriz deyince benim ağzım kulaklarımda konu kapatılıyo.:78:

Geceler çok sıkıcı ve çok sıcak insan uykuda sırılsıklam oluyo uyandığımda ilk aklıma gelen koca bi bardakta su .gece deliksiz bi uyku çekmek imkansız ama bi yandan düşünüyorumda sanırım buda doğanın bi kanunu ki anne olduğumuzda bebeğimiz geceleri sürekli uyanıcak biz böyle deliksiz uyursak heralde açlıktan ağlaya ağlaya bi hal olur

Slm güzel hamişler 2-3 gündür giremiyorum.Çok şükür temizlik bitti.Hamile ve sıcakla ne kadar zormuş Allahım.34. haftama giricem kaldı 7 hafta.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Sizler nasılsınız neler yaptınız?Bebişler nasıl?

ayy öğle vaktinden bu saate kadar bir kasık ağrısı tuttu yat yat aykları kaldır sıkıldım vallaha.aman az kaldı doğuma oğlum diye diye bu saat oldu. biraz ağrım azaldı.

ayy öğle vaktinden bu saate kadar bir kasık ağrısı tuttu yat yat aykları kaldır sıkıldım vallaha.aman az kaldı doğuma oğlum diye diye bu saat oldu. biraz ağrım azaldı.

3- 4 saattir regl ağrısına tıpatıp benzeyen bir ağrıyla boğuşuyorum. Bebeğim hareketli olmasa, doktora giderdim. Seninki de mi öyle bir ağrı? Niye oluyor ki bu böyle?

istek gönderdim :) Kabul ederseniz çok sevinirim. ismim Elif Ezgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…