2011 Eylül Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz ve paylaşımlarınız için. bebeğimle ilgili dün olumlu haberler aldık. solunum cihazından ayırmışlar ama biraz zorlanmış yine bağlamışlar. yine bağlasalar da bu bir gelişme. henüz süt almıyor ama yine deneyecekler sanırım. inşallah beslenmeyi tolere eder. allaha dua ediyoruz onu bize bağışlasın diye. ilerleyen zamanlar için görme duyma problemlerinden endişe ediyorum, allaha dua ediyorum. bana akciğer geliştirici iğne biri sezeryene girmeye saatler kala biri de sanırım önceki gün yaptılar. iğneden sonra çok beklenemedi. daha önceki zamanlarda yapılsaydı akciğerleri ile ilgili sorun belki olmayacaktı. erken doğum tehlikesine karşı doktorlarınızla bu konuyu konuşun derim. ne olacağı hiç beli olmuyor. ben de protein atımı belki son bir kaç gün içinde gelişmiş olbailir ve tansiyon düşürülemedi.

Çok geçmiş olsun.Allah sağlıklı doğum nasip etsin.Bizide bilgilendirdiğin için teşekkürler...

Canım dahada iyi olacak bebeğin.Günbegün geliştiğini iyileştiğini göreceksin.Dualarımız sizlerle...

32.hafta raporu 32+6ya kadar alinjyor 33 te alinmiyor diye biliyorum ama doktorun 33te 32 gibi rapor duzenleyebilir bu durumda 1hafta fazla calisman gerekir canim raporu baska bir doktordan alabilirsin

Allah hayır dualarnı kabuletsin inş. Şuan için gelişimi normal bebeğimin. Çok zor günler yaşamışsın. Rabbim bizi imtihan ediyor. Sizede mükafatını hem bu dünyada hemde öbür dünyada vermiştir inş. Bebeğinin şuan sağlıklı olmasına çok sevindim. En zor olanda anne babanın evladıyla imtihanıymış. Eşimle ben yaşadığımız her olumsuzluk karşısında ölüp ölüp diriliyoruz. 4 yıldır kızımızın yolunu gözlüyoruz. Yüce mevlam hepimizin evlatlarını bizlere bağişlasın...

32.hafta raporu 32+6ya kadar alinjyor 33 te alinmiyor diye biliyorum ama doktorun 33te 32 gibi rapor duzenleyebilir bu durumda 1hafta fazla calisman gerekir canim raporu baska bir doktordan alabilirsin

Teşekkür ederim canım anladığım kadarıyla 32+0 -32+6 arası alınabiliyor çalışabilir raporu...

Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle en kısa zamanda bebeğinin sağlığına kavuşması dileğimle...

Kızlar biz ctsi dr dönüşü kızımızı beşik baktık. Evim uygun olmadığı için oda alamıyorum inş 1-2 yıla değiştireceğiz. O zamana kadar bizi idare edecek küçük kullanışlı bişey alalım dedik. Park yatakları tavsiye ettiler. Ancak onların her yeri plastik miniğimi onun içinde uyutmaya gönlüm razı olmadı.
Birde beşiğin içerisine koyacağımız yatak nasıl olmalı? Baktığımız magazadaki adam öncelikle ortapedik yatak almayın gerek yok yumuşak sünger yatak koyun 6 aydan sonra ortapedik alın dedi. Bizimde bilgimiz olmadığı için almadık. Araştıralım dedik.
Siz ne dersiniz arkadaşlar nasıl bir beşik ve yatak tercih etmeliyiz.

Sakin canim sunger yatak koyma ablamin cocuk doktoruna sorduk izmirde cok bilinen bi doktor yatagi sert alin dedi bence ortopedik al zaten 1 2 sene kullancaksin hic iki kere masrafa girme al simdiden guzel bi yatak icinde uyusun sirti cok onemli rahat olmassa o zaman hic uyumaz biz ilk zamanlar icin park yatak aldik odamiza koyucaz hem bi yere kalmaya gidersek yanimizada alabiliriz tabi besik te olurr:))

canım ben oda takımı aldım beşiğin boya içermeyen ahşap olmasına dikkat ettim özellikle yandaki parmaklıkların arasının cok acık olmamasına ve boyalı olmamasına baktım çünkü dişler çıkınca ısırıyor bebekler.yatağı da cok araştırdım bebek için en uygunu yarı ortopedik yatakmış onu da bellonadan aldım yataşta da vardı sünger bebeklere tavsiye edilmio gelişimi açısından

yaa kızlar kaç gündür nurcan yok çok merak ettim kendiside bebişide iyidir umarım nurcan bi sesver nerdesin kızzzz

cnm benim işyerinde işlerim yoğun fazla fırsatım olmuyor eskisi gibi bakınmaya artık akşamları evden takip ediyorum ama bişi yazmıyorum. onda da siz yoksunuz zaten. gayet sağlıklıyız 5 hafta daha çalışabilir raporu aldık. ama ara ara sancıya benzer kramplar oluyor siz de de var mı bilmiyorum. inşallah sağ sağlim tamamlarım 37 ye kadar. hepiniz öpüyorum.

olsun gene arada bi yaz sende merak ediyoruz artık kızlar ses verin yani arada.. Allah yardımcın olsun nurcancım dikkat et kendine , bende sancı veya kramp yok , doktoruna sor bunu o sana söyler bizimlede paylaş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…