Geceler çok sıkıcı ve çok sıcak insan uykuda sırılsıklam oluyo uyandığımda ilk aklıma gelen koca bi bardakta su .gece deliksiz bi uyku çekmek imkansız ama bi yandan düşünüyorumda sanırım buda doğanın bi kanunu ki anne olduğumuzda bebeğimiz geceleri sürekli uyanıcak biz böyle deliksiz uyursak heralde açlıktan ağlaya ağlaya bi hal olur
istek gönderdim :) Kabul ederseniz çok sevinirim. ismim Elif Ezgi.
İsteğin görünmüyo canım. Aynen anlattığım gibi yapıyosun dimi?
evt aynen.kasıklarım mahvetti bugünçok endişelendim .bugün saat 10 da kontrolum var bakalım nedicek doktor.kanamam yok çok şükür ama ağrım çoktu.
Tabii tabii... İstek gönder tuşuna tıkladım ama olmadı :2:
Canım senin isteğin yok.Birkaç kişi eklendi bu gün.Ama sen yoksun içlerinde
Merhaba arkadaşlar;
Bugün nasılsınız bakalım, herkez ve bebişlerimiz iyidir inş. Biz kızımla sıcaklarla boğuşuyoruz. Gece gündüz valtilatörün karşısından ayrılmıyorum.
Ben sürekli istirahat halinde olduğum için kızıma hiç bir şeyi dolaşa dolaşa alamıyorum. Şimdide şeker almayı düşünüyorum ama bunudu ancak internetten alabileceğim. Netten sipariş veripte bana tavsiye edceğiniz bir site var mı? Bazı sitelere girip baktım ama renk ve büyüklük konusunda garanti vermiyorlar. Hem hastanede gelen ziyaretçilerimi hemde mevlüttü ikram etmek için uygun güzel bildiğiniz site varsa lütfen beni bilgilendirin...
muayenemzi olduk.kasıklarımdaki ağrıya bazan kasılmaların olur dedi bebk aşağıda olmadığı için sorun yokmuş çok şükür.ilaçlarıma devam 36.hftaya kadar içicekmişim.doğum içinde 27 28 ağustog gibi olur dedi.38.haft alınacakmış.önceki sezeryandı doğal olarak buda öyle olacak.büyümüşüz baya içim çok rahtladı.hep evde istiraht halinde olduğum için byağı pipirikleniyorum.bu arda genelde beşik mi yoksa park yatağı mı tercih eden oldu eylül anneleri?
inşallah dilediğin gibi olur.ben kızımda başaramamıştım.
ferrhatttttttttt canım neresin sen face grubuna üye değilmisin.sesin çıkmıyor bebişde sende iyisindir umarım
biz kızımızla şimdilik iyiz arada çok zorlanıyoruz ama olsun az kaldı bende buralarda geziniyorum hepiniz kaçtınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?