2011 Eylül Anneleri

Kızar şekerlerden bahsetmişsiniz , ben de kemeraltından alıp kendim yapıcam çok fazla yapmaya gerek yok bi20-30 tane yeter bana dışardan almak ucuza gelir gibi geliyor, beşiğide alıcaz bunları kemeraltından alıcaz, izmir de olup da oradan bişi almamak olur mu hiç :)) bu arada face e geliin kızlarrrrr ferhatt sende gelll bekliyoruuz facebook.com dan kendine şifre al kaydol de ordan girersin canım çok basiit

faceteki kızllar bende sizin yanınıza gelmek istiyorum.
Kaydolup istek gönderdim ama. Kabul edin beni. Su çakır ismim..

Yaaaa kızlarrrr hepiniz facede misiniz?Benim face yokk.Arada bi buraya gelinnnnn:...Bu arada yardıma ihtiyacım var.Oğluşum için bebek şekeri düşünüyorum nerden alabilirim en uyguna yada aranızda alan veya yapan var mı?Sıkıldımmm ya nerdesinizzzz?

Biz kemeraltindan nikah sekerlerini yaptirmistik super bi yer bebek icin cok tatli seyler war muge nikah sekeri gidersen bak :))

Bende aynı senin gibi şekerleri araştırıyorum. İst en uygun eminönünden alınabiliyor. Benim sürekli istirahatim olduğu için netten alacagım. Bir arkadaş gitti gidiyor com. dan bahsetmişti birkaç gündür bakıyorum gerçekten hem uygun hemde güzel şeyler var. Üstelik çoğunda ücretsiz kargo var 50 ve üzeri alımlarda. Ben buradan almayı düşünüyorum. Herhalde bu hafta içi alırım bende minik kızıma...

merhaba güzel anne adayları bebişlerden çok tekm egeliyormu benem cadı çoştu bu akşam durmak yokkkk

valla benimki bu gün biraz durgun...geçen gün çıkıvericek sandım benim oğlummmm.canım yaa gelsin artık çok merak ediyorum...

bebek doğduktan sonra uyku haram olur heleki şu kış aylarında ve uzun akşamalarda bazen 10 kere bile uyanıyordum sabahta gözlerim şişiyordu ama değerya çok tatlı oluyorlar hayırlıısyla sağlıkla gelsinler meleklerimiz

merhaba herkese bende 2010 eylül annesiyim merhaba diyeyim dedim umarım hamileliğiniz güzel geçiyordur son aylarınız sıcaklara denk geldi zor oluyordur ben geçen seneki kavurucu sıcaklarda izmir gibi biryerde mahvolmuştum ama doğtuktan sonra her zorluğa değdiğini sizde göreceksiniz bu günlerinizi iyi değerlendirin bol bol gezin dinlenin ve uyuyun bugünlerinizi çok arayacaksınız inanın sizlere kolay doğumlar diliyorum sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

Teşekkürler aleyna güzel dileklerin için...
Tecrübeli biri olarak çok güzel anlatmışsın.
İnşallah bizde hayırlısıyla sağ-salim minnoşlarımıza kavuşuruz.

dün randevumuz vardı,nst yapıldı herşey iyi yani kalp atışı normal.ama sonra ultrasonda bakınca bizi üzdü
bacak ölcümleri haftasına göre normal ilerliyormuş ama göbek cevresi 1,5hafta geride kalmış yani sanırsak bir gerileme var ve kan akımına baktı bendeki kan akımı kızıma tam olarark gitmiyor gibi görülüyor egerki öyle bir durum var ise erkenden almak zorunda kalabiliriz dedi doktor bizi başka bir hastaneye yönlendirdi Doppler Ultrasonografi cekilmemi istedi bakalım inşallah ciddi bir durum ile karşı karşıya degiliz cok korkuyorum bebegime birşey olursa.en fazla 3hafta tutsak bebegi yeter dedi.eşim ve ben cok korkuyoruz.böyle bir durum yaşayan oldumu hic aranızda???

Canım çok geçmiş olsun.Aynı durum bende de var.Kordonda notch yani çentik deniyor buna.Kan bebeği besleyen kordondan geçerken duvar gibi bir engele çarpıp geri geliyor ve bebek yeterince beslenemiyormuş.Senin iki taraftada var mı?Benim 25.haftama kadar iki taraflıydı 30.haftada tekrar doppler çekildi tek tarafta varmış şuan.32.haftada tekrar bakılacak.Doktorum bebeği erken almak gibi bişeyi kesinlikle söylemedi bana.Şuanda bebeğimde gelişim geriliği yok belkide ondandır.Yalnız bizim durumumuz önemsenmiycek birşey değil bebeklerimizde gelişim geriliğine yol açtığı gibi bizde de yüksek tansiyon ve dolayısıyla preeklampsiye(gebelik zehirlenmesi) neden olabiliyor işte bu durumda bebeği erken almak zorunda kalıyorlar.Yüksek tansiyon olmaması içinde tuzu yasakladı doktorum bana.Sıfır tuz.Sende buna dikkat et canım.Corasprin kullanıyorsun değil mi?Doktorum 22.haftada başlatmıştı bana.Kanı sulandırdığı için buda çok önemli.

Arkadaşlar şu mesajlarınızın altına hafta çizelgesini nasıl koydunuz. Ben siteyi buldum indirdim avatar olarak ekledim olmadı. Sizinkiler gibi nasıl yerleştireceğim?

Arkadaşlar şu mesajlarınızın altına hafta çizelgesini nasıl koydunuz. Ben siteyi buldum indirdim avatar olarak ekledim olmadı. Sizinkiler gibi nasıl yerleştireceğim?
2011 Ağustos anneleri anlatmış canım oradan aldım aşağıdaki adımları takip et:

http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:

bizde herşey şuana kadar iyidi bir problem yoktu yani yolundadı herşey.
benim hamileligin başından belli zaten bebegim iki hafta geriden geliyordu oda yumurtlama nedeni iledi.yani bebegim bu hafta 33.haftalık oluyor normalde ama 35.haftalık ama bu başından belli hep iki hafta geriden geliyordu yani normaldi gelişim felan herşey uyumluydu.
cumartesi gittigimizde işte göbek cevresi bacak ölcümleri ile uyumlu degil dedi yani göbek cevresi zayıf kalmış 1,5hafta daha gerilemiş kan akımınada baktı ve oda iyi calışmıyormuş yani kan dolaşımı iyi degil dedi kafamız allah bullak bakalım bugün yani az sonra eşimle gidecegiz başka doktora.
bizi başka doktora yönlendirdi radyolojide Doppler Ultrasonografi cektirmemizi istedi inşallah hayırlı haberlerle dönerim bu arada sizede gecmiş olsun canım
hayırlısı ne ise o olsun bize allahım yardımcı olsun......dua edinde bugün iyi gecsin herşey lütfen

Tesekkurler..sayende dogurmaya yakın da olsa, benim de bir çizelgem oldu sanırsam:)

benimde harşey normal dedi 3 hafta önce gittiğimizde ama göbeği bir hafta geri dedi. Bende çok üzüldüm. Kilo alsın diye habire yiyorum. Ama bu c.tesi randevumuz var. Inş normal der doktor. Bende çok merak ediyorum. Ama benim doktor bir hafta geri olması normal iyi beslen bebek kilo alsın dedi. Hiç canını sıkma bence düzelir. Inş. Kalbini temiz tut. Stes yapmamaya çalış. Ben bol bol et, kaşar, meyve yiyorum. Süt içiyorum. Inş. Faydası oluyordur. C.tesi görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…